Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hengelhof

senior tag

válasz Mike 32 #1049 üzenetére

Éppen a minap próbáltam a map beépített új terményeit ( rozs, cirok, tönköly, stb). Több órát töltöttem el azzal, hogy megpróbáltam beállítani a növekedési időt 24h-ra. Nem sikerült.Az első nap 24h volt, a második nap már 26h, és így tovább. Nem sikerült rájönnöm a turpisságra. Használom a GrowthControl mod-ot, ott be lehet állítgatni mindent, de a map.xml-ben.. vagy a modDesc-ben, (már nem emlékszem) is lehetett variálni. Szóval a végén arra jutottam, hogy hagyom a csudába. Jó nekem a gyári termény is. :)
    Egyébbként én is belepiszkáltam rendesen a map-ba. Kicsit személyreszabtam. Pl. a silók töltöttségét mutató kijelzőit jócskán megnagyobbítottam, hogy lehessen messzebről látni, ne kelljen mindíg kiszállni megnézni. Éjszakai világítást is kaptak. Tök jó lett... meg ilyenek.
    A GE-ben a paint móddal még mindíg köszködök. Valahogyan nem világos nekem a layer chanel-ek használata.
    Más:
    Több százezer liter diesel-em van, de nem tudok belőle tankolni a járműveimbe. Nem tudtok olyan üzemanyagtöltő mod-ot, ami nem kér pénzt, de nekem kell feltölteni?

Új hozzászólás Aktív témák