Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kassadin

addikt

válasz adalbert1 #3997 üzenetére

Jó ez a játék, a hangulata is nagyon el van találva. :K

• Ryder62

őstag

válasz adalbert1 #3997 üzenetére

Igen, jó gém és nagyon jó dlc-k is jöttek hozzá. A világégés utáni retro-futurisztikus világ büntett. Nálam abszolút favorit, teljesen beletudtam magam élni. Szerintem nagyon jó hangulata, játékmenete is van a zenékről nem is beszélve melyek csak növelik a beleélést. Most állok neki már majd a 4. végigjátszásnak.

Ellenben a New Vegasban kicsit csalódtam. :( Ez a retro-futurisztikus világ mintha el is tűnt volna belőle, nem érződik rajta. Ami nagyon nem tetszett még az a béna pályatervezés. Meg még volt egy két dolog a játékban ami hatalmas visszalépés a 3-hoz képest. De nem mondom hogy rossz játék inkább más mint a 3 sőt azért játékmenetben, küldetések számában, itemek és fegyverek terén alázza a 3-at.

Ha még nem próbáltad uccu neki mert öszeségében jó játék. De arra készülj fel hogy sokkal kopárabb a játéktér, nincs annyi felfedezni való és néha unalomba fulladhat (ez inkább a játék végére jellemző) mert valamiért akkor már nemigen termelődnek enemy-k, így alig találkozol ellenséggel. Ami viszont egy hatalmas pofont add a 3-nak az az 50-es szint lesz (összes dlc-vel). Míg a fallout 3-ban 20-as szintig fejlődhetünk majd később a Broken Steel dlc-vel már 30-ig addig a New Vegasban alapból 30-as a max szint de ha kijönnek a dlc-k hozzá akko akár level 50-esek is lehetünk. :)

Új hozzászólás Aktív témák