Új hozzászólás Aktív témák

• Bad Pritt

félisten

válasz Miklós315 #134072 üzenetére

1. Alapvetően kétféle extractiont különböztet meg a terminológia, friendly (mint ez a film, vagy az Argo pl.) és hostile (Black Hawk Down). A VIP kifejezés helytálló itt, mivel az a személyre vonatkozik.

2. Igen, innentől kezdve nem tudtam értékelni a szakmai részét a filmnek, hiába mesteri a stunt részleg.

Többet vártam, mert hasonló filmek többet (vagy épp ellenkezőleg, kevesebbet) nyújtanak. Ha nem tudsz rendes tervezési jelenetet írni a filmedhez, ne legyen benne. Ha nem tudod értelmes tartalommal feltölteni a drámai részeket, ne forgasd le őket. Ha nincs pénzed felboruló felrobbanó cgi kamionra, ne legyen benne.

Nekem amúgy az volt a bónusz, hogy a végső csatában leszedték a város teljes rendőri állományt, nem volt ott senki más, akivel hadakoztak volna, de az a sebzett arcú srác csak megjelent, aki bosszút esküdött és végül nyakon lőtte Christ. Ez is úgy nézett ki, hogy valahogy el kellett varrni azt a szálat és jobbat nem tudtak kitalálni, pedig elég lett volna, ha nem csak rendőrök, hanem a drogbáró saját emberei is ott vannak a hídon.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák