Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Pár meccset búcsúzásként lepörgettem még, de ezzel részemről vége az idei évnek, már a telefonos sbc-zést is nagyon unom, szóval valószínűleg azt sem fogom már nyomni holnapig. Futties CR, Mbappé, Neymar, Lewa, titan R9 csak nem tudtak semmiből kiesni, igaz előbbi 2 azért sbc-ből meglett (online meccset már egyikükkel sem játszottam
). Van még vagy 700k coinom is, de mivel nincsenek bent spec packok, az már meg is marad. Ez lett a vége az idén:
Élmény lesz holnaptól Del Piero és Dinho helyett újra 73-as silverekkel játszani
-
EA's hit
őstag
válasz
szabyka95 #13952 üzenetére
Gratulálok hozzá, hogy büszkén vállalod, hogy főszereplője vagy a világ legpatkányabb, undorító, toxikus közösségének. Az ilyenek miatt igazán fos ez a játék, mint te. További sok sikert, remélem igazán tudod majd továbbra is élvezni ezeket a "csodálatos" pillanatokat és "megérdemelt" győzelmeket
-
EA's hit
őstag
Gondoltam jobb híján elnyitogatom az összegyűlt ~1,2 millió coinomat, aztán kiderült, hogy 50k-s és 100k-s packból is csak 5-öt lehet venni, mert hát miért is ne korlátoznák le még ezt is így 3 nappal a játék vége előtt
Szóval elnyitottam azokat meg vagy 20-30 7500-as packot, ráment vagy 20 percem, eluntam az életemet is, és annyi coin visszajött közben, hogy még mindig van vagy 700k-m
Úgy tűnik ez már megmarad...
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13867 üzenetére
Szinte semmilyen ikon nincs már piacon, csak nagyon elvétve.
-
EA's hit
őstag
válasz
D.Bergkamp #13834 üzenetére
Én is lemaradtam, de abszolút nem sajnálom. Azon kívül, hogy mondjuk egy Messit nem 1,5 óra volt kirakni, csak 15 perc, mi értelme volt? Így is korlátlan számban kapja mindenki a foddereket, szóval tökmindegy
Egy ilyen hiba év közben számítana rengeteget, de most már olyan volt, mintha az óceánba beleöntöttek volna még két pohár vizet. Lényegtelen.
-
EA's hit
őstag
Nekem engedi kirakni az sbc-t és beváltani is, de mikor kinyitnám, azt írja hogy nem működik a login és kidob az app
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13668 üzenetére
Én tavaly is azt csináltam, meg idén is azt fogom, hogy az utolsó 1-2 hétben az összegyűlt coinból megvettem olyan ikonokat, akiket még nem próbáltam egyik évben sem, és játszogattam velük pár meccset. Nagy célom, hogy a játékban szereplő összes ikont kipróbáljam, 4 év alatt a nagy részét már sikerült is, már csak 10-en vannak, akiket még nem használtam (Crespo, Luis Hernandez, Lineker, Owen, Torres, Vieri, Gerrard, Hagi, Veron, Maradona - utóbbit sajnos úgy néz ki, nem is fogom tudni már soha kipróbálni
). Közülük fogok párat megvenni és velük elszórakozni még így a végén
Nekem is már bő 900k coinom gyűlt össze (pedig amíg volt a 400k-s pack, 7-et vagy 8-at is vettem belőle az elmúlt 1 hónapban), másra úgysem jó már.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #13644 üzenetére
Ugyan mar, 2 hettel a jatek vege elott negyedennyit sem erne ez a lap, nemhogy ennyit. Az elmult evekben a jatek vegen a 99-es Messi es CR sbc-k 8-10 teamekert mentek. Kozben meg egy szibten 99-es Kunkut egyetlen teamert megkapsz, es ingame pont ugyanazt fogja hozni. En azert kirakom CR-t, mert miert ne, nincs jobb dolgom. De hogy o is 0 meccsel fog bekerulni utana egy masik sbc-be, ahogy Haaland, Owairan, Benzema, meg meg egy jo paran, az biztos
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #13594 üzenetére
Haaland egész évben hulladék volt
Legalábbis nálam. Nekem idén a magas csatárok teljesen használhatatlanok voltak, mindegyikkel csak szenvedtem. Haaland, Cech, Neuer, másoknál gusztustalanul jók voltak, de az én stílusomhoz idén a magas csatárok borzasztóan nem passzolnak. Pedig tavaly pl. Cantonát imádtam. CDM-ben meg ugyanez fordítva, ott az alacsony játékosok nem jöttek be idén, pl. Kessié, csak a magas playerek, Vieira, Vanja, Thuram stb.
Egyébként a kupával mi értelme van szenvedni ilyenkor, amikor a rewardjai sem érnek már semmit? Komolyan kérdezem, nem támadásból
Csak mert nekem év közben is az volt mindig a leggusztustalanabb, legszenvedősebb játékmód, az esetek 90%-ában bele sem kezdtem, amikor igen, akkor meg csak a rewardok miatt, de most már a rewardjai miatt sincs értelme.
-
EA's hit
őstag
Egyébként a múltkori elcseszett 85x10-ek és 86x10-ek kompenzációjáról van valami hír, vagy azt is annyi ideig várhatjuk majd, mint 2 éve a showdown Nani dynamic image-ét?
Ja, meg a level up picket is elcseszték egyszer, mondjuk az meg aztán pláne nem érdekel
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #13573 üzenetére
Ilyenkor kell ikon pickbe vagy futties pickbe tolni a duplákat. Még ha egy 1000. toty Makelelet ad is a pick, csak jobb, mint qs-ezni 6 totsot
Én folyamatosan így pörgetem, 2-3 84 vagy 85x10, aztán egy team valamilyen pickbe, vagy ha van bent éppen játékos/ikon sbc, akkor abba.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #13548 üzenetére
Nekem Dagi nem esett meg mindig, kb. mindenki masnak jott valamelyik jo lapja. Oke, toty Dinhot vagy ss Henryt sem nyitottam meg, de a cover lap miatt ok nem is kellenek
Futties CR, Neymar, Bampe es Lewa sem jottek meg, de nekik volt a tots lapja. Tegnap megjott Yaya is 2x, Lucio is van, Marchisio 3x, Dybala 2-3x. Futties Di Maria nincs, de o is csak fodder lenne. Igazabol egy Dagi, plusz futties CR, Neymar, Lewa, Bampe nevsornal mondanam azt, hogy tenyleg ki van maxolva a dolog, bar ezekbol valoszinuleg egyik sem kerulne mar kezdobe, csak azert megis nyissam mar ki oket egyszer
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #13534 üzenetére
Ebből a pickből én biztosan Eto'o-t vettem volna ki, jobb a ratingje
Sőt, 2-3 napja nekem is beadta egy pick toty Gullitot, de a mellette lévő random 95-öst vettem ki, mert Gullitot már úgysem használnám, a 95-ös meg jobb fodder. Persze ha kapna Gullit egy 97-99 közötti lapot, az már más lenne
-
EA's hit
őstag
Ti be tudtok lépni a játékba (pc)? Nekem délután óta csak azt írja az EA app, hogy "Things are taking a little longer than usual to load up. Hang tight while we try to solve the problem.", de nem történik semmi, nem nyílik meg a játék.
-
EA's hit
őstag
"Best of" címen berakják megint a játék eleji fos promo lapokat a packokban, egyben úgy lecsavarják a pack weightet szeptemberben (!), hogy a 84x10-ek átlag 2-3 spec lapot dobálnak, azok is Galenok meg Phillipsek az eddigi ss Maguire-ök meg ss Socrates-ek helyett. Ráadásul még a spec packokat is kivették a store-ból
Zseniális üzletpolitika
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #13417 üzenetére
Az a Ricardo Carvalho eddig nagyon állat. 8/6 a wl eddig vele, 4 vagy 5 gólt szerzett már szögletből. Lúcio van mellette, ő is új, de egyelőre Carvalhot jobban érzem. Cordobát kiraktam miatta RB-be, egyelőre ott is hozza magát. Illetve akit még beraktam kipróbálni, és meglepően jó, az cover Casillas. Tavaly messze a legrosszabb kapusom volt, de ez a lapja most eddig (mondom csak 8 meccs alapján persze) meglepően jó, sok olyat fog, amit előtte Alisson vagy Donna sem.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #13381 üzenetére
Nekem 2 szar utan a 3.-bol megerkezett Lucio
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #13319 üzenetére
Oké, hát akkor várom a 150-200 lapot unassignedbe, amiket utána 2 óra lesz sbc-be rakni, mert folyamat duplikat fog dobálni
Nekik is egyszerűbb lenne csak azt visszakövetni, ki hányszor nyitotta ki a hibás packot, és odaadni nekik annyi új packot, mint még a konkrét belerakott játékosokat is visszakódolni, és őket is odaadni. Meg nekünk is egyszerűbb lenne, mert úgyis újabb 84x10-ekbe fogja mindenki vágni a visszakapott lapokat
Viszont akkor milyen jól járhatnak azok, akik balfaszok voltak, és véletlenül beleraktak valami értékes lapot az egyik sbc-be, aztán most visszakapják az ss Pelét az EA balfaszsága miatt
-
EA's hit
őstag
Remélem akkor kompenzációnak egyszer majd megkapom egyben azt a ~15-20 db 84x10-et, amit addig kiraktam
-
EA's hit
őstag
Mar ki is vettek a 84x10 es 85x10-eket, gondolom igen komoly anyazast kaptak erte, zsenialis ez a ceg
-
EA's hit
őstag
Amugy azt komolyan gondoljak, hogy Boateng kapott eoae lapot, de Buffon nem? Szanalmas ez a ceg...
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13287 üzenetére
Nekem este jött egy dupla Pelé, 20 perccel előtte meg dupla Marchisio is, de R9, Garrincha és Henry csak nem akarnak kiesni semmiből
A többi hiányzó lap meg nem is érdekel.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13281 üzenetére
Szvsz mindkettőt csak ST-ben szabad használni.
-
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13236 üzenetére
Igazából nincs jelentősége, öcsém pl. hasonló mennyiségben rakta ki, mint én, és már 2 Henrynál és 3 R9-nél jár
Igaz, van pár másik top lap, amit meg én nyitottam ki, ő pedig nem.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13231 üzenetére
Valóban elég bonyolult, én is nekifutottam párszor, mire meglett, de így már simán megy fejből, megpróbálom összefoglalni érthetőbben:
1., megnyitod a web appot, bejelentkezel
2., megnyomod az F12-t, a képernyő jobb oldalán meg fog jelenni egy fehér hátterű ablak
3., ennek a fehér ablaknak a közepe felé van egy pici ikon, egy ferdén áthúzott nyílra hasonlít. Ha ráviszed a kurzort, a "Deactivate breakpoints - Ctrl + F8" felirat jelenik meg. Erre az ikonra kattints rá, majd nyomj egy F5-öt anélkül, hogy az F12-es menüt bezárnád.
4., miután befrissült az oldal, a bal oldali menü oszlopban rámész az SBC menüpontra
5., (innentől csatolok egy képet is a lépésekről) a fehér ablak felső részén a "Sources" menüpontról átkattintasz a mellette lévő "Network"-re (a képen 1-es szám), ott pedig a bal oldalon megjelenő keresőbe beírod, hogy "sets" (a képen 2)
6., a képen 3-assal jelölt file-ra rákattintasz, majd a képen 4-essel jelölt pontban átváltasz a Preview menüpontra
7., innentől már csak a kis nyilakat kell lenyitogatni, tehát először rámész a Categories előtti kis nyílra, ott pedig tetszőlegesen bármelyik aktív, bent lévő sbc-t ki tudod keresni. A 84x10 elérése: Categories/Upgrades/sets, és azon belül ott lesz. Végül lenyitod a 84x10 előtti kis nyilat, megjelenik több adat, abból az utolsó előtti lesz az, hogy timesCompleted, na az ott megjelenő számot kerestedNekem jelenleg 547, ez ugye hétfő este óta, amikor újra bekerült az sbc, előtte 421-gyel zártam az első kört. Tehát lassan megvan az 1000, és még mindig nem jött R9, Garrincha, Henry, tots CR, futties Lewa és tots Messi sem a top lapok közül
Remélem így már érthető volt, szóljatok, ha mégsem
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13226 üzenetére
Mivel jelenleg a 2 munkahely kozotti megerdenelt pihenesemet toltom, sokat
Bar elotte meg olyan munkam volt, ahol siman tudtam kozben neha sbc-zni, illetve home office-ban sb-zni is. Most ezt a 84x10-et napi talan 3-4 orat porgetem osszesen (neha gepen kirakok parat, neha telefonon nehanyat amig nincs jobb dolgom, pl fozes kozben vagy egy sorozat alatt), de nem tudom, idoben sosem mertem. Sokkal mervadobb, hogy hanyszor rakta ki valaki a 84x10-et, en az elso eresztest (ami hetfo este lejart) 421-gyel zartam, a most is rakhato sbc-t meg nap kozben neztem meg, akkor 450-nel jart. Nezzetek meg ti is, oszinten kivancsi vagyok ra, ki hanynal jar.
-
EA's hit
őstag
Megjott Marchisio is egy 84x10-bol, Lewa kivetelevel a teljes team6-ot kinyitottam mar, reszemrol (majdnem) keszen vagyok a jatekkal
-
EA's hit
őstag
A wl-t már Donnával toltam le. Vegyes, vannak nagy bravúrjai meg nagyon jó meccsei, máskor meg 3 lövésből 3 potyát szed be. Magyarul pontosan ugyanolyan, mint minden más kapus a játékban, 1-2 kivétellel
Egyébként nekem pont toy Courtois volt az egyik legjobb az idén, nem vagyok benne biztos, hogy jobb nála Donna.
-
EA's hit
őstag
Megérkezett Cordoba is, már csak Marchisio kell
Bár lassan lesz rá pénzem is, 900k környékén megy már, nekem meg összegyűlt 670k mostanra. A sok trade packból az elmúlt egy hétben már vagy 2 millió coin értékben nyitottam trade spec lapokat, csak hát el is költöttem a nagy részét packokra
9 Donnarummánál járok tegnap este óta, 5 Donovan, 4 Smolarek, meg vannak még bőven akik 1-2x érkeztek eddig
-
EA's hit
őstag
Közben hozzám érkezett egy Dybala is, plusz lenyomtam a wl-t, az utolsó pillanatban lett csak meg a 11 win, de az egyik tots pickje adott egy Bampét is
Lassan teljes lesz a gyűjtemény, mondjuk ő is max. csak csere lesz.
-
EA's hit
őstag
válasz
Aguinaga #13205 üzenetére
Mert egyrészt mi mást kezdjek a 14 csapatnyi fodderrel, amikor unlimited mennyiségben kapom vissza őket a 84x10-ekből? Minden egyes játékos és ikon sbc-t kiraktam már, amit csak lehetett, az olyan feleslegeseket is, mint Kaka, Cantona, Rodrygo, stb. Másrészt pedig mert trade packokat ad, amik hátha adnak valami értelmes eladható lapot.
Kristóf: a base lapja kb. az idei legjobb cb-m volt, nem sokat számít idén a cb-k magassága, egy rakás baromi jó cb kimondottan alacsony idén, pl. Koundé is.
Sirandrish: attól függ, hogy csinálod. Ha a 84x10-eket pörgeted, akkor a leggyorsabb a squad builder -> newest (plusz ha telefonon csinálod, be tudod állítani, hogy exclude active squad players). Akkor bebuildel általában egy kb. 85-90 közötti teamet, amit a padra rakott emberekkel 2-3 cserével ki tudsz hozni 87-esre, és kész is. Kb. 1 perc így egy sbc, lehet vele haladni.
-
EA's hit
őstag
Jött este a packokból 4 Donovan, 3 Smolarek, 3 Donnarummát, 2 Fredet, 1 Grealish, meg egy 1 Abedi Pelé. Donna ment a kapuba, a többi már meg sincs. Kiraktam Mudrykot, majd vágtam is bele a következő sbc-be, illetve kész lett Haaland is, de még a padra sem fér oda, ő is fodder lesz. A beígért cover R9 sbc viszont szépen elmaradt este
Igazából csak egy Marchisiora és egy Cordobára vágyok nagyon, velük és a holnap esti Matthaus sbc-vel kész is lenne gyakorlatilag a csapat érdemi része.
-
EA's hit
őstag
Na gépen már be sem enged ez a fos, azt írja hogy leálltak a szerverek, de a telefonos app meg simán működik
-
EA's hit
őstag
Na egy ikon pickbol megerkezett ss Pelé is
-
EA's hit
őstag
Nagy szamok torvenye. Nyilvan szerencse is, hogy pl 20., 200. vagy 500. packbol nyitsz-e Ginolat, de ha eleget csinalsz, elobb-utobb meglesz. Nekem ugye a team5-bol megjott mindenki, a nyithato top lapokbol viszont meg titan Dagi, ss Pele, ss Garrincha, ss Henry, tots Mbappe, tots Messi, akik nem jottek. De elobb-utobb fognak😄
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13023 üzenetére
Ugyan már, nagyjából ~10 gold lapom van (azoknak a nagy része is az utolsó 84x10-ből jött), pedig az elmúlt 4 napban 3x vettem meg a 250 playeres packot, és egyszer a 150 playereset. Abszolút nem attól függ, ki milyen régen játszik. Ez egy unlimited pack, amivel bárki és bármi kifarmolható/kinyitható, csak tudni kell forgatni a lapokat.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13021 üzenetére
Betárazva? Unlimited 84x10 mellett te még betárazgatsz??
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #13018 üzenetére
Igen, több okból is. Minden promót vagy egy hetesre csinálnak, vagy ha több hetes, akkor páros számú (2, 4, 6 hét), 5-nél nem hagyják abba. A batch3 is jövő péntekig van bent. Ahogy már írtam, Lewának 100% hogy azért nyitható a gold lapja a tots helyett, mert péntektől futties lesz (ezért nincs benne a batch3-ban a tots lapja, mert akkor a 2 egyszerre lenne a packokban péntektől). És még lehetne sorolni
Péntektől futties6 és batch3 továbbra is, aztán jövő péntektől meg gondolom nyitható lesz már az összes futties lap, plusz az ss és a (legjobb?) tots lapok is. Én csak azt remélem, hogy Szoboszlai és/vagy Marchisio benne lesznek a team6-ban akár nyitható, akár sbc/obj formában
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #13015 üzenetére
Lewa, 100%. Nem véletlen, hogy a gold lapja nyitható, és nem a tots.
De kaphat valami bika lapot Bellingham, Haaland, esetleg Kanté is.
-
EA's hit
őstag
Na a 452. 84x10-ből megérkezett Benzema is, ezzel teljes a bingó, mindenkit kinyitottam már a mostani futties teamből
A padra ratinget húzni jó lesz
-
EA's hit
őstag
14 Alissonnál tartok, meg vagy 10 Mertensnél és 8 Falcaonál, de jött már mindenki Benzemán kívül a mostani futtiesből, reggel Rashford is megérkezett. Kár, hogy padra is gyenge már
Del Piero 1,5 óra alatt kész lett este, Govou volt még fél óra, de kiraktam már Beckhamet, Rui Costát, Shevát, Zizout, Dinhot, Rooneyt és ki tudja, kiket még
Egyet tanuljatok meg: nem létezik olyan, hogy endgame team, mert ebben a szakaszban naponta jön minimum 3 olyan lap, amit beraksz legalább a padra
Én is bajban leszek majd, ha jön még egy Pelé, Cruyff, R9 és Gullit sbc, de hát kellemes gondok ezek. Del Pieroval elkészült nálam is a majdnem-endgame team, íme:
Összeraktam egy fun futties teamet is (valahol csak használjam már Rashfordot, Ginolát és társait
), meg egy fun ikon teamet is (Rui Costa, Beckham, Baresi, Sheva, stb.). SS Dembelé és pár hasonló lap meg már a resek közé sem fér be
Amit szeretnék még: egy eoae Buffon, egy Lúcio a védelembe, illetve Xabi helyett vagy egy Yaya, vagy ha kapna futties lapot Marchisio vagy Szoboszlai, akkor ők. Más vágyam nem maradt idénre, én most már rengeteget meccsezek, és veletek ellentétben baromira élvezem a meccseket, még a vesztes meccsek nagy részét is
Iszonyat nagy élmény ezzel a Dinhoval, Del Pieroval, Zidane-nal, stb. játszani. Élvezzétek ti is a végét, ne stresszeljetek rajta
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12870 üzenetére
A 3x80-akat szerintem felejtsd el, felesleges, csak elvonja a gold toltelekeket.
-
EA's hit
őstag
Pont nem érdekelnek mások. Ugyanúgy, ahogy eszembe sem jutott volna kirakni pl. egy Abrahamot vagy egy potm Mbappét akkor sem, amikor minden második embernél ott voltak, mert én különböző okokból, de hányni tudnék mindkettőtől, ugyanúgy Dinho volt akkora kedvencem a valóságban, hogy ha lehetőségem van használni egy ilyen lapját (ami minden idők legjobb Dinho lapja), akkor használni is fogom. Kit érdekel, mit használnak az ellenfelek? A saját csapatom legyen minél élvezhetőbb.
-
EA's hit
őstag
válasz
EA's hit #12839 üzenetére
Megtaláltam a 2 évvel ezelőtti módszert, elég bonyolultan, de most is működik. 247x raktam ki eddig a 84x10-et
Ha valakit még érdekel, ez alapján lehet megnézni.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12843 üzenetére
Pörgeted a 84x10-et, és 2-3 óra alatt simán kész vagy vele. Szerinted mindenki más hogy rakta ki? Hát pontosan így
Meg amúgy is, készülj, 100%, hogy jönni fog még baromi drága Pelé, R9 és Gullit sbc is
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12840 üzenetére
Miért nem? Estére kész vagy vele, és még van bő egy hónapod játszani vele.
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #12835 üzenetére
Nekem eddig, ha jól számolom: 1 Ginola, 2 Okocha, 2 Mascherano, 4 vagy 5 Florenzi, 4 (5?) Falcao, 3 Mertens, 10 Alisson, 2 Araujo. Egyedül Keane, Benzema és Rashford nem érkezett a mostani teamből, mondjuk nem is kell egyik sem
Fogalmam sincs, hány packnál járhatok, 100 és 300 között bármit elhinnék
Tényleg, még 2 éve volt valami módszer, amivel web appon meg lehetett nézni hogy hányszor raktál ki egy adott sbc-t, az vajon működik még? Illetve tudja még valaki, hogy működött?
-
EA's hit
őstag
Plusz kozben a coin is csorog be szepen, mindig jon 1-2 qs aras trade spec lap, de tegnap esett egy tots Neymar is, akit 440-ert tudtam eladni. Abbol megvettem a 250 playeres packot, hat az viszont egy hulladek volt
-
EA's hit
őstag
Este nekem is esett egy Ginola, hat a padra is alig fer mar oda
Ocsemmel meg mar azon versenyzunk, melyikunk nyit tobb Alissont, most 11-10-re vezet
A fodderekbol kesz van mar Dinho, Zidane, Rui Costa, Sheva, Rooney is, ugyhogy az ikon pickeket porgetem mellette, onnan is jott mar egy ss Eto'o meg persze egy titan Zidane is, most hogy kesz van a cover lapja
-
EA's hit
őstag
Reggel csak az agyban felalomban kiraktam par upot, jott futties Araujo es ss Dembele, meg Rooneynak is kesz van a dragabbik fele
-
EA's hit
őstag
Így, hogy a 84x10 bent maradt még pár napig unlimited formában, most tényleg bárkit ki lehet nyitni/ki lehet grindolni. Én is pörgettem a dolgot pár órán keresztül, nagyjából 500 tots, 100 ss, 150 ikon nyitás. Jött 4 futties is (Alisson, Florenzi, Falcao, Okocha), illetve egy ss Van Dijk is. Plusz simán kész lett Zidane is, holnap folytatom Dinhot, illetve funból ki fogom rakni a Sheva, Rui Costa, Rooney, Xabi Alonso sort is. És közben nagyon várom a vasárnapi Del Pierot
Elérkezett a játék legszórakoztatóbb része, azért az durva, hogy csak ma 5 új játékos került be a kezdőmbe (Konaté, Florenzi, Van Dijk, Di Natale, Zidane), plusz tegnap Vini
-
EA's hit
őstag
Na most leszek bajban
Nyomtam a wl-t, jöttek a 85x10-ek az objektektből, a dulpikból meg raktam 84x10-eket, erre az egyik beadta Di Natalét. Kipróbáltam az utolsó meccseken, nagyon brutál, még Messinél is jobb volt ezeken a meccseken. Na most a gond az, hogy így futties Vini a CAM, futties Messi és Di Natale meg a 2 csatár, de vasárnap jön a cover star Del Piero sbc, és az 100000%, hogy ő a kezdőmbe fog érkezni, szóval agyalhatok, hogy kit hagyjak ki
Vszeg Vini fog amúgy hamar padra kerülni, ő a wl-en amúgy is kicsit csalódás volt. Ja, ráadásul a cover Dinhoból is kész van már 12-13 team
A wl 11 win lett, a packok szarok voltak, a tots pickek is, de a két 84+ pick 92-es Morientes és 97-es Oblak, jó fodderek.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12706 üzenetére
Akkor viszont azt te is megkaptad meg a season elejen. Akkor passz hogy mitol van ennyivel kevesebb neked, de par napon belul ugyis a vegere ersz.
-
EA's hit
őstag
Meg is jött az új frissítés pc-re a 3 nappal ezelőtti után, remélhetőleg javítja az előzővel elbaszott játékmenetet...
Sirandrish: az EA Play 3500-as xp boostot adott sokunknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest