- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Hú,banyeg! Felraktam a DLC-ket,azóta sokkal keményebb a játék! Alig bírom kinyírni a mindenféle ellenfeleket!
-
Ryder62
őstag
válasz
adalbert1 #3997 üzenetére
Igen, jó gém és nagyon jó dlc-k is jöttek hozzá. A világégés utáni retro-futurisztikus világ büntett. Nálam abszolút favorit, teljesen beletudtam magam élni. Szerintem nagyon jó hangulata, játékmenete is van a zenékről nem is beszélve melyek csak növelik a beleélést. Most állok neki már majd a 4. végigjátszásnak.
Ellenben a New Vegasban kicsit csalódtam.
Ez a retro-futurisztikus világ mintha el is tűnt volna belőle, nem érződik rajta. Ami nagyon nem tetszett még az a béna pályatervezés. Meg még volt egy két dolog a játékban ami hatalmas visszalépés a 3-hoz képest. De nem mondom hogy rossz játék inkább más mint a 3 sőt azért játékmenetben, küldetések számában, itemek és fegyverek terén alázza a 3-at.
Ha még nem próbáltad uccu neki mert öszeségében jó játék. De arra készülj fel hogy sokkal kopárabb a játéktér, nincs annyi felfedezni való és néha unalomba fulladhat (ez inkább a játék végére jellemző) mert valamiért akkor már nemigen termelődnek enemy-k, így alig találkozol ellenséggel. Ami viszont egy hatalmas pofont add a 3-nak az az 50-es szint lesz (összes dlc-vel). Míg a fallout 3-ban 20-as szintig fejlődhetünk majd később a Broken Steel dlc-vel már 30-ig addig a New Vegasban alapból 30-as a max szint de ha kijönnek a dlc-k hozzá akko akár level 50-esek is lehetünk.
-
adalbert1
veterán
Végre végigvittem a játék main questjeit, hát nem gondoltam hogy pár side questtel és némi bolyongással 65 óra lesz - ezek szerint ha minden umarked questet, side questet, dlc-t, stb.-t megcsinálok simán összejön a 120-130 óra is? Mondjuk skill bookokat annyira nem fogok már keresgélni, a szükséges képességeket a 19-20. szintre már így is sikerült tűrhető szintre hozni (mondjuk amint lehetett felvettem az educated perket), a 30. szintig meg könnyedén ki lehet maxolni őket -főleg ha a hiányzó bobbleheadeket is begyűjtöm.
Mindenesetre max. respect a készítőknekhogy ilyen szintű játékot csináltak (elképesztő mennyi tartalmat zsúfoltak a játékba) - mind hangulatban, mind játékidőben, játszhatóságban. Pár hc rajongónak ugyan csalódás volt a 3 az első két rész után, de szerintem semmit nem vesztett azok hangulatából a 3D-be ültetés során.
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3995 üzenetére
Akkor megkeresem őket.
-
Ryder62
őstag
válasz
FehérHolló #3987 üzenetére
"Nekem a szupermutikkal volt bajom mindig"
Overlord? Azok a legkeményebbek, a többi hozzájuk képest nulla. Ja a poén kedvéért pl a vault 87 csak úgy hemzseg tőlük van vagy 15 bent és ellégé komoly harcok alakultak ki mikor egyszerre 3 overlord is rám támadt.
-
zalman90
őstag
válasz
FehérHolló #3991 üzenetére
a torz emberek azok akik fejszével meg lapáttal jönnek
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #3987 üzenetére
Seggbe öklözni mi? Te is jó perverz vagy.
Szupermutáns semmiség lézerpuskával. -
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #3985 üzenetére
Hova kell célozni bácsi? Én azokat úgy öltem meg, hogy beakasztottam egy kocsi/tereptárgy mögé és széttunkoltam.
-
zalman90
őstag
durva eza point lookout , most neki álltam ennek
de nagyon nehéz megölni a teremtményeket amik ott vannak.. gattling lézer se a gauss nem ér semmit
-
Ryder62
őstag
válasz
zalman90 #3980 üzenetére
Nem tetszett a kiváltaknak hogy egy jött ment pusztajáró csak úgy kinyissa az ajtót és elvigyen mindent amit lát. A főnökük veled volt még vitatkoztak is hogy így is jut bőven cucc mindenkinek csak az egyik kivált lelőtte a bosst és a többiekkel együtt ellened fordultak. Voltak páran akik a te oldaladon álltak. Kb ennyi.
-
zalman90
őstag
nah wtf
valaki mondja el mi történt
lementem a kiváltak bázisára , beszélgettem velük , beszálltam abba a gépbe végig csináltam a kínai szimulácios küldetést
sikerült , kijöttem meg minden , ki nyitottam a kaput , felpakoltam a cuccokat , és közben a kiváltak meg szét lőttek mindenkit odalent
-
zalman90
őstag
szupermutáns 2 ütésből halálkarom kesztyűvel
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #3976 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem hogy anélkül is tudsz criticalozni hogy végig guggolnád az egész pályát. Láthatatlanná tesz, de ha bármelyik ellenséges npc előtt elmész 2cm-re, akkor automatikusan megtámad.
-
FehérHolló
veterán
Egyik sem tesz teljesen láthatatlanná.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FehérHolló #3971 üzenetére
Vagy a Chinese Stealth Armor, amit az Operation: Anchorage DLC végén kapsz.
-
Kassadin
addikt
válasz
Ryder62 #3970 üzenetére
Rengeteg lőszer+minigun=hatalmas súly. Azért nem vittem magammal sohasem 3-4 fegyvernél többet magammal, mert nem tudtam volna elvinni azt a sok dolgot eladni, amit összeszedtem. Persze ha csak erőre pakolsz, hatalmas lesz a teherbírásod, csak buta maradsz.
FehérHolló: Nem szükséges szerintem pontot adni a beszédkészségre, mert ott van a skill book/bobblehead annál több nem igen kellhet. Nekem azt hiszem ilyen 33% esélyem volt meggyőzni az embereket, tenpenny towernél kellett jó párszor újratölteni a mentést, másra nem is nagyon emlékszem. Stealth Boy a tárgy neve.
-
-
Ryder62
őstag
-
Kassadin
addikt
válasz
adalbert1 #3968 üzenetére
Energy weapont érdemes egy bizonyos küldetés bizonyos jutalma miatt, de nem akarom lelőni a poént előre. Igazság szerint én big guns-ra sose pakoltam pontot, nem láttam értelmét(minigunba rengeteg lőszer kell, a fegyver+lőszer súlyáról nem is beszélve). Én személy szerint a javítást,kézifegyvereket,közelharcot,orvostant, zárfeltörést robbanószereket valamint a tudományt húztam mindig. A lopakodás/beszédkészségnek nem látom sok értelmét. Lopakodás felhúzása helyett van tárgy amitől láthatatlan leszel, és criticalt ütsz/lősz mintha csak lopakodnál. A párbeszédet meg addig kell próbálni/újratölteni amíg nem el nem fogadják amit akarsz.
-
adalbert1
veterán
válasz
Kassadin #3964 üzenetére
2-3 levellel később visszamentem, akkor már könnyű prédák voltak (mondjuk a soldier-ek nehezebb diók mint a workerek, ellenük a hunting rifle igencsak kevés tud lenni). Jelenleg épp a térkép jobb alsó sarkában nézelődöm, de északabbra is megoldottam pár questet.
Big guns vagy energy weapons skilleket érdemes fejleszteni? Eddig úgy tűnt hogy mindent meg lehet oldani csak az alap fegyverekre hagyatkozva, real time harcnál pedig alacsony big guns skillel is könnyedén le lehetett kaszálni minigunnal az ellent.zalman90: nem igazán szeretem a magyar nyelvű játékokat, amit csak lehet angolul játszok (legalább addig is gyakorlom a nyelvet).
-
zalman90
őstag
fire ant? meg speechcraft ? netek nem madzsar ??
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló #3962 üzenetére
Igen, azt olvasom. Mondjuk gondolkoztam hogy csak olvasgatás nélkül csinálom végig, viszont mindig furdalja a kíváncsiság az oldalam hogy az adott helyszínen mit mulasztanék el... (vannak dolgok amik könnyedén elkerülnék a figyelmem akkor is ha órákig bolyongnék, pl. rakás könyv között egy skill book, stb.).
Abban is van igazság hogy nagyon feltápolva egyszerűek lennének ezek a küldetések, viszont alacsony szinten meg néha nem is az hogy nehezek, hanem számomra inkább vontatottak tudnak lenni, jó azt a középutat megtalálni mikor még van kihívás is a dologban, de nem is szenvedés (mint pl. így az elején állandó ammo hiánnyal küzdve). -
FehérHolló
veterán
válasz
adalbert1 #3961 üzenetére
Nem muszáj mindent alacsony karakterszinten megcsinálni (bár úgy nagyobb kíhivás, mint egy agyontápolt senkivel).
Ha a The Vault-ot olvasod, akkor én nem tudok már hozzátenni semmit a tudásodhoz annak ellenére, hogy elég sok helyet felfedeztem már, és elég sok küldetés végigcsináltam. -
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló #3960 üzenetére
Spoiler lehet
Igen ezt tudom (a science skillem túl alacsony a terminálhoz, inkább a repairre nyomtam eddig pontokat - persze az állomást meg lehet amúgy is találni), viszont ahogy olvastam a Fallout wikit ott azt írták hogy vagy Child at Heart perk, vagy sikeres speech check - viszont speech check opció nem is volt a dialógusok között...)
A chinese assault rifle-t már begyűjtöttem, viszont ez is eléggé zabálja a lőszert, most leginkább hunting rifle-lel próbáltam meg írtani a fire anteket, de szerintem 1-2 kisebb küldetés erejéig hanyagolom ezt a questet. -
FehérHolló
veterán
válasz
adalbert1 #3957 üzenetére
S P O I L E R
Ahol megtaláltad az apját, van egy terminál. Ad egy koordinátát a térképre Marigold Metro Station kutyafüle néven. Ott kell folytatni a küldetést.
A kiscsávóval való beszédhez a Child at Heart perk szükséges (speechcraft nuku), és "csak" egy egyébként nem nyitható dobozhoz ad kulcsot, amiben viszonylag értékes dolgok vannak, de semmi egyedi.
Ne felejtsd el felvenni a kínai géppityut a hulla környékén, _nagyon_ hasznos cucc a játék elején. -
adalbert1
veterán
válasz
Ryder62 #3958 üzenetére
Spoileres lehet Those!
Köszi, akkor még elmegyek pár kisebb questet megcsinálni, ill. ammo-t gyűjteni ( a fire ant-ekre nagyon gyorsan fogy a lőszer, még szinthez képest viszonylag jó small guns skill mellet is), ha meg nem többen jönnek egyszerre cseszhetem hogy a csápjukat lőve egymásnak esnének.
-
adalbert1
veterán
Újrakezdtem a játékot az elejétől (a régi mentésnél már pár szál nem állt össze, így jobbnak láttam előröl kezdeni), a Those! küldetéssel kapcsolatban lenne kérdésem, úgyhogy aki még nincs túl rajta az ne olvasson tovább, spoileres lehet.
Jelenleg ott tartok, hogy megtaláltam Bryan halott apját, viszont sehogy nem tudom olyan irányba terelni a beszélgetést hogy ideadja a diner mögötti dumpster kulcsát? Mekkora pontszámú speech kellene hozzá? Ill. ha ezen a ponton félbehagyom a questet (tehát még nem mondom meg Bryan-nek hogy mi van az apjával, hanem elmegyek más questeket megcsinálni), akkor van valami időbeli korlát amíg visszatérhetek? -
Doki16
addikt
válasz
dodopek #3950 üzenetére
Az csak egy indok, hogy miért nem mehetsz be. Az az ajtó csak interakcióval tud majd kinyílni. Egyébként ha jó a beszélőkéd akkor megtudod győzni a csajt, hogy ő menjen be helyetted.
Mondjuk én ezen a szinten gondolkoztam el azon, hogy miért nem Fawkes megy be, mikor ő teljes mértékben immúnis a sugárzásra.
-
dodopek
addikt
Az XP-kre már meg is kaptam a választ.
És a kép, hogy kulcsot kér, ha nem én megyek be:
Bocs a kép méretéért... -
dodopek
addikt
válasz
Kassadin #3948 üzenetére
Ha a lányt akarom beküldeni, nem tudom kinyitni a vezérlő ajtaját,oda van írva, hogy kulcsot kér.(később majd bedobok róla egy képet).
Már csak az lenne a kérdésem, hogy lehet e az, hogy 20as szint a legmagasabb, és utána már az tapasztalatp sem gyűlik. A pipboyomban az van kiírva, hogy TP max.A DLC-kkel ez is lehet magasabb?
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
SPOILER!!!!!
A játék legvégén,a tisztaság tervnél,miután kicsinálom az ezredest, és be kell indítani a gépet különben felrobban,csak akkor nyílik a kamra ajtaja, ha azt választom, hogy én megyek be.A szöszi lovaglányt nem tudom beküldeni,mert valami kulcsot kér,ami nincs nálam.Hol kellett volna ezt megszereznem? Vagy hogy tudom elérni, hogy ne legyen itt vége a game-nek?Olvastam itt olyat,hogy a nagy robotot is le lehet gyakni.Hogy??
/SPOILER!!!!!
Előre is köszi!
Dodo -
zalman90
őstag
sziasztok , help kellene , fallout 3 inditásakor ezt az üzenetet kapom :
Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc0000005)
ez a verzio volt már fent 1x , mindent végig probáltam , de nem indul el sehogy
-
Wasp91
aktív tag
Na ha minden igaz sikerült megoldanom.
Hátha másnak is segít: http://www.pdsys.org/blog/post/2009/02/07/Fallout-3-VideoDisplay-Freezes-sound-keeps-going.aspx -
Wasp91
aktív tag
válasz
FehérHolló #3937 üzenetére
Launcherrel indítom. Zőccségboltos verzió azon belül is a goty multi3 prophet. Lefagy a kép de a pip boy szól tovább, utána előhozom a feladatkezelőt és látom hogy Fallout3 nem válaszol.
Ezután jön az erőszakos leállítás. -
FehérHolló
veterán
-
Ryder62
őstag
"Nekem sajnos elég sűrűn kifagy."
Nekem is kifagy néha-néha, de leginkább hibaüzivel kidob.
A Fallout New Vegas meg folyton fagy, most játszottam vele a legújabb dlc miatt, és 7 óra alatt háromszor csontra lefagyott. A klasszikus mester hármas billentyűkombóra sem reagált. Sajnos a Fallout-ok ilyen instabilak, kényesek.
Amit javaslok hogy minden, ismétlem minden, programot zárj be a játék idejére. Ha használsz xfire-t azt is, és lépj ki belőle. Én használok, és valaki írta hogy attól is fagyhat. Sajnos mást nemigen lehet tenni mert nagyon gép függő a játék.
-
dodopek
addikt
Ezeket esetleg kipróbáltad már?
talán segít -
dodopek
addikt
Mindenkinek kifagy időnként...
Szörnyű instabil játék, de azért szerintem KIBA@@@@@ jó!
Ma véletlenül végigjátszottam,hős lettem, de rengeteg maradt a játékban DLC-k nélkül is,úgyhogy kezdem korábbról.Hála istennek megfogadtam a fórumtársak tanácsát, és volt mentésem...
Köszönöm nekik! -
Wasp91
aktív tag
válasz
FehérHolló #3929 üzenetére
-
Wasp91
aktív tag
A(z) Fallout3.exe program (verzió: 1.7.0.3) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program leállt. A hibával kapcsolatos további információkért ellenőrizze a probléma előzményeit a Műveletközpont vezérlőpulton.
Folyamatazonosító: c28
Kezdés: 01cc182727ae91bb
Befejezés: 137
Alkalmazás elérési útja: D:\Games\Fallout3\Fallout3.exe
EventDataFallout3.exe
1.7.0.3
c28
01cc182727ae91bb
137
D:\Games\Fallout3\Fallout3.exe55006E006B006E006F0077006E0000000000
--------------------------------------------------------------------------------
Ez nekem nem sokat mond.Meg forrásnak ír valami Application Hang-ot. Az mi lehet?
-
FehérHolló
veterán
Nem az volt a kérdés, hogy mit lehet tenni ellene, hanem az, hogy mit lehet tenni, ha megtörténik.
Egyébként bizonyos időközönként nálam is előfordul. Más oprendszer, más hardver, ugyanaz a játék, legújabb patch. Több javítás nem fog érkezni, így legfeljebb annyit tudsz tenni ellene, hogy megnézed a hibalogot a fagyás okáról, és az alapján próbálod elhárítani azt.
-
Wasp91
aktív tag
válasz
FehérHolló #3925 üzenetére
Attól ugyanúgy kifagyogat újra.
-
Wasp91
aktív tag
Sziasztok.
Mit lehet tenni akkor ha bizonyos időközönként megfagy a játék?
De a zene szól ugyanúgy a pip boyból. Goty változat Dlc-ket nem raktam még fel és win7 64 bitet használok -
dodopek
addikt
Vendégségben vagyok,otthon árválkodik a pc.Nekem meg elvonási tüneteim vannak...
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3920 üzenetére
De ha mindenkit megölnek a toronyban, hogy lesznek ott emberi lakók?
-
Kassadin
addikt
válasz
dodopek #3916 üzenetére
"Én is beengedtem őket.Le is zuhant a a karmám a béka segge alá..."
SPOILER Igen, a karmád mindenféleképpen lemegy, ha betörsz velük/ha megölöd őket. A kulcsa az egésznek hogy a toronyban bizonyos embereket kell meggyőzni hogy távozzanak, és így jó karmával lesz vége a küldinek.
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3903 üzenetére
Megfogom nézni youtuben, ha már mindenki ezt bizonygatja.
Hogy a témához is hozzászóljak, Megaton nekem is tetszett, de a Tenpenny torony "szépségben" übereli. Amúgy voltam én ott is anno, SPOILER beköltöztettem a ghoul barátaim.
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3913 üzenetére
R.I.P...
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3911 üzenetére
Miért halott?Nekem él... Vagy csak még él?
A 112es kaland végén nagyon gonosz a karmám.Én voltam a hasfelmetsző törpe, vagy miafene...
-
dodopek
addikt
válasz
Ryder62 #3908 üzenetére
Egyetértek ryder kollégával.Én szeretem Megatont.Bár Moira már nem bír fizetni,annyi cuccot vittem neki...
És hatástalanítottam a bombát még az első odaérkezésemkor,szóval nálam esélytelen a big boom.
Jericho nekem nem gyenge.Igaz, párszor elpatkolt, de én bírom Tök mindegy mennyit kell várnia rám, mindíg morog.Szerintem vicces.
A karmám tenpenny óta rossz, de nem is nagyon izgatom magam miatta.Van annyi tisztított vizem, hogy kész angyal lehetnék, de jó ez így.
Most épp beszálltam a pihentetőbe a 112 menedékben. Vicces!bLaCkDoGoNe!
Azért jó a ház, mert több szekrény is van, külön van választva az eladásra szánt, és a "majd későbbkellmég" cucc.
Közel van a Megatoni bejárathoz, a bolthoz, és a vízellátó telephez.... -
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3903 üzenetére
Már csak a ház miatt nem éri meg felrobbantani megatont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest