Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renátó101
csendes tag
Hi all
szabotáltam a 101-es menedéket. valaki tudja hogy hova menek a menedéklakói?
mert én nemelöre is kösz.
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Most vettem meg a játékot X360ra, és lenne egy két kérdésem.
(Első szerepjátékom.) Írtátok itt, hogy fejlődés lassító, meg XP gyűjtés kikapcsolása, stb, de nem nagyon értem, hogy ez mire jó? Vannak olyan küldetések, amiket csak bizonyos szint alatt lehet megcsinálni? Illetve gondolom vannak olyan dolgok, amiket kell/nem kell megcsinálni a későbbi sikeres játékmenethez.
Ezekről esetleg van valami leírás? Vagy majd rájövök a gameből, csak mert nem akarom újrakezdeni mondjuk egy 20-30játékóra után.
Köszi.
-
kovacstibor79
aktív tag
Hali!
Jól értelmezem hogy a játékban alapból nem lehet 20as szint felé menni? kell valami mod? most 9es szintnél járok még csak és Rivet városában vagyok (csak úgy kószálok mostanában)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2394 üzenetére
Robban egy nagyot és a kijövő energiahullám kinyír...ennyi
-
Doki16
addikt
válasz
Darth_Revan #2394 üzenetére
Jah, most már akkor mond el
ne hagyjál minket kétséget között tengődni
-
Darth_Revan
veterán
-
Doki16
addikt
válasz
Darth_Revan #2392 üzenetére
Hogyan mentél be, én is kipróbáltam de éppen hogy csak eljutottam a GECK-ig
Gergello:Igen erre fordították, most pontosan nem is tudom, hogy mit jelent, de majd NoLF biztos segít, mert ők fordították.
-
Mans20
addikt
Valaki nem tud egy caps modot?mert ami van 20000 caps mod az valahogy már nem él,hiába pipálom ki a datafileoknál,pedig a game elején még működött.A megatoni házam szekrényébe mindig volt 20000 kupak de most nincs,kerestem olyan modot is amitől több xp t kapok vagy maxra rakja a perkeket,de azt is hiába raktam be.Lehet új gamet kéne kezdeni de nincs kedvem megint szenvedni amig kijutok a 101 ből.
-
Doki16
addikt
válasz
kovacstibor79 #2388 üzenetére
Ezt az oldalt ajánlom.
Szervópáncél meg majd úgyis hozzád kerül a főszál alatt, egyébként meg majd a citadel-ben tréningelhetsz, hogy fel tudd venni.
-
kovacstibor79
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet annak utánnan nézni hogy milyen felszerelések vannak a játékban?
Hogy lehet a servo páncélt használni?Köszi
-
Mans20
addikt
Valaki tudja hogy a lámpafény barlangba a reaktorkamra kulcsa merre van?mert nincs 50 feletti tudományom éppen.
-
Mans20
addikt
Helosztok
Valaki tud ajánlani egy nv drivert a gamehoz?mert amikor utazok egy helyről a másikba akkor hibaüzenettel kilép.valami nv3ddum.dll a hibakód neve,ezért gondoltam hogy a driver a shit.181.20 van fent.
Doki16:Azokkal ha felkapcsolod akkor rádióállomást tudsz fogni azon a helyen,meg ahol még fogható.Úgy tudom minél tisztában hallható 1 rádióállomás,annál közelebb vagy valami érdekes helytől,vagy ott található valami cucc.
-
Doki16
addikt
Az adótornyok mire valók amik vannak a pusztaságban. Felkapcsolgatom őket de nem sok jelentőségüket látom.
-
Mackósajt
senior tag
Hogyan lehet kikapcsolni a robbanó nyakörveket Paradise Falls-ban? Nem merem szöktetni a gyerekeket, mert félek, hogy lerobban a fejük.
A főnök házában van egy számítógép, amit könnyen feltörtem, de ha rámegyek arra a részre benne, ami feltehetőleg a nyakörvek vezérlése lehet, akkor hozzáférés megtagadva annak ellenére, hogy a gép már meg van törve (a széfet sikerült kinyitni vele). A bár közelében van egy gyanús elektromos kapcsoló (ezért gyanús, mert elvileg piszkálható tárgyként jelenik meg), de ha hozzá akarok nyúlni, akkor kiírja, hogy most nem tudom használni.
Pedig már ki lehetne sétálni, mert a főnök széthagyja a kulcsait.
-
goyslee
csendes tag
Már pedig én okoskodok. Képzeld el azt, hogy atomháború tör ki (neeem, nem egy szaros atomreaktor pukkan el a ruszkinál) hanem, teleszórják a világot mittudomén hány megatonnás atombombákkal. Jó sokkal. Pusztul minden ami él (kivéve a menedéklakókat
). Még a nővények is. Szerinted mennyi idő kellene egy atomháború utáni élővilág regenerálódáshoz? Nos a Fallout 3-ban 203 évvel vagyunk utána és nálam ez nagyon belefér, de a 300-350 év is. Nem kötözködni akarok, de azért nagyon nem mindegy, hogy egy terület, mekkora dózisban kapja az atomot, meg azt a bizonyos sugárzást.
-
Mans20
addikt
Helosztok
Tudja valaki hogy mi tegyek,hogy ne lépjen ki a game az asztalra 5 percenként??mert már unom.Eredeti a game,felraktam a magyar javítást de így is kilépked.Szóval nem akarom szilánkosra verni kalapáccsal.
-
Doki16
addikt
válasz
attyspocak #2371 üzenetére
Szia!
Tudnál adni nekem egy linket ehhez a lvl100 módhoz?
Köszi
-
s.s.j.goku
tag
válasz
attyspocak #2371 üzenetére
Arra értem hogy level100 mod nélkül 20. szint után nekem nem irta ha szereztem xp-t.
Csak annyi van ott hogy "max" és semmi több.
CSak ha használtam a konzol parancsot akko kezdte megin számolni,de lehet a te "lvl100 mod"-od is ugyanazt csinálja,mint amit én javasoltam. -
attyspocak
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #2370 üzenetére
Nem tudom pontosan mire érted a ne száolja az XP-t, de nemekem folyamatosan kiírja az elért XP-t ha ölök, és a folyamtábrán is ott a nyíl, pedig 35 vagok. Igaz én a lvl100 mod-ot használom.
-
s.s.j.goku
tag
válasz
ArchElf #2369 üzenetére
Ha eléred a 20. szintet,akkor ahol eddig irta mennyi xp-d van ott max feliratot látsz.Nem számolja tovább az xp-det.
Viszont ha beirod consolba amit irtam akkor számolja tovább és tudsz 20. szint után is lépni szintet.Ennyit tok rola.Én is pár napja használom de eddig hibátlanul.Ajánlom mindenkinek. -
ArchElf
addikt
válasz
s.s.j.goku #2368 üzenetére
Nem lehet ezt a console parancsot valamelyik config fájlba benyomatni?
Amúgy mit csinál (pontosan) ez a beállítás? Ha lvl20 (vagy afölött vagyok) akkor nem adna XP-t?AE
-
s.s.j.goku
tag
Szintfelodó mód:
0-val behivod a consolt oda pedig be kell pötyögni
setgs iMaxCharacterLevel 52
ügyelni kell a kis és nagy betűkre.De max 52 lehet a szintlimit.
Teljesen fagyásmentes és működik.Egy gáz van csak vele mindig be kell irni mikor elkezdesz játszani én igy tapasztaltam,de nem gond mer kb 3 sec.
Én most léptem át a 20. szintet és minden tökéletesen működik.
Még lenne egy olyan észrevételem hogyha játék előtt mondjuk megnézek egy filmet és utána kezdek játszani akkor tuti fagyni fog,játékban kurzor megáll és csak kilépni tok,Ha ujra inditom a game-t akko is fagy utána.Viszont ha ujraindulok és ugy játszok akkor már jo.
Tettem fel patc-et,de mintha a valami bezavarna neki. BsPlayer-t használok,a progi tett fel kodecet,külön pack nincs fent.
Lehet azzal akad össze?????
Ha másnál is előfordul ez a jelenség és van megoldás irja már le plssssssss.... -
Cyrusv10
tag
A mirelurkok-hoz mikor be kell tenni a megfigyelő cuccot amit Moira ad, na ott az emlékműbe 3 bejárat van. 2 a falon, és 1 a víz alatt, ha a víz alatt mész be akkor nem is találkozol eggyel sem.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #2365 üzenetére
Igen és ő már rég halott.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
attyspocak #2360 üzenetére
Én is pénzért váltottam ki a ghoul testőrt, de nálam nem volt ilyen gond. Beszéltél Charonnal, miután kicsengetted a lét a szerződésért Azrukhalnak...?
-
goyslee
csendes tag
válasz
attyspocak #2360 üzenetére
Hogy szerezted meg a szerződést? Mert én kinyírtam Greta-t szép halkan (álommanó) és kész.
Nem tudom miért nem lövi le neked...
-
ArchElf
addikt
válasz
goyslee #2357 üzenetére
Én a küldi felvétele elött mentem be (véletlenül betévedtem kóborlás közben), mindent kiírtottam ami bent élt és mozgott. Utána a küldire csak be kellett mennem az üres folyosóra és betenni a cuccot egy kupacba
Ja amúgy hard-on lvl15 és még csak most mentem be 3dog-hoz... nekem is lassan kell valami a szintkorlát ellen.AE
-
goyslee
csendes tag
válasz
attyspocak #2358 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Közben egyébként megoldottam
Van két segítőm, Sidney, és Charon. Bementem velük, és a barom ghoul egyből pofán lőtt egy leselkedőt. Örömmel nyugtáztam, hogy ha ők nyírják ki akkor nincs gond (nem jön az elbukva üzenet). Vigyáztam, hogy én ne lőjek, a segítők meg ne haljanak be és hipp-hopp kész voltam!
-
attyspocak
aktív tag
válasz
goyslee #2357 üzenetére
Bemész és keresel egy tojás kupacot. Egy ilyen kupacra katt és fel jön máris, hogy be akarode tenni a mittoménmicsodát, amit Moira adott. Aztán menekülés.
Egyébként a ne ölj meg egy leselkedőt sem, csak opcionális. Akkor is sikeres a küldi, ha védekezésképpen kinyírsz párat.
Én először stealth boy-al csináltam meg és sikerült, bár futnom kellett a végén.
A mostani karimmal az első DLC-t toltam végig, mielőtt a sok küldinek neki álltam volna, mert a kínai álcaruha sokat segít.
-
goyslee
csendes tag
Van egy küldi, Megatonban, "Pusztasági túlélő kalauz". A mocsári leselkedőknél el kellene helyeznem egy megfigyelőt, a hely meg is van, de úgy tűnik lehetetlen bejutni (még stealth boy-al sem sikerült) úgy, hogy a dögök ne vegyenek észre. Akkor meg muszáj nekem kinyírni őket, hogy ne é dögöljek meg
Hová kell egyáltalán tenni a megfigyelőt? Valaki ezt már megcsinálta egyáltalán?
-
Ari18
őstag
válasz
attyspocak #2342 üzenetére
Az a helyzet, hogy még a legelején öltem meg, és már van benne pár óra játékom, amit nem szeretnék csak úgy "kidobni".
Nincsen rá konzol parancs, mint az Oblivion-ban??? -
Cyrusv10
tag
Én nem is a szintfeloldót javaslom, hanem fejlődés lassító modot.
pl.: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=97talán ez nem olyan drasztikus mint az előző, mert nálam alapból elég instabil a drága.
god bless the autosave. -
Doki16
addikt
válasz
attyspocak #2350 üzenetére
Be tudnád linkelni ide, mert engem is érdekelne ez a szintfeloldó.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #2351 üzenetére
Röviden: Azt.
-
s.s.j.goku
tag
Akkor azt mondod hogy a DLC-t tudom játszani akkor is ha már 20szint fölött vok???
Mert én se akarom a főküldit nyomni,rengeteg mellékküldi van és sok helyen nem voltam még. -
attyspocak
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #2349 üzenetére
Én itt a fórumon találtam meg azt az oldalt, ahonnan egy 100-as szintlimit mod leszedhető (és még renfeteg más is).
Azóta azzal játszom és mindkét dlc-t lenyomtam, most 33-as a karim. A főküldinek még a közelében sem vagyok.Ritkán ugyan kifagy a game, de ezt csinálta modok nélkül is.
-
s.s.j.goku
tag
Hali.
Most vok 19-es szinten,nemrég kezdtem el a fűküldiket,most éppen az Acél testvériségnél vendégeskedem.A szintlimit már nincs messze.De szeretném majd a DLC-ket is nyomni.
Irtátok páran van 30-40 szint mod,de nem stabil.
Viszont ha konzolparancsként a szintlimitet feltornászom (max 52) akko se fogok tudni játszani a DLC-kel?Vagy csináljam azt hogy hagyom 20. szinten,gyorsba nyomjam végig főküldit és a DLC-ket,és majd utána free play moddal folytassam tovább???
Mert rengeteg helyen nem jártam még. -
attyspocak
aktív tag
A constantine (vagy milyen) erődnél van egy PC, ami valami rakéta kilövésére alkalmas. Ide tartozik valami küldetés? Mert csak úgy vakon nem lőné ki ezt a ballisztikus rakétát.
-
Doki16
addikt
Szintfeloldó módot hol találom meg?
-
NoLF
veterán
igen, nagyjából úgy történik ahogy mondtad. játékot senki nem kap, csak egy excel táblát, melynek egyik oszlopában angol mondatok, a másik oszlopában pedig az annak megfelelő jelentés kell hogy szerepeljen. ezért nagyon nehéz dolog a fordítás, mert általában az angol mondatok sem egymáshoz kapcsolódóak, hanem általában egy szereplő mondatai, különböző helyzetekre, szituációkra való reakciókkal. úgyhogy nagyon nehéz kisakkozni, főleg a két vagy többértelmű szavaknál-mondatoknál, hogy most akkor épp mi a fenét is akarunk írni... ezért érdeklődöm, mert a szisztéma nekem nagyon nem tetszik, de ez van, így kell dolgozni. azért úgy látszik hogy ehhez képest nem sikerült rosszul (kb 10en csináltuk a fallout 3-at, a warhammert már kevesebben. ez is egy óriási hibalehetőség, hiszen minél több ember, annál többféle fordítás....)
-
Ari18
őstag
sziasztok!
Ha megöltem valakit akit nem kellett volna, azt fel lehet valahogyan támasztani? valami konzol parancsal?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Aki x-fire accountal rendelkezik és Fallout 3-azik az csatlakozzon a Fallout 3 Hungarian Gaming Zone-hoz, elég jó kis társaság van és ott is bővebben kivesézik a fórumon a játékotvalamint így fennt lesznek egymásnak a tagok xfiren így online is lehet segítséget kérni vagy megbeszélni a játékot.
Szóval akit érint tessék jelentkezni! -
Pá
addikt
Hogy zajlik egy ilyen fordítás? Kaptok egy nagy rakás szöveget és visssza kell küldeni azt szevasz?
Vagy előtte kell 2 hetet játszani a játékkal?
Azt esetleg tudjátok, hogy az adott szöveg, amit fordítotok a játék melyik részén/szakaszában fog megjelenni?Csak mert sokszor volt nekem olyan érzésem, ahol magába a fordításba nem lehet belekötni, mert végül is azt jelenti. Viszont az adott helyzethet jobban illett volna egy kicsit más kifejezés/jelentéstartalom.
-
Szemi82
tag
Üdv mindenkinek.
Valaki tud edetleg megoldást arra a grafikai bugra hogy minden npc körül villódzó csíkok jelennek meg?
Sokféle drivert megpróbáltam már és egyszerüen nem jövök rá!
-
NoLF
veterán
köszönöm mindenkinek a referenciát
esetleg a warhammer 40000: the dawn of war 2 c játék magyar változatát is lessétek meg, ha kijön (a tesztelés véget ért, úgyhogy szerintem hamarosan piacon lesz a cucc) -
Gergello
addikt
Kijátszottam az első DLC-t nem volt rossz egynek. Most jöhet a Pitt
-
attyspocak
aktív tag
válasz
ScouserHUN #2331 üzenetére
De értem!
Nem hülye vagyok, csak tőledf eétérő tapasztalatom van.
Vagyis: Nekem magyar(ított) van és települt rá az angol patch, így fut a the pitt is. Igaz nem magyar, hanem az angolra lett az egy gigás honosítás ráeresztve. -
novascream
csendes tag
The Pitt kivégezve...... Azt hiszem a múltbéli tapasztalatok miatt mindenkinek megspórolom az idegrohamot azzal hogy nem én írok review-t ...
p.s.:Mellékesen határozottan jobb mint az Anchorage ....
-
ScouserHUN
tag
válasz
attyspocak #2330 üzenetére
Nem érted ember? Hiába regisztrálok akárhova is, ha nincsen patch a magyar nyelvű játékhoz!!! Nem fog vele működni a DLC!!! Ejj de értetlenek itt emberek...
-
attyspocak
aktív tag
válasz
ScouserHUN #2329 üzenetére
OFF: Nem akarok a moberátorokat védeni, de annak semmi köze a warez minősítéshez, hogy itthon elérhető-e egy adott termék legálisan! Sőt! Éppen hogy ez a lényeg! Ha nem elérhető legálisan és mégis megszerzed, akkor azt hogy is neveznéd? Mert ugye valami vagy legális, vagy nem az. Olyan nem nagyon látezik, hogy féllegális.
Egyébként regisztráld magad angolként náluk és ennyi! Nem fognak foglalkozni a regisztráció során azzal, hogy te valójában nem vagy ánglius.
-
Pá
addikt
Én 1 ordító hibát találtam, most viszont ha lelőnének sem jutna eszembe hol és emiatt most nem fogom elölről kezdeni a játékot, de azt tudom, hogy csúnya volt.
De ezt leszámítva rendben volt, sajnos mással nem játszom ezen kívül, így nincs összehasonlítási alapom más játékmagyarosításokkal, de ezzel nem volt különösebb problémám.
szerk: azt nem tudja valaki, hogy mi volt az angol megfelelője annak, amit 'Sert és Bab'-nak fordítottak?
jah még korábban a topicban volt róla szó, hogy a G.O.A.T-ot nem sikerült jól lefordítani, de ha jól emlékszem értelmes alternatívát senki sem tudott mondani, szóval ez nem hiba.
-
Grifid
aktív tag
-
Grifid
aktív tag
Nem vitatkozom én veled, de ha elolvasnád a támogatott országok listáját és megpróbálnád MAGYAR regisztrációval MAGYARORSZÁGRÓL letölteni akkor nem sikerülne, mivel NEKÜNK nem árulják. Be sem tudsz jelentkezni "hivatalos" magyar regisztrációról a GFWL-re illetve a marketplace-re. Ergó aki azt mondja hogy "hivatalosan" megvásárolta az is hazudik, és mivel hivatalos support sincs a részünkre igy csóközön.
Mint említettem majd ha lesz magyaroknak is HIVATALOS gfwl és 1.4.06-os patch (ami nem lesz, legfeljebb a következő ami tényleges hibajavítás lesz, ha lesz) akkor majd lehet "pampogni" és védeni a nemlétező jogokat. Hiszen minket az eredeti termék megvásárlóit kizártak a DLC letöltések hivatalos menetéből és még attól is elzárkóznak, hogy akár egy nyűves DVD kiadással hozzájuthassunk HIVATALOSAN.Akárki akármit mond az én véleményem az, hogy amit nem vehetek meg hivatalosan (pedig megvenném és képzeld pénzem is van rá nem vág földhöz az a 3K) és lexarnak minket akkor én is lexarom őket a "jogaikkal" együtt.
Részemről lezártam a témát!
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #2321 üzenetére
Már rájöttem, a 106-ban lesz, nem a 108-ban.
-
Darahian
tag
válasz
tomee007007 #2288 üzenetére
Hajjaj
Hallottam már erről is - a megatoni lakók előszeretettel lopkorásznak a lakásból.
Ha megtalálod a roncstemetőt, és magadhoz veszed Dogmeat -ot, akkor tedd le otthon a lakásban. Onnantól nem lesz ilyen bajod.NoLF: Igen, valami garázsmagyarítás volt, már nem is emlékszem honnan való.
-
NoLF
veterán
válasz
ATISoft #2316 üzenetére
köszi, tudom hogy mi és hogyan van fordítva, hisz tagja voltam a csapatnak mely a fordítást készítette
pont ezért kérdezem, hogy visszajelzést kaphassak, hogyan sikerült. én személyszerint 60659 szót fordítottam a kb 400.000ből (angol szavak)
pro már van, kontra?
2317: milyen az a feliratmagyarításos kieg? gondolom az vki más által készített, hiszen mi a hivatalost csináltuk.
-
Darahian
tag
Nálam az angol verzió van meg, a magyarosításos feliratmagyarító kieggel.
Sajna néhol vannak benne olyan ordenáré félrefordítások hogy a fejem fogom, de a legnagyobb bajom az ő betűk körül van: ugyanis egyáltalán nem látom őket. -
ATISoft
tag
Szia, én magyarul játszom. Nem sokáig jutottam eddig, de korrektnek tűnik a fordítás. Eddig talán egy helyen találkoztam kicsit értelmezhetetlen mondattal, de ki lehetett találni a lényeget. Tetszik, hogy még a játékon belüli textúrák is magyar nyelven vannak, útjelző táblák, stb. Pl. a "menedék"-ből kilépve a kapuban van néhány csontváz és pár eldobott tábla, ilyen feliratokkal, hogy "Engedjetek be szemetek!", "Megdöglünk itt", stb
-
NoLF
veterán
játssza valaki magyar nyelven a játékot?
ha igen, referáljon bitte, hogy hogy sikerült a fordítás
-
Darahian
tag
válasz
ATISoft #2311 üzenetére
...AZ a gáz hogy előfordulhat az öngyilkosság néha néha ezeknél a szerencsétlen NPC-knél - nehezen viselik a nagy magasságokat, hajlamosak leszédülni. Kóddal visszaállíthatók a játékba, a lista pedig ITT található.
Másik kérdés: középső gomb lenyomva tart, egér elforgat.
Egyébként asszem alapból "F" -re van kiosztva a külső nézet. Élmény madártávlatból játszaninyitott tereknél kifejezetten előnyös.
Harmadik (fel nem tett) kérdés: igen, zseblámpa is van. A TAB -ot hosszan lenyomva tartod. Csak sajnos nagyon könnyű így célponttá válni úgyhogy vigyázz vele.
-
ATISoft
tag
És még egy kérdés.
TPS nézetben nem lehet valahogy "körbejárni" a karaktert? Mint pl. a TR-ben.
Mert egyedül VATS-nál vannak olyan kameraállások amikor látom szemből is.
Igaz, nem játszom ebben a nézetben, mert "fura" a kezelése, csak kíváncsi lennék, hogy egy új páncél, fegyver hogyan néz ki. -
ATISoft
tag
Nemrég újrakezdtem a játékot és egy olyan problémám van, hogy Megatonban nem találom a vízvezeték szerelőt. Előző játékban megvolt, nem tudom hová tűnt...
Közben feltettem a HI-RES textura csomagot, az okozhat ilyen gondot?
-
attyspocak
aktív tag
válasz
sirdond #2306 üzenetére
És ha két NPC nem hajlandó semmit csiálni, holott az egyik ki kéne nyirja a másikat?
Lásd alább:
"Valamint a történeti muzeumban a Ghoulok közt Azurah és a rabszolgája egymással szemben állnak és nem cvsiálnak semmit, miután a rabszolgájának szerződését átvettem és ezt el is mondtam a csávónak. Ez után emlékem szerint meg kéne ölje Azurah-ot. Dave köztársaságában meg az egyik csaj nem adja le a szavazatát, csak mondja és áll az urnánál." -
Ari18
őstag
-
Bordoi
őstag
Grifid Ne erőltesd a warezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dolce Gusto
- Tenisz topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest