Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Lori82 #24994 üzenetére
Nekem Shadow van rajta, (mert lusta voltam lecserélni) de abszolút inkább b2b CM mintsem CDM. Azért Fabinhohoz sértő hasonlítani még így is, mert vele csak eladni lehet a labdát, míg Doucoureval építeni is tudsz támadást.
Arról nem is beszélve hány olyan gólt rúgtam vele kapás lövésből is amire semmi sem utal a statjai közül
-
Fifaisshit
őstag
Iden tenyleg a legjatszhatobb mod lett a WL ....
Eppen ezert meg az idom miatt is ha jatszok heti 10DR meccset sokat mondtamPar hete volt tema itt ez a host dolog nos azota csak hazai meccset jatszok es sokkal sokkal jobb minden modban
Egy probat meger -
Edgar2621
őstag
Tegnap én is játszottam pár meccset és a késés miatt bohózat volt. Nyomod a védővel nehéz helyzetben a szerelést/passzt de mire feldolgozná az információt a játék(szerver, gép stb) már a támadó kapura lő, mert ugye a kis tökik folyamatosan nyomkodják a lövést/szerelés gombot. Ebben az a szomorú, hogy ilyen gombnyomkodó ellenfeleket normál, késésmentes játékmenet mellett nemhogy megverek de még cicázok is velük, így meg örülök ha nem kapok ki. Én már csak ezért szurkolok hogy vegyék ki a lootrendszert/pontrendszert mert akkor talán rá lenne kényszerítve az EA hogy normális szerverparkot tartson fent és minimális bughalmaz legyen a játékban.
-
elod22
senior tag
Nagy dilemmában vagyok. Ugye tegnap kijött optimus prime Seedorf, kedvenc játékosom volt Kaká után annak idején. Jelenleg megvan a baby lapja a csapatban, CM-et játszik Paulinho mellett 4-4-2-ben. Ha beáldoznám a baby lapját és gold Neymart, akkor ki tudnám rakni. Neymar helyére pedig visszajönne D. Costa, ami kicsit visszalépés, de LM poszton nem jön ki annyira a különbség Neymar és Costa között.
De még így is az eszem azt mondja, hogy "ne tedd", ha pedig a szívemre hallgatok, akkor estére már ki is lenne rakva. -
MdewC
nagyúr
Nem magával a patch-el van a gond.
Maga a minőség rossz nálam rivben. Ez pedig az irányítás késés. Beza. Annyira egyértelműen látszik, hogy csak na.
Nálam a riv sajna játszhatatlan. Ehhez képest a wl nálam offline szintű sok esetben.
-
Lori82
senior tag
válasz
Chereiose #24981 üzenetére
Én is kiraktam SBC Doucourét.CDM-ben használom,de messze elmarad sima Fabinhotól ,sima Kantétól és egy kicsivel még Swap Dembelétől is.Statok alapján egy vadállat,ennek ellenére sokszor alacsonyabb játékosok gond nélkül odébb rakják pl. Egy pozitívuma van:messziről lehet vele lövöldözni.Én speciel lőttem vele két olyan dugót,hogy még most is tapsolnak
-
Santana01
aktív tag
Nekem is sokkal jobban megy a WL mint a Rivals.
Hétvégén Gold2 meglett úgy,hogy még bent hagyhattam 2 meccset..tegnap sikerült megvenni CR-t nagy lendülettel neki is ugrottam a játéknak(peccs után).
5 meccsből egy döntetlen sikerült a többit mind vesztettem szóval újra fasza nekem a játék. -
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek #24991 üzenetére
Nálam meg fordítva, bár WL-ben a gold azért megvan, és még marad meccs is bent, de a DR-ben meg ilyen 5-6 gólokat vágnak a fiúk. Mondjuk én nem eröltetem a feljutást, mert nem is érdekel, meg amúgy is a coint veszem ki mindíg, így csak Div4-5, most épp 5.
-
gabigyerek
senior tag
Hát a DR-ben éppen keresztre feszítésen vagyok. Nem értem. WL-ben egész szépen szerepelgetek silver1/gold3/2, de a DR-ben veszítettem kb 500 pontot másfél hét alatt. Egyszerűen nem tudom mi van. Lehet most jött el az ideje egy hosszabb pihinek a játékkal.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621 #24962 üzenetére
A babyt. Fullos, de gyenge a def.
A loant most teszteljük, aztán majd kiderül. Most Douzi van a csapatban, de azért jobban hatna a vérnyomásomra ez a Seedorf.
Közben patch utáni shooting teszt.
-
marton.m
tag
válasz
Chereiose #24981 üzenetére
Két hete váltottam ki Doucourét, nálam semmi extrát nem hoz, többet vártam tőle. A legnagyobb gondom vele, hogy a méretéhez képest képtelen fejpárbajt nyerni. 300k-t biztosan nem ér.
Más: volt már rá példa, hogy egy Flashback SBC visszakerült? Nagyon bánom, hogy nem raktam ki Ibrát.
-
Szigma70
addikt
Az , hogy van, higy egy 5-1-es győzelemre kapok 25 skill pontot, aztán egy 1-2-es vereségre levon 27-et. Így azért kicsit lassú. Még jó, hogy nem hat meg.
A másik. Semmit nem változtattam, de pár napja úgy döntött valaki, vagy valami, hogy ezentúl ha ellenem jön szöglet, akkor Best áll a rövidre, mert ő magas, erős, és nagydarab. Eddig valamelyik CM állt oda, de úgy látszik valakinek ez nem tetszett. A kérdés, hogy játékon bellül hol kell kérvényeznem, hogy Best-et mentesítsék e nemes feladat alól, mert lenne jobb dolga is. -
Chereiose
addikt
SBC Doucourét hülyeség kitenni, vagy mennyire ajánlott? M/H WR miatt gondolom hajlamos előrébb maradni, de nem is baj mert amúgy is Fernandinho-Lerma páros fix hátul van. Kérdés a 300k-t megéri-e (+ a packok de jobb úgy készülni, hogy semmit nem adnak)?
-
Szigma70
addikt
Itt az új peccs, és nálam ha ultra defre váltok meccs közben, akkor Nedved lesz a CDM, Fabinho ST, Best meg CM. Remek.
Jó lesz ez -
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos #24977 üzenetére
Na nekem ilyen Pato flash lapja!
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94 #24951 üzenetére
Úgy gondolom, h pc-n nem működik az, ami konzolok esetében, mivel így is kevés item van a piacon. Hiány persze mindenhol akad, ezért kerülhet egy non rare silver játékos 15-20 ezerbe.
Ha ráfekszel a kereskedésre, meg lehet csinálni talán többet is, viszont inkább a nagyobb nyitások azok, amik hozhatnak valamit.
De ahhoz mázli kell. Igazam van?(szerintem)
-
KaksziLajos
senior tag
Előbb utóbb úgyis belelendülne, én általában így vagyok azokkal, akikkel szívesen játszom. És valahol ez lenne az egyik lényege a játéknak, hogy olyan csapatunk legyen, amivel szívesen játszunk.
És ha ez egybeesik az eredményességgel, az az igazi kánaán.Nálam ez még várat magára, bár a csapat nagyjából megvan.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #24972 üzenetére
Nyilván, nekem is csábító lesz Shearer SBC-je,de próbáltam pár meccsen a kölcsön verziót és annyira nem adta. Bár a gameplay is katasztrófa volt.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984 #24972 üzenetére
Azért Keane finoman szólva nem egy szerethető figura
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #24970 üzenetére
Makelele, Scholes, Gerrard, Lampard, Keane. Egyik sem kifejezetten bitang lap, ezek azoknak készültek akik szerették őket és nem érdekli hogy van jobb, vagy nem éri meg az sbcje.
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy néztem Seedorfot és annyira nem éri meg. Socratéshez képest jóval rosszabb, CM-ben sem jobb sokkal Pogbánál, máshova meg nem lehet tenni.
A kölcsönnel teszek egy próbát, de ennyi. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive #24967 üzenetére
Mondjuk úgy tűnik ráérünk így, hogy nincs határidő. Én Socratest mindenképpen megvárom. Azt nem tudom lesz-e még több, mert ha jönne Raul és a jelenlegi prime lapján felül nem kellene sok más akkor kiraknám. Van még egy rakás, a redditen már találgatták ki mennyi lenne.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Edgar2621 #24962 üzenetére
Nálam volt a 91-es Prime, kb. 60-70 meccsre, ki akartam próbálni, mert komáltam a való életben. Összességében jó kis lap. Ami pozitívum, hogy nehezen lehet elnyomni, eszméletlen jól tartja a labdát és jól is passzol és a távoli lövései brutál jók. Negatívum nálam a sebessége volt, illetve néha az M/M WR. Sokszor volt CM nálam, ott is megállta a helyét, de akár CM, akár CAM, cserélni kellett a 2. félidőben.
Végül eladtam, mert az árából kis rasegítéssel két masik ikon (Prime Hierro, középső Nedved) is kijött, amik szükségesebbek voltak.
Jó kis lap, tetszett, de ennyit Nakata is hoz.
-
Kristof_94
nagyúr
Socrates vajon sokkal drágább lesz?
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz azokkal az ikonokkal, akikből már volt prime SBC. -
Edgar2621
őstag
válasz
KaksziLajos #24959 üzenetére
Mit gondoltok mennyiből jön ki egy ilyen vadorzó?
Seedorfot nagyon kedveltem, ha már Davids nincs a Fifaban elgondolkodok rajta.
Ja és a másik kérdés: megéri egyáltalán? Arra emlékszem hogy MdewC és Feri használták valamelyik(prime?) verzióját és jónak találták de mégis lecserélték. Mit gondoltok? -
v-man
őstag
válasz
KaksziLajos #24959 üzenetére
Ez viszonylag korrekt követelmény szerintem.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #24957 üzenetére
Amúgy Nistelrooynak sincs.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94 #24957 üzenetére
8 IF, 1 Icon.
-
Sasa22
tag
Owenről mi a vèlemènyetek? Megèri megcsinàlni? Kèsőbb menne SBC-be de addig hasznàlnàm
-
Kristof_94
nagyúr
Seedorf Optimus Prime SBC!
És elvileg nincs lejárati ideje.
-
freddyadu
senior tag
Na akkor az IF lapokat lehet kiszórni...
De jó, hogy bevásároltam időben! 😀 -
Z'Z"
őstag
Csak egy kis észrevétel, elnézés azoktól, akik ezt unalmasnak találják.
Nem tudom, hogy van-e még egy olyan játék, ahol ennyi patch-et adnak ki, de szerintem ezekkel lényegi változás nem történik, mert ugyanazok a hibák előjönnek.
Ezért én úgy gondolom, hogy először szerver oldalon kellene rendet tenni, így talán a gameplay is rendben lenne.
Ti mit gondoltok?
Ennyi patch után észleltek valami javulást?
Illetve, azt nem értem, hogy miért adnak ki egy béta verziót az elején, ha ennyi javítást igényel a játék -
Mrguba
őstag
BPL csapatba kit erdemes kivenni ezekbol a swap playerekbol??
10 jatekosom van beloluk cask -
v-man
őstag
Sírás on
V a patch, v más az oka, de az eddigi legundorítóbb a gameplay ma nálam. Közöm nincs a meccsekhez, csak egy megtévesztett néző vagyok, akinek egy dísz kontroller van a kezében...
Sírás off -
Kristof_94
nagyúr
Aki PC-n kereskedik: napi szinten, nem túl nagy erőfeszítéssel mennyit lehet összehozni? 30k?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #24939 üzenetére
IF vagy OTW CR-t meg kell venni és kész.
Sztem engine.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Morpheus89 #24948 üzenetére
Sajnos CR csak álom, igaz SerieA csapatom van.
Nézegettem Cutrone-t régebben, de elrettentett a 3 WF.SIF Quagriaella jó (4*/4wf) lenne, ha nem kellene fejelni vele, mert azt nem tud.
-
Toguro San
tag
végre újabb peccs!
-
freddyadu
senior tag
OTW Radja CM/CDM poszton milyen chem javasolt? 4-3-2-1-ben CM és 5-2-1-2-ben ő a középső védő/CDM
-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek #24936 üzenetére
Én is redditen találtam csak.
-
Kristof_94
nagyúr
A WL óta nekem megint katasztrófa a játék. Ma 2 kiesés az első draft meccsen, a 2. próbálkozásra fagyasztós csalóval. A rivalsban a legutóbbi meccsen ultra lagg...
Mondjuk a div 3 érdekes, mert a rank 3 jutalmait jobbnak látom, mint a rank 1-2-nél. Rank 3-nál untrade kaphatok 2db 50k és 2db rare gold (25k) csomagot. Rank 1 untrade 2 rare electrum és 4 rare mega. Jó, nyilván a rare mega jó, de az 50k-ban legalább csak játékos van.Remélem ma este jön valami tartalom, legalább egy új ikon, hogy lássuk mivel van dolgunk... Mert így elég lapos.
-
Gaborz1
senior tag
Xbox-ra is jött update?
-
redtamas
csendes tag
Sziasztok srácok!
Az lenne a kérdés,hogy megéri-e lecserélni Umtitit Ramosra?(Varane a párja) -
Aguinaga
őstag
válasz
Morpheus89 #24890 üzenetére
Nem túl kevés az a 3-as wf 400k-ért (pc)?
-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek #24934 üzenetére
"FIFA 19 Title Update 9 Patch Notes (Version 1.10)
Gameplay
Made the following changes:
Further reduced the speed of the goalkeeper when being controlled by manual movement during open play.
This change builds further on the change that was made in Title Update 7.
Addressed the following issues:Players were sometimes swapping positions on the pitch without any changes being requested by the controlling player.
FIFA Ultimate Team (FUT)Addressed the following issues:
Sometimes, in a FUT Online Match, a players OVR rating would be displayed in the Player Performance screen incorrectly.
This had no impact on gameplay and was a visual issue only.
OnlineAddressed the following issues:
In Pro Clubs, when playing with your Virtual Pro locked to the CAM position, they would sometimes be treated like a LB in terms of positioning and player rating."
-
gabigyerek
senior tag
Én még nem láttam, de haver mondta, hogy jött valami másfél gigás peccs PS4-re. Tudunk róla valamit?
-
Santana01
aktív tag
Sajna még sok De Gea ára hiányzik CR-hez,de ő a cél
Viszont most itt annyira felhúztatok vele,hogy mindjárt eladom a fél csapatomat és megveszem -
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit #24930 üzenetére
De, tudod te is.
-
Fifaisshit
őstag
Csak kerdes akkor viszont nem erne meg jobban Nif CR stbe ?
-
törölt tag
válasz
Szigma70 #24924 üzenetére
Én meg in game cserélném meg, Nedved szerintem pazarlás azon a poszton.
Felipe Anderson H/H és a DEF statok is sokkal jobbak; az interception, sliding tackle, standing tackle 80 fölött lenne egy sentinel lappal, meg a strength-re is rak 10-et. Szerintem ő jobb lenne oda.És akkor lehetne Nedved CAM, Cruyff ST.
-
Szigma70
addikt
Pavelt és Andersont nem érné meg indulásnál megcserélni? Úgy Anderson indulna 7chemen, de neki több a pace, abból ha lejön, még akkor is marad
Jahh , úgy Cancelo nem jó
-
Santana01
aktív tag
Mi a véleményetek NIF De Gea és OTW Alisson közt van érezhető különbség? Alisson eladhatatlan és sajnálom, h a klubban csücsül. Kellene De Gea ára CR-be 😆
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70 #24916 üzenetére
Ja... Van egy pár eladhatatlan akit fel tudok használni: De Gea, FB Casillas, Lloris, akár Courtois is, Aguero, sbc Aspas, FB Falcao, narancs Ziyech és még jó páran, de attól félek ez sem lenne elég...
dejvid: Kellett a zseton! Meg anno úgy éreztem, ezt a játékot nem szeretném vele játszani, mert annyit nem ér, hogy egy ilyen játékost Salah kaliberű játékosok állítsanak meg...
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94 #24908 üzenetére
Azért a játék ezen szakaszában elég sok embernél szaladgál ikon/ikonok, velük könnyű beépíteni.
-
p0ty
aktív tag
WL óta jött valami patch ?
mindenki folyamatosan löbböli be a védők mögé és futják meg a védőim, hétvégi 30 meccs alatt 1x se volt ilyen -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #24915 üzenetére
Nem is értem hogy miért adtad el
főleg a játék elején, hatalmas előny.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #24915 üzenetére
Meg 89-es csapat 5 IF el.
-
Kristof_94
nagyúr
CR ide is vissza jöhetne egyszer. Eddig Prime Socrates volt a cél, de az újabb lapjára semmi esély. Ha RVN SBC-be 1 ikon kell oda kettő fog...
-
sz_abika
addikt
Találtam egy defendert Valladolidba 9500ért...kész a spanyol SBC.
Igazából a védelemben nincs hely, kispadon sem de azt látom hogy ez az Umtiti elég baszó egy lap lett. Casemiro viszont mégiscsak egy 90es lesz majd SBCbe
Javaslat?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #24908 üzenetére
Dehoogy most ugy mez ki meg is van mindjart linkelem
David : de azon
tegnap felidegesitettel vele
De csak cancelo lesz -
Sickboy25
addikt
válasz
Fifaisshit #24910 üzenetére
Én Cancelot használom RB-be igaz csak a gold lapját, ami 81, de marha jó. Gyors, jól védekezik és támad...
Szerk.: Most nézem 83-as is van. Nah ezt megveszem
Morpheus89: Melyik liga SBC-ből?
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit #24910 üzenetére
Tán csak nem a CR-Cancelo duón gondolkodsz?
-
Szigma70
addikt
Lala a beépíthetősége és Bappe miatt drága
-
Morpheus89
kezdő
válasz
LedyGyuszi #24898 üzenetére
Igen azt tudom, december óta 2 icont nyitottam csöves pakkbol. Évekig meg nem is láttam közelről 😂
-
törölt tag
válasz
Fifaisshit #24899 üzenetére
OTW sbc-k miatt ment le az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest