Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Srácok, ha olyan ellenfelet kapok, aki a szélen támad, kapu előtt bead, akkor tuti kiszopok, mert a védőim egyszerűen nem tudnak fejelni...
Van 47k coinom. Ebből kéne kihoznom 2 magas védőt, aki tudna javítani kicsit az ilyen helyzeten. Kire lenne érdemes beruházni? -
törölt tag
válasz
Lori82 #39796 üzenetére
De az is exkluzív?
Én úgy hallottam, hogy csak a stadionjuk nem lesz benne a fifában, ahogy most sincs a Camp Nou.Amúgy nézzük a jó oldalát. Így legalább adhat az EA a Juvénak egy klasszikus csíkos mezt és nem ezt a förmedvényt kell majd néznünk.
(#39799) arpo04:
Attól függ milyen a szerződés. A Boca-nak a stadion mellett nincs se valódi csapatnév, se címer most a Fifában.
-
Lori82
senior tag
válasz
dejvid8 #39794 üzenetére
A Bayernnel is. Előbb-utóbb a Fifa is be fogja szopni. Szerintem az lenne a korrekt,hogy mindkettő használhassa a liszenszeket és győzzön az aki jobb játékot tud felmutatni. Egy igazságos világban így működne,de ez nem az
A Fifa egyelőre előnyben van,de a PES nagyon pedálozik.
-
dejvid8
őstag
Na bumm:
a Juventus kizárólagos partneri szerződést írt alá a Konamival.
Remélem, hogy ez csak max addig terjed, hogy más stadion, esetleg más csapatnév, logó.
De a játékosok remélem megmaradnak saját nevükön, saját arcokon...
GG Fifa.
-
Lori82
senior tag
Nem tudom,hogy minek köszönhető az,hogy viszonylag kevés TOTS Agueroval találkozom. Tavaly meg tavaly előtt is próbáltam a sima,IF illetve Tots lapokat. Mások ódákat zengtek,de engem nem győzött meg. Idén elég szépen el vagyok látva Citys játékosokkal,gondoltam adok az idei Tots-nak is egy esélyt a második csapatomban. Aguero mellett lenne IF Sané,jobb oldalon Birthday Mahrez,CM Futmas De Bruyne,CDM TOTS Fernandinho. Kíváncsi vagyok ilyen környezetben mire képes. 1 850 000-ért vettem Pc-n
Nincs több Coin
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #39786 üzenetére
-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi #39786 üzenetére
Biztos jó a no-look-180fokos kapáslövésekre, de mivel az nem az én játékstílusom, így nem tudom kiaknázni.
41212 CAM és 4231 RCAMban izzasztom a kis boxost, de nincs sok hozzáadott értéke.RCAMból egy TOTS Mena is hozzáad a játékhoz annyit és ez egy 90ezres lap.
-
sz_abika
addikt
-
gabigyerek
senior tag
81-86-os sbc ből jött egy 81-es német vak. 82+-osból egy 82-es valaki.
Köszönöm elég is volt
-
szabyka95
őstag
Kirakjam balet, v ne rakjam ki? Dinho, pele, eusebio, lozi van jelenleg elol
-
Kristof_94
nagyúr
Ha nem is adna egy komoly csatárt én már egy piros Witselnek is örülnék, mert úgy 500k-ért eladnám a kék verziót és lenne kb. 900k egy csatárra.
De azt sem bánom, ha csak simán beadja CR-t vagy esetleg Mbappe-t.
Sőt, TOTS Havertz bitang ST lenne.Szigma: Én átneveztem az adott keretet valahogy így:"Musa and weekly".
Egy meccsen összejött a 10 gól. -
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94 #39771 üzenetére
abban nem reménykedek
2 hét alatt összesen 7 pick volt, a legjobb 95 Kimmich és 95 Donnarumma, Kimmichet használnám is de oda kell a Trent a Dijk miatt, mondjuk ma reggel 91es ST Mbappé megérkezett a 90es helyére, kíváncsi vagyok mit fog alakítani
-
Mrguba
őstag
A spanyol hatvedes assist sima volt.. 5 meccsen jott ossze..vettem egy alabat jesus navast es kozeppalyan osszehoztak
A franica 15 meccsen..Sima grizi mellette tots dembele mogottuk tots remy ami ugye a 2 lap ajandek volt anno
JA es egyikhez se kellett nyerni...megvolt kileptem...szartam ra -
MdewC
nagyúr
Srácok!
Ha javasolhatok akkor meg se próbáljátok skillből a 10 francia gólt!
Tegyetek be 1-2 saudit, aztán 1-2 öngól vagy átengedés csodákra képes.
3 komolyan vett meccs után hagytam, esélytelen.
Aztán egy srác hagyta meglőni 1 meccsen a 10 francia gólt, majd 2-en hagytak saudi gólt, majd 1 meccsen én is visszaadtam a 10 francia gólt.
1-2 gól azért beakadt.
fun
-
Szigma70
addikt
Aki kitalálta ezt a 10 francia gólos swap küldit, az tutti csuklik azóta. Elmehet a csába. Akinek eleve nincs franci op lapja a csapatba, az le van fosva. A 4 gól passz, vagy az 5 gól meg hagyján, de 10...
Egész héten nem játszok 10 meccset DR ben.
Pápá Rashford.
Milyen az a swap Sanchez?
Vagy marad az ikon, azt kispórolom Gulitot -
forras2
őstag
A chemistry az most hogy áll? Nem is kell azt nézni?
Most dobott össze egy 84-es ratingű gold csapattal, akinek 34 volt a chemistryje, és konkrétan leszopatott...
Nem volt félre passz, nem gondolkodik a játékosa, amikor átveszi a labdát, hanem egyből megindul vele...
Kicsit furcsa meccs volt -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #39763 üzenetére
Én is ma csinaltam meg. Óriasi kár a cselezés hiánya, pedig tenyleg cheat lap.
-
dejvid8
őstag
Ki mennyire tolja még (szivesen) a fifát amúgy?
Én 1 hónapja szerintem 1 normális meccset nem játszottam le. Múlthéten bekapcsoltam, hogy majd draftolok egy jót, az első meccsen ráuntam, egyszerűen nem tudok koncentrálni... Nem is érdekel.
Lehet csinálok fun-ból egy francia csapatot, vagy összerakok egy erős Barcát, vagy MLS csapatot, nemtudom..
Bár nem sokról maradok le szerintem -
Digestive
veterán
Na ez a mai sbc felhozatal is pont olyan hulladék, mint maga a játék!
-
freddyadu
senior tag
91 Lothar mennyire vállalható?
Vagy helyette 89/91 Ballack inkább? -
RootRulez
félisten
Nos én megvettem most TOTW Gimenezt, aki LaLiga védő és majd próbálok vele gólpasszt adni. Így egy gólpasszal meglesz kettő küldihez való is. CDM-be hátha eltötyög annyira, hogy adjon meccsenként gólpasszt. Meg LM-RM/RW-LW posztokra tettem spanyol védőket, ezzel si növelve az esélyét, hogy az adja a gólpasszt. ST-be meg betettem SAU ST-t, akik nemzetileg egyzetnek a mögöttük levővel, a CHM- javítása érdekében
-
Kristof_94
nagyúr
Musa bemutatkozott, rögtön egy mesterhármassal!
4231-ben kicsit nehezebb megtalálni a passzokkal, de rajta vagyok. Milyen chemet javasolnátok rá? -
QV222
tag
válasz
RootRulez #39749 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat Mindenkinek
, ilyesmire gondoltam, csak nem voltam teljesen biztos benne.
Bár ez melyik feltételben szerepel? TOTW játékossal
Amiket én írtam ott nem szerepel ilyen, ott nem az a lényeg hogy sima
LaLiga Santander defenderde ha megírod te kiket raksz a csapatba a négy meccs erejéig és milyen posztokra a leggyorsabb eredmény érdekében, akkor megpróbálom én is estére és majd beszámolok mire jutottam.
-
RootRulez
félisten
Ma nekilesekszem, igazából ha ügyes vagyok 4 meccs alatt megvan csak gólpasszokat kell adnom minden meccsen 1-1 LaLigas védő-TOTW játékossal (ebből 6 kell, szal 2 meccsen két gólpassz is kell), és persze SAU játékosokkal kell berúgatni a gólpasszt.
Így elmondani könnyű.
De Perisic miatt odavertem a felhalmozott 86+ játékosaimnak, így kell a Ikon Maldini SBC-be Musa, felhúzni az átlagot.
Így muszáj megcsinálnom...
-
QV222
tag
Nem pontosan értem, minek kell teljesülni a következő két obweekly-objectives feltételnél
Gólt kell szerezzen?
Gólpasszt kell adjon?
vagy csak simán kezdőként végig kell játszatni 4 meccsen?ez az egyik:
Assist using a LaLiga Santander defender in 4 separate Rivals matches
ez a másik:
Score using a Saudi Professional League Player in 4 separate Rivals matches
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #39741 üzenetére
IF De Gea.
És 2 héttel ezelőtt még Courtoist is dícsértük.
Mindegy ki véd, csak magas legyen. (Kivétel csak Alisson.)
A mostani hétvégéből mondjuk teljesen kimaradtam, 3 napja 0 meccs.
-
szabyka95
őstag
2 het mulva vegigstreamelek egy wlt, lenne ra igeny h eloben lassatok trollkodni ?
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94 #39737 üzenetére
Akkor te jól jártál,nekem Fabian és Moutinho volt a 2 legjobb az előző heti gold 2 pakkból
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #39737 üzenetére
Egyik jobb kapus mint a másik... nekem is fájna ilyet nyitni.
ThebigK:
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Lori82 #39736 üzenetére
Ilyenkor az ember mindig örül, aztán amikor csütörtökön jön egy Allison-Ederson páros megváltozik a dolog...
Legalább annyi kedvesség lehetne bennük, hogy a töltelék ligákat kiveszik az utolsó hetekre.
Allison, Ederson, Donnarumma és Ter Stegen, ez az utolsó 2-3 hét termése... -
Lori82
senior tag
Nem fűztem hozzá sok reményt,de megint sikerült összehozni egy Gold 2-t a WL-ben.Utolsó 4 meccset meg kellett nyernem,mindezt úgy,hogy a hétvége folyamán max 2 meccset tudtam megnyerni zsinórban
Valamilyen csoda folytán sikerült
-
MdewC
nagyúr
-
gabigyerek
senior tag
válasz
arpo04 #39731 üzenetére
Igen, ezek a szép dolgok
Mondjuk az is jó, amikor szélről beívelt labdára 1-1ben van védő és támadó, majd a védőm a másodperc tört része alatt 5 méterre oldalazik el a támadótól aki így tisztán marad
Sokszor mondtuk itt, de volt ellenem egy gold nainggolan, és kb nem lehetett átmenni rajt a kp-n. Nem kell ide csillivilli lap
Olyan random volt mindegyik meccs, hogy tényleg kívülállóként néztem az egészet. A 4-2-4 vagy 3-5-2 formációk megint halálosak pressurral megspékelve.
Ibra visszakapta a csk szallagot nálam és megint volt 3 olyan meccse, ahol olyan gólokat szereztem vele ami nem volt evilági. 30 ról felpörgetés és izomból kapura. Annyira valósághű ez a játék, hogy csak na. -
arpo04
őstag
válasz
gabigyerek #39728 üzenetére
Jobban jartal mint en, masodik kiallitas a 15. percbe meg volt. Addigra 2 gollal vezetek majd 5 kapufa es rengeteg auto blokk. A vegen kiegyenlit kontrabol es 2 perc hosszabitas ami a 94. percbe is tart es De Ligt megajandekozza egy tizivel. Mondanom se kell nem en iranyitottam.
Annyiban az en hibam, hogy nem alltam vissza vedekezni es ivelgetni a szelekre. Viszont ai def es auto blokk helyett a tamado intelligenciat javithatnak. Felelmetesen buta a gep a bemozgasoknal. 10 bemozgasbol ha 2x jo helyre mozog az mar csoda. -
gabigyerek
senior tag
Silver 2 lett. 13/9-el.
Gyönyörű volt. 30 percben 2:0-ra mentem, 35-ikben az ellen kapott egy pirosat. 4:2-re fordított. Utolsó 10 percben hátul passzolgatott.
Következő vezetek 2:0-ra. Ledob a szerver.
Következő csapatban a legfullosabb Barca lapok (TOTS Messi, Suarez, Dembele, stb). 40-ik percben 4:0-ra megyek és kilép (simán vernie kellett volna, de minden bement, érezte hogy dolgozik a DDA)
Következő, 5-ik percben vezetek, áramszünet.Isteni jel volt. Idei utolsó WL sztem
-
Kristof_94
nagyúr
Én 22/18-al zártam, este 6-kor 8 győzelmem volt, onnan 10 jött sorozatban és most a végén 2 vereség elit ellenfelek ellen, 120. percig tartottam magam mind a kétszer. Talán még rá lehetett volna menni az elitre, de elég volt... Adjon egy fasza csatárt és végeztem a 19-cel.
-
p0ty
aktív tag
válasz
szabyka95 #39710 üzenetére
köszönöm a kedves szavakat!
Kristof_94
nem lesz meg, a 23 win meg lett az elite 3 megvan de a 24. winem Havert bénázásán ment el, talán 24el meglett volna az előző héten látottak alapján, de 15-1 után 23 winnel végezni, számomra nagy csalódás, de majd jövőhéten, ideges nem volt 1x se ezt a higgadtságot megtartom lehet ebből 26 is ami új rekord lenne
fel is vettem telefonnal, (igaz a minősége 10es skálán szerintem 2) hogy nem tudta levenni Havertz a labdát de nem tudom hova feltölteni, addoltam a srácot aki így a végén megvert neki legalább meglett a 25 win így és elsőnek elérheti a top100at, mert beszéltem vele, és a legszebb hogy leírta hogy nagyon szerencsés volt hogy Havertz bénázott és annyiban megnyugodhatok hogy nem a gépemmel van baj mert kérdezte hogy nekem is akad e a játék valamint a speed up laggok megvannak e, tehát ennyi a pozitívum, talán ha a yt-t megkütyüzöm akkor oda feltudom tölteni -
forras2
őstag
Srácok, fut championban miért nem tudok játszani?
Mindig azt írja, hogy játsszak a Division Rivalsban.
Először ott össze kell szednem 2 ezer pontot, utána fogok tudni játszani a Fut Championsban? -
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #39711 üzenetére
Nem jó a link.
Én is hoztam egy gyöngyszemet!
Amikor elkezdett az ellenfél dekázni már tudtam, h ebbű' baj lesz! 😱 De lehet, h ki is védte volna a kapusom, viszont az, h fejbe rúgja a csapattársát és úgy megy a felsőbe... ne már! 🤢🤮
-
Szigma70
addikt
Na most ilyenkor, mikor ezen megy el a meccs. Ilyenkor jó hogy fogy a kontroller
[link]Most őszintén, ez mi?
Simán elértem volna.
Hihetetlen -
szabyka95
őstag
válasz
Digestive #39707 üzenetére
Mosg keltsem megint a hangulatot? Mintha mar lattam volna hasonlo kommenteket.
Hs jol emlékszem magas depthhel es agressziv letamadassal jatszik, van h visszanyal.
12 lovesbol 7 talalta el a kaput, az gyenge lovespontossag
Aludnek en ha tudnek, hajnali 5 van itt lassan, de nem tudok a jetlag miatt -
Gatho87
tag
Srácok..mi lett a játékkal??? Hát ez rosszabb mint volt..olyan lassú az egész,hogy csak.pislogok..minden ellen fullosan védekezik..az embereim esnek össze passz közben és pontatlanul passzolnak..a helyzetkihagyásról nem is beszélek..nem tudok játszani..és minden meccsen 11est kapok ,mert minden egyes gombnyomás késik
-
dracox
addikt
A játék legmanipuláltabb része amikor SB meccseket kell letolni különféle kikötésekkel (swap playert ad).
Egy kínzás ez a 3 meccs... Remélem másoknak is örömet okoz ez a feladat. -
p0ty
aktív tag
mikor 15-1 után instant 4 lose jön, jelentem elfelejtettem játszani..de 15 winnél 23 winest kapok, amivel baj nem lenne ha nem 8 toty játékosa lenne, és a Varane belső védőként mindenhol is ott van, valamint a 170 centis musa lefejel egy 189 centis Goretzkát, valamint a Vieira Goretzka páros középen 4 meccs óta nem tud megnyerni párharcokat 170 centis játékosok ellen..meccs végén Tackles won 2/0 meg 7/1 egész jó, mert amgy valaki biztos odébb tudja őket pakolni
eddig mindenkit megvertem jött akárki most meg kikapok mert 8 toty, utána Eusebioval 3x lő 3 gól, 2 perc hosszabbítás de 93.50kor kapok gólt..Salah lefejeli a Militaot, Alisson kihívom és úgy csúszik ki hogy a lábát szét teszi és bemegy a lába között..ezek nem rajtam múlnak, mikor a lövésembe 2 játékos csúszik bele mikor a pali a támadóval fut vissza és nem ér utol de a gép még segít
elite se lesz meg pedig 25 meg 24 win után nem erre számítottam -
MdewC
nagyúr
Srácok chillezzetek!
Amikor már Dige és Szigma egymásnak esik, az már a játék vége.
Nem kell patch note, ez mindent bizonyít!
Én egész hétvégén buliztam a családdal vidéken és a Balcsin, azért vagyok olyan nyugodt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest