Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Az utolso meccsemen egy 81es csapat szopatott le. Es nem, nem jatszott jol, csak szimplan dinamic difficulty. Aki elhiszi, hogy nincs benn, az egy cimeres barom
-
Szigma70
addikt
Nagyon meleg a pite ebben a WL ben.
Még mindig meg tud lepni ez a szar.
Lassan fel kell fedezni egy új dimenziót, mert ilyen lent már semmi sincs. Talán a pokol.
Igen, ez helytálló, aki játszik, az ott érzi magát az tuti -
Bohus84
tag
Sokadjára olvasom itt, hogy ezekkel az online single meccsekkel szenvednek többen. Nekem a mostani kb 5 perc alatt lett meg. Legyen meg a követelmény, ami most pl 11 kapus. Csapat névnek adjátok, hogy Home Win. Meccs indít. Én csak akkor kezdem el ha az ellen csapatneve is ugyan ez. Ha engem sorsol otthonra akkor ő rúg öngólt és kilép. Ha fordítva akkor én rugók öngólt és kilépek lényeg h egy íratlan megegyezés szerint a haza csapat nyer. Így mindenkinek gyorsan megvan. Mióta vannak ezek a feladatok egy meccset nem játszottam a 3. percnél tovább. Van hogy többször idegembe sorsol akkor oda-adom a gyozelmet és megyek tovább. De így is előbb megvan mint végig játszani.
-
akooos
veterán
Láttátok amúgy, hogy berakták weeklybe azt amivel eddig itt poénkodtunk? Nyerj 3 online single meccset CSAK KAPUSOKKAL
-
Sasa22
tag
TOTS Cavanit pickkeltem 2 hete, hihetetlen a pali, fejjel verhetetlen...60-70. perc környèkèn àll be, ès majdnem megvan a gól/meccs mutatòja.
Màr azon gondolkodom, hogy àtveszi CR helyèt a kezdőben.. -
Kristof_94
nagyúr
Jön a Futties...
-
p0ty
aktív tag
sikerült a Militao - Alexander Arnold párost megvenni be is mentem 1 WL meccsre és 10 percig tartott, igaz hogy nem miattuk mert Havertz bombázott zölddel, valamint Sancho sunyi lapos lövéssel, de várom a holnapi WL-t (kicsit tartok is ettől hogy várom
) viszont ez a Havertz eddig meglep, 3 meccs alatt 4 gól, és ebből 2x 10. percben kiléptek mert vezettem 2-0ra gyilkos az a balos
Más
ha jól láttam 5 nap múlva Futties, arról ki mit tud? tavaly láttam a lapokat de akkor már a VB móddal nyomultam elengedtem az UT-t -
szabyka95
őstag
válasz
KaksziLajos #38678 üzenetére
Jott egy 95 os torres, nagyon olcsó, s meg használható is...
Sbcbe -
Tajték
senior tag
Járt már így valaki?
A meccs elején egyszer csak elment a kép és erre váltott, a csapatom irányítását átvette a gép és gép vs gép játszott 70 percen keresztül, én csak a kapust tudtam irányítani.
Vicc....
-
dvtkfan
senior tag
Tudom, hogy még messze, de azért megkérdezem, hogy valaki nézte e már, hogy miként éri meg a legjobban negrendelni a Fifa20-at xbox-ra?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #38667 üzenetére
12/5 fos szarhalmaz...
93-94 eseket dobal -
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #38663 üzenetére
Szerdán? Akkor b*sszák meg.
7-2 eddig, de egy trágyadomb, szánalmas fos.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #38662 üzenetére
Eleg a gold3
De nagy a pofam igy ev vegen egy huzassal mi
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #38662 üzenetére
Azt írták szerdán fogják twitteren elmondani az új rewardokat.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Lori82
senior tag
Tegnap este nagy reményekkel nyitottam ki a wl rewardot . Gold 3 lett és egy óriási pofára esés. Kiszúrták a szemem ezek a rohadékok egy Pro ligással. A másik csomagban még rosszabbak voltak,a legmagasabb összpontszámút választottam valami cseh csóka
Jól felkúrtam magam,majd bosszúból megcsináltam a TOTS Ultimate SBC-t abból legalább jött egy Quagliarela. Aztán kinyitottam még vagy 5-6 50k- 100k-s csomagot,a legjobb egy Démbélé. Nem tudom mi a szar van ,de mostanában nagyon rosszakat dobál. Rare players pakkokban 82-es a legjobb
Van visszatérő játékos is aki már az agyamra megy : a japán Kagawa. Az előző 15 nyitásomból szerintem 5ször kinyitottam
-
dejvid8
őstag
válasz
gabigyerek #38652 üzenetére
WTF
-
Aguinaga
őstag
válasz
gabigyerek #38652 üzenetére
Lol, ez jól minősìti a játékot..
-
toxicjew
addikt
Sajnos a 3 verzióból csak 1 megvalósíthato
ezért nehéz eldonteni hogy kit cserélek le.
Can witselre
Van basten gomezre és akkor eusebio megy csatarba
Van basten crre. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit #38653 üzenetére
Kimmichet nem próbáltam, Da Costa a jobb hátvédem a 84es swap lapja óta
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi #38651 üzenetére
-
gabigyerek
senior tag
Vieria miatt kicsit kiürült a klubb, meg már amúgy is fun faktor van, ezért ezzel az összeállítással nyomtam pár meccset tegnap. 5/5 win div3 ban.
https://www.futbin.com/19/squad/8821994
Tapasztalat
Willian egész jól véd, a magassága problémás néha, de megoldotta.
Aztán inkább ibrát tettem kapuba, na ő ott is állat volt.Musa bal bekkben kb 0 chemen megoldotta. Fejjel itt is voltak gondok, de követni elég kb a szélen.
Akiben csalódtam az Gomez. CB pozícióban játszattam 2 meccsen és hát nem győzött meg. Szerencsére nem jött sok beívelés, így nem volt nagy gond, de Ramos azért egy fokkal jobb.
Tervezem összeteszek egy ilyen csapatot a WL-re, azt irány a megszokott gold 3-2.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit #38602 üzenetére
Kimmich? mit szeretnél vele?
-
toxicjew
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #38637 üzenetére
Toxic: Euseb kapjon egy marksmant.
Érezhető upgrade, sokkal jobban tapadni fog hozzá labda, a pace elég lesz, mert nehezebben szerelik. Újra erőre kapott.
Pelére is mehet a marksman.
-
MdewC
nagyúr
10/10 vereség után jött még 2, majd 5 win.
Auba meg ment a piacra.
-
p0ty
aktív tag
Valakinek nincs véletlen PC-n eladó TOTS Militaoja? reggel mikor még nem volt rá coinom 1.050.000be ment most meg 1.1 milláért nincs a piacon, 1.1 millában azonnal elvinném és megszabadítanálak tőle!!
-
etaclan1984
őstag
Kurt quicksellezte a VVD, Koulibaly, Robertson, eladható garantált pickjét, mondván ne most adjanak neki jót ha már egész évben szívatták
Aztán kinyitotta a másik packját: Alisson, Oblak, Sarabia. Gondolom nem kell leírnom a sorsukat ! -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Aguinaga #38620 üzenetére
Felisten.
TOP 5 középső CM/CDM-ben van, nálam Gullit után rögtön ő jön a rangsorban. Nem fárad, mindenhol ott van, előremegy, visszaér, a dribbling és a 4* csel miatt nálam kulcspont a kp-n a labdakihozatalnál.
Basicen is jó volt, én a jumping és a sebesség növelése érdekében tettem rá anchort.
-
toxicjew
addikt
Hát player pickbol nyilván kimmich és oblak jött, packokbol meg egy holland tots cb aki természetesen nem van dijk volt
úgyhogy zaraskent megcsinalom momets bestet, hátha dob valamit.
-
dejvid8
őstag
Valami xboxos kolléga ma meccs? Nagyon rá untam már a div-re
-
Aguinaga
őstag
válasz
KaksziLajos #38615 üzenetére
Ez a TOTS Allan jó? Milyen chemmel használod? Én most vettem meg Shadowval, de látom, nálad Anchor van rajta
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos #38615 üzenetére
Ahh, megvettem a FS Viniciust. A múltkor lebeszéltetek róla, de azért csak kipróbálom. Nagyon kíváncsi vagyok.
Köszi!
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
etaclan1984 #38581 üzenetére
Ezeket hol találod?
-
Edgar2621
őstag
válasz
sz_abika #38611 üzenetére
Azért ez mindent elmond a reward rendszerről. Összesen 30 pick közül választhatott, abból volt egy Robertson és egy Suarez, plusz két Tots pakk amiben megint csak semmi.
Elképesztő azért ez, felesleges jól játszani és energiát belerakni úgysem lesz jobb csapatod(tudom ez nem így működik csak sarkítva). -
KaksziLajos
senior tag
Annyit emlegettétek ezt a TOTS Militaot, hogy végül megvettem. Azt hiszem a védelemhez nem kell hozzányúlnom már.
A kp-m is adott, Vieira és Allan patent.
Elől vagyok gondban. 4-4-2-őt játszottam az elmúlt 3 hétben, kétszer nagyon adta, Gold 2 simán meglett. Sok beadással operáltam, CR és TOTS Kvájjá/TOTS Zapata fejére.
Aztán ezen a hétvégén megszűnt működni minden... Kvájjá felisten volt az első 30 meccsen, Zapata szintén aztán most kb. 0 mindkettő....Neymart akarom cserélni, chem miatt van ő, meg mert nincs oda sok opció, de most nincs elég coin, kb. 800-900 ezrem ha lehet, kereskedni nem akarok már.
Moments Del Pierot néztem, használta valaki?
Ovynak nagyon bejött anno, de nem sok jatekosnál látom... Fizikai statjai nem túl acelosak...
-
Mrguba
őstag
válasz
sz_abika #38611 üzenetére
HAt en megvettem amikor meg 800 ezer volt...beraktam CM-be,,,kb semmi...atraktam CAMba ott se semmi eladtam...most megvettem ujra 300 ert CDM.be shadowal
Meglatjuk..
JA ES 99 es stamina ellenere farad elegge.amit nem ertek
Csak azt nem tudom megerne e berakni CAMba sima KDB helyett? -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #38604 üzenetére
Nézd meg Nicknek a pickjeit és érezd jól magad. 3perctől:
[link](#38609) Mrguba válasza
Biztos nagyon fos ez a Silva? Redditen egy srác shadowot packolt rá és azt írta hogy elég bajnok B2B középpályás lett (én meg pont pickeltem és pont egy ilyen B2Bt keresnék) -
-
Mrguba
őstag
Van 1.1 millam...mit csinaljak vele a jatek vegen mar szerintetek?
AKit vennek max 1 jatekosra elegPl tots eriksen...
-
Readonly2
tag
válasz
Fifaisshit #38589 üzenetére
Miért nem rakod ki Vieirat? Blanc sokáig volt nálam , Vieira érezhetően jobb.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #38599 üzenetére
Tudom en nagyon szerettem megjelenese ota a totsig megvolt a FS lapja de valahogy stabilabbnak erzem De Ligtet
Pedig a holland kijoveteleig probaltam Maldinit isGyuszi : Kimmich ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest