Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Wall post bug problémával küszködök mostanság - különösen Sim City Social-ban. Van valakinek ötlete, hogy mit kellene még beállítanom a böngészőben (arra az oldalra kikapcsolva az AdBlock Plus és a felugró ablakokat is engedélyeztem FF-ben)?
Vigi
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni mi lehet a baj, ha én feltöltök képeket azokat egyik ismerősöm megosztja, és csak azok látják nála, akik nekem is ismerőseim, az ő ismerősei nem?
Nem tudok róla hogy bármit beállítottam volna.Köszi.
-
kilozsul
aktív tag
Nálam csoportokra vannak osztva az ismerősök, precízen be van lőve ki mit láthat és mit nem. De amikor postolok egy új bejegyzést, és nem a "custom" beállítást akarom használni (tehát azt a postot megosztanám másokkal is, akik alapértelmezetten ki vannak zárva a postolásnál), akkor azt csak úgy tudom megtenni, ha kiveszem azt a csoportot a kizártak közül és le is mentem a beállítást.
Nem lehet valahogy beállítani, hogy post ablak alatti kezelésnél, csak arra a postra vonatkozzon a beállítás? Mert néha elfelejtem visszatenni a kizárt csoportot, majd megint lementeni, és így kellemetlen ha az is látja a postot akinek nem kellett volna, csak feledékenység miatt

Másik kérdés: Egy adott csoportot hogy lehet kizárnim, hogy ne lássa a jobb oldali folyamot, hogy mikor mit csináltam, lájkoltam, kit igazoltam vissza?
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy most 2 fényképalbumom is van fb-n, de azt szeretném, hogy az egyikből mint a kb. 5 képet áttenni a másikba. Nem nagyon jöttem rá, hogy ezt hogyan tudom megcsinálni. Valami ötlet esetleg?

-
buci30
addikt
Az fb-chatel van gondom valaki aki tud segítsen mi lehet?
Ami nálam van:
Volt egy fb adatlapom és csináltam egy másikat utána a másikról bejelöltem mindenkit ugye aztán a régit felfüggesztettem most pár napja.
A réginél nem volt semmi gond de most:
Nem látnak a chaten ha felmegyek PC-ről.
A lényeg ,hogy akkor se látnak ha a telefonról megyek fel.
Nem vok a chaten se így még a kis telefon sincsen a nevem mellet mert ugye én se
Ha írnak nekem levelet ott persze jelzi ,hogy telefonon is megfogom kapni ott ott van a kis telefon a levél végén.
De ugye a chat lenne a lényeg ,hogy lássanak.
A réginél csak simán feltettem a telefonra még a telefonszámom se kellet megadnom a profilba és jó volt.
Most kipróbáltam úgyis ,hogy megadtam hátha.... de semmi reakció így se jó.
THX -
aram01
nagyúr
urak ha valakit vissza igazoltam,de véletlenül közeli ismerősnek raktam be,azt hogy lehet átpakolni simának?
köszi -
ugye ez csak vicc, hoyg egyik pillanatról a másikra ilyen idővonal faszsággá változott a facebookom, és vissza lehet állítani?
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
segítségeteket kérném, hogy akiket bejelöltem embereket hol tudom megnézni? Mert törölni akarom az összeset aki nem jelölt vissza, mert blokk lesz.
Régen volt egy app-om chroe.hoz ami beépült fb-ba de most mint ha nem működne.Tudnátok segíteni?
Köszi!
-
malibu
tag
Nálam is működik minden.
Valaki nem tud segíteni az előbbi kérdésemben? -
Thusor
őstag
Nálatok sem elérhető a facebook? Nekem azt írja ki, hogy az Internet explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot.
-
buci30
addikt
Cseréljünk

Nekem meg nem jelzi ,hogy fent vok a chat részen.
Ha gépről megyek fel akkor se ha telefonról akkor se ebből kiindulva a kis telefon sincs a nevem mellet mivel a nevem sincs ott.
Na ez ,hogy lehet?
Pedig a telefonom megvan adva fb.n de ezelőtt nem is adtam meg és ugyis jó volt ahogy feltettem a telefont.
S ez azóta van amióta új profilt csináltam a fészen.

-
malibu
tag
sziasztok!
Az a gondom már régóta, hogy cseten offba teszem magam gépen, sőt telefonon kijelentkeztem és ki is kapcsoltam a telefont mégis ismerősömnél ott voltam első helyen cseten, hogy telefonon elérhető vagyok....egyik ismerősöm már rég eladta az androidos telóját és még mindig mutatja cseten amikor nincs fent gépen...nincs valami beállítás valahol, hogy a telefon ki legyen zárva...idegesít, hogy percenként jelez a telefon, hogy írnak cseten és besértődik mindenki, hogy nem reagálok. szeretném én szabályozni az életemet
kicsit átvette a fész
szóval telefonon is el szeretném érni, de csak böngészni és üzenetet küldeni max...lényeg, hogy ismerőseim ne lássanak cseten, ha gépen nem vagyok belépve csetre. -
kispx
addikt
Sziasztok,
Másnál is 502 - bad gateway hibaüzenetet jelenit meg az fb? -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
A törölt üzeneteket hogyan lehet visszahozni ?
Töröltem egyik üzenetemet, és utólag egy nagyon fontos információ volt benne.
Lehetséges valahogy visszahozni ?köszi
-
Cranium
tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy az FB chat folyton kijelentkezteti? Azt írja hogy megszakadt a kapcsolat, ha frissítem az oldalt, akkor rendbe jön 2 perce, majd megint azt írja az FB chat, hogy megszakadt a kapcsolat.
-
Magany
tag
jo estet mindenkinek,csak szolok hogy magatol megjavult a facebookom....megint feltudok ra lepni gond nelkul.......viszont megosztok egy bizonyos kepet es az ismerosom nem latja,nemtudom miert.....
-
Newyorker
addikt
Akkor én úgy gondolom, h itt akkor nem is azzal van a baj, h maga az acc nem egy személyt takar, hanem azzal, h amit felteszek azt a másik fél spamnek jelölte és több ilyen is volt! Illetve arra gyanakszom pontosabban, hogy több csinikkel foglalkozó zárt csoportba is beposztoltam uazon hozzászólást, kb 6-8 helyre is uazt 1 perc alatt és ezt maga a rendszer észlelhette!
-
kispx
addikt
válasz
Newyorker
üzenetére
A kamuacc-kal az a baj, hogy x ember jelenti, és jön a büntetés.
Nem túl sok lehetőséged van:
1) dobod ezt a profil, és létrehozol a mukibuci által javasolt oldalt, és odatereled az embereket
2) folytatod amit csinálsz, és büntetés lesz a vége
3) nem jelölsz be semmit sem, de üzenetet küldesz vagy a falra kiraksz valamit, ekkor ha sokan jelentik, hogy amit kiraksz az spam, akkor megint bünti
4, nem jelölsz be senki sem, nem küldesz üzenetet, nem posztolsz ki a falra semmit sem. (Ennek meg nincs értelme) -
Newyorker
addikt
Az a baj, h arra alapoztam már mindent, a link-je is csomó mindenen, nyomtatott cuccon van, szval nem igazán akarom, h változzon. Én úgy gondolom, h idegeneknek nem posztolok innentől semmit (értsétek úgy, h eddig se tettem semmi irritálót, max a hirdetésemet posztoltam), nem jelölök be új embereket, meghúzom magam és akkor nem lesz gond! Szerinted?
Most őszintén mennyi ilyen kamuacc van? Több 100.000 kutya van fent, meg macska, az mennyire valós már
A kutyám is fent van, tesóm feltette, van vagy már 3000 ismerőse, persze mind kutya, szval...
ráadásul Ő is jelölt mindenkit, le is tiltották többször, de mindig feloldották! -
Newyorker
addikt
Sziasztok, segítsetek!
Csincsilla táp eladásával is foglalkozom és létrehoztam az fbookon egy "Csincsilla Tenyésztáp Fürdetőhomok Eladó" felhasználót! Bejelölgettem x embert, meg vissza is jelöltek, persze volt aki gondolom nem, de azt nem tudom, a lényeg, h minden oks volt.
Kb 2 hónappal ezelőtt letiltottak, mármint nem tudtam jelölni senkit sem azt hiszem 3 napra, majd utána letiltottak 1 hónapra :S ez még nem telt le. MOst írt egy olyan személy nekem levelet, aki nem ismerősöm és válaszolni akarok neki, majd ezt az üzenetet kapom:
"You're temporarily blocked from sending messages.
Some of your messages have been reported as spam. To avoid getting blocked, make sure your messages are in line with the Facebook Community Standards.
The block will be active for 6 days and 15 hours more."
Most tulajdonképpen engem miért tiltottak le? Mert esetlegesen a bejelölt emberek nem jelöltek vissza, vagy pl. mert beléptem több zárt csoportba is és ott kitettem uazt a szöveget, melyben ugye jelzem, hogy csincsillatáp eladásával foglalkozom.
Nos?

Mit ne csináljak ezután? Mert gondolom ki is tilthatnak örökre nem de?
-
pyron25
aktív tag
Hol tudnám beállítani azt, hogy a profilképem mások számára ne legyen elérhető? Tehát nagyba ne lehessen előhozni, azaz ne is lehessen rákattintani.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Mostmár nekem is átállt TimeLine-ra.
Nézegetem a beállításokat, és azt akartam beállítani, hogy az én TimeLine-omre bárki írhasson.Ezt viszont úgy látom, hogy nem lehet beállítani !,.

Valóban nem lehet beállítani, hogy bárki írhasson a TimeLine omra ?
Két lehetőség közül lehet választani. Vagy az ismerőseim írhatnak, vagy senki sem.
köszi szépen
-
aram01
nagyúr
hali srácok fiamnak beszeretném állitani a face-t a mobiljára(az ingyenes t-mobilost) a telefonja típusa: nokia c01,már az elején elbuktam mert a legördülő fülön nem találtam Magyarországot,valaki elmagyarázná szájbarágósan a teendőimet? köszönöm
-
buci30
addikt
Valaki HELP!!!
Csinálnom kellet egy uj profilt gmail-os emaillal és a régi profilom pihenőre küldtem.
De! Telefonon nem jelez akármilyen értesítő hangot állítok be a facebook messenger.
Rezeg de hang semmi de az üzenet megjön azzal nincs baj.
S a másik ,hogy amikor belépek a programmal nem mutatja a chaten ,hogy fent vok sehogy se meg a kis telefont se.
De ha valaki az adatlapomra megy és üzenetet ír akkor ott ott van ,hogy telefonon megkapom.
Köszönöm előre is! -
Üdv!
Csak azok látják, amit kiraksz, akiknek engedélyezed, ha használod az egyéni beállításokat, akkor nem fogják látni a posztodat, azok akiket betettél valamilyen egyéni beállításba. Ha elrejted előlük.
Már használom egy ideje az egyéni beállításokat, és teszteltük is, szóval működik. -
Sziasztok!
Ha teszek üzenetet a közös falra és van olyan opció,h egyéni abban pedig,h "Elrejtés a következők elől" és "A következő emberek vagy listák:"
Akiket ide teszek azok nem fogják látni az üzenetem?
thx!
-
Socket A
aktív tag
hali!
én a webkamerás alkalmazással vagyok gondban
letöltöm föltelepítem stb de amikor hívni akarok valamit ismét a letöltést dobja be opcióként
valakinek ötlete?
köszi! -
buci30
addikt
Valaki Help kérem

Kellet csinálnom egy uj profil a fb-n ami nem is gond.
De az uj profillal léptem be a telefonommal.
Ami megint csak sikerült. Működik is ha jelölés van kapok jelzést minden a gond,
hogy viszont a chat részen nem látszik ,hogy fent vok nincs ott a kis telefon.
A régi profillal ha belépek a PC-n akkor az látszik a kis pöttyel.Mi lehet a gond?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Emailesedik a Facebook üzenetküldője
Egy átgondolt, új designt kap, valamint a szolgáltatáslistája is bővül pár új funkcióval.
Komolyan gondolta Zuckerberg anno, amikor kijelentette, hogy közösségi oldal üzenetküldő szolgáltatását egy teljes értékű email-klienssé kívánja alakítani. Ennek a tervnek egy újabb lépését láthatják azok a felhasználók, akiknél már aktiválták a legújabb fejlesztéseket. Az újragondolt kezelőfelülettel a Facebook chatkliense egyre jobban hajaz egy klasszikus elektronikus üzenetküldő szolgáltatásra: az új és eddigi beszélgetések bal oldalt, egy görgetősávban lesznek láthatóak. Egy címzettre rákattintva, a vele folytatott beszélgetés nem egy új lapon, hanem a sávtól jobbra, középen jelenik majd meg.
Kényelmes és nem utolsó sorban hasznos újítás a címzettek listája felett található keresősáv, amivel könnyedén rákereshetünk egy adott beszélgetőpartnerre, valamint egy adott beszélgetésben szavakra. A vállalat elmondása szerint az újítással egyszerre több fotót is küldhetünk majd, valamint újabb emoticonokkal is színesíthetjük beszélgetésünket. Ahogyan azt már megszokhattuk, az újdonságokat lassan, de biztosan aktiválják mindenkinél, ám mivel ez a Timeline bevezetésével ellentétben egy, a felhasználókat kevésbé megosztó fejlesztés, valószínűsíthetően gyorsabb lesz a terjedése.
-
Már mindenkinél timeline van?

-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok! Azt hogy tudom beállítani hogy ha egy személyt megjelölök ismerősnek akkor azt a többi meglévő ismerőseim ne lássák! Azaz xy mostantól yx ismerőse! --> ezt akarom elrejteni!

-
kispx
addikt
válasz
Devilhun_HUN
üzenetére
Ha az időpontok és a böngészők egyeznek a használati szokásoddal, akkor nincs para. Azzal, hogy a város rosszul "becsülte" meg azzal nem nagyon kell foglalkozni.
A 30 karakteres jelszó ügyben:
A jelszavakat manapság már nem feltörik, hanem ellopják (keylogger). A végfelhasználó jobban támadható, mint egy ilyen nagy rendszer. Bár ezzel nem azt akarom mondani, hogy 6 karakteres jelszó elég. -
válasz
Devilhun_HUN
üzenetére
ebből maximum az eszköz tipusa biztos. Használtál safarit?
szerk: én tiszántúlon vagyok, mégis tele van budapestivel, valamint a jelenlegi egy velencei

-
tunkiih
őstag
üdv mindenkinek. olyan problémám lenne hogy facebook for android alkalmazáson belül, a chaten hiába lövöm be a "go online" -t nem látnak online-ként chaten, a kis telefonos ikon marad, hogy megkapom üzibe.. kijelentkezés, alkalmazás reinstall nem segitett.. jött közben frissités az sem.. valaki..?
gochat alkalmazással látnak, de nem szeretnék ezért 10 alkalamzást a telefonra... -
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Elvileg csak ez van
Engem is bosszantott már ez, de csak egyesével tudok takarítani.
Van még egy megoldás, amit én alkalmazok törlöm a bosszantó küldözgetős egyéneket.... -
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Üdv!
Elvileg, csak az a megoldás van rá, hogy letiltod az adott játékfelkérést/alkalmazást, amit kapsz. És abból a felkérésből nem kapsz többet.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv!
Valahogy ki lehet kapcsolni hogy ne tudjanak küldeni játékfelkéréseket meg alkalmazás felkéréseket. Kezd az agyamra menni. -
Devilhun_HUN
aktív tag
Megújulnak Facebookon az üzenetek
2012. augusztus 23., csütörtök, 07:45Eleinte, szokás szerint, várhatóan felhasználói ellenállás fogadja majd a Facebook üzenetes részlegének megújítását, pedig a felület is remekül sikerült.
Szerda este kezdte meg a Facebook az üzenetek megjelenésének megújítását - írja a Mashable. Az egy helyett két oszlopra tagozódó felület hamarosan minden felhasználónál élesedik.
Az új, emailes szoftverekre hasonlító megjelenés jóval praktikusabb, mint az eddigi: egyik oszlopban találjuk az üzenetek "betekintő nézetét", míg a másikban aktívan kommunikálhatunk a kiválasztott féllel. Így nem kell visszakattintani az Üzenetek főoldalra ahhoz, hogy látható legyen az olvasatlan üzeneteket küldők neve, illetve üzenetük első néhány szava.
-
Endless
aktív tag
Hogy lehet azt beállítani, hogy csak akkor jelenjenek meg a hozzászólások a képeimnél ha én azt jóváhagytam? Régebben volt ilyen opció de most idővonalnál ezt nem találom. Plz valaki segítsen
-
buci30
addikt
Gondolom arra még mindig nincsen megoldás ,hogy egybe lehessen törölni az üzenőfali bejegyzéseket?!
Megkíséreltem egyesével de az igen sokáig tartana mert kb, 2éve vok fent és hát...

Na de komolyra fordítva:
Ha erre nincs megoldás akkor csak úgy lehet ezt helyre tenni ha új profilt csinálok.
Amit el is kezdtem de viszont amikor feltöltöm az albumba a képeket nem mindig jelenek meg helyesen.
Van amikor írja ,hogy fel lett töltve pl. 34 kép és van amikor ez az üzenőfalón van de az albumba azt írja hogy csak 3 kép van.
Másik ,hogy mutatja mindegyik képet de nem rendesen van ,hogy csak egy fekete négyzet van ott és a kép nincs. De ha az album szerkesztésre kattintok akkor meg mutatja az összeset. Szóval....Mi lehet a gond? Hogy most regisztráltam az új profilt és még a szerveren ilyenkor várni kell lassabban frissít vagy mi lehet?
Mert a régi profilom nem töröltem meg semmi, az ismerősök miatt mert onnan könnyebben vissza jelölöm őket ugyebár. -
Diego!
senior tag
Helló
Miért van az, hogy nem látom, hogy hozzászóltak egy ismerős adatlapján megosztott képhez? (amit én osztottam meg)
Amikor hozzászól, abban a pillanatban jelzi, utána eltűnik, és a kép alatt sincs semmilyen hsz.
-
válasz
üzenetére
ööö, aki hülye haljon meg elv alapján nekem nem nagyon hiányoznak azok a felhasználók, akiket emiatt kitiltanak
Nem kell mindenre kattintgatni ész nélkül, és nem lesz hirtelen 100 új barátja az embernek 
Lewzke: lényegében igen
lehet alkalmazásokat telepíteni/használni, csak nem ész nélkül. Aki meg kíváncsi az öreganya indián nevére, az így járt 
-
törölt tag
-
Üdv!
Már hónapok óta nem tudom normálisan használni a facebookom, mert végig nézném az üzenőfalat, de elég gyakran nem tudom. Megjelenik egy link, amire ha rákattintok elvileg tovább enged, gyakorlatilag meg elég sokszor nem. Trükk eddig: F5, majd End, és úgy rákattint akkor ment.... Ötlet, hogy mit tehetnék, hogy "megjavuljon"? (Új reg. kizárva)
Azt gondoltam kiküszöbölik a hibát, de nem.
Aztán itt ez a percről-percre baromság is, ami olyan, mint az egyszerű mese hol van hol nincs, miért tesz be oda valamit, amit az üzenőfalra nem tesz ki...?
Plusz idővonal, amit sokakhoz hasonlóan én sem szerettem volna....
Az idegesít, hogy azért szedtem össze az oldalakat, amik érdekelnek, hogy lássam a híreiket, de így csak a kínlódás megy az egésszel. -
Lewzke
őstag
Remek, hogy már nekem is beállította az idővonalat. Nem értem miért nem lehetne választható. Most meg emlegethetem a kurv@ anyjukat.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Ha mobilról lépek be a Facebook webes, mobilos felületére, és úgy küldök üzenetet, akkor nem tudjátok, hogy ha nem sikerül elküldeni az üzenetet, akkor jelzi valahogy?
(PC-n tudom, hogy jelzi. Csak azt nem tudom, hogy mobilon, webes felületen írja-e valahogy...)
Köszi a választ! -
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy egy cégnek csinálnék oldalt fészen és a www.facebook.com\page\ceg-en érhetem el, viszont nem lehet vhogy azt a "page" nevű vackot eltüntetni, hogy csak simán www.facebook.com\ceg legyen?
előre is köszi, üdv.: Fl3x
-
Anász
tag
Sziasztok!
Van egy elég nagy problémám, sikerült kizárnom magam a profilomból
Íme a történet:
Tegnap este hirtelen bevillant egy új értesítés, miszerint egy ismeretlen eszköz belépett hozzám Kaposvárról, Tmobil-os hálózaton. Na remek, mondom, egy ember tudja rajtam kívül a jelszavam, és ő is telenor-os, nosza változtassunk jelszót, amit sikerült is, egy bő 30 karaktereset már csak nem olyan könnyen törnek fel.
Eddig szép és jó, csak később kijelentkeztem, majd visszajelentkeztem volna, ha jól írtam volna be a jelszót. Még egyszer megpróbáltam, szintén hibás volt, kértem is jelszóvisszaállító emailt, de semmit sem kaptam. Ezóta még rengetegszer próbáltam volna kérni, de csak nem akar eljutni a freemail-re.
Ekkor hirtelen eszembe jutott, hogy régebben, mikor már 5-600 bejövő emailem volt, hogy üzenetem jött, létrehoztam egy szűrőt, ami a facebook-os leveleket automatán törli. Na így aztán várhatom az emailt, így a szabályt egyből ki is töröltem, majd újra kértem a jelszóújítást, de továbbra sem nem kapom meg..
Majd még valami eszembe jutott, van egy 'backup' profilom, amit az ilyen esetekre tartogattam, azon egy gmail-es email cím az elsődleges, ott is csináltam egy jelszóvisszaállítást, és meg is jött az email kb 2 másodpercen belül.
Az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek? A freemail-nek írtam már, hogy a szűrő be van e még kapcsolva, vagy hogyan kapcsoljam ki, mert úgy néz ki, hogy be van még, de még csak az automata válaszlevelet kaptam meg. -
Klemens
őstag
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani, hogy ne tudjanak az emberek megbökni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)