Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Micro Four Thirds
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Viiktor1989 #14011 üzenetére
nincs más. A gyengébb csapatok (bronz vagy xar chemi) játszol erősebb fokozaton a jobbak ellen meg gyengébb
-
Woodslave
félisten
Na azt hiszem végre abbahagyhatom. Elitbe feljutottam itt már nem túl élvezetes játszani.
-
Woodslave
félisten
válasz
csabyka666 #13998 üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
homerhamm #13986 üzenetére
Na ezen az accomon is funolgatok kicsit. Gyakorlatilag mindenkit kigrindeltem itt a játék végén36 meccs alatt div 1. Azt hiszem kétszer kaptam ki meg talán egy döntetlen volt. Mondjuk div 6-ban jobb volt ott néha jött gold csapat is szembe itt már azért idegbe jövök néha.
Főleg amikor 72-es pingen indulok.
-
Woodslave
félisten
válasz
Patalycsaba4 #13971 üzenetére
Mert vége a játéknak és már fc 24 van. Eztel nem foglalkozik senki csak még élnek a szerverek lehet játszani pár játék móddal. De fut champion nyilván nincs és új sbc se
-
Woodslave
félisten
kiváncsi vagyok kisimulnak-e az idegeim, hogy nem foglalkozom ezzel a játékkal. Konzolról telóról töröltem, már youtube videót se néztem. Webappon se léptem be.
Remélem megőrzöm ezt a jó szokásom. Azért a 24-be belenézek, topicot is követem, mert jó olvasni a sok raget olyankor úgy érzi az ember jól döntött hogy nem vette meg.
Itt elköszönök, ott majd csendben olvasgatok.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #13910 üzenetére
Menni nem fogok de maradni se
-
Woodslave
félisten
13/10. Tudom hogy ez már bohóc wl nem játszik komoly ember az is csak objektív miatt de legalább egyszer jó lenne egy 14 win még ha nem is jelent semmit de jól esne
-
Woodslave
félisten
7/6 a wl egész élvezetes meccseket játszottam. Amelyik elvert az full inter csapat már tudtam az ilyenek mindig nagyon jók az is volt.
Pele qrva jó. A másik durva meglepetés Van Dijk cdmben. Tudom hogy az az ss poszt de eddig cbben játszattam de cdmnek is zseni.
Tudom kiafaxt érdekel ez már
-
Woodslave
félisten
Na kificcent Benz is utolsó hiányzóként.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #13871 üzenetére
Nekem is jött onnan. Többször is benne volt
-
Woodslave
félisten
persze csak szomorú, hogy olyan játékosok vannak akiket amúgy csak futbinen látsz aztán nem tudsz velük egy élvezeteset játszani. Mondjuk az élvezetes játék mint olyan elég szűken értelmezhető a fifában sajnos
De legalább a pickből jött egy Carvajal nem kell megvennem. Amikor jobban örülsz mint egy Mbappenak
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght #13856 üzenetére
nem vagy ezzel egyedül. Mondjuk én legtöbbször ezt érzem. Nekem pl Messi kalap semmi. Mbappe ok de nem mondanám, hogy a fifa történelmem legjobb támadója. Tényleg csak annyit veszek észre belőlük hogy extrábbak, hogy vannak olyan 0 %-os lövések amik mégis bemennek. De az hogy lesen áll, kapuba szalad stb ugyanúgy megvan.
Taktikán se veszem észre, hogy az lenne amit akarok. LCM KDB stay edge of the boxon van nem tudom neki a box mit jelent, de számtalanszor esett át a csatárom rajta. Aztán lehet hogy nyomkodom az L1-et azért rohan be mindig és az én hibám.
De persze minden ellenfelem full pressben fél pályán áll, ha nála a labda mintha minden játékosom 2 méterre lenne, ha nálam a labda akkor minden játékosa rajtam két passzt nehezen tudok adni. De persze skill issue nem tudok játszani.
Tegnap meglett a kvali 6/5-öt utána gondoltam funolok kicsit full ikon csapattal. Nem tudtam nyerni egyet se.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish #13841 üzenetére
Kimaxolom amig lehet
-
Woodslave
félisten
Nyomtam reggel egy draftot bár egyáltalán nem szeretem két meccsnél többet szinte soha nem nyerek ráadásul most minek kínlódnék amikor a legjobb játékosok megvannak. Egyet nyertem folyt köv lehet ellövöm az 5 tokent.
-
Woodslave
félisten
Negyedjere nyitom pedig csak egy Carvajalt szeretnék a spanyol laliga csapatba
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #13825 üzenetére
Tőlem Jézus Krisztus is bujkalhat ott
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #13823 üzenetére
hogyne
-
Woodslave
félisten
szerintetek ki a legjobb rb?
-
Woodslave
félisten
na Lucio is megjött. Csak nem tudom már hova
-
Woodslave
félisten
hát azért ez a ikon pickezés elég fun. Közben azért csak jött egy Lewa a packokból
-
-
Woodslave
félisten
összeraktam csapatokat erre a jővő évi packos küldire. Pl, seria A. Se Mpabbe, se Neymar, se Ronaldo. Érdekes módon ezekkel nyertem. Feljutottam div 3-ba, ott meg streakkel a középső zászlóig. Értem én, hogy matchmaking, meg szerencse, meg DDA de ezt a következetlenséget egyszerűen nem tudom felfogni. Persze biztos nyertem volna a fő csapattal is, sőt, lehet könnyebben de akkor is elgondolkozik az ember mi a faxnak csináltam minden nap uppokat
-
Woodslave
félisten
na 45 perc nulláról beforgani minden napi bronz, silver gold uppot, maradékot meg bronz és silver upba, majd crafting upba.
Aztán a webapp úgy gondolja elég vol. Van ott is valami limit mennyi sbc-t enged? Mert érdekes módon telón működik
-
-
Woodslave
félisten
Hát ezzel a csapattal még frusztrálóbb div 4-ben küzdeni
-
Woodslave
félisten
válasz
Szigma70 #13712 üzenetére
nálam most ez lett. Van pár kompromisszumos megoldás a chem miatt de ez van teljesen mindegy.
Ezt a Llorentét sajnálom hogy erre az accra nem raktam ki, a második rb aki bejött Florenzi, de Gomes kell a link miatt. Konate - Mattheus szintén, bár lehet KDB helyett Yaya jobb lenne, kit tudja, bár nekem idén Mattheus se az a baxógép aki korábban. Mondjuk jobb rb mint Gomes
Messi cm 4-3-2-1-ben get forward, alig látom, nem annyira jött be ő se. Rice mondjuk qrva jó, Cap is, VVD cb-szintén, Rice a cdm.
Összességében azt vettem észre teljesen mindegy, érzésre se annyira más játszani velük mint mondjuk a szintén futtis lapokból összerakott olcsóbb bandával. De majd hátha Bappe hoz valami extrát őt még azért megjáratom egy wl-en.
Azon röhögtem hogy a pad full 99 lapok
-
Woodslave
félisten
mondjuk az valami zseniális hogy lehet megírni egy játékot úgy, hogy szinte mindig azt érezd vmi kis gonosz manó szórakozik veled.
Ez az Mbappe is a Kane sbc utolsó előtti szegmense előtti 85+-ból jött csakhogy teljesen feleslegesség tegye az egész délelőttömet
-
Woodslave
félisten
mondjuk tényleg nem tudom mi a faxnak csinálom még mindig
-
Woodslave
félisten
na 47 pre season crafting packot csináltam
15 wo volt ff Papin, Deasilly, Rodrygo, Hierro, ff Hazard akik említésre méltók, még pár tots.
Csináltam közben 6 80+ player picket a legjobb egy 91-es tots lap volt, még egy 85 a többi 3 82 max
Meg közben csináltam 4 db 85+ packot.
-
-
Woodslave
félisten
ezeket a pozi módosítókat miért veszik mint a cukrot? Ennyit variál mindenki hogy nem elég a napi 5 "ingyért"?
-
Woodslave
félisten
Mai érdemi termés egy Rashi meg
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #13659 üzenetére
Röhej tényleg. Mindenki eldobta az agyát Nkunkutól egész évben. Az fb lapja vmi 800k volt most meg gyakorlatilag ingyen van. Ronaldo meg teljesen vicc ár. Akinek hoz ennyit annak sztem teljesen mindegy ki a csatára. Aki meg olyan mint én az nincs vele ennyivel előrébb. Sztem amikor kijött se lettem volna
-
Woodslave
félisten
köszi srácok
De a másik accon már megvan egy ideje ott se váltotta meg a világot, nekem Pele jobban bejött. De úgyis csak a lapgyűjtés a lényeg már.
Játszok amúgy tegnap lenyomtam a kvalit (10/8 - hiába volt meg 6 meccsből azért mindet lejátszottam) Kupa, rivals, hétvégén azért a wlt is lenyomom.
Azon agyaltam megcsinálom a liga spec küldiket annyi qrva jó lapom van akiket amúgy nem használok, érdemes lenne kicsit megjáratni őket. De ennyit meg már nem akarok játszani.
Arról nem is beszélve olyan retek a gameplay hogy mindig csak kapaszkodok. Ellenfelek 100-as depthen félpályánál presselnek nagyon küzdelmes korántsem szórakoztató
-
Woodslave
félisten
pont írni akartam mekkora xar ez a 86+ bár most könnyebb pörgetni mint a 85+ mert nem kell nagyon agyalni kit vegyen ki belőle az ember
Egy Di Maria azért jött. Nem mintha a pálya közelébe jutna
-
Woodslave
félisten
tudom hogy szeptember, meg csak játék meg amúgy is dupli, de azért kemény egy sbc-be rakni a 99-es Ronaldot
-
Woodslave
félisten
Na ő is hiányzott még
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #13590 üzenetére
reggel játszottam 3 kupa meccset, már csak egy kell a 15-höz nem mintha lenne jelentősége a 85+ packnak.
4-3-2-1-ben játszottam visszaraktam Vanját cdm Yaya és Jude két oldalt. Hát nem tudom. Yaya qrv jó. Lehet amúgy a lengthy hiánya miatt nem annyira op-k az új "ex-lengthy" játékosok mint Jude vagy Haaland. (mármint nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest