- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
hát nem tudom... én rosszul vagyok a sok cselgéptől (bocs
)
Számomra ez egy focis játék (pontosabban annak kellene lennie) és nagyon kiábrándít a sok labdára rácsavarodó, egymás után 8 heel-to-heel/stepover és a többi teljesen valószerűtlen dolgokat művelő játékos.
Az megnyugvás, amikor egyszerű, labdarúgásra hasonlító játékkal meg tudok verni egy ilyet, de azért sokszor előfordul, hogy nem. Mondjuk ez csak az én bénaságom miatt van
A célom, hogy hasonlóképpen tudjak játszani, mint ő. Semmi unrealisztikus túlcsicsázás csak egy-egy csel, pont a megfelelő helyen, passzok, és összjáték. És annak ellenére eredményes, hogy szándékosan mellőzi az olyan meta cuccokat, mint a bridge meg a directional nutmeg pl.Nem azt mondom, néha belefér egy-egy látványos megmozdulás és befejezés (mint pl. amit feljebb is mutattál), én azt nem bírom amikor valakinek az egész játéka inkább freestyle (de még annak is unrealisztikus), mint foci.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)