Hirdetés
- Mikrofon topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adattükrözés HDD 1TB -> HDD 2TB windows 7 plz help
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Én WLt nem nyomtam 22ben, csak rivals, sb, meg az objektívek, szal annyira nagy elvárásom nincs a kövi résszel, ha ezek a játékbeli újítások jók lesznek, az új modokkal stb nekem már jó Reménykedem, hogy jobb lesz igen Aztán majd kiderül, 1 hónapnyi ea play prot megér, aztán ha leves a rész akkor nem is veszem meg és nem is folytatom a feliratkozást
" Just remember Manchester is RED! "
-
Woodslave
félisten
mondjuk azt nem értem a kontent mindig uk idő szerint jön itt miért lehet ezzel szórakozni. Nem mintha nagy jelentősége lenne de akkor is. Ps-en ezt nem tudja a paraszt megcsinálni és most hogy közös a piac meg a rivals mittonén lehet jelentősége
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Egyáltalán nem érződik sztem. Adamat is utoléri bármelyik védő. Mondjuk ez nem feltétlenül baj.
Ma hajnalban én is feljutottam div 8 látom csak 4-5 "lángos" win és már 7. Ahogy Móricka elképzelte kettőt nyertem aztán szevasz.
-
adam0913
tag
WC-n nekem is megszokott lenni a 2. félidő elejére az 5 gól, utána már csak a labdabirtoklásra megyek (mert 5 gólig kapsz csak bónuszpontot), nem támadok egyáltalán max még a szögletet szoktam erőltetni, hogy meglegyen a 10 belőle (ezekre ad még plusz pontokat).
In game én sem találtam a top200 pontokat, futbin-en viszont fent van az eheti + a múltheti top score is. -
|AP|
veterán
három pozimódosítóval
Vicc ez a cég, komolyan. Nemrég óta fifázom online (a 21 óta), de ez az eddigi legnagyobb hiba amire emlékszem.
Egyrészt teljesen felborította a piacot, másrészt a játékosok egy részének ad több százezres coin előnyt rögtön a játék elején, ami a játék végéig egy jó alap lehet.És tényleg az a legnagyobb vicc, hogy azok lesznek kompenzálva akik kinyitották és nem azok akik nem...
-
toxicjew
addikt
Nekem tavaly mindig a packet loss icon világított, ha vmi baja volt. Mindig leellenoriztem utána több helyen is (speed test, Digi hivatalos mérője meg még random helyeken) és tökéletes volt kb a netkapcsolatom (3 vagy 6 ping és 1% alatti packet loss). Szóval nem, gecire nem az én netem szar, ha bármely más játékban nem tapasztalok soha netproblemat
-
Woodslave
félisten
én is csináltam már ebből amennyit tudtam hátha megpróbál rávenni a játék hogy mégis vegyem meg - bár kimondhatatlanul jó érzés nem stresszelni rajta - de nem igazán gondolja. Egy rttk Schick volt a legjobb de miatta nem veszem meg
-
|AP|
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest