Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- VR topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Egy ideig 5 védőztem, feelinges volt az olasz csapattal.
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.Most volt az első WL meccs, és már kivan a faszom az egésszel: félidő 3-0 ide, vége 3-4 oda. Másodikban egy passzt nem tudtak megcsinálni Vieiráék. 89.be nyerte meg, aztán hátul nekiállt buzizni... Lehet én is geci leszek innentől, és a 2. perctől hátul fogok passzolgatni 1-0nál végig. Rohadjanak meg, tök jó kedvvel leülsz játszani, aztán egy meccs után ki kell lépned mert úgy felbosszant. Ha focis játéktól azt várom hogy mindkét fél focisan játsszon, akkor majd a gép ellen fogom tolni a Squad Battlet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.