Hirdetés
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
crhis86
üzenetére
Sziasztok!
Na úgy látom, "másoltak" egyesek, mert nálam is csütörtök óta DETTÓ ugyanez.. asztali gépről semmivel sem megy a fb, pedig pár emberrel itt szoktam üzeneteket váltani, kellene... se chrome, se ff, se ie. cache ürítés, cc cleaner, böngésző frissítés megvolt, és semmi.
más gépről, sőt, az én netemet wifiről kapó laptopról meg megy probléma nélkül. de az asztalin egyszerűen sehogy sem tölt be. időtúllépés kb 2 perc töltögetés után a hibaüzenet... -.-"mi az isten van ezzel napok óta??

a szolgáltató szintén UPC...
szerk.: ja, wi fi router TP-Link, de azt is, meg a simát is újraindítgattam párszor, sz_rt se ért... nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5490 FHD, i5-8350U, 8GB DDR4,256GB SSD, AAM SZÁMLA(Vállalkozásoknak is!), 1ÉV GARANCIA
- Dell Latitude 7490 FHD, TOUCH, i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Acer Predator Helios Neo 18 újszerű, garanciás erőgép
- RTX 3060TI Aorus/I7-6700K/16GB RAM/1TB SSD
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_