Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
Az instrukciónak meg kellene majd fognia, hogy középen maradjanak, és befelé zárják a passzsávot. Szélre mehetnek, a két öcskös megeszi őket.
Ebben a formációban én úgy érzem, hogy a két szélső CM-nek kell a h/h. Case lassúságát remélhetőleg kompenzálja majd a védekezése, és fizikája. Amíg ő marad a tengely közepén, addig Fede, és Can majd besegítenek neki a két szélről. Fizikálisan bírniuk kell majd, letámadáskor majd váltja őket a második sor a játék kétharmadában.
Ha Can lesz középen, akkor vagy Case, vagy Fede kiesik, így Ramosnak nem lesz meg a kemi. Később talán jön majd Goretzka, bár nem hiszem, hogy jobb lenne, mint Fede.
Odegaard nekem nem fekszik CM poszton. 2* FW, gyenge, nem tud lőni.
Eddig ezt gondoltam ki, aztán jövőhét csütörtökön lehet, hogy már semmi nem lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest