Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaksziLajos
senior tag
Ezt nem hagyhattam ki. Megcsináltam, UCL Allan mellé megy.
Sajna sok az unassigned, még nem tudtam kipróbálni, de már nagyon várom.Papíron totál brutál.
-
uszid94
tag
Valaki megcsinalta de rossit?? Mondhatnatok tola velemenyt milyen
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #26992 üzenetére
Köszi! Akkor ez egyelőre elnapolva, amíg nincs totw sbc.
-
toxicjew
addikt
1 mpes áramszünet +1 vereség... Ez nem az én hétvégém
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #26990 üzenetére
Jaja eltunik ott
Szabi : pedig mindenhol jobb fenyevekkel papiron vagyis lapon
-
sz_abika
addikt
válasz
Fifaisshit #26989 üzenetére
Nehez elhinni h Allannel jobb legyen barhogyan is
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #26989 üzenetére
Elgondolkodtató!
Ha web appon váltom ki, akkor vajon be tudom küldeni a csapatba vagy eltűnik valahol az "unassigned" játékosok között? -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #26985 üzenetére
Ez a De Rossi jól néz ki. Jobb mint a fél millás Fabinho Live.
Tavaly is volt egy ilyen lapja, megcsináltam, és felejtős volt. Pedig jó lenne -
Kristof_94
nagyúr
Jött egy flashback De Rossi, de más nem... Se FUT Birthday, se totw sbc.
-
K.J
senior tag
válasz
KaksziLajos #26983 üzenetére
Hawk volt rajta, nem igazán szerepelt olyan jól vele, legalábbis ezt vettem észre. Deadeye van most (fórumtársak javaslatára). Ezzel jobbnak tűnik.
-
KaksziLajos
senior tag
Köszi! Te milyen chemmel használod? Úgy néztem talán a Hunter passzolna, esetleg Hawk.
Dinho régi álmom, gondolkodom a középsőn is, de ahhoz gyűjteni kellene még és a Baby sem néz ki rossznak azért egy hunterrel.Én a 16-oson belülről legtöbbször drivent lövök, nem kell erősen.
-
K.J
senior tag
válasz
Chereiose #26981 üzenetére
Érzésből szoktam nyomni, nem figyelem a csúszkát, csak rögzített szituációkban.
Vannak kivételek természetesen, én most kifejezetten Neymarra vonatkozóan nyilatkoztam. Többiekkel is gyakorlom, de van aki csak a simával vagy éppen a finessel hatékony.
Általában azért kijátszom a helyzeteket, amíg csak lehet. -
K.J
senior tag
válasz
Chereiose #26979 üzenetére
Nem mondom, hogy mindegyikből gól születik, de nagyobb eséllyel szerzek ezzel találatot, mint a finessel.
Egyébként nem tudom, hogy mi az oka, de nálam többször van az, hogy inkább középmagasan lövi el erőből(lehet hamarabb engedem el valamelyik gombot/gombokat), nagyon hatékony. -
K.J
senior tag
válasz
KaksziLajos #26975 üzenetére
Ha Nif Neymar alatt a goldra célzol, akkor nagyon jó. Nincs finesse elvileg, de én szépeket tekerek vele. Low driven meg egyszerűen pazar.
Bár tudni kell használni a faszit, de ha megy, akkor kellemes élményben lesz részed.Baby Ronaldinhora pályázom én is, tetszik az a lap.
-
Santana01
aktív tag
-
Santana01
aktív tag
Nekem pedig ez az eddigi legjobb eredményem egyenlőre. 21/14w,kíváncsi vagyok mi lesz a vége de valószínűleg csak a Gold2 jön össze.
Mondjuk 8 meccset ma hajnalban nyomtam le és sokkal jobb volt a gameplay mint most délután.
Egyre jobban tetszik ez a 4-3-3(4) felállás -
dracox
addikt
Nyugtasson meg valaki, hogy más is szenved a WL-el...már rég láttam ilyet ami most megy hétvégén.
Mind1 melyik felállást alkalmazom halott ami eddig bevált... 4-1-2-1-2(2) meg van lőve -
toxicjew
addikt
Adtak már ki szarabb játékot a történelemben? De most komolyan, ha lenne top 10, fixen rajta lenne ez a hugyszar. Múlt héten teljjesen jó volt a gameplay (elfogadható), ma nem játszottam le 1 olyan meccset sem ahol ne lett volna delay, emellé mintha 11 Lukakuval játszottam volna... Abszolút kabaré, szánalmas fos az egész, nem beszélve a 200 kapufáról meg a kick offról
Kiégtem.
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon hallgatag az EA, úgy tűnik semmi nem lesz ma.
-
p0ty
aktív tag
valakinek meg van hogy ezen az LQE qualin mi a csapat követelmény? vagyis hogy mekkora rating meg mennyi ikon meg ilyenek?
előre is köszi! -
Santana01
aktív tag
Használja valaki itt a 4-3-3(4) felállást?
Feltűnt,hogy sokan jöttek szembe ezzel a felállással és rendszeresen nagyon nehezen tudtam védekezni ellenük ezért kipróbáltam és azt kell,hogy mondjam kb 8 meccs után,hogy kemény.
Még variálom a CT-t de egyenlőre nagyon jól lehet vele támadni,jobban mint pl a 4-2-3-1 vagy a 4-1-2-1-2 felállásokkal. Viszont a védekezésre jobban oda kell figyelni mert a CM-ek sokkal feljebb helyezkednek. -
chelseafan94
tag
Az utóbbi két hétben szinte teljesen szétesett a játékom, semmi nem működik, ami korábban igen. Most is nagy nehezen tudtam magam gold3-ig is felküzdeni a korábbi folyamatos, stabil gold2 után. DR-ben is div3-ból sikerült leküzdenem magam a div 4 aljáig. Általában 4-4-2-t játszom az alábbi csapattal. Ha van ötletetek, nektek jól müködő taktikátok, felállásotok, instrukcióitok, amik az enyémhez hasonló kereteknél működhet azt nagyon szívesen venném. Kb már ott tartok, hogy mindenki quick sell és a FIFA 20-ig rá sem akarok nézni.
-
v-man
őstag
Valami döbbenetes mennyiségű büntetőt fújnak ellenem ezen a wlen. Ti is kapjátok, vagy csak nekem túl kémények a fiúk hátul?😁
-
K.J
senior tag
válasz
Francesco003 #26952 üzenetére
Akkor össze kell hangolni a másikkal és ha ott megvalósul legalább 2x, akkor máris 2 feladatot teljesítesz 1 óra alatt, nem kell külön bohóckodni.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Francesco003 #26952 üzenetére
Rúgsz 4-5 gólt és le is rakhatod a kontrollert...
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Francesco003 #26950 üzenetére
Pedig nem hinném hogy ez a passzos olyan ultra nehéz lenne.
Leveszed a nehézséget amatőrre, aztán 4 meccsen adsz gólpasszt.
Reggelre az UEL Kondogbia beizmosodott 88-asra. Az ára is szépen felkúszott 1 hét alatt. Múlt héten 259k-ért fogtam ki egyet, most 340k az alja boxon.
-
Francesco003
aktív tag
Gyerekek!Sejtettem,hogy (olyan könnyen adták az első 6 swap playert )most nehezebb lesz.De azért ez a 3 feladat tényleg otwar....még a sbs elmegy...de a uefa rare passzos ,,,vicc
-
Szigma70
addikt
Úúú skacok
Mindegy, hogy hazaiba vagy idegenben játszok, nagyon meleg a pite. Az ember mindíg újjult reménnyel ül le, hogy most csak jobb lehet a játékmenet, mint előző hétvégén volt, de ez egyre rosszabb. Elkeserítő, hogy a promók után, már csak másodlagos a foci ebben a játékban.
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94 #26945 üzenetére
Én már inkább jovohetre tippelnék, de valóban gyanús, hogy holnap jár le a carneval.
Amúgy ha holnap megérkezik ez a csoda az érinti az icon árakat? Verónt 450k ért vettem ma, az eshet komolyabbat? Igaz nem rég még 600 volt szóval màr elég sokat esett, de hát ki tudja az ilyen őrületeknél. Messi miatt meg muszáj használnom de amúgy jó is. Meg eladogatni és újra venni sem ajánlott mert ugye az adó az -22k rajta.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #26943 üzenetére
Mennyire tuti, hogy holnap jön a szülinap? Kicsit fura, hogy nincs előre promózva, bár lehet pont ez a cél...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
A guru #26941 üzenetére
Nekem 22 pakk, abból kb. 10db ezüst meg 5k-s csomag, avagy éljenek a sikeres első körös draftok!
De van 1-2 nagyobb is, meg 2 pick. Jöhetne valami SBC anyag, pl. James vagy egy jó kis Yedder.
Mindegy csak legyen belőle zseton, mert tolnám ezerrel.
Én még veszem őket, de egyre macerásabb, mert már 13-14 olyan lap van a listán ami beragadt és nem tudom törölni. Jó lenne a mostani 2-300k helyett 1-1,5 misit beletolni de nincs már rá idő. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #26940 üzenetére
Már van ~1 milla értékű pakkom ami kinyitásra vár, plusz 5 piros pick és a TOTW pakk. Nyitnék már...
De akkor még megvárom a szülinapot, hátha felmennek 2,5-3k-ra. -
A guru
addikt
Na 83 betározó sorstársaim, mi legyen? Most eladni vagy nem eladni? Ez itt a kérdés...
-
poolzee
tag
Sziasztok
Tapasztaltabbakat kérdezem:
Korábban én is bevásároltam 83/84 lapokból (totw sbcre várva)...most viszont megindultak fölfelé (német potm?), ki kellene szornom őket..
Mikor érdemes, érdemes még várni velük? -
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94 #26933 üzenetére
Ez a kidobálós dolog nálam is létezik. Sőt, snipeolgatok meg van, h csak megnézem, ki milyen áron megy, visszalépek, be SBC-khez, és kidob a játék. S mindez nem egy alkalommal. Bosszantó.
Azt hiszem volt már erről szó, talán éppen te említetted, h a csalók miatt lehetséges.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #26933 üzenetére
Dx11 kell hozzá, azon felül nem sok mindent lehet még állítani rajta. Próbáld lejjebb venni az MSAAt meg a qualityt, esetleg lockold az fpst.
-
Kristof_94
nagyúr
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #26930 üzenetére
Ja, 4 meccs után abba is hagytam, meccsről meccsre rosszabbodott a gameplay
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Másnak is lagg van most? Idegenben játszottam, borzalom volt. Már nyitottam portokat is, mindent...
-
Szigma70
addikt
válasz
szeby24 #26928 üzenetére
Akkor sem. Ballack CM leginkább, Lothar sztem buldog, de nem biztos,hogy elég egyedül. Inkább Vieira, még a középső is, ha CDM kell.
A 2 némettel iszonyt erős lenne a középpálya, de nem kifejezetten CDM egyik sem. Persze megoldanák, de kérdés mi az elvárásod? Mert DIV 1-2 ben és WL Gold1 től kevés lenneDe fura ezt így 2 ilyen lapról elmondani
-
szeby24
csendes tag
válasz
Kristof_94 #26925 üzenetére
Prime rivaldo van helyette első perces csereként.
-
szeby24
csendes tag
válasz
Kristof_94 #26921 üzenetére
-
szeby24
csendes tag
Sziasztok,a tapasztaltabb játékosokat kérdezném,megéri lotthar lapját megcsinálni??
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #26916 üzenetére
Nem feltétlen, szerintem simán kaphat! Lehet, hogy lesz neki 3db 99-es lapja is. Ugye a TOTS az fixen annyi kell legyen, elég röhej lenne az EA-től, ha nem...
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Kristof_94 #26913 üzenetére
Es akkor most messi nem kap több lapot csak totsot?vagy ő lesz idén a 2.100as
Jah meg majd kaphat cf 98 ast,meg st 98 aztán lw es így tovább😅😅
-
toxicjew
addikt
Gyerek fun quitelni akart de gyorsan lőttem egy gólt, a balfasz abban a pillanatban alt f4ezett ahogy a gól athaladt a golvonalon. Pechere beszamitotta így win lett
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94 #26913 üzenetére
Na az remek, megint betették azokat a lapokat amikkel jól le lehet húzni mindenkit (már aki vesz packot
)
-
Kristof_94
nagyúr
Sané, Mané, meta gané.
Ott van Oboamejang is, nem volt még elég szívás a POTM lapja. -
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit #26908 üzenetére
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit #26908 üzenetére
80-90k-èrt abszolút nem rossz lap, a stamina elég 90 percre CB-kènt szerintem. Lehet én is megcsinálom klubból, Strong link toty kanteval
-
szabyka95
őstag
válasz
Fifaisshit #26906 üzenetére
Cb, med high
-
#Wiall#
tag
Mit gondoltok erről a Brandt ról megéri megcsinálni ?vagy ennyi pénzért lehet jonbat is venni ?
-
akooos
veterán
Az a Rüdiger hozzám érkezik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest