- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Hát, kipróbáltam a companion appot. Csak nekem érződik sokkal lassabbnak, mint a 22-é volt?
Welcome back packokból a legjobb egy Sané, nem túl acélos, ráadásul 2wf , mifasz ez.... Az sbc-k az új chem miatt katasztrófák...Ps4-en van valahogy trial, mint tavaly vagy tavalyelőtt?
PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
válasz drachoHUN #464 üzenetére
Szerintem igen.
Én is gondoltam, hogy amíg megy a játék megvásárlasa nélkül, csinálok, amit tudok, semmi elörendelés, semmi fifapont, de egy eladható Sanén kívül semmi nem jött, szóval a 10 órás trial után elengedem a jaték kezét (ha egyáltalán ki tudom próbálni...)
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
-
Aguinaga
őstag
A hybrid leagues/seven-league boots sbc is hibás appban?
-
Aguinaga
őstag
Nagyon adja a packluck, a legjobb eladható egy 17k-Sané volt, eladhatóban még ennyi se
-
Aguinaga
őstag
"Szia uram! 83-as csapatért alap template mez érdekel?"
-
Aguinaga
őstag
Na, tegnap meglett div8-ban a 8win, maradt 14 perc a trialból, le is töröltem nagy lendülettel a játékot... div10-div9 vajsima volt, 8-ban meg jöttek az ikonos/heros csapatok... 10-ből nyertem vagy 3 meccset.
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Nekem is nagyon adja, egy Bonucci lett a legjobb.. untrade, persze. Div8, 8 win.
Ezt így ebben a formában nem fog működni, mehetnek az ea-s fiúk a faszba.
Amúgy OTW lapot meddig lehetett nyitni? Csak mert Haaland IF-et kapott, ilyenkor hogy??PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
LaLiga szinten CM/CDM De Jong vagy Kessié?
De lehet, hogy jobban járnék egy félig SerieA csapattal? Tonali pl?PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
válasz Nandinagy #1121 üzenetére
Hú, Dybalát hagyjuk... tegnap kipróbáltam (sima gold verzió), volt olyan meccs, hogy 3 lehetőségéből kettőt olyan homályba lőtt el, hogy hajjaj... nagy csalódás nekem, jó, 21k-ért vettem, nem vártam világmegváltást, de azért.. ráadásul full chemen, hunterrel..
Amúgy, btw, van olyan támadó, aki 100k alatt megáll, és tényleg jó? Danjuma mellé kellene valai, Szőrlótot megvettem, de nem nagyon tudtam kipróbálni még.PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
Nálatok megy ez a fos?
-
Aguinaga
őstag
Nálam Courtois aki a többihez képest extra, legalábbis eddig voltak meccsei, ahol nagyot ment. IF vagy sima Donnarummát még mondjuk nem próbáltam.
Amúgy kegyetlen szar a packluckom idén, egyetlen spéci lapot nem tudtam nyitni, pedig csináltam pár sbc-t, tegnap is ezt a 78+ próbáltam (nem sokat, mert foddertemető), de jópár duplikáltat beletettem, persze semmi eredmény, ilyen Toko Ekambik jöttek..PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
Kútróá dettó, tegnap 4 tizenegyest ítéltek ellenem, ebből hármat megfogott, egyszer, szeretném azt hinni, én találtam el az irányt, a két másik ez a szitu, amit írtál: nyomtam egy irányt, ő felülbírálta, és visszanyúlt... nem nagyon tetszik ez az új ficsör.. már ennek az érzetét is elveszik az embertől.
-
Aguinaga
őstag
Nekem is nagyon jó rewardok jöttek ismét, a div6 8 wines untrade pakkokból egy 85 Sommer volt a legjobb, így kellett vennem két 86-os lapot a Falcao sbc-be, mert nem volt (legalábbis olyan, amit beletettem volna nem).
Nagyon köszi EA, továbbra sincs szükségem promo lapra, mert minek. Azokkal is szar a játék, meg anélkül is.PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
Hasonlóan még a legszarabb promo lapokat se tudom nyitni, mint itt páran írtátok, így azt tervezem, hogy a mai mm-et még megcsinálom, ha nem tudok legalább bármilyen foddert nyitni, minimum 86-ost, akkor offolom a játékot pár hétre.
-
Aguinaga
őstag
Ide egy Nakata jött.. nem rossz, de tegnap Smolarekkel lőttek nekem vagy 5 gólt, neki jobban örültem volna.
-
Aguinaga
őstag
válasz kapeti07 #1708 üzenetére
Hát, tettem rá egy engine-t én is, de két meccs alatt nem váltotta meg a világot.
btw ennek ellenére feljutottam div5-be, ezzel a holland ligás (Gakpo, Savio, Luuk De Jong, Geertruida) négyessel megtámogatott LaLiga csapat elég jól megy.[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Szerintetek gold Kounde vagy IF Gomez? Valami 2 rare players packból kiesett Van Dijk így gondoltam, a LaLiga csapatba bekütyüzöm Van Dijket. 3 védős felállásból indulok.
Nincs meg a full, 33/33 chem, meg az se biztos, hogy L. Diaz/Falcao/Raphinha jobb, mint Gakpo/L. De Jong/Savio
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
válasz kapeti07 #2048 üzenetére
És még kirakható két hónapig.
Mondjuk azt hittem, legalább +2 ratinget kap, erre látom, hogy csak +1.. Ez hogy jött ki? Amúgy tegnap fejeztem be, a második sbc-ből esett egy eladható Kyle Walker (vicces, hogy drágább, mint Haaland).
Lesz vele 300k-m, de amilyen a játék, megkérdezném, mennyiért tudnám eladni a 300k-t?[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Azt amúgy honnan a 'szomból találom ki, hogy valakin nincs chem style vagy éppen basic van rajta?
-
Aguinaga
őstag
Köszi, épp az zavar, hogy mindenkin alapból cipő van. De pl. ha futbinen ráteszek valakire egy "basic" chemet, akkor megváltoznak az alap értékei. Viszont ha "resetelem", akkor visszaállnak alapra. Mindkét esetben cipő látszódik a kártyája alján.
Tudom, amúgy a jatékban nem lehet törölni róla a chem style-t, meg amúgy se ér semmit az egész, de akkor eladom 2000-ért a basic chemstylejaimat.PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
Melyik pressről beszéltek, a Constans press vagy a meccs közbeni gyorsmenüs ?
Aki próbálta már Bentancurt: Kantehoz képest milyen? Most kis plusszal ki tudnék szállni a franciából, és az uru mégis majd feleannyiba kerül csak.
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy ha van a klubban 292 játékos, ezek egy része speciális, sbc, objective, meg bronz és silver, mégis, 5 esetből 4 alkalommal dupli jön a 80+ upgradeből...
19000 játékos van a fifàbanPSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
Az mikor jön?
-
Aguinaga
őstag
+ adom, nagyon nagy rakás szar...
Bár én nem kapok előrendelői Herot, de kiraktam a base hero upgrade-et egy jó kis Solksjaer-ért (belement egy 88as Navas meg egy 89-es Kane fodderem, ezek ketten többet érted volna eladhatóban, mint a norvég faszi).
MM-ből esett egy eladható Casemiro, szerencsére, +27kSzerencsére eladtam a csapatot még a hét elején, most nagyot buktam volna, OOP Perisic már csak 80-ért megy, gold Haaland 40-ért, gold Kante 60-ért, talán ő, meg OOP Lucas Vazquez tartja a legjobban az árát, utóbbi még mindig 48.
Mindegy, Solksjaert kipróbálom majd, Haaland helyett pont jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aguinaga
őstag
Ezekkel a piros vb lapokkal mi lesz, ha lejár a rajtuk lévő idő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest