Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atlantis

veterán

Másnál nem jelentkezik olyan, hogy a trágyázottságot nem mutatja rendesen? Csíkokban képes más-más szintet jelezni ugyanazon a táblán, pedig biztosan nem hagytam ki semmit, direkt magam szórtam ki az anyagot és nem bíztam segítőre. Arra gondolok, hogy a Crop Destruction mod okozza, de biztosra nem veszem, ha kikapcsoltam a modot, akkor sem állt helyre a kijelzés.

Amúgy én most átálltam a permetezős rendszerre: egy kör olajretek, utána műtrágyázóval kombinált vetőgéppel valamilyen haszonnövény, majd annak első fázisában egy kör permetezés. Így nincs letiporva a tábla, szépen egységesen néz ki. Engem zavarnak az ilyen apróságok, ha csíkok vannak a mezőn.... :)

Más: szóba került pár napja, hogy drága a gépek bérlése, nem éri meg: nem értek egyet, mire összejönne 400k egy normális kombájnra, meg vágóasztalokra, a maradék hajam is megőszülne. Így kb. 30k kezdeti költséggel béreltem egyet, naponta kb. 1,1k bérleti díja lesz, ráadásul kb. 14k-ért el tudtam adni a kezdeteknél kapott kávédarálót, így minimális költséggel már hatékonyabban aratok.

Megint más: nem tudom, mikortól, de mintha kevesebbet lehetne keresni bérmunkával, legalábbis az időbónuszokat alacsonyabbra vehették valamikor. Így is megérheti másnak dolgozni, de már nem annyira, mint a játék megjelenésekor (volt pár hónap szünet nálam, most kezdtem el újra az orosz pályát).

Új hozzászólás Aktív témák