Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Addig jutottam, hogy új GamerTag kellene PS4en hogy új ea accounttal tudjak játszani (xboxon nem így volt. Hagyjuk).
Szóval szenvedek ezzel. Zsír új accountnak számolja, market és webapp nélkül. Azt írja vegyem meg a teljes játékot hogy webappot elérhessem.
Az augusztus/szeptemberi Fifa20as idő amit beletettem kvázi semmit se ért, nem vették számításba. EA Access trial alaltt meg nem kaphatok webapp elérést.
Úgyhogy most vagy megveszem azonnal és lesz marketem, vagy hagyok mindenkinek még nagyobb előnyt, és majd később eredek a nyomotokba :).Nekem amúgy tetszik eddig, jobb mint a 20as széria, de ez is a sprintről fog szólni, ahogy fejlődnek a csapatok majd.
Tetszenek a blokkolt lövések, nem megy át végre a játékosokon a labda.
----------------
Kristóf látom már kimaxolta a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest