- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Egy ideig 5 védőztem, feelinges volt az olasz csapattal.
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.Most volt az első WL meccs, és már kivan a faszom az egésszel: félidő 3-0 ide, vége 3-4 oda. Másodikban egy passzt nem tudtak megcsinálni Vieiráék. 89.be nyerte meg, aztán hátul nekiállt buzizni... Lehet én is geci leszek innentől, és a 2. perctől hátul fogok passzolgatni 1-0nál végig. Rohadjanak meg, tök jó kedvvel leülsz játszani, aztán egy meccs után ki kell lépned mert úgy felbosszant. Ha focis játéktól azt várom hogy mindkét fél focisan játsszon, akkor majd a gép ellen fogom tolni a Squad Battlet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.