Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Addig jutottam, hogy új GamerTag kellene PS4en hogy új ea accounttal tudjak játszani (xboxon nem így volt. Hagyjuk).
Szóval szenvedek ezzel. Zsír új accountnak számolja, market és webapp nélkül. Azt írja vegyem meg a teljes játékot hogy webappot elérhessem.
Az augusztus/szeptemberi Fifa20as idő amit beletettem kvázi semmit se ért, nem vették számításba. EA Access trial alaltt meg nem kaphatok webapp elérést.
Úgyhogy most vagy megveszem azonnal és lesz marketem, vagy hagyok mindenkinek még nagyobb előnyt, és majd később eredek a nyomotokba :).Nekem amúgy tetszik eddig, jobb mint a 20as széria, de ez is a sprintről fog szólni, ahogy fejlődnek a csapatok majd.
Tetszenek a blokkolt lövések, nem megy át végre a játékosokon a labda.
----------------
Kristóf látom már kimaxolta a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest