Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na Lucio is megjött. Csak nem tudom már hova
-
Woodslave
félisten
hát azért ez a ikon pickezés elég fun. Közben azért csak jött egy Lewa a packokból
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
hogy amint beküldtél egy SBC-t, a bele rakott játékosokat nem buktad el. Ja meg ha quicksell-t nyomtál egy játékosra, akkor se veszett el, de a QS értékét jóváírta
-
Szigma70
addikt
A legnagyobbbaj, hogy nálamminden rendesen működik. Ami nem lenne baj, de megint a fele brigád hátrányt szenved, és tutira ilyenkor már szarnak majd erre
-
Kristof_94
nagyúr
Én totál lemaradtam. Mi volt ez a glitch?
CR félig van meg ... -
|AP|
veterán
a Messi SBC-t kivették. Kíváncsi vagyok hogy kerül vissza...
-
Szigma70
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
Kész lett R. Carlos, de sehol sem találom...
-
skroy
senior tag
Kiraktam bug nélkül Messit. Remélem nem fogják visszavenni.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmi egyszer csak nem tűntek el a lapok a klubból
-
Dzsoki92
senior tag
-
EA's hit
addikt
Nekem engedi kirakni az sbc-t és beváltani is, de mikor kinyitnám, azt írja hogy nem működik a login és kidob az app
-
skroy
senior tag
Nálam nincs semmi bug, ugyanúgy megy minden, mint az elmúlt napokban. De így is mindjárt kész Messi.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
amúgy most komolyan: kit szeretnétek kinyitni ezekből a pakkokból, aki még nincs meg?

Oké, én megcsinálom Messit, mert nagyon akartam azt a lapot, de egy perccel sem teszek bele több energiát, nem akarok már senkit erre az egy hétreszerk: igen, az utolsót nem engedi beküldeni Messihez sem
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen kapni semmit nem lehet. Se quick sellezni. Játékban sem. Szegény bénák... Persze már 2 hete kb egy meccset sem játszok de azért ingyen kis meloval kicsinositottam a kollekciot. Ennyit megért. A ban sem érdekel. Nem rendeltem elő az új részt.
Az efootballt próbálgatom. Annyival realisztikusabb... Lenne. De ugyanazok a gyermekbetegségek megvannak. Sokszor védővel nyomsz egy passzt és nincs nála úgy a labda és elveszik. Ok, a valóságban sem lehet mindig egyből passzolni, de akkor pöckölje rossz helyre sután a labdát. Csak az nincs leprogramozva... Pedig egész jó lenne. Nem közlekednek a játékosok egy ferrari gyorsulásával. -
-
Sirandrish
legenda
Nálam nem bugos semmi. Elvesz minden lapot a szemét amit felhasználok

-
Dzsoki92
senior tag
Nálam sincs semmi anomália megy minden rendesen
-
Gaborz1
senior tag
-
bodnar123
őstag
Nálam már nem lép be. Kíváncsi leszek. Visszavesznek mindent, vagy ban, vagy van egy futties ronaldo messim... Kb 15 perc alatt.
-
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi a tippet, fel is tankolok pakkokból
Sőt CR7-et elkezdem gyorsan, amíg nem mennek el a lapjaim.
-
thebigK
addikt
másnál se jó a store? csinálnám a Messi sbc-t, de nemtudom kinyitni a 85x10eket mert hibát dob és kiléptet az appról
-
Woodslave
félisten
összeraktam csapatokat erre a jővő évi packos küldire. Pl, seria A. Se Mpabbe, se Neymar, se Ronaldo. Érdekes módon ezekkel nyertem. Feljutottam div 3-ba, ott meg streakkel a középső zászlóig. Értem én, hogy matchmaking, meg szerencse, meg DDA de ezt a következetlenséget egyszerűen nem tudom felfogni. Persze biztos nyertem volna a fő csapattal is, sőt, lehet könnyebben de akkor is elgondolkozik az ember mi a faxnak csináltam minden nap uppokat
-
toxicjew
addikt
Na ez erdekes, most nézem, hogy web appon belül lehet váltani "personat", és már ott van a ps acc is. Pedig a ps acc emailje nem egyezik azzal amivel eddig játszottam pcn. Nem tudtam, hogy ez így működik
De akkor ez kész van. -
toxicjew
addikt
Na mégis csak vissza kellett jönnöm egy picit, hogy aktiváljam a web appot psen, hogy a trial alatt már hasznalhassam. Vicc, hogy pár óra játék alatt egy ilyen csapat jött össze
Viszont még nem enged be a web app, sem a companion, szóval muszáj leszek még kicsit tolni...
Remélem nem kell már sokat. Amúgy fasza így psen, legalább nem low grafikan kell majd szidni a játékot
-
skroy
senior tag
Milyen az a Messi lap, amit ki lehet rakni? A 99-es Futties, amit nyitni is lehet? Eléggé le van árazva Ronaldohoz képest.
-
bubuska10
senior tag
Lőttem 12 gólt... de kikaptam.
Év meccse, 25 gólt vízilabda meccsen se sűrűn dobnak. 
-
thebigK
addikt
az uccsó 3 futties pp: dupe benzema, dupe benzema, dupe benzema
-
Woodslave
félisten
na 45 perc nulláról beforgani minden napi bronz, silver gold uppot, maradékot meg bronz és silver upba, majd crafting upba.
Aztán a webapp úgy gondolja elég vol. Van ott is valami limit mennyi sbc-t enged? Mert érdekes módon telón működik
-
gjoe
addikt
Reggeli érkező.
Kár hogy már max pár teszt meccs jut neki.
Teknosnek mondjuk jobban örülnék.
Még hiányzik lewa, mbappe, pele
-
-
thebigK
addikt
nálam Lucio tegnap óta harmadszor jön, de Messi bezzeg sehol
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Tényleg?akkor nekem szerencsém volt ezekszerint.Jó élvezetes meccseket játszom mondjuk vicces hogy nemtudom mióta jelent meg a game de szerintem nem túl rég de már fullos keretek jönnek szembe (mondjuk vertem szinte mindet)tetszik benne hogy tudom az embereimet fejleszteni így szinte bárki jól használható így elkezdtem a bayernes srácokat bevásárolni
-
Madn!ght
addikt
Hahah, köszi EA!
Ez a vicc…
-
Szigma70
addikt
Ne haragudjatok de kicsit megnyugtat, hogy más is így érez
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Tegnap este ugyanez volt nálam is. Olyan csapatok jöttek szembe, amit kb egy 85x10 sbcből random összehányok és röhögve iskolázták le a 99-es lapjaimat. Nem tudom ez miért ilyen, de azzal nyugtattam magam, hogy valakinek a játék ad élményt, valakinek a nyitás. Utóbbi keserű vígasz volt…
-
Woodslave
félisten
Hát ezzel a csapattal még frusztrálóbb div 4-ben küzdeni
-
Szigma70
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én is kipróbáltam, már nincs fent

-
Gabeszfoci89
senior tag
Én wl en tolom az objectet ami eafc packokat ad..hétközben már besem kapcsolom kb...kipróbáltam efootballt egész jó most azt nézegetem kicsit mikor ráérek
-
Szigma70
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Messit 2 meccsen játszattam, nála még Di Natale is jobb nekem.
Aki qva jó, az Neymar és Dinho, Bappe csak a szokásos, mint a gold lapja, háttal 30 ról, labdanélkül is. CR az kell és ennyi. Akit sajnálok, és azért becserélem, az Pelé, mert hozza ugyan azt, mint dinho és Neymar
Középpálya most épp ez, de se Bellingham, se a német nem hozza azt az extrát, simán mehetne Savic és Thuram is, ugyan az, sőőt. A CB-k azok hibátlanok, nem rajtuk múlik.
És igen, betehetnék 11 "noname" barbie lapot, ugyan ezek a statok, és ugyan ezt lehozzák a meccseken. Itt a játék végén ez már ilyen sajna.
Most mindenki ezekkel a Diaby akárki fekete lapokkal rohangál, engem már nem hat meg.MOst inkább az a baj, hogy mit csináljak? Nyitogatni már nem sok értelme van, hacsak nem egy Garrincha vagy Benzema , Ginola miatt, akik még nem jöttek.
Olyan ez már, mint a matricás gyüjtögető album a fiamnak, mikor kicsi volt, és ez sem olcsóbb

Nahh, az utcsó duplikat mondom beleteszem még egy 85x10 be

-
Woodslave
félisten
válasz
Szigma70
üzenetére

nálam most ez lett. Van pár kompromisszumos megoldás a chem miatt de ez van teljesen mindegy.
Ezt a Llorentét sajnálom hogy erre az accra nem raktam ki, a második rb aki bejött Florenzi, de Gomes kell a link miatt. Konate - Mattheus szintén, bár lehet KDB helyett Yaya jobb lenne, kit tudja, bár nekem idén Mattheus se az a baxógép aki korábban. Mondjuk jobb rb mint Gomes
Messi cm 4-3-2-1-ben get forward, alig látom, nem annyira jött be ő se. Rice mondjuk qrva jó, Cap is, VVD cb-szintén, Rice a cdm.
Összességében azt vettem észre teljesen mindegy, érzésre se annyira más játszani velük mint mondjuk a szintén futtis lapokból összerakott olcsóbb bandával. De majd hátha Bappe hoz valami extrát őt még azért megjáratom egy wl-en.
Azon röhögtem hogy a pad full 99 lapok
-
Szigma70
addikt
Nahhh most már enedi
-
Szigma70
addikt
-
Szigma70
addikt
Én kijátszottam a gamét

Nem enged képet feltenni, a motor szerint nem kép, ami az
-
homerhamm
veterán
Na, azt is megéltem, hogy lőttem egy meccsen 7 gólt 99es Donnarummának.
-
Woodslave
félisten
mondjuk az valami zseniális hogy lehet megírni egy játékot úgy, hogy szinte mindig azt érezd vmi kis gonosz manó szórakozik veled.
Ez az Mbappe is a Kane sbc utolsó előtti szegmense előtti 85+-ból jött csakhogy teljesen feleslegesség tegye az egész délelőttömet
-
skroy
senior tag
'apjátok be mind!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem tudom minek már

Remélem nem kell már sokat. Amúgy fasza így psen, legalább nem low grafikan kell majd szidni a játékot