Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
válasz
Szigma70 #35471 üzenetére
Komolyan mondom nem rossz, en is pickeltem es Goretzka miatt gondoltam vele kezdem a WL-t.
A WR nem erzodik egyaltalan es shadow-val kifejezetten gyors, 10 meccs 6 assist / 1 gol, siman be lehet vele szlalomozni a 16-oson belulre, a 4WF meg hab a tortan. Biztos nem dobom be SBC-be.
Vissza is er, eddig megfogta a jobb oldalt. TOTS Trent volt elozo WL-n a helyen, de nem erzem nala rosszabbnak, sot..
-
alite
senior tag
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #29016 üzenetére
RC-vel szemeztem en is, de sajnos hozza is kell ikon
Jon a loan verzio egyelore, foniek lehuztak sajna..
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #28484 üzenetére
Nem akarom leloni a poent, de mar EA tegnap elspoilerezte a mai SBC-ket
Nem kell semmi extrara szamitani az oreg van basten es nani flashback jon.
-
alite
senior tag
Unassigned-osoknak egy kis segitseg
Mukodik a Buy Now is az alabbi modon (webapp/companion):
1. Licitalj az adott lapra a maximummal amennyivel lehet
2. Nyomj a Buy Now-ra
3. Nyomj a Cancel-re a popup ablakban
4. Nyomj egy Bid-et es egybol mehet is a klubbaSnipeolashoz korulmenyes, de sok helyzetben jol johet, ha gyorsan kell valaki es nem akarod kivarni a licitet
-
alite
senior tag
válasz
Toguro San #27574 üzenetére
Nem akarom vedeni a conceptet, de nem az alomgyarbol jottek ezek az otletek, mert Van Dijk a valo eletben is jatszott ST-ben meg 19 evesen Groningen szineiben, mig Salah U16-ban LB volt.
-
alite
senior tag
válasz
etaclan1984 #27547 üzenetére
Oriasi, adom
-
-
alite
senior tag
válasz
Szigma70 #27364 üzenetére
Miert nem szorjatok a 83-asokat lazy buyer-eknek?
Amikor befektetek valamibe mar akkor is folyamatosan listazom nagy reszet ujra es ujra annyiert amennyiert szeretnem, hogy elmenjenek. Mindig elmegy 1-2 db..
Irtam marcius elejen, hogy tele vagyok unassigned-al, na nekem a mostani hetre ki is koptak es boven elegedett vagyok a profittal.
-
alite
senior tag
-
alite
senior tag
válasz
Fifaisshit #27353 üzenetére
Kozben ezt a szoveget nem tudom lattatok-e..
na hat akkor a FUT Birthday-t le is tudtuk, egesz franko kis event volt
-
alite
senior tag
válasz
etaclan1984 #27326 üzenetére
Foleg, hogy a sracok kezeben van a piac 83-as lapjainak tetemes resze
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #27197 üzenetére
Elsirom magam, tenyleg bejott amit gondoltam
Hivatalos EA twitter most tamasztotta ala, hogy mindenki visszakap minden bekuldott jatekost es a rewardokat is megtarthatjak
Ingyen ikon, kar, hogy nem mertem bevallalni..
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #27191 üzenetére
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #26478 üzenetére
Ket kezem osszetennem pedig egy Matthaus-ert, de sajnos erre tenyleg keves eselyt latok en is.
-
alite
senior tag
válasz
Francesco003 #26473 üzenetére
1. Brazil
2. France
3. Belgium
4. Italy
5. Argentina
6. USA
7. Spain
8. GermanyA sorrend szinte 99,9%-ra ez lesz, eddig ugy nez ki kovetik a site-on megadott listat.
-
alite
senior tag
válasz
KaksziLajos #26046 üzenetére
Na de kozuluk a tobbseg a heti MM miatt emelkedett
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #25852 üzenetére
Le a kalappal, ha 3000 lappal mennel unassignedba
Most mar csak 350-ig vallaltam be, igaz en nem a 83-as buliban vagyok, de mar egy eletnek erzem ezt is kiszorni.. Par honapja meg aktivan nyomtam, de mostanra kezdek megoszulni benne
-
alite
senior tag
válasz
Szigma70 #25832 üzenetére
A futswapos kartyakat sbc, squad battles, weeklybol kapod es mindegyik unassignedba erkezik, de a lista legvegere es mi ugye csak az elso 50-t latjuk
Mar csak par szazat kell eladnom ahhoz, hogy elobujjanak
Ha nem arulom ki az unassigned-ot Marcius vegeig, akkor bukta
-
alite
senior tag
válasz
Fifaisshit #25827 üzenetére
Nincs mit, engem futswap aggaszt egyedul, ha sokaig maradok unassignedban akkor lemaradok rola
-
alite
senior tag
válasz
Fifaisshit #25821 üzenetére
-
alite
senior tag
Oriasi, mindenki piszkos egy picit kulonbozo ugyekben..
Lassan kiderul az egesz banda korrupt
-
alite
senior tag
válasz
Sanyyka #25488 üzenetére
Oszinten fogalmam nincs, ne haragudj. Nem akarlak batoritani, mert ebben a temaban nem igazan vagyok otthon. Anno akartam csinalni egy SBC accountot, ami vegul elmaradt, de ugy emlekszem, hogy a specko lapokat ajanlottak biddelve a legbiztonsagosabb coin mozgataskent.
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #25083 üzenetére
Merre talaltad az infot? Tudnal kuldeni linket?
-
alite
senior tag
válasz
chelseafan94 #23932 üzenetére
Igen, elvileg 82 lesz az alap gold lapja, emiatt a SIF 86, tehat a HL +1 igy 87.
-
alite
senior tag
válasz
RyanGiggs #23695 üzenetére
Howard 30k volt futbin szerint anno. Egy 89-es ratingert ez nem lett volna penz sem, de klubbol raktam ki untrade-ekbol, igy en ugy nezem, hogy ingyen volt
Ha nullarol kezded akkor nem edemes ezt kirakni, inkabb a Nakata SBC-t csinald meg, az ad pakkokat is es alig dragabb.
-
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #23688 üzenetére
Biztos, hogy jonnek uj momentum sbc-k, szerintem mar ezalatt az event alatt is elkezdodik, viszont megtartjak a regi receptet, ugyanugy kelleni fognak hozza ikonok es 180k-ert ez egy remek alap Nakata melle
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #23686 üzenetére
Ne is mond, mondjuk 180K-bol kijott es sbc-be terveztem amugy is, de jol esett volna valami rendeset nyitni
-
alite
senior tag
Futbin meg rosszul mutatja a Moments Ikonok statjait, joval komolyabb upgradet kaptak mint a +1 mindenhova..
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #23379 üzenetére
Jon is kozeppalyara
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #23377 üzenetére
Rashford-nal az 5* egy picit tulzas
-
alite
senior tag
Elesek a skill + wf upgradek:
-
alite
senior tag
válasz
Szigma70 #23320 üzenetére
Szerintem inkabb olyan befekteteseket keressetek mint UCL Robertson.
Winter upgrade utan 84-es lesz az a kartya pont mint a mostani 84-es IF lapja. Az meg 195k-ert megy.. A UCL-bol tegnap vettem 10-t egyenkent 30k-ert, azota bedurrant 50k-ra, talan meg mindig nohet, egyelore kivarok, viszont upgrade elott eladok mindenkit..
Jo lehet meg UCL Arthur, Gimenez, stb. bar a piac mar nagyreszt felszivta oket.
Masik ott van Hamsik aki 99,9%, hogy ma alairt kinaba, lehet erdemes lehet a gold lapja olcson. 25k-ert vettem belole, most 30k, de ez sem lesz innen gyors menet, ido mig behozzak a kinai lapjat.
UCL Live Pulisic beesett tegnap ejjel 15k-ra, most igaz mar 20k, de a visszavagoig tuti emelkedni fog..
Rengeteg befektetesre van lehetoseg epp, de okosan kell, mert a holnapi nap soran be fog esni par dolog.
-
alite
senior tag
válasz
Fifaisshit #23118 üzenetére
Igen, most a hollandoknal is invesztigaljak a belga esetet.
Szerintem gyorsan bovulni fog a tilto orszagok szama
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #23114 üzenetére
A penz az atlag emberektol jon, nem a top100-as klub tulajoktol.
Rendben, hogy irgalmatlan mennyisegben koltenek FP-re a top100-asok, de az atlag ember egy uj promo lattan vesz FP-t es nyitja is a pakkokat. Ne Magyarorszagot nezd, hanem mondjuk Angliat, Nemetorszagot, stb. A bevetel a nagyobb retegtol jon, meg ha csak promok alkalmaval vesznek is FP-t.
-
alite
senior tag
-
alite
senior tag
CF->CAM max aron megy, csak 3 honapot kellett varnom, hogy vegre kiszorjam oket..
-
alite
senior tag
Franko team, egyben van!
Mar csak par millioval vagyok lemaradva, ha bejon par uzlet remelem tavaszra elozok!
Varane nalam is megjott egy ideje es abszolut kimagaslo teljesitmenyt nyujt, igaz en CB-ben hasznalom, de megbizhatobbnak erzem Rijkaardnal. Nakatat epp probalgatom, de felejtos, nem is baj ugyis jovobeli SBC-k miatt jott csak..
-
alite
senior tag
IF Wendt es Kiko Casilla is eldurrant, nem tudom ki vasarolt, de szerintem ki lehet pakolni oket szep profit.
-
alite
senior tag
válasz
freddyadu #22390 üzenetére
EA FAQ:
Advancing to the Knockout Stage (Bejut a kiuteses szakaszba = tovabb jut a csoportbol)
Winning in the first leg of Round of 16 (Megnyeri a nyolcaddonto elso meccset)
Advancing to the Quarter-Final (Bejut a negyeddontobe = tovabb jut a nyolcaddontobol)
Advancing to the Semi-Final ...
Advancing to the Final ...
Winning the Final ... -
alite
senior tag
EA Access allitolag jon PS-re is.
Ha jol olvasom Xbox-on havi 5$-ert odaadjak majdnem az osszes jatekukat? Ez magaban foglalja az eppen aktulis Fifa-t is?
-
alite
senior tag
válasz
Szigma70 #22205 üzenetére
Par napja irtam franko IF tippet, de mindenki magasrol..
Most azt mondanam, hogy Kiko Casilla regi Real-os arany lapja 950-ert megy, ami ugye mar nem nyithato, mert a Leeds-be igazolt. Ido fog kelleni neki, de biztos vagyok benne, hogy elfogja erni a 2000-t, foleg ha beut egy specifikus SBC.. Ez inkabb a tipikus 1000db tipusu hosszutavu befektetes.
-
alite
senior tag
válasz
RyanGiggs #21896 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ezzel is fel lehet huzni valakit
En mindig elnyomom, mert a kozossegnek talan epito jellegubb es idot is nyerek. Rosszmajubbnak erzem azt aki kotelezoen vegignezeti velem, arrol nem is beszelve, hogy evek ota ugyanazokat a sablon goloromoket es golokat nezzuk. A nagyon extra golokat lefujas utan szoktam visszanezni.
-
alite
senior tag
válasz
LedyGyuszi #21893 üzenetére
Hidd el meg jol is jartal, abszolut kidobott orak lettek volna felvetelrol azert a meccsert.
-
alite
senior tag
válasz
etaclan1984 #21509 üzenetére
FutWatch-on irtak, hogy a kod alapjan FUT Headliners-nek hivjak a mai promot.
-
alite
senior tag
Egy kis befektetesi tipp estere.
Ha komoly eventet villant ma az EA, akkor nagy mennyiseg nyilnak majd pakkok es van egy kifejezetten jo IF az eheti TOTW-ben.
Oscar Wendt Bundes-es LB, most 16k-ert megy, de tegnap 14k-ert el lehetett hozni, este ha bemegy ismet 14k-ra akkor tuti befektetes. A masodik legolcsobb arany IF LB 24K es a nem is oly regi TOTW18-ban volt. Az LB-RB relative hianyposztok es folyamatosan hasznaljak oket az ikon SBC-khez. Nem kell aggodni, hogy sokat nyitnak es lent marad az aruk, mert ezeket szivja fel a piac.
Szerintem ezzel nem lehet befurodni es 1-2 het alatt boven emelkedhet az ara.
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #21492 üzenetére
Már az event nevét tudjuk, mert EA tegnap este hozzáadott 7 új kártya design-t a kódhoz
- FUT Headliners (ez jön ma)
- Carniball
- Lunar New Year
- Holi
- Easter
- National Day I
- National Day II -
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #21025 üzenetére
Nem kell aggodni, EA nem marad bevetel nelkul, szerintem mar megvan a kiskapu
Ugye a szerencsejatekra hivatkozva hagyjak abba, viszont szerintem jovore, illetve ha nem is jovore de idovel at fognak allni a Fortnite mintara. Van store, de nincsenek pakkok es penzert tudsz venni skineket stb. Azt kapod amiert fizetsz, nincs szerencsejatek ebben a helyzetben. Igy el tudok kepzelni par specko kartyat fifaban is (tots, toty, stb.) fix pontert a store-bol.
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #20454 üzenetére
Persze, en sem halmozom most ezeket a qs ikonokat, mert hetrol hetre csokken az aruk es mire Gullit-hoz erunk remenyeim szerint 300k korul lesznek mar alap ikonok.
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #20450 üzenetére
Vieira, Gullit, R9 mint tobb ikont fognak igenyelni, akar csak a korabbi reszekben. Tavaly 3 volt talan a kovetelmeny, de ugyis csak kesobb erkeznek ok.
Baresi es Nakata egesz jo felkeszules lehet a nagyokra, viszont szerintem addigra a lowest ikon arak is csusznak lefele.
-
alite
senior tag
válasz
Fifaisshit #19613 üzenetére
Szerintem iden a TOTY-k verik az ikonokat.
Rijkaard melle nezek most eppen egy CB-t es szerintem inkabb TOTY Varane mint prime Maldini.
-
alite
senior tag
válasz
Fifaisshit #19003 üzenetére
En orulok a valtozatossagnak, viszont ezt a promot ki lehetett volna maxolni a fejleszthetoseggel, persze egy olyan szettet is inkabb a jatek megjelenesenel kellene kiadni.
Csalodott csak az ujdonsag hianya miatt vagyok, a community rengeteg otletet ad az EA-nek, de evek ota nagyon keves a fejlesztes, sot a content evek ota szinte ugyanaz.
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94 #18995 üzenetére
Madden MUT-ban sem kell a fejlesztheto lapoknak meg a padon sem lenniuk, eleg csak elerni az objectives-ben a celokat, aztan ra tudod rakni az upgradet amelyikre akarod.
Nekem tetszett volna, kezdek kiegni, valami uj behuzhatott volna ujra megint.
-
alite
senior tag
Fan concept statokkal, azert valljuk be a design-t eltalaltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest