Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Srácok! Valaki most 3 friendly a swap playerért? PS4 Mat_the_power
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi #25494 üzenetére
-
Digestive
veterán
válasz
Etaclantól meg elvittek az idén ilyen félrekattintós nyomik vagy 50 lapot már max áron és még mindig játszik nagy vidáman!
-
alite
senior tag
Oriasi, mindenki piszkos egy picit kulonbozo ugyekben..
Lassan kiderul az egesz banda korrupt
-
Szigma70
addikt
válasz
Persze, én is adtam tavaly a fiamnak, de idén a játék elején direkt felhívta az EA erre a figyelmet.
Ha nincs a barátlistán, akkor bizonyitaniuk is nehéz, de sztem nem bizonyitanak, csak bann
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit #25492 üzenetére
Nem kell IF. 2000db NIF Guardado eladva, és jöhet CR
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit #25487 üzenetére
Sztem nem
Egy 87-es IF SBC-be tökéletes, és biztos, a Rare Megából meg jöhet akármi is, de SF biztos
Nekem még a 100K-s se nem adott semmit@Sanyyka
Lehet, hogy a főni ezért +..sz, de leírom
Sokan csinálják , én nem merem , hogy létrehoznak több accot a konzoljukon, és az EA-nál is. Így több helyről is játszák a Fifát, de a többi acc, csak arra szolgál, hogy az elején a fő accból átmozgatnak egy kevés coint. Csak annyit, amivel az alap és az advanced SBC-k kihozhatók. Ezek jól adnak pakkot, és benne is szokott jó lenni. Ez főleg a játék elején jó. Az ítt szerzett coinokat aztán visszamozgatják a fő profilba. Ez PS-en akár 8 alprofil is lehet.Azért így sok coint lehet keresni. És igen, bidelve kell a mozgatást csinálni, állítólag nincs bukta, de én nem garantálnám ezt. Engem tuti bannolnának
-
alite
senior tag
válasz
Sanyyka #25488 üzenetére
Oszinten fogalmam nincs, ne haragudj. Nem akarlak batoritani, mert ebben a temaban nem igazan vagyok otthon. Anno akartam csinalni egy SBC accountot, ami vegul elmaradt, de ugy emlekszem, hogy a specko lapokat ajanlottak biddelve a legbiztonsagosabb coin mozgataskent.
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit #25487 üzenetére
84-es Kepa meg Illaramendi a rare megapackből is kiesik
az az ajándék 100k-s pack szerintem semmit nem adott még (nekem).
-
-
Szigma70
addikt
Jól gondolom, hogy akinek nem kell egyik lap sem a Swap SBC-ből, annak a Rare Mega és Suso a legjobb cél?
Egy 87-es IF és egy semmit se adó, de jó pakk
-
Sickboy25
addikt
Szerintetek megéri Handanovicot lecserélni sbc lila Kasper Schmeichelre?
-
KaksziLajos
senior tag
Mindig tud újat mutatni a játék. Lőttem egy gólt Lucassal, aztán nézzétek csak tovább....
Annyira röhögtem, hogy nem tudtam kihasználni a lehetőséget. De nem bántam, mert mókás volt.Kapus balett:[link]
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984 #25475 üzenetére
Az az EA, én pöcsölök ezzel a xarral
-
Stylerr
addikt
Na végre. Március elejére hozzám is megérkezett Cr7!
Nem gondoltam, hogy még most is 1.8millióért megy PS-en. Jól tartja az árát, de mindenképp meg akartam venni.
-
Mrdevil
addikt
válasz
etaclan1984 #25459 üzenetére
Nemááá, baszki, és én meg kínlódtam, azt hittem a patch-el veszik ezt ki-be.
-
Aguinaga
őstag
válasz
etaclan1984 #25463 üzenetére
Jó ötlet, megnézem, IF Jézus 200k pc-n, kicsit sokallom
-
Santana01
aktív tag
válasz
gabigyerek #25464 üzenetére
Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá akkor Gold csapatba Alessandrinivel a jobb szélen könnyen be tudod linkelni.
-
adise
őstag
tudom én noob vagyok, de még senkitől sem láttam itt irva, hogy ez a haloween caceres jó lenne. Hát hétvégén őt használtam és a legjobb védő akit használtam a serie a csapatomhoz. Amig nem változnak a statok ezért a 17-19k-ért nincs jobb kb. Se Chiellini, se manolas se senki
-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984 #25461 üzenetére
Pontosan ez a kombija.
-
Santana01
aktív tag
válasz
gabigyerek #25452 üzenetére
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi #25460 üzenetére
Annak 2x a falhoz csapni !
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984 #25459 üzenetére
és akinek xbox-a van?
-
Szigma70
addikt
Este már nálam is javult a gameplay, nem lett jó, de jobb, mint az előző napokom.
Behúztam a Silvert
, maradt még meccs, mondom lenyomom a DR pontok miatt, meg hátha.....
Első két meccs, egyik sima liba egy 2 Ikonos, POTM Auba, POTM Hazard os csapat ellen, másik nagy csata egy fullos német brigáddal, de hosszabításra Reus meg Gnabry kifulladt, így behúztam.
Volt meccsem még vagy 4, mondom akkor csak behúzom a goldot.
Következő meccs, alap nif sapnyol csapat. Full alap. Egy Saul volt a legjobb. Elöl Rodrigo meg Aspas.
Háááátttt, 2-0 ról mentem félidőre, majd a második elején megállítja, senkit nem cserél, nem tudom mit állított, de minden emberem meghülyült. A védelmem előrement, ha hátul volt, akkor is folyosókat nyitott a labdásnak, összes kapuralövésem felé, mellé.
Ő bezzeg bevert 1 szép, és 2 mákos gólt. 2-3-ra szívtam
. Ilyen nincs. Létezik, hogy csak a nif csapatokkal szar a kapcsolatom? Miért csak velük van, hogy meghülyülnek az embereim? Már lassan hiszek a lapos földben is.Maradt még meccs, hogy behúzzam a goldot, de elegem lett, hagytam a csába, nekem nem ér ez ennyit
@Aguinaga
Egyértelműen Jesszus, Nifben van ez a nagyon drága srác, Teixeira, na ő sem rossz
@Mrdevil
Mert nem kapcsoltad be, talán jobb analóg katt, de lehet a bal
-
Aguinaga
őstag
Brazil középcsatárt tudtok ajánlani, aki nem ikon, de jobb, mint NIF Gabby Jesus?
IF Richarlison vagy IF O1G. Jesus? -
Mrdevil
addikt
válasz
etaclan1984 #25455 üzenetére
Nekem sb-ben, és dr-ben sincs nyíl.
-
Sickboy25
addikt
Életem első WL-je 9 győzelemmel zárult és maradt még bent jócskán meccs. Sajna időm ennyi volt. Élveztem jó volt, de pénteken többet nem játszok :-)
Két kérdésem lenne:
- Mikor lesz a jutalomosztás?
-11-esnél, hogy lehet előcsalogatni a nyilat, mert igazából vakon lődözök... Megnéztem a youtubeon is ,de nem sikerült elővarázsolni...Nyitottam pár pakkot a hétvégén 4 TOTW játékos( Zaha, Tarkowski, Grifo és Deulofeu), majd Cavani és Pjanic az említésre méltók! Ebbűűű hamarosan ICON lesz :-)
etaclan1984: Köszi
-
gabigyerek
senior tag
Erre a hétvégére offoltam a WL-t, és ahogy olvasom jól is tettem
Mivel kb 350 skill pontot buktam az elmúlt 2 hétben így úgy döntöttem azt csinálom amit EA bácsi diktál és új csapatot építek. Mindenki aki eladható megy a transfer listre így kb 1.2 milla lesz elkölthető.
Csak Gold lapok jöhetnek szóba (na jó ha valaki nagyon brutál spec. lehet róla szó)!
Van egy Doucourém és egy Flash Ibrám. Ramos-Varane védőpárosra gondoltam, mert sokan istenítik őket.
(Nem gond ha Ibra 7 chemen jön ki esetleg egy sípszó utáni csere is mehet).Ha valakinek van ideje és egy passzolgatós de erősen CAM centrikus 2 csatáros csapatot össze tudna rakni azt szívesen veszem.
-
KaksziLajos
senior tag
Nem volt sok időm a hétvégén, így a Silver 1-re pályáztam.
Aztán úgy alakult, hogy lett 17 perc szabadidőm 7:43 tól, így mondom gyors behúzom a Gold3-at, 3 gyozelem 12 meccsből meglesz, úgyis kilépnek páran.Erre egy lengyel fenegyerekkel dob össze a gép, már az első félidőben 6:0 volt nekem és a kis görény nem lépett ki.
7:5 lett a vége mert a végére már full ideg voltam, mondom ilyen nincs...
Hát ennyit a Gold3-ról...
-
Z'Z"
őstag
2 Rare Mega Pack >>> Gündogan és Gabriel Jesus voltak a legnagyobb lapok. Köszi EA.
Nem Messit vártam, () de azért egy 86-os lapot dobhatott volna.
Igaz, mostanra már azoknak sincs értékük, de akkor azt mondtam volna, hogy megérte leülni a játék elé, mert van esélyem nagyobb lapot nyitni,viszont így csak a kedvem megy el az egésztől.
Folyamatosan változó gameplay, illetve 0 esély egy jobb nyitásra, megint csak Grat EA!Küldjetek elvonóra, le akarok szokni a FUT-ról 🤪
-
p0ty
aktív tag
válasz
szabyka95 #25445 üzenetére
nem értelek
írtam 1 hosszú szöveget amiből kiragadtál 1 pici részt
aminek az a mondani valója hogy félóra alatt ismétlem félóra alatt (30perc) lett a csávó 30-0-ba
1 szóval se írtam hogy mindenki 30-0ban van vagy hogy többen lennének 30-0ban
annyit írtam hogy félóra alatt elérte a 30 wint
ami képtelenség tisztán
te meg hogy ritka a 30-0 erre beküldöd hogy előző héten volt aki 30-0ban végzett
nem értelek -
p0ty
aktív tag
héten megint van
és előző héten is volt
de nem az a lényeg hogy 30-0 hanem hogy fél óra alatt elérte
mert ősszel arról szólt a WL hogy beléptél és kb a játékban le telt 5-7 perc és kidobott ha nyerésre állt akkor instant kikaptál de magának meg úgy írta be hogy nyert -
p0ty
aktív tag
utolsó 4 meccs
2 win és elite 3
elsőnél 3 toty 2 ikon toty Varanet lehetetlen megfutni lehetetlen kipasszolni semmi ha nem toty vagy full prime icon a támadó sorod és van valamennyi fogalma a játékosnak a játékhoz lehetetlen akármit csinálni ellene
másodiknál full rare gold csapat 4. percben kifagy a játék mint draft döntőben, meglepőnyilván PC-n volt már sok csalás állítom ez is az
harmadik meccs hosszabbítás 110 percen keresztül pályán lévő Joao Cancelo 4 méter hátrányból a full friss POTM Sanchom beéri és szereli majd gólt kapok, persze mellette 2 tizit nem kaptam meg amit be is ismert a gyerek miután felvettem és megírtam neki hogy örüljön a free winnek amiért segített a játék neki
negyedik mérkőzés 1-1 majd az utolsó 15 percen toty Ronaldo megállíthatatlan üzemmódra kapcsol és nem lehet megállítani sima 2 gólcsak hogy tisztában legyünk vele PC platform toty időszakban 11milla volt a Ronaldo most 15 milláért elviszik
ezen a hétvégén 3 ellenfelemnél volt
valamint sajnos ez a PC platform egy rakás nagy nulla mert itt mindig 2 féle patch van mikor kijön és mikor konzolokra kijön már más valamint nem akarom elhinni hogy a sok reportra egyből ki tudnak bannolni de ha megnézem a top playereket a leaderbordnál vannak játékosok akiknek 13 milla match earnings coinja van
meg 10k lejátszott meccsha jól számoltam átlagosan 20 perccel számoltam 1 meccset mert igaz 15 de akkor is cserék meg a hosszabbítás meg a mez meg ilyeneket hozzá adtam
és még akkor benne sincs hogy elad játékost vagy packot nyit
napi kb 22 órát játszik a játékkalvégülis ezekkel semmit se kell csinálni meg olyat is olvastam az első WL-nél volt olyan játékos aki 8 óra 30 perckor 30-0ban volt
mert állítom végig coin csalta az egészet mint a DR-t szokták
-
szabyka95
őstag
válasz
Nagy961127 #25440 üzenetére
Az apja vagy a fia?
Amugy kb ugyanolyan kell legyen mint lloris, mert mind2n 189 centisek -
Nagy961127
csendes tag
Sziasztok! Az uj Smechel lap van olyan jo mint a sima 88 Lloris?
-
szabyka95
őstag
Ugy voltam vele b.ssza meg, jo a silver 1 is, megalltam 11nel,gondoltam nem baszom fel magam megint, inkabb megnezek egy filmet. Film utan lenyugodva beutottem a gold3t, mrg van bent 12 meccs, de hs fizetnek se jatszom le
Kell meg 2 ikon s megvan gold2
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Readonly2 #25437 üzenetére
Jó kérdés, de szerintem nem sokáig húzzák már. Viszont amikor megjelentek ezek a lapok, előtte kiszivárogtak a lapon lévő dinamikus képek és ott mindenki rajta volt. Arra vagyok kíváncsi, ha már kiraktad a Prime lapot, akkor hogyan oldják meg. Remélem nem kerül majd sokba, mert akkor Rault kicserélem.
-
Readonly2
tag
válasz
Kristof_94 #25435 üzenetére
Ja, csak mikor? Konkrétan ha nem nyitsz valami nagyot, nem utalsz be rengeteg pénzt akkor nem játszhatsz a legjobb ikonokkal csak amikor lecsengett a játék. Aki pedig kirakta vmelyik prime-ot amiből jött optimus is az becsapva érezheti magát elég jogosan. Nagyjából akkor ki kellett volna adni a momentseket a már meglévő lapokhoz amikor kidobták az uogradet.
-
sz_abika
addikt
Nem nagy durr, draftban forgattam meg 2x. Viszont kiskorom kedvence, aki csak azert nincs a csapatban mert 1honapja adtam tul a középsőn. Csatarnak nem idealis, középső CAMnak tökéletes... Volt. Finesse trait miatt barhonnan barmit barhova, a nagy patch utan nem ereztem hasznosnak, egy baby Zola hozza a szintet siman. Bár az 5* hianyzik bevqllom
-
gabesz82
őstag
Sajnos igen... Ma esti kedvencem egy 2012es acc, 3 ikonnal, jó csapattal... 1-1, 90. percben ziccer nekem, rálövöm, gól is lett volna erre kilép. Írok neki, hogy vattafakk? Erre írja hogy fákkjú és nehogymár nyerjek... Írtam neki, hogy megy a riport haver very nice hozzáállás...
-
etaclan1984
őstag
válasz
Szigma70 #25431 üzenetére
Idén mindennel kapufát lőttek ami ikonokkal kapcsolatos. Elsőnek a borzalmas icon set sbc-k, olyan lapokkal hogy szerintem a 15ből 2re sem emléxek. Aztán persze még azzal is vártak hogy kifusson, így elment feleslegesen 2 hónap. Majd jönnek a gyenge prime ikon sbc-k 30 nappal, persze értelmes ikon Ballackon kívül eddig nem volt. Majd a moments ikonok, akik közül mind szinte max áras, aki nem az elérhetetlen.
Most meg összevissza árazott moments sbc-k. -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #25420 üzenetére
Én nem így csináltam volna ezekez a Prime-Maxumis Ikon Sbc-ket.
Jöttek volna simán sorban a Prime ikonok Sbc-i, de lett volna benne még egy al Sbc. Ebbe a megszerezhető Prime Ikont lehetett volna betenni, mondjuk egy 89-es csapatal.
Így akinek elég a sima prime, az is elégedett, mert van lehetősége megcsinálni, és aki Maximust akar, az is megkapja. -
Mrdevil
addikt
Egész gyorsan ki lehet kapni most egy Draft Tokent, meg egy rare player pakkot, szerintem megéri.
-
p0ty
aktív tag
még van 9 WL meccsem de kiégek lassan hogy 2017-nél régebbi accounttal rendelkezők csak az ai def
kicsit nevetséges hogy már régi acc de nem tudnak védekezni
-
Z'Z"
őstag
Na, SB befejezve.
Elite1: 50908 PONT, kíváncsi vagyok, hogy mit dobnak a packok.
Érdekes, hogy a 4-5-1 formáció, most jól működik, talán a pecsnek köszönhetően.
Igaz eddig javarészt csak itt teszteltem, mert a WL-t most hanyagolom, illetve pár online meccsen is próbáltam, szóval most tetszik ez a felállás.Pavel mesterről, csak annyit, hogy én meg vagyok vele elégedve.
Eddig 37 meccs: 25 gól/11 assist, szerintem nem rossz statisztika, főleg úgy, hogy az elején engine lappal teszteltem, amivel sajnos nem volt az igazi. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos #25410 üzenetére
Jó lap, de ez nagyon drága... Mondjuk a formula alapján erre lehetett számítani.
-
gabesz82
őstag
válasz
A 92es penalties stat erősen túlzó
-
K.J
senior tag
válasz
88-as szekció 2x
-
Tajték
senior tag
5 védő felállásban SerieA csapatba Ti melyik 3 védőt tennétek be CB-be és pontosan kit melyik oldalra és középre? A 4 jelentkező közül kéne választani: Head Skriniar, IF Chiello, SIF Koulibaly, IF Manolas
Mellettük Head Alex Sandro és UCL Live Florenzi lesz
-
Readonly2
tag
Ááá sif pogbat ügyesen kiraktam 678000 helyett 78000-ért... bravo...
-
Ballack96
kezdő
Baby cruyffra milyen chemit ajánlotok? Jelenleg hawk van rajta és nem érzem másfél millás játékosnak... camban játszatom
-
v-man
őstag
Valaki xboxon swap friendly?
-
Kristof_94
nagyúr
Na, nekem 23/18 a vége, sajnos többre nincs idő! Kár, mert szerintem 7-ből összejött volna az a 2 a gold 1-hez.
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94 #25381 üzenetére
Köszönöm! Megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest