Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
Nyilván jött a fekete leves

Elkövettem azt a gyermeteg hibát, hogy megpróbáltam játszani ezzel a rakás kotvánnyal tegnap délután, aminek két gyors vereség és egy win lett a vége, így a többit estére hagytam. A gameplay jobb lett... talán, de a csapat sem úgy mozgott mint addig és megérkeztek az igazán jó ellenfelek is.
Végül 20-10-zel betoltam a bringát Gold 1-be, de ahogy az arányon is látszik, takkra sikerült. Ez is király, bár titkon reménykedtem egy Elite ostromon, de rohadt messze voltam tőle
Sajnos a ki-ki meccsek többségét buktam, plusz volt egy elbukott tizi párbaj is.A csapat sztem állat, vicces, hogy pont Amiri játszotta be magát, pedig őt akartam cserélni. Így elsőre Sabitzer helyére jön majd Goretzka, szépen megy le az ára, Sessegnon pedig bármennyire is kedvenc, kevés lett, oda majd jön egy Bailey.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Chromecast topic
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sajnos a ki-ki meccsek többségét buktam, plusz volt egy elbukott tizi párbaj is.