Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Én pár napja fordítva jártam, első félidőben közöm sem volt a meccshez, voltak ziccerek, de kimaradtak. 1:0-val fordultunk. a 2. félidőben meg a 65-70. percig rúgtam 4 gólt, ki is lépett. Viszont ezzel meglett a TOTW gólpassz heti küldim.
Szóval érdekes ez...
Más: Ti milyen Chemistry Style-t raknátok a 95-ös Maldinire? Hawkon vagy Hunteren agyalok, hiába védő legyen csak gyorsabb meg lőjön jobban...
-
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70 #39994 üzenetére
Dettó. Ugyanez van/volt nálam - kövezzetek meg, de - mióta megvettem CR-t... Az embernek ha van is helyzete, mellékúrja. De más is azóta.. körökkel verném az ellenfeleim, mégis valami kurva EArő visszatartja az embereim, mocsok pontatlanul passzolnak, tetejébe pedig rendszerint az ellenfélhez pattan viccen kívül 10/9 labda... Mi a faszom??? Hogy lehet és mitől ekkora változás, egyetlen ember kicserélése után a játékmenetben? A többi játékosnak nem tetszik a csapatban h érkezett egy náluk jobb vagy mi a gyík?? Mindig a túl sok és összetett algoritmusra fogom az ilyesmiket, de ez most kicsit sok. És tényleg, azért csesz fel nagyon, mert egyértelmű, h leverném az ellent mint vak a poharat... de nem, valami visszatart. Rengeteg rq volt a napokban, CR-t inkább eladtam mert még jobban frusztrált h használhatatlan az egyik legjobb lap a játékban. Jött Gomez meg Shaarawy előre az árából. Meglátjuk mit tudnak. De már érzem h arany costa-jesus párosig kell majd visszaredukálnom ott az első szekciót h fasza legyen
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #39995 üzenetére
Jaaaj a másik....
Tegnap kicsit több időm volt este így gondoltam felhasználom a Draft zsetont. Olyan játékosokat dobált, csak lestem. 7 ikon volt a csapatban, köztük a 94-es Gullit. Hát az egy állat, a 4 meccset összesen kb 20:2-re nyertem, ebből Gullit rúgott 16 gólt. Nézem, 12 misi az ára, nem véletlen. Ami érdekes még, hogy a 97-es Messinek momentuma is alig volt mellette.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94 #39987 üzenetére
lófütty
-
RootRulez
félisten
Tegnap az egyik napi küldiből jött egy TwoRare Gold pack, volt benne egy pici TOTS, meg a nagy Match Marqups pakkban kettő pici TOTS. Szal belehasított EA.
Vagy eladom és ráfordítom Allan-re, vagy megvárom ki nyeri a tegnapi votingot és ha Milinkovics Savics, esetleg Manolas, akkor azt kirakom velük
-
Szigma70
addikt
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy, hogy a pichába van az, hogy akinek gyengébb a csapata, nem játszik jobban, nincs nála a labda, nem lő kapura, a térfelemre alig jut át, és a végén mégis ő nyer. Nem 1x, nem néha, most per pill 8 meccse. Hogy van ez? Szét tud baszni az ideg az ilyentől. Ha rendesen lehetne játszani, az ilyeneket gólokkal verném.
CR-nek, Eusebionak 15 kapura lövés kell, hogy 1 bemenjen. A fos Gameironak, vagy akarmelyik 3k s istenlapnak meg 1 ből 1.
Egyszerűen ép ésszel
nem tudom ezt felfogni. -
-
-
Szigma70
addikt
Akkor elmondom, nekem kik jöttek ma rewardból.
WL gold3, Div3 rank1
Pikk: csak arab liga, nevüket se tudom
Pakkok, 1db IF Yedder
30kEnnyi, jahh meg egy Ruffier gold
Csak a szokásos
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #39974 üzenetére
Jött valami jó?
-
LendvaiFeri1
addikt
Csal draftban a gyerek, kifagy a játék, és vereségnek írja be? Ez mi a fa**?
-
berek21
őstag
válasz
Kristof_94 #39984 üzenetére
Eredeti, fifa játékban vett zöld coin. Holnap reggel megpróbálom. Meglátjuk.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
berek21 #39971 üzenetére
Szia!
A játékon belül vett FIFA pontot vagy illegális helyen coint? Ha a zöldet vette az FIFA point, vagyis hivatalos. Keresd fel valahogy az EA-t vagy ha jó az angolod kérj segítséget pl. a reddites FIFA fórumon. Anno volt már ilyen és az EA vissza adta, de már nem rémlik hol olvastam.
-
törölt tag
-
poolzee
tag
válasz
Kristof_94 #39980 üzenetére
Köszi
-
poolzee
tag
Sziasztok!
A pakkokban nem tots lapok vannak?
Sima gold Thauvint dobott... -
Bohus84
tag
Ramos mellett tots Alba van mert kell a zöld link. Gyenge pontnak érzem. Megéri dupla coinért toty Marcelora cserélni?
-
Kristof_94
nagyúr
Pikk: Oblak és Busquets, jó kis csatár mind a kettő...
Csomagokból jött pár untrade tots, FS Mendy, ilyenek. Legalább SBC-be jók lesznek. -
LedyGyuszi
addikt
-
toxicjew
addikt
Laporte és cazorla pickek, pakkokbol future stars sancho meg csomó sbc töltelék. Not bad
-
berek21
őstag
Sziasztok. SOS kellene információ. A kisfiam elköltött a Fifa játékban kb 160 ezer forintot ma este. Tudom az én hibám, mert bent hagytam a kártya adatokat az accounton.
Tehát, fut coint vett, és szeretném stornózni a vásárlást. Mit tudok tenni?
Ha bármilyen topic szabályt sértenék azért elnézést kérek, de érthető okokból nem volt időm elolvasni.
Ui. : Xbox One -
adise
őstag
Arról nincs hír, hogy terveznének crossplayt? Legalább a konzolosok között? Vagy egyáltalán mi az oka, hogy nincs? Elvileg ugyanaz a játék minden platformon,
egyforma mindenkinek, kivéve a nintendo. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #39968 üzenetére
Persze a Fifa-s énedre gondoltam én is kizárólag, más oldaladat nem ismerem, nem is ismerhetem.
De a Fifa-s aspektusod tényleg eléggé para(lelogramma) -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #39965 üzenetére
Kristóf tényleg ne haragudj meg rám, de Te mitől nem tartasz???
Kedvellek, imádlak ezekkel együtt, de azért el kell ismerned -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Toguro San #39959 üzenetére
Ezektől az új dolgoktól mindig tartok egy kicsit...
-
Edgar2621
őstag
válasz
Toguro San #39959 üzenetére
Na ebből egyedül a labda fizikán látok változást és az tetszik is, a többi mintha ugyanaz lenne, de szeretek pozitívan csalódni.
A Fifa pontról már nyilatkozott az EA vagy kivárnak?(ezt nem Neked szánom, mindenkinek)
-
toxicjew
addikt
válasz
Toguro San #39960 üzenetére
Moonwalk abuse inc.
-
Edgar2621
őstag
válasz
s0p0q0r #39946 üzenetére
Köszi a mélyenszántó elemzést
Lehet hogy akkor keresek egy olyan felállást ahol csak balszélső van
A 7-es chem nekem már oké, valahogy bepasszírozom úgy Perisicet.
Már rég játszottam Football manager játékkal, deabban meg lehetett csinálni hogy már a kezdésnél csak az egyik oldalon volt játékosod. Nem volt éppen kifizetődő úgy emlékszem, de meg lehetett csinálni. -
Toguro San
tag
-
Toguro San
tag
Közben kijött egy gameplay trailer....
https://www.youtube.com/watch?v=vgQNOIhRsV4
-
LedyGyuszi
addikt
Urak, este egy pack opening stream? 8 után?
kb. 45 pakkom lesz...
-
RootRulez
félisten
válasz
gabigyerek #39955 üzenetére
Sajna hétvégén nincs időm játszani, egyszer neveztem WL-re, akkor is vagy 3 meccset játszottam. Hét közben napi kb 1-4 SB meg néha néhány DR. Hétvégente, meg mikor elékeveredek, mikor mi. Szóval nem hiszem.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
RootRulez #39945 üzenetére
Mi lehet hogy találkoztunk hétvégén WL-ben? Full ilyen csapatra emlékszem (a kimenetelre már nem, vagy lehet nagyon kikaptam)
Ilyen kezdővel indultam.
PS4 -
RootRulez
félisten
Ha CDM ként használom majd ALLAN-t, a CM poszton, akkor visszamaradósabb lesz, nem? Attól, hogy CM a posztja, amire kerül?
Mert van egy Lila ALLAN kártyám, amit simán betehetek Zanilo helyett addig, mert kicsit gyengébb támadásban védekezésben meg sokkal kobb
-
RootRulez
félisten
válasz
szabyka95 #39949 üzenetére
Háááát Baggio helyett jöhet TO TS Fabian vagy Allan CDM-ként... Ha csak ennyi a probléma, akkor berakom 4321-be a középső középpályásnak.
Régebben volt egy 90valahanyas Koulibalim CDM en és mindnet mellélőtt. Nagyon idegesítő tudott lenni.
Mondjuk ilyen 60 körüli volt a lövése, szal nem meglepő. :|
Digestive Pénz kérdése, de hasonlnó lenne tervben.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Edgar2621 #39937 üzenetére
Szélső támadó (rf,lf,le,rw) a középső posztok közül (St,CF,cam,cm,cdm) max 7es lehet, ez is csak két poszton: cm vagy St. Cm poszton lm-kent, st-n lf-kent. Mindkettő esetében a 7es chem Nem jön ki loyalty, edző nélkül, továbbá vagy csupa sárga linkje lehet a játékosnak vagy zöld is kell neki, ha akad akár egy piros linkje is.
Ha max chemen szeretnél mindenkit játszatni, akkor csak keresned kell egy jobb szélsőt is vagy egy olyan felállást ahol csak bal oldali szélső van.RootRulez:
Hogyne lehetne.
-
sz_abika
addikt
Érzem hogy nem kell ez a Perisic, de közben meg nagyon is bánni fogom, ha nem rakom ki, mert év elején nagyon alázós lapja volt. WWJD?
-
Edgar2621
őstag
Ha beváltod a 2000 pontot akkor automatikusan a következő WL-re regisztrál a rendszer és elvesznek a pontjaid. Ha nem játszol egy meccset sem akkor is elvesznek a pontjaid és nem indulhatsz el másik WL-en helyette. Tehát ha most beváltod és nem játszol akkor Division Rivalsben újra össze kell gyűjtened 2000 pontot és beváltanod ha újra szeretnél WL-ben vitézkedni.
Ezért érdemes jól megfontolni mikor váltja be az ember a pontjait ha csak hébe-hóba ér rá hétvégén. -
evibly
senior tag
Általában nincs időm WL-re a család miatt, de múlt héten Silver 1-ig elmentem, asszem 3 meccsen kaptam ki. Ennyi pont elég is volt, most meg a pickben bedobta Tellest, és N'dombelet (93 és 91). Ebbe olyan szinten beletalált a játék, h elképesztő: a múltkori TOTS untrade Mbappe miatt a jobb szárnyam most Ligue 1 (Thauvin), középen meg TOTS Savanier, így utóbbit el tudom adni.
Plusz az egyik pakkban beadta Headliners Wernert, akit Bundes csapat ellenére már nem tudok használni, de van kb. 150k értéke. Nem rossz...
-
QV222
tag
Köszönöm a sok Weekend league válszt,
Szóval már amikor egyszer kigyűlt a 2000 pont akkor azt elfogadtam és akkoriban azt olvastam valamelyik fórumon, hogy amíg ismét el nem érem a 2000 pontot addig az elfogadott az felhasználható regisztrációra, de ha ismét kigyűlik a 2000 akkor elveszítem az előző elfogadottat, mert ahogy ti is írtátok nem halmozható. Igazából itt akadtam el, hogy az elfogadott az most honnan hívható elő, vagy csak simán próbáljak regisztrálni és kiderül, hogy elfogadja-e vagy nem?
-
Edgar2621
őstag
Srácok ezt a chem problémát hogy oldanátok meg: [link]
Ederson és Perisic kivételével mindenki eladható, de nagyon tetszik így a csapat, csak jó lenne összehozni a chemet. Van plusz 5-600K coin jelenleg fejlesztésre(ha lesz majd időm kiárulni a gigantikus mennyiségű lapot a klubból akkor a duplája, de ahhoz napok kellenek). Milyen változtatást javasoltok? -
Edgar2621
őstag
Maximum 2000 pontod lehet. Nem lehet hogy másra gondolsz?
A FUT online menüpont alatt megtalálod mennyi pontod van.
Péntek reggel 7.00-kor indul a WL és hétfő reggel 7:00-ig tart. Szombat reggel 7:00-ig lehet regisztrálni(ez viszonylag új szabály. [link]).
Elég sok a 30 meccs de az idei részig 40 volt, ami meg aztán tényleg brutálisidőt és energiát emésztett fel.
Csak akkor regisztrálj ha tényleg van időd és energiád, mert rendkívül frusztráló tud lenni a WL. -
arpo04
őstag
2x2000? 2k a plafon a tobbi meccsre dr-be nem ad pontot. Ahol az online jatek van ott tudsz regisztralni ra. Pentek reggelig (pontos idot nem tudom), tudsz. Minden meccs utan jar dr pont is, ha lejatszod az osszes meccset es legalabb 11 behuzol az rank2 biztos dr-be. (gondolom nem div1-3 kozott vagy)
-
QV222
tag
Köszönöm a Weekend League válaszokat így már világos, hogy kaptok ilyen játékosokat,
én még ezzel nem próbálkoztam, bár már van majdnem 2 x 2000 pontom és lehet megpróbálkozom.Ide hogy is lehet és mettől meddig be regisztrálni?
-
Edgar2621
őstag
Weekend league eredmények. A első szám a lejátszott meccsekre vonatkozik, a második pedig a győzelmek számát mutatja. Példaul: 15/11 azt jelenti hogy valaki 15 meccset játszott le és abból megnyert 11-et.
A győzelmek száma alapján rangsorol a rendszer, így például a 11 győzelem Silver 1 besorolást jelent, ami ezt a jutalmat garantálja:
💰 20.000 coins
🎴 1 x Jumbo Premium Gold Players Pack
🎴 1 x Mega Pack
🏆 1 x Player Pick Special Item (3 TOTS based items to pick one)
FUT Champions Rewards for FIFA 19 Ultimate Team Weekend League2,000 FUT Champions PointsItt a link, ezen lehet látni a besorolást és a jutalmakat:[link]
Összesen 30 meccs áll rendelkezésre a bizonyításra minden hétvégén, leginkább annak a bizonyítására hogy az idegeid kötélből vannak
-
QV222
tag
válasz
Expendable #39927 üzenetére
Ezeket hogy a francba csináljátok?
miez: Gold3-nál megálltam
-
p0ty
aktív tag
elite 3 reward:
Pick: Telles, Thiago, Süle (ami tűzforró hogy Thiagonál és Sülénél 5ből 4 88 alatti volt) Tellesnek örülnék de sajnos untradeben megvan így megint 3 sbc játékos jött,
tots csomag: Marquinhos (ő aki 400 körül megy) Donnarumma, Mancini
100k csomag: Matic a többi 83mas -
szabyka95
őstag
válasz
LedyGyuszi #39915 üzenetére
en tots di marikaval alltam neki, nem adta meg, beraktam helyette gold falcaot s megadta ..
be is raktam pelebe, mar csak az ikon hianyzik
meg 5 swap lesz [link] -
Fifaisshit
őstag
Mennyi swap player varhato meg ?
-
Digestive
veterán
Dembélé vs Theo Hernandez vs Ronaldinho presentation
Ezen mindig pusztulok, akárhányszor látom. 🤣
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #39907 üzenetére
Ehhez van egy szuper felvételem pár héttel ezelőttrol.
[link] szabályos gól volt -
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek #39910 üzenetére
A gyerek ma tuti beteget jelentett.
-
gabigyerek
senior tag
Ma egész jó gameplay fogadott így 5 nap kihagyás után. Meg is lett első 4 meccsre Musa.
Viszont hétvégén a gyomrom felfordult ettől az gyorsított-lassított-gyorsított-lassított játékmenettőlMindenesetre Musa első meccsen elég rendesen bemutatkozott, bár kellett hozzá az ellen beképzelt hozzáállása is, mert 0:3 ra vezetett az első félidőben, persze dab meg kamerába magyarázás hegyek. Aztán Futties Musa feljött próbára és 3 góllal első meccsén bemutatkozott, majd a végén még egy kapus feletti rainbow-al megfordítottam a meccset, 4:3-ide.
-
Mrdevil
addikt
Csomikból 2 88 tots, 86 Bellerin ( 45-be elment), más érdemleges nem jött.
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94 #39907 üzenetére
Az jobban meglepne ha szembe a kapuval ollozna :D
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94 #39895 üzenetére
Kb 4-5 honapja
-
Szigma70
addikt
Hazai pályán iszonyatosan szar a DR. Idegenben még szarabb. Nincs semleges pálya?
Mondjuk Felcsút
A szinvonal meglenne tuti -
dvtkfan
senior tag
PRE-ORDER FIFA 20 Ultimate Edition by August 5th and receive: - *LIMITED TIME BONUS: Untradeable FUT 20 Ones to Watch Player Item (ends August 5th) -
3 Days Early Access (Play From September 24th) -
Up To 24 Rare Gold Packs (2 Per Week For 12 Weeks) -
Loan Icon Player Pick: Choose 1 of 5 Loan Icon Items (Mid Version) for 5 FUT Matches -
Special Edition FUT Kits -
Stylerr
addikt
Fifa 20 Ultimate Edition pre order akció meddig él? Aug 5?
/Edit: Az augusztus 5-e a pre order OTW bónusz lapra vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest