- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
gukicsa #2994 üzenetére
Igen, a honosított változat szívás. Külföldről beszerezhető, csak nehogy német nyelvterületről rendelj, mert az meg cenzúrázott verzió, még ha éppen angol nyelvűt találsz is.
DArchAngel: Oblivion sokkal jobb, már a fejlődési rendszere miatt is. FO3-at már végigtoltam 2 és félszer, de Obl. még mindig a gépemen van a 2. karakterrel. Sokkal bővebb is, már 200 küldetésnél járok, FO3-ban meg kb. 50 van talán.
Xblades: Jártam, de már nem emléxem pontosan. De úgy emléxem, hogy a lerombolt kúria tulaja vitt le.
Jorus: Vsz. ott nincs optimalizálva a grafika, ill. az ATI driver gázos abban a felbontásban. Láttam már mindkét hibát nem egyszer.
-
Tapasztalta már más is, hogy Greyditch-ben, néhány területet kivéve brutál mód leesik az FPS? 1920*1080-ban játszom, konfig az adatlapomon, launcherben mind AA, mint aniso maxon. A játékban mindenhol 40-50 között tanyázik az FPS Fraps szerint, de Greyditch-ben sok helyen huzamosabb ideig 10 alá esik.
-
alien_
őstag
20 dolog, amit nem tudtál a Fallout 3 -mal kapcsolatban
"The very first piece of Fallout 3 art was created by lead artist Istvan Pely in 2004. It was the power armour image that eventually became the game's cover."
-
gukicsa
csendes tag
Sziasztok
Nem tudja valaki, be lehet szerezni még valahol a nem honosított angol nyelvű változatot? Az 576 -ban vagy a CD galaxyisban vagy bárhol máshol csak a magyar verziót találom. Az pedig gondolom eléggé problémás a patch-ek, a DLC-k, és a modok telepítése szempontjából. A steam nem játszik egyrészt az arcpirító árai miatt, másrészt mert mobilnettel kicsit necces lenne letölteni... Az 576-ban ki volt írva az angol verzió is, de kiderült hogy az csak a honosított, és a telepítéskor választhatod az angolt...
-
Xblades
tag
-
Janoex
tag
hello ,nemrégen voltam a temetőben és ott lesz valami küldi?mert nem volt ott senki sem
-
Janoex
tag
thx
ez tényleg hasznos oldal -
Janoex
tag
akkor mondjatok egy jó gyors oldalt ahol lelehet szedni a dlc-ket mert eddig olyan oldalakon voltam ahol 16k-val jött
-
Xblades
tag
Na tehát az alap játékban 20-as a max szint.
Amit mint írták bövithetsz moddal de az még instabilabá teszi az amúgy is bugokal teli programot.
Amit ajálani tudok tedd fel a 3.Dlc-t (Broken steel) ami plusz 10 szintet ad csak ugyan de lassabban fejlödsz, és két szintenként ad új perket is. -
stikyo
tag
Hát mikor megtudtam, hogy csak 20 szint van... Először azt hittem, valami bug, hogy nem ad több xp-t... De egyébként van egy mod, amivel 100-ig lehet fejlődni, én nem próbáltam, mondjuk.. Elég hamar ráuntam a game-re. Már az Oblivionhoz képest, amivel már évek óta játszom
-
Janoex
tag
hahó, én most ott tartok hogy felnégyelem magam,nem ad több xp-t .nem fejlödök 20-as szinten maradtam.
a Lincoln puskával mászkálok,és vagy az elsö vagy a második lövésem már kritikus találatés a sereg kilöve
.de nem ad xp-t
-
Shodan
őstag
Újra kellene tennem az XP-t vagy lehet hogy inkább már Win7 teszek fel.
És egy olyan kérdésem lenne, hogy elég ha dokument mappából a my games-ből kiszedem a saveket?
oprendszer reinstall után ha ugyanoda visszamásolom működni fog?, nem kavar be az a fos windows live? -
GAbre
veterán
válasz
Xblades #2968 üzenetére
Nekem magyar verzió volt fenn eddig(tört),vártam a magyar verzió forgalmazójára hónapokat,h válazsoljon az emailemre,mert ki akartam cserélni az angolt magyarra(persze telefonon se lehet őket elérni....)
MInd1,a tört magyarra vhogy varázsoltam live-ot!Beírtam a kódot,elfogadta lett live-om!
Ezután felraktam az angolt(ha már angol verzióm van....)
Mindent megcsináltam dlc-k berakva,de NEM MEGY A 101ES MENEDÉKBE vissza nem tudom fogni a rádiót,csak,ha bemegyek az ajtón,de ott meg csak sistergés van,és a páncélajtó nem nyílik!
De mostmár a magyar nyelvűnél is ezt csinálja....
NEM LEHET,H SZINTKORLÁT VAN EHEZ A KÜLDIHEZ?
Ugyanis most kezdtem el újra... -
válasz
Xblades #2970 üzenetére
Nice.
Amilyen n00b vagyok FO3-ban, meg nem mondtam volna, hogy ezek ingame képek, pláne nem, hogy hol készültek.
TŐ Tower után egyébként folytattam a vándorlást NY-i irányban, így belefutottam a Dunwich Buildingbe. Na, az nagyon tetszett! elkapott a Doom3 fíling.
Ghoul-ok mindenfele, hörgés, radioaktív sugárzás, nyögések, sötét romok, nyakba ugró zombik, csak a fel-felcsapó flamer világította meg a helyiségeket. Szép volt.
Most épp a szőke csajszinak mentem el Nuka-Cola Quantum-ért a gyárba. Mondom ez olyan bemelegítős küldi, pár kólát felnyalábolok a raktárból, aztán megyek a jutalom-dugásért. Hát nem pont úgy alakul a dolog.
Nagy nehezen levergődtem a gépesített őrség között az alagsorba, és épp derékig gázolok a világító hasadóanyagban, szerintem már simán világít a karim, de egyelőre nem nagyon tudom, merre tovább, fogytán a skuló, jönnek a Nuka gépek, háááát.... meglássuk...
-
Egész tetszik a gáma.
Jó Obli-s szokás szerint hanyagolom az MQ szálait, és kalandozok szabadon. Gyorsban le is rendeztem a raiderek hátsóját Evergreen Mills-ben, van rendesen loot, megvan a tuti shotgun is, széthenteltem mindenkit. Aztán megoldottam a Tenpenny Tower dilemmáját is. Lementem a metróba, kifektettem Roy-t, aztán benéztem az öregúrhoz a torony tetején, és kitapétáztam az agyával a szobáját, csak úgy a rend kedvéért, mit lövöldözik ott mindenkire, nemde? Este folyt. köv., már várom.Apropó, itten nem szokás jó svádájú képeket postolni, hogy kicsit színesítsék a topicot?
-
GAbre
veterán
Vki tud segíteni!?:
Megvan a magyar játék is,de én angolul vettem meg!
És a magyart raktam fel először,csináltam 1 live-os belépőt,működött minden,mentek a dlc-k is!
De mondom,felrakom az angol verziómat,felpatcheltem,beléptem live-ba,felraktam a dlcket!
De a 101s menedék üzenetet nem kapom meg,ha belépek a 101es menedékbe,akkor elérhető lessz a 101es ádió hulláma,de nem szól semmi(és nem tudok visszamenni a 101esbe),és ha kimegyek,akkor meg hatótávolságon kívülre kerülök az adótól......
Ideges lettem,gondoltam visszarakom a magyar verziót,de ott meg nem tudok belépni live-ba!
Hiába nyomom a home gombot semmi...
Cracket néztem,de csak régit találtam(tudniillik,utálom koptatni a gyári lemezt....)
VKi tud vmi tippet,hogyan tudom előcsalni a liveos ablakot? -
válasz
GombócArtúr #2965 üzenetére
Én most poroltam le a játékot, anno játszottam vele pár órát, de nem fogott meg, most gondoltam megint nekimegyek. Nekem csak a sima alap játék van fent, semmi patch, és nem fagy, működik normálisan.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Xblades #2963 üzenetére
Hi!
Felraktam az 1.7est, de ugyanúgy lefagyogat, hol öt percenként, hol két-három órát is megy...
Ha valakinek van használható ötlete vesse ide, kérem.Ha felrakod a patchet, nem kellene az exe fájloknak is változnia? Nekem ugyanúgy 2008 decemberi dátumok maradnak mindenhol, és a 1.0.0015ös a verziószáma a játék szerint...
Egy ilyen gép nem felelne meg a követelményeknek?
[link]Nem tartom magam bénának, de ez bolondot csinál az emberből...
-
Xblades
tag
válasz
Xblades #2963 üzenetére
Hello
Várom azok jelentkezését, aki ért (vagy tudja hogy kell) a Fallout 3 Geck-ben az NPC-ék szerkesztéséhez.
Segítség kellene ahhoz hogyan lehet beállítani a javítást és az árusítást (fegyver, páncél, ruha, étel, ital) a saját készítésű Npc-hez. És a szöveg környezetében is lehessen választani.
Köszönöm
xblades@citromail.hu -
Xblades
tag
válasz
GombócArtúr #2961 üzenetére
Nem zavarja a magyar patchet, tedd fel rá nyugodtan az 1.7-es angolt.
Ami még javíthat rajta a videokártya driver frissités bár a gép amit írtál még a minimum konfigurációt sem éri el. -
GombócArtúr
senior tag
válasz
GombócArtúr #2960 üzenetére
eredeti telepítéssel sem megy normálisan
Csinál még valakinek ilyet? :Ha a játékmentést kezded el betölteni 10 ből 5ször lefagy, be tudod zárni taskbarból a játékot.
Véletlenszerűen fagy le játék közben 10 ből 5 ször csak kikapcsolni lehet a gépet...Asus noti
Athlon 64 2,1Ghz
GF 4570
Win XP -
GombócArtúr
senior tag
Ma kezdtem játszani a játékkal, warez no cd patchel állandóan lefagy, most telepítem újra az eredeti lemezről.
A játék weboldalán levő friss patch-el van valakinek tapasztalata. Tényleg nem megy a magyar patchel? -
Janoex
tag
hello valaki használta már a Lincoln puskát?( művészeti muzeumban találtam egy vitrinben volt)14-es szintü vagyok most és 50-et sebez és halál pontos 44-es magnum löszer kell bele
-
Xblades
tag
válasz
Fortissimus #2956 üzenetére
Kösz volt ideje kiforrni.
-
katt777
félisten
válasz
luw2win #2954 üzenetére
Mindig olvass el mindent, próbálj meg mindenhová bejutni, sok-sok érdekességre, új küldetésekre lelhetsz. XP-t gyűjteni nagyon jó még széfeket először feltörni, aztán meghackelni az azt nyitó számítógépet, így mindkettőért jutalmat kapsz. Ja, feltörésből is ki lehet lépni, ha már látod, hogy mindjárt törni fog a hajcsat, én pl. egyetlen hajcsattal nyitottam ki az összes zárat a játékban.
Persze zárfeltörés/hackelés előtt nem árt menteni!
-
Xblades
tag
válasz
luw2win #2952 üzenetére
Ha minden probálkozást elszúrtál akkor a terminál lezár és nem tudod megnyitni ( ezért érdemes az utolsó előtt kilépni majd újra probálni) a rendszergazda csak egy kifogás nincs ilyen.
És érdemes sokszor menteni lehetőleg két külön mentésbe.Amúgy a lány Amata volt a felvigyázó lánya, na őket kell megkeresni a legfelső szinten, megszerezni a központi terem kulcsát ott elolvasni a holodiszkeket, amiből kiderül a jelszó ahoz a terminálhoz ami kinyitja a kijátathoz vezető ajtót.
De ha gondolod a weblapomon találsz végigjátszást ami segithet ilyen helyzetekben : [link] -
luw2win
őstag
válasz
katt777 #2951 üzenetére
Jó ezt sejtettem amikor már leírtam, csak hátha, az a baj hogy nem tudom tényleg meghatározni konkrétan hol vagyok.
Az a lényeg h már felnőttem, meg minden, van a csaj akinek nem tudom a nevét, az ad nekem egy pisztoly-t hátha jó lesz még valamire, aztán elvezet valameddig aztán megyek megyek, és feltörök egy hajtót, hullámcsat meg egy csavarhuzó segítségével, aztán megyek tovább, ölöm a bogarakat, és kilyukadok egy számítógéphez és egy ajtóhoz
5 probálkozásom van feltörni a kódod, de elszurtam mind az 5-öt, és most nem tudom hova mennyek, a gép azt irja h forduljon a rendszergazdához, de mindenki csak megakar ölni, akkor most ki a rendszergazda?na ennél pontosabban nem tudom, és bocs az előzőért siettem, és gondoltam gyorsan felvázolom "izékkel és nyavalyákkal" hátha valaki megérni
köszi -
luw2win
őstag
hali!
Elakadtam az elején
Nem tudtam feltörni a számítógépet h kijussak abból a nyavajából, és most nem tudom merre kellene menni, valaki segítsen
köszi -
petersonka
csendes tag
Na majd ha visszajutok a Fellegvárba, megnézzük, hogy ott lesz -e.
Most viszont az érdekelne, hogy hol találom Butch -ot. Tűvé tettem egész Rivet Várost utána.
(Nem öltem meg őt a Vaultban és megoldottam a Vault problémáját úgy, hogy elmehessenek.) -
katt777
félisten
válasz
Mackósajt #2947 üzenetére
Pedig a STALKER-ek nem is ubisoft progik...
Sztem meg a sok, marketinggel kondicionált user ostoba, hogy megveszi az új programokat. Én csak akkor, ha már megvannak hozzá a patch-ek, és lemegy az áruk (addig jó nekem kölcsönbe). Persze némelyiknél ez sem segít.Attól a cégtől nem kell többet venni semmit.
-
katt777
félisten
válasz
S e t h #2945 üzenetére
Van ilyen bug, én is belefutottam. Esetleg konzolból visszaadhatod magadnak.
Mondjuk az érdekes lehet, ha megpusztult közben, mert nekem pl. Zimmert kellett visszaadnom a robotos küldi befejezésével, csak halálkarmilag szét volt szabdalva az arca...
Mackósajt: Csak ne német nyelvterületről rendelj.
Mindenesetre nem ez a gáz, hanem hogy továbbra is félkészen adják ki a játékokat (lásd: DLC-k és patchek), mert ha igényesek lennének a munkájukra (de nem azok), akkor nem adnának ki szart a kezükből, ergo bármilyen nyelvű verziót feltelepítesz, nem lenne gondod a játékkal. Szóval nem maga a honosítás a hiba okozója.
-
S e t h
nagyúr
Én a kutyát sajnáltam, mert eltűnt mellőlem, kértem menjen a vaulthoz, de oda nem érkezett meg
Társként viszont full masszív volt a supermutans, szinte dolgom sem akadt mellette.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
katt777 #2935 üzenetére
Én csak azért vettem honosított verziót, mert csak és kizárólag ez volt a boltban, különben angolul játszottam vele. Miután belefutottam a problémába, hogy nem tudom a magyar változatot foltozni az angol verzióhoz kijött javításokkal (ergo DLC-k is problémásak), megfogadtam, hogy többé nem követem el ezt a hibát. A honosított játékokkal egyszer és mindenkorra végeztem, még akkor is, ha külföldről kell rendelnem, mert a boltban csak magyart kapnék.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
petersonka #2942 üzenetére
Nekem nem ő volt a társam, de mindenesetre a kijáratnál várt, mikor megléptem a szikláról. Gondolom minden társsal ez történik. Az Eklávé támadás a vaultban szrikptelt elem a játékmenetben, mindekit elkapnak, úgyhogy leprogramozták a társ kezelését ebben a helyzetben.
-
petersonka
csendes tag
Üdv! Elkapott az Enklávé, de volt egy társam, Cross Csillaglovag. Hollósziklára vittek, és őt nem hozták velem. Ha megszököm az Enklávésoktól, újra viszont fogom őt látni? Vagy meghalt? Vagy a Fellegvárban kell újra felvennem, mert ez felért egy kirúgással? Vagy egy programhibám lesz? Választ előre köszönöm.
-
katt777
félisten
Hát, próba szerencse. Angol verziósok biztosan nem tudják megmondani.
Mondjuk egyrészt beszélek angolul (értek is
), másrészt azért nem várok magyar kiadásra, hogy aztán szívjak a javíthatatlan bugokkal (még az angolban is maradt éppen elég). Német nyelvterületen meg évek óta cenzúrázzák a játékokat (FO3-at is!), szóval olyat meg nem veszek, haverom is szív eleget az Ausztriában gyorsan megvásárolt játékokkal, közben meg azzal vigasztalja magát, hogy mindenki másnál előbb megszerezte
.
Turning Point volt érdekes ilyen szempontból, az már az angol verzióban is cenzúrázott volt, de ha Vista alatt és DX10-ben játszott az ember, akkor nem.
Más kérdés, hogy mekkora ganaj egy "játék"...
-
-
katt777
félisten
Hát sajna ez a gáz a magyar kiadásokkal, nem feltétlenül jönnek hozzájuk a patch-ek. Ha mindent alapra téve is hibázik, akkor kezdheted a régi FO3-osok által már jól ismert 50X megyek föl a dombra + TCL, átugrok más helyre és visszamegyek, stb. technikákat, amelyek miatt drasztikusan megnövexik a játékidő. Lehet, direkt építették be ezeket a bugokat az engine-be, hiszen amíg Oblivionban 200+ küldetést is végrehajthatsz, itt mindent kijátszva (csak feljegyzésekben találtakat is), DLC-kkel együtt össz-vissz 51-et tudtam.
-
katt777
félisten
1.7-es? Bár mondjuk nálam egyik fordítással és patch-csel sem csinálta.
Ha valami tuning van a gépen, vedd vissza, mert az okozhat ilyet, illetve VGA. Szoktam volt mondani, hogy akinél memtest, IBT, 3DMark és társaik gond nélkül futnak, azok gyorsan kezdjenek el FO3-azni.
ini-fájl mod még bekavarhat. -
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
A problémám az,hogy mindig ugyanannál a jelenetnél lefagy a játék /még az elején,a Vaultból menekülés közben/.
A játék magyarosított,a legutóbbi patch fenn van.
Mindez 64 bites Vista alatt. Konfigom az aláírásomban.Minden segítséget köszönök.
Üdv:S
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2810 üzenetére
nagyon jó választás a Black Hawk is
-
katt777
félisten
válasz
Fortissimus #2929 üzenetére
Ha jól rémlik, le voltak fordítva azok is, a kódfeltörésnél persze nem.
-
katt777
félisten
válasz
Fortissimus #2920 üzenetére
De, lehet, csak nem nekem szólnak.
Magyarítások portálon fent vannak a "teljes" fordítások.
-
Fortissimus
őstag
válasz
$p@rr0w #2921 üzenetére
en is probaltam a magyar valtozatot, de lehet ,h az meg vmi korai verzio volt, mert sok minden megmaradt angolnak. igen sajnos megteszik, h olyat is leforditanak amit nem kene. amugy en se vagyok ellene a magyar verzioknak, csak legyen minosegi. Megiscsak jobb az anyanyelven jatszani
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Cyrusv10 #2918 üzenetére
(#2916) Fortissimus: Hogy értve "mindent"? Nem láttam hátrányát ezen az egy dolgon kívül a magyar változatnak, nem értem miért kéne angolul játszani. Engem spec. fáraszt az angol szöveg, mert nem tudom szóról-szóra ugrálva olvasni, hanem értelmeznem is kell közben.
(#2918) Cyrusv10: Nem tudom mire gondolsz, de Reloaded-es warez release egy 3mb-os magyarítással.
(#2920) Fortissimus: A fordítás nem azt jelenti hogy mindent magyarra fordítunk, a tulajdonneveket, címeket, fantázianeveket eleve nem kéne piszkálni, csak sajtos megteszik...
-
Fortissimus
őstag
válasz
katt777 #2919 üzenetére
sztem pedig nem lehet mindent leforditani, nincs mindenre magyar megfelelo, vagy ha igen eletidegenul hangzik. es akkor meg nem emlitettem a szovicceket se.
elismerem vannak jol sikerult forditasok is (van ahol meg jobb is mint az eredeti), de nagyon ritka, ezert preferalom az eredeti nyelvetgtamate: etek az mi? etel lenne? (en angolul nyomtam)
-
katt777
félisten
válasz
$p@rr0w #2915 üzenetére
A fősztorinak eleve nincs vége a tisztítónál, majd csak ha visszatértél az enklávéból.
Cyrusv10: Gondolom a letölthető fordítást tette fel, mellesleg DLC tudtommal csak így magyarítható.
Fortissimus: Bármit le lehet fordítani rendesen magyarra, ha az ember a szótáron kívül némi magyar nyelvismerettel, és tehetséggel is rendelkezik. Sajnos ez nem csak a játékok terén roppant ritka, elég csak filmeket/könyveket megnézni, vagy ua. filmnek a régi és az újabb szinkronját összehasonlítani. Lásd pl. Ágyúgolyó futam: utóbbi szinkron szó szerinti, messze nincsenek benne akkora poénok, mint az eredetiben. Mindenesetre ma egy fordításnak olcsónak kell lennie, nem minőséginek.
-
gtamate2
veterán
válasz
Fortissimus #2916 üzenetére
hát ja, elég furcsa az ÉTEK fordítás
-
$p@rr0w
őstag
válasz
katt777 #2913 üzenetére
Nem is, visszakerestem, és kikapcsoltam a magyarítást, így hiba nélkül ment minden.
Sőt még a Fawkesnál lévő cucok is megmaradtak! Durva h még mindig nincs vége teljesen a fősztorinak, vagyis kaptam egy újabb küldetést az enklávé ellen, bár lehet ez már vmelyik dlc miatt van.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
katt777 #2913 üzenetére
SPOILER! Na mindenki kapaszkodjon bele valakibe, eljutok a Jefferson emlékműig, ott bemegyek, apa gyilkosát először véletlenül futni hagyom, game bebuggol nem tudok semmit csinálni, visszatöltöm, most megölöm, beindul végre a csaj scriptje elkezd a távbeszélő dumálni, kiderül h valakinek be kell menni a sugárzásba, na mondom itt a Hawkes beküldöm, talán gondoltak erre a játék készítői. Csajnak mondom h bemek én, beküldöm a Hawkest, beindítja, átvezető videó lemegy, köv kép: magamhoz térek a főhadiszállásukon egy szobában, Hawkes az egyik sarokba bebugolva ismételgeti a küldetés szövegét, feladat továbbra is h kapcsoljam át a cuccot a Tisztaság tervhez, elmegyek oda, bemegyek, már mindenhol átalakult tiszta víz termelésre, de azért a feladat ua. bemegyek vissza a kontroll roomba, erre bezárnak nem lehet kijönni.
Elvileg a vízkészletet is meg lehetne fertőzni v mi de a külső adagolónál csak kiírja h itt további adalékokat lehet beadni, és leokézhatom, nincs más opció (pedig küldetésként ott van h fertőzzem meg a vízkészletet ha akarom...
-
katt777
félisten
-
$p@rr0w
őstag
Megatonon, vagy a Tenpenny toweren kívül lehet még valahol állandó lakhelyem?
-
katt777
félisten
válasz
$p@rr0w #2901 üzenetére
Hát, akkor nem egyezik a monitorjaink fényereje (különben játékban sem kéne feltolnod); egyébiránt minden kép rendesen szokott nálam megjelenni (másoké is), de volt már más topicban, hogy így derült ki egy monitorhiba. Nálam teljesen jó kép van 2D-ben és 3D-ben is, nem kell állítgatnom. De nézd meg az Oblivion rovatomban v. a gamepodos cikkben a képmentéseket-videókat, ha nálad azok sötétek, akkor ott a monitorhiba. De íme itt egy nálam teljesen életszínes és kontrasztos kép:
petersonka: Glidershade lesz az.
2 ház van ott, a kólamániás csajé, meg ezé a faszié. Ált. ha beszélsz a csajjal a kólákról, utána legkésőbb megjelenik, hogy neki hozd el a cuccot, hogy bevágódhasson nála. A másik ház a fickóé. Persze ezek az NPC-k nem mindig vannak a helyükön, és éppenséggel meg is halhatnak menet közben, ahogy velem Zimmer csinálta, mert konzolból visszatéve roppan nyúzottnak tűnt. Halálkarommal nyúzottnak.
-
petersonka
csendes tag
katt777: Az OK, hogy nem mutatja a térkép, de nem ez volna a problémám, hanem az, hogy mért nincs a célszemély ott, ahol lennie kéne. Nincs sem a házában, sem a környéken.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged