- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Közben rájöttem a chat "problémára" úgy hiszem
Említettem én is meg még páran pár napja,h sok embert jelől a chat pedig nincsenek is fent.Gyors közvélemyény kutatást rendeztem és akik ilyen személyek voltak azok nálam mind telcsiről voltak fent...
Ott lehet vmi bibi.Vagy ez eddig is így volt?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
attiati
veterán
van (ingatlan) hirdetési felület fb-n, amit lehetőleg nem csak pár 10 ember olvas?
hogy lehet hirdetést feladni fb-n?Szeretnék egy albérletkereső hirdetést kirakni.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #3994 üzenetére
dehogy teszek velük jót
kapnak tőlem olyan képet h nem teszik zsebre[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
írtam panaszlevelet fészbúúknak nem tok jelölni .
-
törölt tag
válasz Mr. Elliot #3989 üzenetére
Divat lett ellenezni, ennyi szerintem az egész.
Túl nagy feneket kerítettek neki a facebook részéről a külön bejelentéssel, meg fokozatos átállással, a fenyegetőzések, hogy ...-tól mindenkinek olyan lesz... Ha szép csendben mindenkinek átállították volna egyik pillanatról a másikra, alig beszélnének róla.
Így meg jó reklámot csináltak/csinálnak maguknak. -
qdak
addikt
Viszlát uj face (mozilla)
régi visszaállitás, nálam megy!
bár uj mozillánál kiegészítök kompatibilitás tiltva kell legyen.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Orlin
addikt
válasz Mr. Elliot #3985 üzenetére
Nem nagyon vágom az angolt de valami olyasmit ír,hogy csak akkor tudom szerkeszteni a nevét ha kevesebb mint 100 ember kedveli az oldalt.
Jól gondolom??
Mert akkor szívás...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
"Céges" oldalam nevét szeretém változtatni!Hol tudom?Lehet?Addig eljutottam,h tudok egyedi url nevet adni,de én az egséz nevét szeretném változtatni :S
THX!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
"Céges" oldalam nevét szeretém változtatni!Hol tudom?Lehet?Addig eljutottam,h tudok egyedi url nevet adni,de én az egséz nevét szeretném változtatni :S
THX!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Mr. Elliot
senior tag
Görgess le az üzenőfalad aljára, bár ez mindig nehéz, mert sokszor napokig vissza teker pedig csak a lap aljára szeretne menni az ember ott van egy opció beállítások és azon belül Hírfolyam beállítások szerkesztése itt lehet tömegesen visszaállítani mindenkit és megnézni, hogy milyen alkalmazásokat tiltottál le.
-
fatallerror
addikt
válasz mukibuci #3974 üzenetére
nem az h szégyellem a kommentem, nyilván nem hisz publikba írom de megtévesztő h azt írja h amit a timelineban eltüntetsz azt mindenhonnan teháta tickerből is... és nem akarom h minden comment v like mozzanatom lássák a barátaim, azt leszarom h ha vki az oldalra megy és látja mit írtam oda, de csak úgy ne rakja bele a tickerbe az ismerőseimnek is, majd az ismerősöm elmegy a pl federer oldalára és láthatja h írtam v likeoltam a postját...
az nem megoldás h akkor ne commenteljek v likeoljak... írtam most nekik h mindenképpen kellene a tickernek 1 külön beállítás rész is is h ezt belehessen állítani, engem tutira zavar h bármit csinálok mutatja tickerben...
remélem olvassa majd a fb az üzimetdon't tell me what i can't do!
-
MODERÁTOR
válasz fatallerror #3973 üzenetére
ööö, csak egy kósza kérdés: miért akarsz bármihez is hozzászólni, ha nem akarod, hogy a hozzászólásod lássák - egy publikus oldalra írsz, azért nem lehet elrejteni
írjál a G+-ra, ott nem fogja látni senki sem
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
fatallerror
addikt
kapja már be a facebook mindárt írok nekik... ez kurvára bassza a csőröm
"Who can see stories about my comments and likes in ticker?
To control stories about your commenting activity in ticker and News Feed, always check who can see the privacy of the posts you're commenting on. Learn more about sharing privacy. If you aren't comfortable with who can see the post, please don't comment on it or like it. If you do, a story about your activity will be eligible to appear on Facebook, including on your timeline (profile), in News Feed and in ticker.Remember, your comments and likes are only visible to people who can see the original post. For example, you might comment on a photo one of your family members posts just to family. A friend of yours who cannot already view the photo will not see a story in ticker about your comment.
Please note that unsubscribing from a friend's 'comments and likes' in your News Feed, does not have any impact on whether your friends see it when you comment on or like their posts."
ez miafaszom rohadtul nem akarom h bármi is látszdjon rólama tickerben... azt elfelejtik a hülye facebookosok h 1 oldalnak mondjuk 1 sportoló oldala mindig publikus így maga a post is azaz ezeket mindig befossa a tickerbe én meg nem akarom h lássák a kommentjeim és csaka timelinenál lehet beállítani h ne látszódjanak de az csaka timelinera vonatkozik
ez megtévesztés, nem tudom hány embernek tűnt ez fel ill kit zavar, bár ha tömegesen írnának nekik megcsinálnák.... remélem ha írok nekik visszaírnak, bár nem fognak de megpróbálom
amikor 2008ban v 7ben elkezdtem használni az oldalt pont azt szerettem h egyszerű most meg olyan alattomos adatvédelmi szabályzat van már h geciség...
don't tell me what i can't do!
-
feka007
veterán
Úristen, már névnapoknál is ontják a köszöntéseket ha ismeri ha nem..
-
Hosssszu
őstag
válasz Mr. Elliot #3967 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy buta kérdés, de mivel nem vagyok facebookra regelve, így nem tudom.
Lényeg a lényeg: ha valaki megnézi egy másik illető facebook adatlapját (vagy oldalát, vagy mi annak a neve...), arról kap értesítést a másik? Vagy létezik rá valami program ami ezt megcsinálja?
Remélem érthetően írtam le a kérdést.
A segítséget előre is köszönöm. -
Mr. Elliot
senior tag
Az üzenőfal alján volt régen egy lehetőség vagy van is, ahol megtudom nézni milyen alkalmazásokat tiltottam és kikről iratkoztam le. Ezt hogy lehetne előhívni. Mire legörgetek és megjelenik az opció a fal ismét lejjebb pörög régebbi eseményekhez.
Vissza állítanám az ismerősöket alapra, mert már napok óta nincs új poszt.
Szerk: Sikerült. 432 tiltott alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Mr. Elliot #3963 üzenetére
Oké
-
kpal
nagyúr
válasz Mr. Elliot #3961 üzenetére
jóóóvan na az csak úgy van de van a valós is
na de ha írok levelet vajon reagálnak 1napon belül ??
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Csaináltamn egy kamu profilt bejelölgettem pár emberkét oszt most 2hetes OFF van páran még nem igazoltak vissza .. valahogy nem lehet jelezni az üzemeltetőknek hogy nem kóser így ? lennének akiket jelölnék .
-
MODERÁTOR
ez ugye csak valami vicc? a kis nyílra rákattintasz a bejegyzés jobb felső sarkában, és ott van minden. És tényleg sürgősen állítsd át a nyelvet
szerk: akkor nyisd meg az adott személy profilját és a timeline cover kép alatt van egy "ismerősök" gomb, ha pedig még régi profilja van, akkor legfelül van ez a gomb.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Sir Riccio #3952 üzenetére
A kis x-el csak azt az adott felkerest tudom eltuntetni.
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérésem lenne, hogy mi okozhat olyat, hogy valaki be akar lépni facebookra az email címmel és a jelszóval, és amikor írja jelszó utsó pár karakterét akkor egyszerűen kidobja a böngésző? Iwiwen is ugyanez a helyzet. Most telepítettem újra a kolléganőm gépét (róla van szó) gondoltam az megoldja, de ugyanazt csinálja, és csak az ő gépén. Ha más gépről akar belépni akkor be is tud. Sőt az ő gépén én is be tudok lépni a saját felhasználómmal.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
titán
Hali!
Regebben volt par alkalmazasom, de mar mindet kigyomlaltam, megis jonnek az ismerosoktol felkeresek. Hogy lehet ezt a szemetet vegleg szanalni?
Tudom, ugorjak le a hegyrol, de most nincs kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Ugyanúgy néz ki nálam mint az enyém, legalábbis felépítésre. Nincs feltelepítve valami kiegészítő a böngésződben ami miatt "torzul" a dolog? Volt valami megoldás ami elvileg visszaalakította a timelone-t fallá, és a böngészőbe kellett telepíteni pluginként.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Orlin
addikt
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Orlin
addikt
válasz Sir Riccio #3944 üzenetére
NEkem is az van csak nem ilyen "oszloposan"
-
Orionk
senior tag
válasz Sir Riccio #3942 üzenetére
Aha, köszi
Van is közös ismerőünk.
-
Orlin
addikt
válasz Sir Riccio #3942 üzenetére
Hát nekem miért nem ilyen?
Hogyan lehet így több oszlpba tenni mint neked?Névjegy érdeklődési kör,ismerősök...THX!
-
Orionk
senior tag
Hy !
Az Új, idővonal adatlapnál hol írja, ha valaki kapcsolatban van ?
Tudnátok mutatni egy példa adatlapot erre, hogy valaki kapcsolatban van, és új adatlapja van?
köszi
-
Orlin
addikt
válasz Mr. Elliot #3938 üzenetére
Nem közösek.De a falamon néztem ott nincs semmi jele nem dobta ki ahogy nézem...
-
Mr. Elliot
senior tag
Azok az ismerősök közösek?
Amúgy ha a barátod nem állítja csak ismerősre a képe elérhetőségét akkor a te ismerőseid is láthatják a faladon, mert kidobja oda is.
A cset már nekem is így van, hogy nem csak azokat mutatja akik fenn vannak hanem azokat is akikkel nem rég beszéltem de most mégis offline módban vannak.
HoReSz1975: nem bug, ez már elég sok embernek ilyen lett a fejlesztések alatt.
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
chat funkciónál, ahol látod ki van bent miért rakja azokat is ki akik nem, nincs mellettük a zöld világítás, mégis kint van a képük ez valami bug
-
Orlin
addikt
+ még egy érdekes szitu.Tegnap egy ismimet megjelőltem egy közös képen magamat direkt nem.Nem akartam ,h az én ismerőseim is lássák.Erre a saját ismerőseim is kezdték kommentelni
Ez hogy lehet?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz Mr. Elliot #3934 üzenetére
Az a fura,h van akinek van kis zöld jele és van akinek nem.Régen csak azokat mutatta akik zöldek voltak.
Plusz megnéztem skype-on ki van fent FB-én és vagy 20 ismit mutatott online ameddig az oldal csak hármat-négyetLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
A chat másnál sem jó mág mindig?Szinte csak az offline ismiket mutatja online 2 ember
-
misx
senior tag
válasz DonThomasino #3929 üzenetére
Jah, a jobbaknak még nincs (még nálam se).
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz DonThomasino #3927 üzenetére
Ezek is léteznek idővonalon is. Van itt is ilyen lehetőség. Az én profilomon pl. azért nem látni ilyet, mert nem töltöm ki, de a lehetőség adott rá.
Idővonalra váltástól egy hét áll rendelkezésre, hogy személyre szabjad magadnak úgy, hogy más nem látja addig csak a régi felületet. Ebből az egy hét időintervallumból írja ki a hátra levő időt.
-
DonThomasino
veterán
válasz Sir Riccio #3928 üzenetére
Még nincs timeline om azért kérdezem, hogy mire számítsak.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Sir Riccio
addikt
válasz DonThomasino #3927 üzenetére
Nekem nincsenek ilyesmik megadva szerintem, de ha a Timeleine-on az "About"-ra böksz, akkor sem jelenik meg ilyesmi?
-
DonThomasino
veterán
válasz Sir Riccio #3926 üzenetére
Azért kérdezem, mert eddig egy idővonalasnál se láttam pl
Sportot, Művészetek és Szórakozás, Tevékenységek és érdeklődési körök.
Nekem úgy tűnik mintha ezek eltűnnének...[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz DonThomasino #3925 üzenetére
Átalakul az egésznek a működése, de szerintem el nem tűnik semmi. Most olvastam egy ismerősömnél, hogy problémás mert sok minden előkerül amit eddig nem, vagy csak nehezen tudtál visszanézni, és most gyomlálnia kell. Mondjuk én ezt úgy látom, hogy a hülyeséget nem kell kiírni/megosztani, és akkor nincs mit gyomlálni.
-
DonThomasino
veterán
válasz Sir Riccio #3924 üzenetére
Ilyenkor eltűnik vmi a hagyományos adatlapról,
vagy minden megmarad és csak a kinézet változik?Már olyat is hallottam hogy meg lehet
nézni kit mikor tesz át. Ez igaz?[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz DonThomasino #3922 üzenetére
Március 30. elvileg a "céges" oldalak határideje, szóval gondolom addigra áthúzzák a személyes profilokat is.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz DonThomasino #3922 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, egy régi cikkben(nem találom) december 20. volt a dátum.
-
DonThomasino
veterán
Igaz, hogy március 30. tól mindenkinek átvált idővonalra?
-
CHIPman
nagyúr
-
Orlin
addikt
Ha van egy csoportom ott hol tudok körüzit kűldeni?Régen ment de most nem lelem...:S
THX
-
kpal
nagyúr
emberek az igaz h a face ingyenes valamelyik szolgáltatónál ?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A "céges" oldalamon Timeline van már.Kérdésem lenne ,h mennyire lassítja vajon az oldal töltését ha sok képet szúrok a bejegyzésekhez?Gondolom hat rá...Csak nemtom maga a Timeline sz*r vagy a képel miatt tölti lomhábban.
Nekem azért nincs olyan kicsi netem de nem minden tagom 20 MB körül netezik...Köszi!
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz DonThomasino #3909 üzenetére
Ha már idővonalas az oldal akkor felső sorban található a tagok száma és akkor erre katt, akkor kidobja listába a neveket és mindenkinél lesz egy X. Csak simán ki kell ikszelni.
-
DonThomasino
veterán
válasz Mr. Elliot #3908 üzenetére
És hogy kell kirakni tagot?
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz DonThomasino #3907 üzenetére
Előbb ki kell rakni minden tagot, aztán a szerkesztésnél.
-
DonThomasino
veterán
Csoportot törölni hogy kell?
-
Mr. Elliot
senior tag
3 napja nincs új dolog üzenőfalon, lehet sok volt a leiratkozás.
-
törölt tag
válasz DonThomasino #3902 üzenetére
Amikor átváltottam, nekem kijelezte. Aztán én szinte azonnal publikussá tettem, tehát nem tudom, hogy a későbbiekben kijelzi-e.
Az igazság az, nem terveztem (újabb ) kamureg létrehozását, hogy ezt most megmutassam. -
törölt tag
válasz DonThomasino #3900 üzenetére
Fent az adatlapodon kijelzi (csak neked) ha jól emlékszem, bár én rögtön publikussá tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Gitáros topic
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook