Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
hát nem tudom... én rosszul vagyok a sok cselgéptől (bocs
)
Számomra ez egy focis játék (pontosabban annak kellene lennie) és nagyon kiábrándít a sok labdára rácsavarodó, egymás után 8 heel-to-heel/stepover és a többi teljesen valószerűtlen dolgokat művelő játékos.
Az megnyugvás, amikor egyszerű, labdarúgásra hasonlító játékkal meg tudok verni egy ilyet, de azért sokszor előfordul, hogy nem. Mondjuk ez csak az én bénaságom miatt van
A célom, hogy hasonlóképpen tudjak játszani, mint ő. Semmi unrealisztikus túlcsicsázás csak egy-egy csel, pont a megfelelő helyen, passzok, és összjáték. És annak ellenére eredményes, hogy szándékosan mellőzi az olyan meta cuccokat, mint a bridge meg a directional nutmeg pl.Nem azt mondom, néha belefér egy-egy látványos megmozdulás és befejezés (mint pl. amit feljebb is mutattál), én azt nem bírom amikor valakinek az egész játéka inkább freestyle (de még annak is unrealisztikus), mint foci.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)