- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
távcsőves #5597 üzenetére
A kereskedők készlete bizonyos játékbeli idő eltelte után újratermelődnek/változnak. A kupakkészletük is.
Érdemes kinézni Megaton elé, mert a 4 vándorkereskedő valamelyike ott campel-het.
Persze csak ha még élnek szerencsétlen kereskedők.Házba meg idővel szerintem úgy is meg fogsz venni mindent. Elsőnek a betegszobát, utána a labort majd a munkaasztalt javaslom.
-
távcsőves
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #5596 üzenetére
A patcher-t is ráengedve tökéletes win10 64bit alatt. Most 3 órát játszottam vele egyhuzamban, semmi fagyás. Nice!
Kérdés: lőszert hol lehet venni Megatonban Moira-n kívül? Nincs már neki.... Sőt a kupakja is elégé lecsökkent. Nekem viszont elég sok kezd lenni. Érdemes venni valamit a házamba?
-
távcsőves
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek, az ini file szerkesztés megvolt már, lényegesen stabilabb lett úgy, de még nem az igazi. Most ezt a patcher-t is ráeresztettem, meglátjuk. De lehet Windows XP retro gép lesz a megoldás csak. (Far Cry is problémás darab...)
-
csaba951
veterán
válasz
távcsőves #5592 üzenetére
Ez van, ha csak "out of box" használod. Bele kell tenni ezeket a javításokat, és utána már betonstabil lesz. Már amennyire egy Bethesda játéktól ez kitelik.
-
távcsőves
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #5591 üzenetére
Oiii, köszi, értem már. Most viszont mokolnom kell vele, szénné fagyott megint, de találtam leírásokat javításra. Egy korábbi mentés lesz akkor folytatva, nem akartam megölni.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
távcsőves #5590 üzenetére
Bajnak nem baj, csak a karmád csökken tőle. Ez is ilyen RPG fícsör, ami FPS-ekben nincsen: morális szempontból lehetsz bajkeverő gyilkos, vagy éppen mindenkin segítő szent is. A karakterlapodon (Status majd General, ha jól emlékszem) tudod követni, hogy éppen mi a karmád (gyakorlatilag ez a "morális státuszod" jelenti), hogyan vélekednek rólad az emberek a Wasteland-en. A játék mindkét úton végigjátszható, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, de az emberek a hírneved alapján nagyon másként fognak hozzád állni, más párbeszéd opciók bukkannak fel stb. Persze lehetsz közepes "egyszer segítek, egyszer lelövöm" karakter is, de azt nem ajánlom, előnye nincs, de több hátránya igen. Érdemes valamelyik szélsőség felé elmenni. A fegyverek elhasználódnak és javíthatók is; a repair skill szerintem elég fontos a játékban. Lesz még sok olyan dolog, amihez FPS-ben nem szoktál hozzá; pl. függővé lehet válni a kémiai "rásegítőkre" (pl med-x, rad-x stb).
-
távcsőves
senior tag
válasz
gyimger #5589 üzenetére
Eljutottam a Springval. iskolába, nagyon para, jó ez a játék. Ám előtte Moriarty elküldött egy nőhöz az iskola mellé. Lehet túl erőszakos voltam, de a párbeszéd azzal végződött, hogy rám lőtt. Erre én lelőttem. Ez baj? Meg ami beszarás, a fegyverek elhasználodnak. Ez is tetszik.
-
távcsőves
senior tag
Izé én eddig Far cry Crysis CoD lövöldéket játszottam. Aztán a nagy karácsonyi vásárban Steam-n beujitottam ezt is többek közt. 1 hete elkezdtem vele játszani. Azt kell mondjam, hogy az elmúlt 8 év elveszet. Ez a játék nagyon jó. Már retro gép épitésén töröm a fejem 8800GTX stb...
-
Dhampir
félisten
Végül kijutottam a menedékből és eljutottam egy városig.
Itt viszont befejezem, nekem nem tetszik ez a játék.
Köszönöm az eddigi segítséget!
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #5581 üzenetére
Nagyon helyes. Minél magasabb az inteligencia annál több képességpontot kapsz szintlépéskor. Viszont 10 ig nincs értelme feltolni, mert akkor az egyik bólogatós figura tulajdonsága feleslegesen elvész.
Igen a felesleges cuccok eldobhatók. Pip boy középső sárga pont items alatt megtalálsz mindent amit felszedtél. A pip boly monitor alján meg válogathatsz a tárgyak típusai közt fegyver, páncél gyógyszer, kacat lószer. Azt hiszem kacatok közt lesz a bólogatós figura.
Eldobáshoz ha jól emlékszem jobb egérre kell kattintani adott tárgyra.
-
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen a részletes leírást.
Az elején pontot csak az intelligenciára tettem, az összeset rááldoztam.
A bólogatós figurára nem emlékszem, lehet, hogy elraktam, mert a biztonság kedvéért minden csip-csup holmit felcsipegettem.
Vajon hogyan nézhetem meg a holmijaimat?
Eldobhatóak a felesleges tárgyak?
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #5579 üzenetére
Az a 3 fejlődés, inkább tudásnak nevezném, amit választottál az + 15 pontal indul kezdetkor. Az hogy mennyi volt az alap az meg attól függ, hogy mennyi pontot tettél a 7 alaptulajdonság (S.P.E.C.I.A.L = Esrő, Érzékelés, Állóképesség, Karizma, Intelligencia, Mozgékonyság, Szerencse) adott ágára.
A kalandjaid során tapasztalat pontokat gyűjtesz, aminek hatására időről időre szintet lépsz és kapsz plusz pontokat amiket majd eloszthatsz a tulajdonságok közt, illetve választhatsz szintenként 1 perket.Javítás: meghatározza hogy hány százalékban tudod javítani a fegyvereidet, páncéljaidat, illetve hogy meg tudsz- javítani adott tárgyakat. (elromlott lift panel, szivárgó vízcső stb)
Gyógyítás: ez határozza meg hogy hány hp pontot gyógyítson a Stimpak illetve, hogy egy sérült beteget el tudsz e látni és túléli, vagy nem és meghal. (
erre én nem tettem volna az elején, az orvosi szobából ne felejtsd el elhozni apád asztaláról a kis kék bólogatós figurát. Az ilyen figurákat, mindig vedd fel. + értékeket adnak a karaktered adott tudáspontjához/képességpontjához.Kommunikáció: mennyire tudsz befolyásolni másokat szöveg közben amivel plusz információhoz juthatsz, vagy ép magasabb küldetés jutalomhoz, vagy ingyen bejuthatsz adott helyre.
Pip boy rendszer. Na azt meg kell szokni. Ha belejössz akkor pofon egyszerű, csak elsőre kínai.
Alul van 3 sárga pont amivel tudsz váltani hogy ilyen fő csoportot mutasson.
1 a statisztika ahol a karaktered tulajdonságait nézheted meg. Ha ez aktív akkor a monitor alján még választhatsz az alcsoportok közt
Állapot, SPECIAL, Tulajdonságok, Perkek és ÁlltalánosA 2 sága gomb a felszerelésed ami megint szét van szedve fegyverek, páncélok/öltözékek, gyógyszerek, kacatok, lőszerek
A 3. sárga gomb pedig a küldetések, térképek, rádiók és feljegyzések részt tartalmazza.
Fontos, hogy az erőd és egy perk megléte határozza meg hogy mennyi tömeget cipelhetsz magaddal. Bár nincs olyan határ mint stalkerben. Itt nem fogsz megállni ha túlléped a hordozható tömeget, tovább haladhatsz, csak korlátozottan. Nem használhatsz gyorsutazást és csak sétálhatsz, de lehet haladni. Viszont egy komolyabb ellennel ilyenkor nem jó összefutni.
Hááát. Lényegében menekülsz. Ki kell jutni a menedékből. Ez amolyan tutorial.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #5577 üzenetére
A "Kecske" teszt valami "menedéklelkész" eredményt adott ki, utána 3-féle "fejlődést" vagy mifenét választhattam, amiből a javítás, gyógyítás és kommunikáció hármasát szemeltem ki.
A Pip-Boy rendszer, meg ez a fejlesztési metódus számomra kicsit túl összetettnek tűnik, sok mindent nem értek belőle.
A menekülésig eljutottam, a srác mamáját is megmentettem a csótányoktól, de egy ember baseballütővel követett és folyamatosan ütlegelt. Nem akartam bántani, de ököllel védekeztem és sajnos mélyen elszenderült.
Eddig még kissé nyögvenyelősnek érzem ezt az egészet.
Bolyongok a folyosókon, csótányhúst gyűjtök. Csak felfelé tudtam menni.Hááát, nem tudom...
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #5577 üzenetére
Ne értsd félre, mert nem vagyok valami nagy játékos.
Amik régebben tetszettek és hirtelenjében eszembe jut:
Call of Duty 2, Painkiller, Prey, Penumbra, néhány kalandjáték, de főleg a Half-Life és a Stalker játékok.A Fallout 3-at Windows 10 alatt kompatibilitási módban érdemes futtatni?
-
-
hubai1979
őstag
válasz
Dhampir #5568 üzenetére
Ez az itt a helyed,ha kell mindenütt ott vagyok.
Bocs neharagudj nem akkartam bele szolni, felőlem ott cseréltek információt ahol akartok.De jobban jársz ha torrent be gondolkozol,nekem is megvan a gyári nem megyek vele semmire,a virágboltost használom.Főlrakod egy-két dolgot át írsz és mehet a fallout 3.Az ötödik hozzászolást nézd meg,teljesen mindegy win7-vagy-8 akkor is írd át ezeket a dolgokat és nem lesz baj.
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5565 üzenetére
Amit leszedtél ahhoz kell-e?
"Compatibility
This mod should be run BEFORE Mart's Mutant Mod in Fallout Mod Manager in order for both mods to function properly"Szóval nem kell hozzá csak kompatibilis vele. Elviekben. Feltéve hogy a loadorderben előbbre van mint a Mart's Mutant mod.
Ha kell a Mart's Mutant mod akkor azt majd csak holnap tudom megoldani.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5561 üzenetére
Most a fallout 3 játékhoz kéne egy kis cucc,ha tud valaki segíteni
.
Csak gyüjtögetek hozzá. ha lesz időm játszani vele akkor szeretném egy kicsi több mutánst.Ő kéne nekem,szeretném begyüjteni.
Az összes javítással ha van hozzá,ne kérdezétek, miért nem én szedem le.
Köszönöm előre is.
-
hubai1979
őstag
Nézd csak kis barátom,[link]
Ezeket a fajzatokat raktam be,tuti támadások,meglepetés szerüen, nem beszélve a ritka fegyverekről.,
A játékról, nagyon tuti, beleástam magam egy kicsit jobban,hát nem tudok mit mondani az élmény leírhatatlan.
Egyszerűen ahogy összelet rakva a küldetések,na mindegy nagyon jó ha ilyen lesz a fallout4-is akkor tuti fefutó lesz nálam.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5558 üzenetére
Fasza tényleg müködik, nincs vége a játéknak,még egy kérés több mutáns kéne, imádok vadászni rájuk,valami mod vagy ötlet.
Ja meg még valami a fallout 3 ban lehetet minden szint után valasztani valami plusz adotságot,a wegasban pedig csak minden második szinten, ötlet.
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5555 üzenetére
Kinek mi a jó. Relatív. Ezért mondtam hogy minden frakciónak meg van a sötét oldala. Kérdés, hogy ezt el tudod-e nézni nekik.
Módról tudok amivel lehet folytatni a nagy csata után is.
A platinum chip, amit az elején elloptak tőled, arról szól, hogy azzal aktiváltad a robotok harci üzemmódját. Azért volt erre szükség, mert egyik frakció sem lenne képes nagy veszteségek nélkül önállóan elfoglani/megtartani a gátat ami energiával látja el a környéket. Aki mellé állsz azé lesz a sivatag.
Jó játék szerintem, rengeteg mellékküldetéssel, érdekes sztorival és DLC-kkel. A legjobb a Lonesome road. A végén, ha akarod, minkét nagy frakció táborára atomot lőhetsz aztán lehet menni lootolni..
-
hubai1979
őstag
Értem,el is ment töle kicsit a kedvem,anyi szarság van,semmi pozitivum,már a való életben. Legalábbis a játékban szeretem volna jót csinálni.
Mindegy lesz időm, elő szedem a fallout 3-mat.
Köszi szépen mindent.
A robotok nélkül nem is lehet befejezni a játékot
Egyépként halotam valami javításról, vagy valami ilyesmiről, amit ha használsz akkor a játék után is van vissza töltés, nem csak a gát előtti csata mentése.
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5553 üzenetére
Semmi gond. Az ajánlat csak egy lehetőség volt, amivel nem éltél.
Amikor mentél az gáthoz kaptál egy üzenetet, hogy ha elkezded a csatát akkor nincs visszaút. Ez annyit tesz, hogy vége. Attól függően mit csináltál a végén kapsz egy befejező videót és annyi. Nincs tovább mint F3-ban. DLC-k sem segítenek ezen.
Hogy kinek érdemes segíteni ezt mindenki döntse el maga. Itt nincs olyan, hogy NA EZ A TÖKÉLETES JÓFIÚ befejezés. Minden frakciónak meg van a maga sötét oldala.
Én anno levágtam Caesart is meg az egész seregét a Boomerek és a robotok segítségével, jött az NCR hogy ügyes vagyok de most adjam át az irányítást a robotok felett, na ekkor bemutattam nekik és a robotok megröptették a vezért a gátról, de hogy MR House se érezze jól magát még az egész előtt felkoncoltam őt is.
Az egészben csak azt sajnáltam hogy a Remnantokat is berángattam a végső küzdelembe, de amikor megérkeztek nekem estek és hát..... nekik is veszniük kellett.
Pedig addig semlegesen éreztem irántuk.
-
hubai1979
őstag
Bocs hogy edig nem írtam,most volt rá időm játszani vele,gyorsan végig vitem.Kérdésem az lenne van e pozitív befejezése a játéknak,mert a robotoknak segítetem,a végső balhénál, nem tudom mit kerestek ott a légiósok.Pedig kinyírtam a császárt.Na mindegy van e a végigjátszás utá küldik, vagy valami hasonló dollog mint a fallout háromban.Vagy vége, és az elmaradot küldiket nem lehet befejezni.
Egy dlc sem probáltam,sőt Novac-ba csak a kötelezőt végeztem el.MÉG EGYSZER BOCS HOGY NEM ÍRTAM.Kinek érdemes végig segíteni, hogy pozitív legyen a vége.
-
hubai1979
őstag
Elkezdtem játszani a Fallout New Wegasal,kérdés hogyan lehet a fegyverekre ráileszeni azt a sok tartézékot,gondolok,hangtompító,lézerescucok,távcső,sb.
-
FLATRONW
őstag
Akiknek gyakran kifagy a játék, azok próbálják ki a következő alkalmazást: [link]
A játék indító exe-jét kell betallózni, a program pedig elvégzi a szükséges módosításokat rajta és készít egy bak kiterjesztésű biztonsági mentést is.
A lényeg annyi, hogy 64 bites OS alatt engedélyezi a 32 bites játékoknak, hogy több mint 2 GB memóriát használjanak (max 4 GB).
Nálam kb. minden 5-6 gyors utazás után kifagyott a játék, néha még játék közben is, a Pokolban pedig még gyakrabban. Ezt a módszert alkalmazva már nem fagy ki a játék.
Más alkalmazásokhoz is használható, pl. a STALKER COP-nál is ezt ajánlják. -
törölt tag
Közbe sikerült. Köszönöm még1x.
-
xFreex
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki lenne oly kedves és megszánna a magyar nyelvi fájlokkal? Steam-es alapjáték verzió van meg, amiben nincs magyar nyelv.
Köszönöm előre is kedvességét! -
.LnB
titán
Jelenleg a Fallout 4-et nyúzom, de utána tervezem a harmadik rész végigjátszását is. Fel is telepítettem már a játékot, feltettem jó pár grafikai modot is. Játszottam vele 1,5 órát, nem volt semmi baj.
De hallottam dolgokat, hotfixekről, nem hivatalos patchekről, auto save bugról, és hasonló dolgokról. Az érdekelne, hogy ezek közül mi igaz? Mit kell felteleíteni a biztonság kedvéért?
Win10 + eredeti steames játék.
-
gyimger
őstag
válasz
[Prolixus] #5539 üzenetére
A BOSS, ha jól tudom, a modsorrendért felelős, hogy ne akadjon össze. Ezt kihagyhatod, ha következetes vagy. A FOSE-t csak pár mod igényli, ez ha jól emlékszem, egy indító fájl, ami megkerüli az .exét. Fallout Mod Manager helyett én a Nexus Mod Managert használom. A többiről meg nem hallottam, nem használom pl. az FO3editet. Az ArchiveInvalidation-t be tudod kapcsolni a NMM-ben, és olyan lehetőség is van benne, hogy "start with FOSE". Én nem tudok írni ilyen step-by-step útmutatót, mert most nincs fenn egyik sem. Hasraütésre annyit tudok javasolni, hogy telepítsd a NMM-t, telepítsd vele a kívánt modokat, a FOSE-t másold be a játék mappájába, aztán NMM-ben indítsd FOSE-zal.
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Valami bolondbiztos mod guide-ot tudna linkelni valaki? Nemcsak modból van több ezer, hanem guide-ból is van több tucat, és ahogy végigkattintottam párat, nem ugyanazokat írják bennük teljesen. Nem a mod-ok leírása kellene nekem, hanem az, hogy hogyan kell elindulni. Ilyeneket olvasok pl. itt, hogy:
Install Fallout 3 and all the DLC’s.
Download and install the 1.7 patch
Install Fallout Mod Manager
Install BOSS
Install FOSE.
Install FO3edit
Install the mods.After you have installed everything, run BOSS. It will improve the loading order automatically for you.
Once BOSSis finished, you have to do amasterupdate...etc.
Nexuswiki-n viszont még valami ArchiveInvalidation Invalidated tool-ról is írnak, ilyet viszont a fentebb linkelt gudie-ban nem találni. Szóval kicsit zavartnak érzem magam, hogy mi kell, mi nem kell stb. Milyen leírás alapján moddoltátok (sikeresen) a játékot?
-
chungee
addikt
Nekem is "új" a játék. Ilyen konfiggal milyen grafikai tuning mod-ot ajánlanátok
Hogy azért élvezetes legyen de ne legyen idejét múlt grafikája
i5-3470 Ivy || XFX7870 2GB Ghz Edition DDR5 || 12GB RAM
-
gyimger
őstag
A modok telepítésénél a sorrend a lényeg. Tény, hogy előbb-utóbb megadja magát, de odafigyeléssel megoldható. Én írtam egy listát kicsit fentebb, én hogy játszom, mikkel. Ebben a sorrendben telepítettem őket és szinte csak vanilla extrákat, szóval semmi lore-tól eltérőt (modern fegyverek, modern zene, új ruházat vagy én kicsi pónim az égen), egy kis plusszal, ami szerintem még belefért volna az eredetibe.
A modok nevei alapján biztos, hogy rájuk találsz Nexuson. -
.LnB
titán
Sziasztok.
Miután nagyon megtetszett a Fallout 4 a kipróbálás után. Gondoltam megveszem a Fallout 3-at és a New Vegas-t. De mivel kicsit ideje múlt a kinézetük keresgéltem kicsit és ezt találtam: [link]
Az lenne a kérdés, hogy ennyi mod egymásra pakolgatásától nem zakkan össze a játék? Esetleg valaki próbálta ezeket? Így látatlanba kérdezem még kipróbálás előtt. Még a Nexus Mod Manager-t sem próbáltam, remélem egyszerű a használata.
Ha van valakinek ezekkel a grafikai modokkal tapasztalata, kérem ossza meg. Köszi!
-
gyimger
őstag
válasz
nszabolcs94 #5529 üzenetére
A nevében nincs benne, de a DLC részben ott van egy rakás kiegészítő.
-
nszabolcs94
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem valaki olyantól akinek megvan a fallout new vegas ultimate edition, hogy steamen a könyvtárba neki is csak azt jelzi, hogy a sima van meg vagy engem basztak át és rosszat kaptam?
-
Hunork
veterán
Hali!
Na, újra itt.
Kérdés: Windows 10 alatt van megoldás, hogy a GOTY verzió menjen? Nálam már a Launcher kifagy. Természetesen az ini-k módosítva, ahogy kell, mégsem működik. Annyira röhejes, hogy ezen kell rágódni egy eredeti játék ügyében... Ha valaki tud valami okosat, kérem írja meg! Köszönöm! -
laci_8519
tag
válasz
laci_8519 #5520 üzenetére
Sikerült megoldani, végre fut a játék win10 alatt.. Eddig egyszer sem állt le és fagyások sem voltak.
Annyit kellett csinálni, hogy a GFWL-ot raktam fel először és csak aztán a játékot.
Az üzenet ugyan úgy feljön a kompatibilitási problémáról, de nem kell vele foglalkozni.
Ezen kívül még a fallout.ini fájlban a STestFile1=Fallout3.esm sor alá bemásoltam ezt a 2 sort.
Semmi mást nem módosítottam.bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2 -
laci_8519
tag
Sziasztok!
Ma megvettem A Fallout 3 GOTY edition-t és 1 órája szenvedek vele win10 alatt.
Akár mit csinálok mindig azt írja, hogy a program működése leállt. El sem indul.
Kompatibilitást átállítottam win xp (sp3)-ra, win7-re és ugyan az.
fallout3.ini fájlban is átírtam a dolgokat.Egyáltalán van valami megoldás amivel működik?
-
csaba951
veterán
válasz
nszabolcs94 #5518 üzenetére
Lásd: #5385 csaba951
-
nszabolcs94
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült megoldanom. Mostmár csak az a baj, hogy félóránként összeomlik.
-
csabsz13
aktív tag
elvileg a STEAM mappa, ahol a játék van és a mod-ok mappája is a D: meghajtón van, de megnézem. és utána nézek ennek a plugins.txt file-nak is, hogy hol van és mit tartalmaz. köszi az infókat!
van esetleg külön topic a modolásról? vagy a mod managerek működéséről? ha nincs, akkor tudsz esetleg magyar nyelvű forrásokat linkelni, amikből tájékozódhatok? -
genndy
addikt
válasz
csabsz13 #5514 üzenetére
Pedig elvileg a manager is abba a plugins.txt fájlba dolgozik mint maga a játék. Akkor nem tudom, valójában baromi régen néztem managert, kézzel modolok, annál tutibb nincs. Skyrimnél nem kellett az indításhoz és az F3 is ugyanazzal a modolási rendszerrel dolgozik (meg az Oblivion meg a NV is). Viszont ha managerezel akkor ne nézegesd a Launcherből a Data Files-t mert csak összekutyulja a managerben beállított sorrendet.
Dobj egy képet a manageredről, hátha okosabb leszek. Vagy nem. Tippre egyébként nincs írási jogod a C:-re ahol a plugins.txt-t tárolja, és azért nem menti el a modokat véglegesen. -
csabsz13
aktív tag
amikor STEAM-ből indítom és megnézem a datafiles listát, nincs ott sem a HUN, sem a többi
akkor mit rontok el?
és ha elindítom, akkor nem a magyar szöveges jön be, plusz a mod-olt mentést sem tölti be, azt írja ki, hogy nem találja meg az adatfile-t hozzá (vagy hogy valamelyik hiányzik).
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Redcaster #5511 üzenetére
én is rámentem a GOTY változatra STEAM-en, kicsit rámoddoltam (magyar szöveg, fellout, NMC textures, meg még talán 2 másik kisebb).
eddig (a játék elején vagyok, Megatonban teszek-veszek - kb. 3 óra gameplay) 2szer fagyott - de akkor egymás után - aztán megint semmi. mikor bementem az atomtemplomba, lefagyott. aztán az újratöltés után sietve kijöttem, megint lefagyott.
OS: win7-64bit-homeés ha már itt vagyok, kérdés: nexus mod managert használok. ugye onnan kell indítanom a játékot, hogy betöltse a modokat. de úgy látom, hogy ilyenkor nem mindig növekszik a játékidő a STEAM-en. viszont biztos, hogy volt olyan eset, amikor mérte - vagy rosszul látom?
-
törölt tag
válasz
nszabolcs94 #5508 üzenetére
Már a Windows 7 sincs eredetileg támogatva. XP az utolsó amin "normálisan" fut.
-
hubai1979
őstag
válasz
nszabolcs94 #5508 üzenetére
Nekem a windows 8.1 van, ugyan ez a problémám volt,ha jól emlékszem, valami orosz fórumon kutakodtam, aztán ott találtam egy linket,onnan leszedtem és ment a játék rögtön.De szólok, én a fallout 3-mat a mezőn gyüjtötem be.
-
törölt tag
válasz
nszabolcs94 #5506 üzenetére
Milyen operációs rendszer?
-
nszabolcs94
csendes tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy megvettem a fallout anthology-t és telepítettem a fallout 3 game of the year edition-t. Ugye steam en keresztül történt hisz a játék már steames. Mikor letölti és kiírja, hogy játékra kész akkor az első indításnál kéne telepítenie. De telepítésnél már kiír egy olyat, hogy nem kompatibilis. Mikor befejezi és elindul a launcher akkor rányomok play-re és semmi. Már kipróbáltam azt, hogy xp-szerint indítom. Nem jó, mert akkor azt írja, hogy xlive.dll fájl hiányzik. Ha letöltöm a hivatalos microsoft oldaról akkor az nem telepíthető. Ha meg dll fájlt töltök le és bemásolom akkor meg az a baj, hogy 43. sor hiányzik. Már 2 napja szenvedek vele és semmi. Tudnátok tanácsot adni?
-
Snooker
senior tag
Keresgéltem egy kicsit külföldi fórumokon és ott azt írták, hogy ennél a küldetésnél miután beszállunk a szimulációs kapszulába dogmeat valami oknál fogva úgy veszi, mintha arra kértük volna, hogy maradjon ott ahol van, addig amíg nem szólunk neki. Tettem egy próbát és visszamentem a kapszulákhoz és láss csodát, Dogmeat ott várakozott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest