- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz Aguinaga #1078 üzenetére
Nekem LaLiga cm-ben gold Lemar és Canales van bent. Ebből Canales nekem jobban fekszik és olcsó is.
Most tervezem a Gosens bekerülése miatt félig seria A-ra a csapatomat és ott meg Cm-re az SBC-ben lévő Bennacer a nyerő találatt szerintem. Szóval Tonali vagy Barella helyet sokkal jobb választás a Bennacer és még talán fejlődik is.
-
eM'82
addikt
válasz Aguinaga #1387 üzenetére
2 "jó" nyitásom volt. De Jong-ot tudtam eladni 79k-ért, meg most IF Donna ér vagy 40k-t. Nálam ennyi . És ugye WL-t sem tudtam eddig tolni.
Donnarumma-t nem adom el, ez túl alacsony ár ahhoz hogy megérje, valamint tényleg csinált olyat, hogy 11esnél nyomtam, hogy ugorjon jobbra, erre visszanyúlt (alig moccant jobbra) a középre lőtt labdára és megfogta két kézzel, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Aki CAM-ban nálam nagyot megy az POTM Valverde. Hibátlan. Eleinte kerestem vele a helyét, de aztán ráéreztem.
CM/CDM: Barella. Isten a pali, megy mint a mérgezett egér. Bele-belenyúl a labdákba mint Camavinga, csak hozzá gyors is és jól passzol.Középső védő Araujo mellett: Ibanez (kb 700 coin ). De úgy passzol mint Kroos. Szart sem ér az a stat ami a lapjára írva.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
válasz Aguinaga #1552 üzenetére
Hát valami olyasmi volt... 340méter/ezer ms... 34/10 ms, szóval még lehet gyorsabb is volt, vagy csak túlzok és majdnem hangsebesség. Viccet félretéve, ez a játék addig elfogadható, amíg rámész a 9 win, 4 kvali kombóra. Ahány meccsen szilvat, annyin segít is kb. A többin meg kell csapat, kapcsolat, reflex. És akkor talán meglehet. Kevés meccs van, amin úgy nyerek hogy ellenem van a gép. Általában amikor nyerek az ellenfél védelme van amatőrön. Annyi az idei újítás, hogy tavaly elhúzta a kapus a kezét a labda elől, most meg átmegy rajta. Nagy újítás... Szánalom, de már kb van 1 milla coinom. Ha beváltom már több visszajön mint a játék. Elkölteni fullosabb csapatra meg nincs értelme. Akkor feljutnék oda, ahol mindenkinek az van. Felesleges
-
kapeti07
senior tag
válasz Aguinaga #1704 üzenetére
Nekem is Nakata jött, aminek először nagyon megörültem. Az ikon lapjai nálam jók voltak tavaly, tavaly-előtt a játék korai szakaszában.
Tegnap lenyomtam 8 Rivalst és betettem kezdőbe. Nagyon nehezen ment vele a játék, elpattantak tőle a labdák, nem volt oylan fluid mint az Ikon lapjai. De a csak összehozott 4 gólt távolról pedig nem éreztem még rá. Szerintem jó lesz csak lehet CAM-ba hatékonyabb lesz és más parancsot kell adni neki. A Free Roam-ot nem érezte szegény lehet a WR miatt Med/Med.Xbox: kapeti
-
-
szabyka95
őstag
válasz Aguinaga #3336 üzenetére
End game. (Majusig/juniusig legalabbis)
Brutalisan gyors shadowwal, hosszu labai mindent elérnek, olyan mint egy polip.
Ideálisan jobb CB be hosszú távon meta szempontjából mert technikailag nem top, pl megcserelni gullittal (cb) vagy mas out of position lappal ami CB, de jobban talal középpályára. (Fofana, gullit jelenleg).
Anno fofanat csereltem fel sissokkoval. Sissoko cb t jatszott, fofana cm t in game[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Aguinaga #3522 üzenetére
7:02-kor már a zsákban is volt, így végre hozzám is megérkezett Vieira
Ezzel most így néz ki a csapat, egyedül Cannavaro és Maignan trade. Valverde cseréje érik lassan, bár oda nincs ötletem olcsón (hosszabb távon Marchisio a cél).
Wc Sukert esetleg próbálta valaki? Statok alapján baromi jó kis csatár lehet, 4-4, tökéletes work rate-ek, hibátlan statok, és mégis csak 75k, ami nevetségesen olcsó, nem is értem Vele szerintem teszek egy próbát csatárban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest