Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Másnál nem jelentkezik olyan, hogy a trágyázottságot nem mutatja rendesen? Csíkokban képes más-más szintet jelezni ugyanazon a táblán, pedig biztosan nem hagytam ki semmit, direkt magam szórtam ki az anyagot és nem bíztam segítőre. Arra gondolok, hogy a Crop Destruction mod okozza, de biztosra nem veszem, ha kikapcsoltam a modot, akkor sem állt helyre a kijelzés.
Amúgy én most átálltam a permetezős rendszerre: egy kör olajretek, utána műtrágyázóval kombinált vetőgéppel valamilyen haszonnövény, majd annak első fázisában egy kör permetezés. Így nincs letiporva a tábla, szépen egységesen néz ki. Engem zavarnak az ilyen apróságok, ha csíkok vannak a mezőn....
Más: szóba került pár napja, hogy drága a gépek bérlése, nem éri meg: nem értek egyet, mire összejönne 400k egy normális kombájnra, meg vágóasztalokra, a maradék hajam is megőszülne. Így kb. 30k kezdeti költséggel béreltem egyet, naponta kb. 1,1k bérleti díja lesz, ráadásul kb. 14k-ért el tudtam adni a kezdeteknél kapott kávédarálót, így minimális költséggel már hatékonyabban aratok.
Megint más: nem tudom, mikortól, de mintha kevesebbet lehetne keresni bérmunkával, legalábbis az időbónuszokat alacsonyabbra vehették valamikor. Így is megérheti másnak dolgozni, de már nem annyira, mint a játék megjelenésekor (volt pár hónap szünet nálam, most kezdtem el újra az orosz pályát).
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest