- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz OPiiPO #135999 üzenetére
Mivan, próbálkoznom kellene újra? Még amikor megjelent láttam moziban és az egyik legrosszabb "sci-fi" élményem. Plusz az összes olcsó horror klisével, ami elképzelhető. De simán változhattam én is (persze kizárólag rossz fele )
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
OPiiPO
veterán
válasz Rigormortiis #135997 üzenetére
+1
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
bagyulajuve
addikt
válasz Rigormortiis #135997 üzenetére
jó film, a Pandorum-nak van még olyasmi hangulata és látványvilága
Resistencia eterna
-
Rigormortiis
veterán
Örömmel nyugtáztam, hogy felkerült a hbo go-ra a Halálhajó. Rég nem láttam, de emlékeimben egy jó scifi-horrorként élt.
És még mennyire jó! Aprólékosan felépített, egyedi díszletek, remek dizájn, kellően nyomasztó hangulat, hiteles karakterek és színészi játék, érdekes történet.
Remek alkotás a mai napig!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rumcsaka
tag
Tegnap este néztem meg a Dolores Claiborne című filmet DVD-ről pattintó tokos első Warner kiadású így a kép minősége nemigazán volt megnyerő de a film annál inkább!
Aki még nem látta a filmet annak csak ajánlani tudom! -
fant0mi
őstag
A Cure for Wellness | Az egeszseg ellenszere [link]
Audiovizualis elmeny, fantasztikus kepi vilaga van, az ember alla leesik.
Nekem a sztori is tetszett, az elejen a fene gondolta volna, hogy ide lyukad ki. Kisse hosszu, de vegig feszult, nem unatkoztam a nezese kozben, nagyon jo a hangulata. Az ilyenre mondom, hogy van atmoszferaja. Hosszusaga ellenere a vege valahogy kisse osszecsapottnak tunik, pedig addig eleg osszeszedett a hatterben, a felszini kuszasaga ellenere is, kar a vegeert. Szeretett volna egy lenni, de nem az lett. Botlasai ellenere szerettem, jo film. Osszessegeben nekem 8/10.Viharsziget [ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Egyszerre vicces, drámai, szomorú, vidám, felkavaró és szerintem egyáltalán nem erőltetett.
Vannak bene olyan okosságok, amit talán érdemes megfogadni az életbe.
Megérte a másfél órát.7/10
#értékelés
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Mik76
senior tag
válasz mephi666 #135984 üzenetére
A spotify-ra eppenseggel rengeteg zenesz ki van akadva a kifizetesek miatt. Nem biztos hogy az lenne a cel.
De meg a netflix sem. Persze en ertem hogy jo lenne havi 15 dodo araert az osszes havi premiert megnezni otthon az egesz csaladdal, de azert fel kellene mar ebredni...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mephi666 #135984 üzenetére
Erre csak egy megoldást látok: ha a filmgyártók megvesznek bizonyos mozikat és ott csak a saját filmeket adják le. Akkor mennek majd oda emberek - de ehhez az is kell(ene), hogy máshol ne játszhassák az ő filmjeiket. Szóval nem olyan könnyen kivitelezhető ez, de így nem csak annyi lenne a gyártók részéről a tologatás, hogy kitűznek egy új dátumot, hanem éreznék a fenntartási költségek súlyát is a vállukon.
⭐ Stella
-
mephi666
nagyúr
ez egy ördögi kör és +1 pont ez is a stream mellett
halasztják a filmeket hónapokkal, mert nem lehet nagy közönség előtt vetíteni -> becsődölnek a mozik és amikor lehetne már nyomni a filmeket, kb nem lesz hol vetíteni (plusz akkor meg tologatják tovább a filmek 1 részét, mert az se jó, ha 2év filmtermését akarják 1be belesűríteni... nem tudják rendesen kifuttatni a filmeket, ha heti szinten dobják be a várt/hype-olt címeket)
...ha pedig lenne szolgáltató, ami spotify mintájára baromi olcsón streamelne (és nem érné meg warezolni), már azonnal ömlene hozzájuk a lóvé
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz gyuromoj #135978 üzenetére
na bakják meg: pár hete néztük a quiet place-t és kíváncsi lettem volna a folytatására mielőbb... erre +fél év
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gyuromoj
veterán
válasz gyuromoj #135977 üzenetére
Frissítés:
Disney halasztások
The Empty Man 2020.08.06.->2020.12.04.
Mulan 2020.08.21.->bizonytalan
Halál a Níluson 2020.10.09.->2020.10.23.
The French Dispatch 2020.10.16.->bizonytalan
Címnélküli Pókember 3. 2021.11.05.->2021.12.17.Paramount halasztások
Hang nélkül 2 2020.09.04.->2021.04.23.
Top Gun: Maverick 2020.12.25.->2021.07.02.
Jackass 2021.07.02.->2021.09.03.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Újraidőzítette premierjeit a Disney, csúsznak a Star Wars filmek
Kellően brutális lesz a Mortal Kombat film
[CC@H] Íme, Az új mutánsok első két perce – de most akkor a film a mozikban vagy a Disney+-on fog debütálni?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Marvel pletyka:
Russo tesok szerint, csak a Titkos Háború lehet grandiózusabb a most lezárt Végtelen Saga-nal.[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Narxis #135970 üzenetére
Fight Club - én mondtam, hogy ha nem emlékszel rá, akkor nem láttad
Sokan istenítik és sokan utálják, s mindkét felet meg tudom érteni. De emlékezetesnek emlékezetes - és 20+ éve még inkább az volt.
A film egyébként Chuck Palahniuk azonos című regénye/novellája alapján készült, azt is érdemes elolvasni, igaz az sem egy habkönnyű nyári olvasnivaló.
-
Viszlát
addikt
válasz RetepNyaraB #135966 üzenetére
Nem is lett rossz, igaz messze nem a legjobb munkája, de azért bőven jobb mint amit az 5.9-es jelenlegi pontszám sugall.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
Megnéztem Zack Snyder baglyos animációs izéjét 3D-ben, hát amit ő tett hozzá az remek, a történet viszont elég bugyuta néhol, karakterek tűnnel el csak úgy, nincsen eléggé megalapozva egy elég fontos átpártolás...
Többet ki lehetett volna hozni belőle sztori szinten (bár azon a téren is voltak jó pillanatai), de a látvány elég király volt, főleg a vége felé. Kár hogy nem folytatták.
-
Narxis
nagyúr
Artemis Fowl
Én nem olvastam a könyvet, trailernél lévő kommenteknél láttam, hogy a könyvolvasók ki voltak akadva mert sok változtatás történt a filmben. Azonban mint sima fantasy film is nagyon gyenge, eltelt 1 óra a filmből és úgy éreztem, hogy nem történt semmi, a végén se éreztem nagyon mást. Nagyon felejthető alkotás, az is lehet, hogy inkább a 10-15 éves korosztálynak készült, passz.
Keresnem kellett valami jó filmet, hogy leöblítsem az Artemis Fowl "ízét"...
Fight Club
Igazából a sztori engem nem kápráztatott el de valószínűleg azért mert ezt az alapvetést és "csavart" azóta számtalan sorozat, film átvette valamilyen formában. Viszont a film stílusa elképesztő, a vágás, a színészi játék, a kamera kezelése, a dialógusok... szinte arca van a filmnek, de egyénisége mindenképp. Ezt mindenkinek meg kell néznie.
The Old Guard
Összeségében rendben volt, sőt...
Egyedül a frizurája nem tetszett Charlize-nak, szerintem öregített rajta bár lehet ez tudatos választás volt.a vége alapján remélem jön a sorozat vagy minimum egy folytatás de akár előzmény film vagy sorozat is lehetne. [ Módosította: radi8tor ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mephi666
nagyúr
válasz Yodamest #135967 üzenetére
élményként tetszett, filmként viszont kevés volt... valahogy működött nálam az egész, mert lekötött és érdekes volt, viszont nem újranézős
bírom az ilyen kevés szereplős alkotásokat, de amikor pl a tape nagyon is jól működött, ez a világítótoronyról nem mondható el... az egész film nyomasztó alaphangulata teljesen rendben volt, kaptad sorban a különféle motívumokat, majd kezdj vele, amit akarsz... kicsit olyan érzésem van utólag, hogy oda lett hajigálva minden a nézőnek céltalanul és "majd belemagyaráznak mindenbe valamit, ami emel a film művészi értékén" ...közben meg már a készítő sem tudja, hogy igazából mivel mit akart közölni
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz mephi666 #135950 üzenetére
A világítótornyot én nem tudtam élvezni, lehet mondani micsoda színészi játék, de ha egy cél nélküli iszákos-lázálmos katyvasz az egész, akkor tök mindegy. Van akinek az a film tetszett amúgy? Mármint, hogy tényleg tetszett és őszintén ajánlaná feleségének, ismerőseinek stb? Számomra egyetlen izgalmas dolog az egészben a
, az tartott a vásznon, hogy vajon az kap-e több szerepet...sellő mibenléte volt -
-
Miklós315
aktív tag
Hivatali titkok (Official Secrets)
Jó sokára került sorra, de ennek több oka volt: Keira Knightley nem a kedvencem, a sztori is - a Zöld zónához hasonlóan (márpedig az 9! évvel megelőzte ezt a filmet) - régen elavult már, szóval várhatott még egy kicsit. Ennek ellenére két kellemes meglepetést is tartogatott. Egyik Ralph Fiennes, a másik pozitívum maga a film volt, mely kellemes tempóban csordogálva képes volt úgy feszültséget produkálni, hogy tulajdonképpen semmi kiemelkedő jelenetet nem vonultatott fel a játékidő folyamán.
A rendezés, írás, stb. korrekt, a zene nem túl markáns, de nem is rossz, a színészek hozták a kötelezőt (nem hagytak mély nyomot).
Kerek egész sztori egy hivatalosan kiemelt jelentőségű feladatot végző állampolgár és a kormánya, valamint a hazája viszonyáról a nagypolitika és a történelem árnyékában. Nehéz, embert próbáló helyzetben hoz döntést a főhős, és izgalmas követni őt a következmények sodrában. A film erőssége a története, érdemes rászánni az időt.#értékelés
"Szerintem."
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon jó filmek várhatóak (thanks COVID!) ebben a hónapban is. [link]
⭐ Stella
-
Viszlát
addikt
Koronavírus topik - itt beszéljétek ki magatokból a vírussal kapcsolatos elképzeléseiteket, az offokat töröltem, semmi helye itt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
gyuromoj
veterán
Tenet pletkya:
Európában augusztus 26. lehet az új premier, USA-ban meg szeptember 4.-7., Labor Day Weekend.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megnéztem a Gravity-t 3D-ben, elég menő volt így. Mondjuk onnantól hogy
.meg akarta ölni magát, rettentő idegesítő volt a folyamatos amcsi faszagyerek pofázása -
mephi666
nagyúr
itt igazából totál másra számítottam, mint amit kaptam... azt hittem, hogy shutter island-hez hasonló lesz a film, de nem... inkább egy érdekes élmény volt az egész és úgy érzem, több is volt ebben... a 2 (fő)szereplő alakításáért érdemes mindenképp megnézni ez a pattinson meg már most úgy látom, hogy a következő generációs dicaprio... ugródeszkának kellett neki a twilight, azóta meg már sokadjára megmutatta, hogy miféle karaktereket képes eljátszani... most mondjam azt, hogy szvsz 10 éven belül oscar-t fog kapni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz radi8tor #135935 üzenetére
jo lenne, csak abban a pillanatban, hogy felkerul valahova, onnantol felkerul torrentre es nincs bevetel. persze, van camrip, de azoknak a minosege gondolom meg mindig vallalhatatlan egy kisebb TVn is, a hangminosegrol nem is beszelve. van akinek az is eleg, de az ugyse fizetne filmert.
szoval itt igazabol az a problema, hogy annyiert adni, hogy meg megvegyek ugy, hogy egyszerubb legyen, mint lekalozkodni. a zeneiparnak ez sikerult (Spotify, Tidal...), de az eltero domain, meg alapvetoen ott koncertezesbol elnek az eloadok.
tetejeben Nolan nagyon ra szokott menni az audiovizualis tartalmakra, tehat hazimozi kell hozza, hogy kifussa magat a film.
apropo varas: Parasitesnal is kb ennyi ido kellett, mire eljutott a mozikba, szoval nagyon nincs itt semmi latnivalo.
mondjuk nekem a megoldasom az volt, hogy vettem egy projektort vaszonnal amikor itt beutott a covid19. innentol 120"ra vetitek otthon, normalis 5.2es surround setupom meg elotte is volt. egy kisebb muveszmozit siman hozok / verek minosegre.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Peterhappy
őstag
"Az előző rész tartalmából"
avagy rapid értékelések az elmúlt hét terméseibőlThe Fifth Element (ENGDUB hunsub)
A régi szép idők, mikor Bruce bácsi még próbálkozott színészkedni. És akkortájt annak ellenére letett az asztalra néhány klasszikust, hogy szegénykém amúgy nem valami jó színész. Rettentően rég láttam ezt a filmet, szerintem jó húsz éve - természetesen magyarul.
Meglepően jó volt és meglepően jól öregedett. Jó néhány sci-fis kitekintés remekül megállja a helyét még ma is. Látványos, ötletes, lendületes mozi, remek hangulattal megáldva. A sok kisebb-nagyobb butaság ellenére is abszolút szerethető alkotás.Man of Steel (ENGDUB hunsub)
Nagyon sokáig kerülgettem, soha nem voltam oda igazán Superman-ért. Aztán a napokban (talán épp itt) téma volt és akkor döbbentem rá, hogy Nolan-nek meglepően sok köze van a filmhez. Plusz ugye még Hans Zimmer, szóval végül bepótoltuk az elmaradást.
Jobb, volt mint amire számítottam, de rosszabb, mint amit reméltem. Megérte megnézni, voltak emlékezetes pillanatok, jelenetek és bizonyos megoldások kimondottan tetszettek (egyesek meg marhára nem), de kétlem, hogy valaha újrázni akarnám. A zenéje viszont azóta is visszatérő vendég a Spotify-n.In Bruges (ENGDUB hunsub)
Soha nem értettem az óriási hype-t. Kereken tíz éve láttam először, akkor igen nagy elvárásokkal ültem le elé, hogy aztán hasonló mértékű csalódással álljak fel a székből.
Úgy öt éve újráztam és úgy rémlett, akkor már jobban tetszett. Most sikerült rábeszélnem kedvenc Feleségem, hogy adjunk neki még egy esélyt és csak pislogtunk. Az első másodperctől az utolsóig dől belőle a zsenialitás. Parádés színészek, csodálatos helyszínek, ahhoz méltó fényképezés, kiváló humorral fűszerezve. Megkésve bár, de immáron velünk robog tovább a hypevonat, óriási filmélmény volt.
Sokadjára kellett rádöbbennem, hogy élek-halok a brit akcentusért, akár angol, akár skót, akár ír, akár walesi. Imádom (csak személyesen beszélnem ne kelljen velük ). Colin Farrell mindent vitt, mint a piros ász (imádtam a jelenetet, mikor a flamand? nyelv kapcsán elmondta, hogy Ő még angolul sem beszél jól), Ralph Fiennes pedig e tekintetben szintúgy hatalmas kedvencem.Palm Springs (ENGDUB hunsub)
Könnyed kikapcsolódás, jópofa karakterek, remek poénok.
A világot nem váltja meg, a zsánert láttuk már, tudott benne némi újat mutatni.
Mi nagyon jól szórakoztunk rajta, jó szívvel ajánlom annak, aki rövid, agykikapcsolós nevetgélésre vágyik.Pain & Gain (ENGDUB hunsub)
Nagyon régóta kerülgetem, most végre rávettem magam/magunkat a megtekintésre, nagyon nagyon kellemes csalódás volt, minden képzeletemet felülmúlta, főleg mert finoman szólva sem vagyok egy Michael Bay rajongó. Sajátos humorú film, mi nagyon élveztük.Seven Psychopaths (ENGDUB hunsub)
Újrázott film, első megtekintésre nagyot ütött, most, pár évvel később már annyira nem, de még mindig nagyszerű. Christopher Walken parádés, Colin Farrell, Woody Harrelson és főleg Sam Rockwell szintén nagyszerűen játszik, mindemellé az alapötlet és a forgatókönyv is nagyon rendben van. A vége kicsit sok volt, vagy talán kissé gyorsan ledarált, de összességében ajánlott mozi.Pacific Rim 1-2 (ENGDUB hunsub)
Sokat gondolkodni ezen se kell Újráztuk, de büszke nem vagyok rá. Az első rész második nekifutásra sem volt rossz (mondjuk jó sem), a másodikkal viszont vallatni lehetett volna. Egy hete láttuk, gyakorlatilag semmire sem emlékszem már belőle, de talán mindenkinek jobb is így. -
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #135940 üzenetére
Azért Snyder is megéri a pénzét a Martha-val.
(#135941) gyimger: Az, hogy melyik rendező mit forgatott egy dolog, de ettől még nem biztos, hogy bekerül a végső vágásba. Sok függ attól is, egyáltalán milyen nyersanyagokat kap meg Snyder, mindent, ami készült a filmhez, vagy csak az eredeti forgatási anyagait, azért ő sem hülye, szerintem sok részt szeretne meghagyni intakt, max átszínezi.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
devil-k
nagyúr
Megint csúszik a Tenet....... [link]
- mozi bolondéria -
-
gyimger
őstag
válasz Bad Pritt #135939 üzenetére
Snyder csöpögtetett infóit és azok beszámolóit használtam, akik részt vettek a munkálatokban. Hogy mi pótforgatás, gyakran látszik is a filmen. Ezek java egyébként redditen több bejegyzésben részletesen össze vannak gyűjtve.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyimger #135937 üzenetére
Ez saját spekulációd, vagy valami forrás alapján? Mármint nyilván lehet tudni, ki mit forgatott, de hogy mi lett kivágva, mi fog visszakerülni, arról én nem tudok ilyen pontosat (szerintem amúgy maga Snyder sem, nagyon az elején van még). Ehhez a filmhez gigantikus mennyiségű nyersanyag áll rendelkezésére, saját és Whedon-féle is, úgyhogy ennyi pénzből ki tudna hozni egy remek filmet szvsz.
Azt én is remélem amúgy, hogy valamennyit megtartanak Whedontól is, mert volt egy-két jó pillanata, pár olyan mondatot be tudott illeszteni, ami azért megdobogtatta a kicsi szívem, pl. ha kicsit kipofoznák Cavill fejét, akkor a "Do you bleed?" maradhatna (az utána lévő poénes Batman válasz nélkül).
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyimger
őstag
Lehet Snyderre mondani bármit, de ha már egységesebb lesz a Snyder Cut, mint az a katyvasz, amit Whedonék hoztak össze, akkor már megérte!
Logout szösszenet"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
k-adi
nagyúr
válasz radi8tor #135935 üzenetére
ja, aztán az lenne a sztenderd és a köv. évben már 3 jegy ára lenne a különc film díja
jó persze aztán lehetne érvelni, hogy ha egy fos film X forint akkor egy "Jó" /vagy (sokkal nagyobb gyártási költségű) film miért "X" szintén.. vagy hogy ha pl. koncerteknek is más-más áraik vannak akkor a filmeknek miért nem (kivéve persze a dvd-extra kiadások, stb)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Bad Pritt #135933 üzenetére
az szép... gyanús, hogy bukta lesz belőle, mert mire kijön, már milliárd fölötti összeget fognak emlegetni az is lehet a veszte, hogy a nagy időhúzás miatt óriási lesz az elvárás mindenkinél...
-
Bad Pritt
félisten
válasz mephi666 #135932 üzenetére
Ezért: Tenet Reportedly Needs To Make $800 Million To Break Even.
Ennyit a büdös életben nem hozna be máshonnan belátható időn belül.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mephi666
nagyúr
válasz oriic #135929 üzenetére
én azt nem értem, hogy a stream miért nem opció sok helyen? leforgatják a filmet, kifizetik a színészeket, onnantól csak áll a pénz a végtermékben... akik meg várják, a végén el is felejtik, hogy mit akartak megnézni annyira, mire moziba kerül
-
Miklós315
aktív tag
Gene Hackman miatt érdekes leginkább, de amúgy teljesen nézhető dráma '96-ból.
A déli ellentétekről jobb film a Lángoló Mississippi, a rasszizmusról általában jobb az Amerikai história X, ügyvédes-családi drámából jobb A bíró, és Chris O'Donnell vagy Faye Dunaway sem a legjobb cast szerintem, valamint kicsit hosszabb a kelleténél, de mégis, összességében teljesen jó kis film.
Mondjuk, legyen 7,5/10.#értékelés
"Szerintem."
-
oriic
HÁZIGAZDA
És akkor ahogy arra számítani lehetett:
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
válasz Eagle16 #135922 üzenetére
igen, azt láttam régebben és hangulatos volt az se volt tökéletes, de ehhez a siberia-hoz képest top film
...listán amúgy nálam fent van egy körút azon a vonalon, csak ne lenne többmillió a jegy viszont pár hétre jó elfoglaltság lenne: ülni a vonaton és olyan tájakat látni, amit soha előtte/utána... majd kb nyugdíjas éveinkre lesz aktuális
-
törölt tag
válasz Eagle16 #135922 üzenetére
Ú erről nem is hallottam még, köszi!
Greyhound nekem 6/10, annyit tud amit írtál, hogy megismerhettük hogy zajlik egy ilyen csata. Másrészt a német tengeralattjárók
.hogy nem szedték szét az egész flottát éjjel? Elvileg vagy 5-en voltak, a Greyhound meg egyet is alig győzött le -
Eagle16
addikt
válasz mephi666 #135921 üzenetére
A Transsiberian sokkal jobb, ha még nem láttad Csak eszembe jutott róla.
A Greyhoundra 7/10-et adtam, tetszett hogy nem volt elhúzva, végig izgalmas volt, és hogy nagyon realisztikusan be lett mutatva egy 2. világháborús romboló működése, legénységgel együtt. A németek persze itt is úgy lettek ábrázolva, ahogy az lenni szokott, ezért nem lett 8-as.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
mephi666
nagyúr
alapból szeretem a filmeket, amik oroszországban játszódnak, itt meg keanu reeves... gondoltam nézzük... műfaj: romantikus + krimi... gondoltam asszonynak is tetszeni fog, de ő 15 perc után ment inkább aludni ...jól tette
a filmben az egyetlen, ami értékelhető: néhány jelenetnél a díszlet
romantika annyi van benne, hogy keanu reeves kb 4 különböző helyen jól megreszeli a kis orosz lányt meg az egyik nagykutyával egy cserecsajsz*pató kokózós "szertartás" alatt örökhavercimbitesók lesznek (amit keanu reeves áthúz és hátbalövik végül sörétessel) producerként is megjelent kr: lassan ő sem tudja, mibe tegye a pénzét/arcát? ebbe a "filmbe" kár volt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz lezso6 #135917 üzenetére
..csatlakoznék én is, egy másik alkotás kapcsán
Billionaire Boys Club
hd,ov
épp szedtem volna össze a reggeli gondolataimat, amikor olvastam az előttem megírt review-t. gyakorlatilag, hát nem pont azt írtad le szóról szóra, amit én próbáltam, a billió dolláros fiúkkal kapcsolatban?.. úgyhogy nem is fogom elismételni, olvassátok el ezzel kapcsolatban lezsó gondolatait, ide ugyanazok vonatkoznak
ismét megmutatkozott, mennyire sokat jelent a rendező személye, egy filmnél
6/10 -
Greyhound (2020) (Greyhound csatahajó)
Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet, akkor azt mondanám, hogy olyan semmilyen. Én ennél azért jóval többet vártam. Ennél sokkal-sokkal jobb filmek vannak hasonló témában, minden szempontból. Egyszer meg lehet nézni, de amúgy tök kihagyható. 5/10
#értékelés
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
törölt tag
Szerintetek őrültség most moziba menni?
-
hoffman_
nagyúr
válasz Tibiajax #135901 üzenetére
ez nagyon rendben volt, köszi.
plusz pont, hogy ez egy
: ) nem is volt mindig a helyzet magaslatán, hehe.Garmin Nüvi GPS volt, ilyen volt az első nekünk is a hősidőkben, mikor bekúsztak a kocsikba, az első horvát utam is ő navigálta "The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tibiajax
nagyúr
Körforgalom / Roundabout az indavideón.
18min rövidfilm, szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla