Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
Az instrukciónak meg kellene majd fognia, hogy középen maradjanak, és befelé zárják a passzsávot. Szélre mehetnek, a két öcskös megeszi őket.
Ebben a formációban én úgy érzem, hogy a két szélső CM-nek kell a h/h. Case lassúságát remélhetőleg kompenzálja majd a védekezése, és fizikája. Amíg ő marad a tengely közepén, addig Fede, és Can majd besegítenek neki a két szélről. Fizikálisan bírniuk kell majd, letámadáskor majd váltja őket a második sor a játék kétharmadában.
Ha Can lesz középen, akkor vagy Case, vagy Fede kiesik, így Ramosnak nem lesz meg a kemi. Később talán jön majd Goretzka, bár nem hiszem, hogy jobb lenne, mint Fede.
Odegaard nekem nem fekszik CM poszton. 2* FW, gyenge, nem tud lőni.
Eddig ezt gondoltam ki, aztán jövőhét csütörtökön lehet, hogy már semmi nem lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Hardcore café
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automobilista 2
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest