Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha a fifa promókra forgatott pontok árát pc-re költöttem volna…
Már megújíthattam volna rég, de nem is igazán volt olyan cím (multi fps) ami csikart volna.
Alaplap, proci, ram upgrade lesz, már eldöntöttem, aztán vagy BF ismét, vagy vmi CoD részt fogok kipróbálni. A vga egyelőre marad, azzal még talán médium/high környékén némi kompromisszummal elleszek.
woody: igen, ott a pont. A hangsúly a reggelen van, meg a random időszakokon, amikor nem megy àt a csapat totál kreténné. De felnőtt, dolgozó ember lévén nincs lehetőségem, hogy a játék szeszélyeihez igazodva kitapasztaljam, mikor hajlandó működni engedni a csapatot. Persze nagyon jó érzés, mikor jó időszakot fogok ki, és minden úgy megy mint a parancsolat (lásd, csütörtök délutánról írt posztom). De legalább ennyi szar, ami viszont iszonyat kiábrándító, felháborító és frusztráló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már megújíthattam volna rég, de nem is igazán volt olyan cím (multi fps) ami csikart volna.