Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
GypsFulvus2 #5333 üzenetére
Elvileg ilyen finomságokból áll: water, sugar, carbon dioxide, acid citric acid E 330, flavouring, flavouring: caffeine, guarana extract, vitamin blend: niacin, vitamin B6, biotin, vitamin B12; flavouring: quinine, colour brilliant blue FCF E 133.
A kinintől elvileg "világít" black light alatt, habár én nem próbáltam.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
zalman90 #5262 üzenetére
Who Dares Wins: M.A.R.Go.T. will ask the player character to approach the console to be identifed. Passing a "very hard" Speech check, using the Science skill, displaying the Senate employee ID, or using the Robotics Expert perk gives access to more information and causes the nearby sentry bots and Mister Gutsies to no longer be hostile. M.A.R.Go.T. will also mention that the fuse for the Metro needs to be replaced before the train to Adams Air Force Base can be used. She will not however, allow the sentry bot with the replacement to be activated until the security breach is contained.
(Wikia)
At the junction where the working metro can take you to Adams AFB, there are two locked doors requiring a key to enter. There is no key to be found, however. The doors open when you kill the Presidential metro bot, although this will of course make all other bots/turrets turn hostile. There is no loot behind these doors (just more bots). If you shoot the Presidential metro bot in the combat inhibitor, causing it to frenzy, the other bots/turrets will attack it and not you. However, the doors will not open.
(Wikia)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
mikrosuttii #5163 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #5159 üzenetére
A teaser site egy kódolt üzenettel bővült.
ZL QRNE FVFGRE. V'Z URNQVAT GB GUR VAFGVGHGR. TBQ XABJF JUNG UNCCRARQ GB GUVF CYNPR ABJ. GUVF BYQ ONFGNEQ JVYY URYC HF. UR ZHFG URYC HF. --0321--
(Egyszerű Caesar-kóddal van elkódolva, így egyszerű megfejteni, ezért nem veszem el senkinek az örömét, hogy rájöjjön maga.
)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Wut?
Nálam 12EUR-ra írja mindkettőt.
Pedig 5 EUR-ért bezsákoltam volna őket.Szerk.: Áh, gondolom flash sale-ben volt, buktam.
Szerk2.: Nyári vásárt tudom, de nem szoktam nézegetni naponta. Tulajdonképpen nem létfontosságú, itt ül a polcon mindkettőből a gyűjtői, de ilyen pici pénzért megvettem volna őket PC-re is. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
hubai1979 #5017 üzenetére
Annyira nem bonyolult: jobb felül zöld "Download (Manual)" gomb, majd a fájlok listájánál "Download manually..." opció a kívánt elemeknél, kiválasztod a letöltéshez használt szervert, és kész.
Előtte regisztrálsz egy accountot, mert anélkül nem tudsz 2Mb-nál nagyobb fájlokat letölteni.
(#5016) Jorus: Köszi!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #5006 üzenetére
Charon nem fog használni energiafegyvereket. Small Guns skillje van, így az ebbe a kategóriába tartozó csúzlikkal fog lődözni (shotgun, sniper, assault rifle, pisztolyok, stb.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #4988 üzenetére
"Tigerscorpio, nincs mit.Azert irjunk meg ide, mert szorakoztato hallgatni - olvasni - mas elmenyeit is"
Nem is tudjátok, mekkora felüldülés végre igazi ontopik dolgokat olvasni, nem azt oldalakon keresztül, hogy milyen modot kell felrakni, meg kinek miért nem indul a játék.
Jó játékot! -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Buster17 #4944 üzenetére
Beszélj még egyszer Macreadyvel, kérdezd a Vault 87-ről. Ha megemlíti a Murder Pass-t a szövegében, akkor kérdezz rá az alternatív útvonalakra. Ezután tudod majd Josephet megérni, hogy izzítsa be neked a számítógépet.
Joseph csak akkor teszi ezt meg neked, ha Pennyt megmentetted a slaverektől Paradise Falls-ból.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Buster17 #4928 üzenetére
Kétféle módon mehetsz ki a Vault 87 felé innen: vagy meggyőzöd Mayor Macready-t, hogy hadd menj át a Murder Pass-on, vagy pedig miután kikérdezted a Murder Pass-ról, érdeklődsz nála alternatív útvonalak felől. Ezután elmész a bejárat közelében található épületbe, és megkéred Joseph-et, hogy indítsa be neked a régi terminált. Ezt meghackelve is bejuthatsz Vault 87-be.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #4908 üzenetére
Az Operation: Anchorage és a Mothership Zeta a két kevésbé jó DLC, a másik kettő szerintem sokkal jobb, mindenképpen javaslom őket.
Ha Megatont felrobbantod, akkor arra viszont figyelj, hogy előtte szerezd meg a bobbleheadet onnan, mert robbanás után nem fogod tudni felvenni, és így nem tudod összegyűjteni az összeset.
"Amugy mi lesz a robbanas utan Megatonban ?" Sugárzás.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszönöm, tisztában vagyok az alternatívákkal, de ez eleve nem is volt kérdés.
Annyi történt, hogy beírtam egy friss hírt, erre jönnek itt mindenféle YouTube-os hozzászólások, amiben olyan dolgokat akarnak megmagyarázni, amiket én nem kérdeztem és nem állítottam. Igen, az ilyentől fel szoktam kapni a vizet, mert ki a fenét érdekel? Ki kérdezte?
Mindegy, túl van ragozva ez az egész, mindenki hallgassa a zenét úgy, ahogy akarja, néhányaknak azért átjött az információ.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tényleg ilyen nehéz megérteni? "Én meg szoktam venni azokat a zenéket, amiket szeretek, ha van rá lehetőségem. És most van."
De én kérek elnézést, hogy postoltam egy ontopik hírt, legközelebb nem fordul elő, sokkal izgalmasabb a modokkal baszkodást meg a "jaj nem fut a FO3" hozzászólásokat olvasni tonnaszám. Az eszem megáll, komolyan.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tegnap a Bethesda végre elérhetővé tette néhány játékának a zenéjét az iTunes-on, természetesen a Fallout 3 zenéje is köztük van, bár kicsit borsos áron (12€).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Willhunting #4824 üzenetére
Szia!
Az adott S.P.E.C.I.A.L. tulajdonság bobblehead felszedés után is tudsz további special pontokat hozzáadni az adott képességhez a megfelelő tulajdonságokkal (pl. az intense training perk-kel, stb.).
Egyetlen esetben számít, hogy mikor veszed fel a bobblehead-eket: ha csupa 10-es tulajdonságra gyúrsz. Ekkor ugyanis a 30. szint elérésekor az "Almost Perfect" perket választva minden S.P.E.C.I.A.L. tulajdonságod 9-re nő, majd ha ezek után begyűjtöd a bólogatós figurákat is, akkor minden tulajdonságot 10-re tudsz feltornászni. (Persze más úton is feltornászhatod 9-ig a tulajdonságaidat, az előbbi csupán egy módszer.)
(#4826) PeL: Van rá perkem!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szia!
1.) Ez egy ismert bug sajnos. PC-n konzolparancsokkal javítható:
PC users may be able to work around this bug by selecting Scribe Yearling in the console and typing startconversation 14 FFDCArlingtonScribeYearlingGreeting1.
(forrás)2.) Igen, bemész és egyszerűen felmarkolod.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát igen, ahogy a vicc mondja, az optimista angolul tanul, a pesszimista héberül, a realista meg lőni.
A dícséret köszönöm (figyeled az automatikus tárgyeset?), gondolom erre a képre gondoltál. Mondjuk a galériából látszik, hogy miért szeretem a Fallout játékokat... vagy fordítva.
Fallout 4-ről egyelőre még semmi hír nincs sajnos, én abban reménykedem, hogy az Oblivion 2006, Fallout 3 2008 menetrendhez hasonlóan a Skyrim után két évvel, azaz jövőre játszhatunk új Fallout játékkal. (Már persze ha nem a majáknak volt igazuk...
)
Kicsit tartok az új Fallout-tól egyébként, nagyon kíváncsi vagyok, hogy az idén év elején eltávozott Adam Adamowicz nélkül mire fognak menni, mert az az ember egy géniusz volt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
remington2 #4662 üzenetére
Ez egy játék, ha úgy tetszik: mese. A vaultokban végzett kísérletekkel kapcsolatban pedig: nem akarlak megbántani, de rettenetesen naív vagy. Én sokkal mocskosabbat is el tudok képzelni a mindenkori politikai hatalomról.
De ha már kötözködés: nincs olyan szó, hogy sugárfertőzés. A sugárzás nem fertőz, nem vírus vagy betegség. A szó amit keresel: sugárszennyezés.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egy RPG ilyesmiktől RPG: a döntéseidnek következményei vannak - jelen esetben az, hogy elakadsz a fő történetszálban adott esetben. Amúgy szinte biztos, hogy magadtól is fel tudtad volna venni a fonalat, csak sokkal tovább tartott volna: az ember előbb-utóbb elvetődik a kulcsfontosságú helyekre.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, nyugodtan leadhatod folyamatosan a Quantumokat, ahogy megleled őket. A küldetésnek akkor lesz vége, ha odaadtál 30 palackot, de ezt nem kell egyszerre. (Én mondjuk összegyűjtöm inkább, és egyszerre adom oda, mert így könnyebb számolni, de ez csak az én saját hülyeségem.)
Amúgy nem tudod bebukni ezt a küldetést, ugyanis - ha minden kötél szakad - fel tudsz majd venni egy Quantim Chemist nevű perket, amivel minden 10 összegyűjtött Nuka-Colából egy Quantumot tudsz csinálni. (A Broken Steel DLC kell ahhoz, hogy ezt a perket választhasd.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát, hirtelen nem tudom melyik fegyverre gondolsz, amire én gondoltam elsőre, azt korábban te is meg fiATHaLON is említettétek már.
(#4447) Hunork: Ted-et Rivet Cityben vagy a bárban, vagy a Common Roomban tudod a legnagyobb eséllyel elcsípni. Az öreg Tenpennyt simán kinyírhatod az erkélyen, ha senki nem látja, senki nem fog tudni róla.
A Trouble on the Homefront küldetést indító rádióadást automatikusan veszi a Pip-Boy-od, ha a Vault 101 körül mászkálsz, viszont csak a Waters of Life küldetés befejezése után lesz aktív, ha ezzel a küldetéssel nem vagy még kész, addig nem kapod meg a Vault-osat sem.
(#4453) fiATHaLON: Csak nem Die Hard? (Ho-ho-ho!)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Nuka-Cola Challenge egy ritka aljas küldetés volt. Első végigjátszáskor elég sokára találtam el Gridershade-be, és addigra egy csomó Quantumot felszedtem már és el is fogyasztottam. Vért izzadtam, mire összeszedtem a küldetéshez szükséges 30 palackot.
(Most arra hajtok, hogy 59-et gyűjtsek össze, haszonmaximalizálás miatt. Természetesen Quantum Chemist perk nélkül, azzal viszonylag egyszerű lenne.)
(#4432) Hunork: Ja, hogy Fort Constantine. Az ahhoz tartozó küldetést az Underworld-ben kapod Mr. Crowley-tól.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
GypsFulvus2 #4365 üzenetére
Éppen ez az, hogy nem szoktak. De olyan volt már, hogy a FONV konzolon is kifagyott.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Eléggé más a hangulata valóban.
A környezet sokkal fantáziátlanabb, mint a FO3-ban, viszont játékmechanikailag elég jó újításokat tartalmaz, és nekem a sztori is jobban tetszett a FO3-nál, sokkal több választási lehetőséggel.
A New Vegast az Obsidian Entertainment fejlesztette, és a Bethesda adta ki. (A FO3-at ugye a Bethesda Game Studios fejlesztette.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
fiATHaLON #4346 üzenetére
Ez nyilván teljesen szubjektív, meg nekem csak a vanilla verzióhoz volt/van szerencsém, de a Mothership Zeta az újkori Fallout-ok történetében (ide értve a FO3-at és a FONV-t) nekem a legkevésbé bejövős DLC, én kimondottan utáltam. Bukó, hogy egy achievmentet nem csináltam meg onnan, így most tolhatom újra végig.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
fiATHaLON #4273 üzenetére
Little Lamplight nekem nagyon tetszett, egészen különleges hangulata van. Elég nehéz szavakba önteni (meg spolierezni sem szeretnék), de nekem valahogy olyan furcsa, melankolikus szomorúság lengte körbe.
A modok hiányát annyira nem bánom, jól elvagyok én a vanilla játékkal is.
HaaS: Van még pár Xbox achievement amit még nem gyűjtöttem be (rossz ill. semleges karmával elérni bizonyos szinteket), most ezekre hajtok. Legutoljára azt hiszem egy jól sikerült üzletet ütöttem nyélbe egy hokikapussal (ennyi remélem még nem spoiler).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, igazából csak azt szerettem volna, ha engem is bevesztek a játékba.
A szómagyarázatokat pedig külön köszönöm, bár ennyire extrém módon hülye azért nem vagyok.
Akárhogy is, pörgessétek a topikot, inkább ezt olvasom mint a százezredik siránkozást amiatt, hogy nem indul el vagy kifagy a játék.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Ryder62 #4162 üzenetére
Nem hiszem, hogy az Obsidian csinálná a FO4-et.
A TES mellett a FO lett a Bethesda másik nagy franchise-a, szinte biztosra veszem, hogy a Bethesda Game Studios fogja csinálni a negyedik részt. A New Vegas valószínűleg azért lett kiadva az Obsidian-nek, mert a FO3 sikere után szerettek volna még némi pénzt a FO univerzumból, ugyanakkor a csapat már a Skyrim-en dolgozott. Most ez a csapat felszabadult (egy része valószínűleg még dolgozik majd a DLC-ken), csinálhatják a FO4-et. (Ráadásul az engine-t is átdolgozták, ami ugyan még mindig Gamebryo alapokon fut, de nem hiszem, hogy az új FO elkészítését ezzel az engine-nel kiadnák a kezükből másnak (ráadásul pont annak az Obsidian-nek, akiknek láthatólag nem a technikai megvalósítás az erősségük).)Az igazi azért az lenne, ha a level design és a game design a Bethesda hatásköre lenne, történet szempontjából viszont jöjjön csak az Obsidian. Írni tudnak, de a technika közelébe ne kerüljenek, mert néha tényleg borzalom, amit művelnek.
2013-ban meglátjuk, ha meglátjuk.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4160 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez így ebben a formában nem igaz, mielőtt elkezded a végső küldetést, a játék szól, hogy innen nincs visszaút. Az más kérdés, hogy elolvasod-e, amit kiírkál...
(#4156) Ryder62: Ha azt mondom, hogy nekem több csengőhangom is FO3 zene (az egyik pont a Requirem for Humanity 1:45-től kezdődő része), akkor mennyire tűnök megszállottnak?
Nekem a kedvenc betétdalom egyébként a Rhythm for You (természetesen ez is csengőhang).
Most az L.A. Noire-ral játszom, amikor a rádióban megszólalt az Into Each Life Soma Rain Must Fall, esküszöm beleborzongtam.(#4155) Jorus: Nekem is a Fallout 3 az etalon, azt mondhatom, hogy a "legkedvencebb" játékom, ever. Néhány, a New Vegasban bevezetett játékmechanikai újítás hiányzik, de összességében tökéletes-közeli játékot raktak le az asztalra Bethesdáék, már várom a Fallout 4-et; Skyrim-ezés közben is mindig az jut az eszembe, hogy szép meg jó, de nem Fallout. Ez beteges, azt hiszem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezt nem ide akartam.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #4106 üzenetére
Pedig az az egyik legjobb, ki ne hagyd!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kareszovics #4046 üzenetére
Rakétavetőre gondoltam, amit írt a kollega a hozzászólásában, csak nem azt írtam. Ne kérdezd, miért.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kareszovics #4042 üzenetére
A behemoth-oknak nincs lőfegyverük, csak a tűzcsapokból fabrikált bunkójukkal ütik a játékost.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FehérHolló #3971 üzenetére
Vagy a Chinese Stealth Armor, amit az Operation: Anchorage DLC végén kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest