Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Ha valakit letörlök az ismerőseim közül az kap erről értesítést?
-
Mania
senior tag
Akinek nem jönne be a timeline
Egyenlőre Firefox, Chrome és IE támogatással. -
Vukmir
aktív tag
Az "új" idővonalas cuccon hol a vérbe tudom módosítani az adataimat? Úgy értem, az idézeteket, elérhetőségeket stb... Kb semmit nem tudok módosítani csak munkahelyet, iskolát, meg születési dátumot
-
MaciG
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Másik böngészővel is ugyanaz.

-
MaciG
addikt
Az mitől lehet, hogy ha rákattintok az "eseményekre" bal oldalt, akkor 2 ismerősömet hozza be, de nem az eseményeket?
-
Kassadin
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Köszönöm.
Annyit még tudsz nekem segíteni, hogy hogyan tudom kikapcsolni fönt az értesítéseket bizonyos személyeknél? Baromi irritáló, hogy van aki egész nap fb-n rohad és minden kis hülyeséget, amit kiír, jelzi nekem is. Köszi előre is.
#4386: Zsír. Köszi.
-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Akkor azt hiszem kihagyom. Jó nekem a Facebook-tól nem függni.

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Készítesz egy új csoportot és vagy abba rakod, vagy már meglévőbe, mondjuk a közeli ismerősökbe és akkor értesítést is kaphatsz minden bejegyzéséről. Így oldalt is ott lesz.
Fecogame: Nem facebookos ismerőseid leveleit is Facebookon olvashatod el, így ők még jobban tudnak terjeszkedni, mert ráveszik az ismerősöd is, hogy regisztráljon.
-
Mire jó ez a Facebook-os e-mail cím, amit felajánl? Ilyen: username@facebook.com
-
Kassadin
addikt
Hali! Van valami lehetőség arra, hogy amit figyelemmel követek (példának okáért 5 perc angol magazin), az esetleg az oldalsó listába bekerüljön? Köszi.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Nekem ez már rutin feladat mindennap. Mindenkit nem is érdemes vissza és megjelölni sem, szerintem. Pl.: akit látásból, utcáról ismerek nem jelölöm vissza. Ha valakit alig ismerek akkor arra sem vagyok kíváncsi, hogy milyen zenét hallgat, mi a kedvenc idézete egyebek. Így kevesebb napiszart kell hájdolnom is a falról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Hát ez sajnálatos....

Most az előbb értem haza melóból, belépek, hát mi fogad a kezdőlapon? Az első négy bejegyzés így kezdődött, hogy "Most tudtam meg, hogy a *********...."...
Lehet, hogy mégis eliminálok egy-két ismerőst, pedig tényleg nincs sok, az átlag 4-500-hoz képest csak 137, és nem szaporodik....
-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
+1, nincs.
-
EmberXY
veterán
válasz
Fecogame
üzenetére
Ismét visszatérek a témához, mert a hócipőm kezd már telelenni a "trágyával", ami a pofámba ömlik a kezdőlapon....

Az addig OK, hogy letiltom az alkalmazás minden bejegyzését, nade naponta x száz új alkalmazás jelenik meg, és biztos, hogy használni is kezdik, és ugyancsak azt látom, hogy XYZ megtudta, hogy mi a ********* illik hozzá...., hiába tiltom le, mert másnap 3 új fajta jelenik meg...
Ajánlottad még azt a lehetőséget, hogy azon ismerősök bejegyzéseit rejtsem el, akik ilyet gyártanak, namármost azt látom, hogy gyakorlatilag mindenki, aki ráér, az alkalmazások között kattintgat. Mindenkit nem rejthetek el, mert annak semmi értelme, viszont így meg tele van a hócipőm, biztosan nincs valami megoldás erre, esetleg valami kiegészítő alkalmazás, script, stb?

-
looser
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Nálam csak egy x jelenik meg a jobb felső sarokban, amire ha rákattintok, utána két lehetőség van: Visszavonás vagy Jelentés.
-
rii
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
jóhát a hitleres kép az nemzetközileg gáz-géázs

Lauda: pont azért, mert küldföldi oldal. Ha a telefont még kikapcsolt állapotban is lehalgathatják, és a hu.-s oldalak jobban elenőrézs alá vonhatók, akkor mi lehet biztomnságoasdabb a külföldi oldalakon való eszmecserénél?
mondom, midez elvi kérdés a mai paranoid világban
-
rii
nagyúr
a face az egy külföldi oldal
hogyha üzenek ott valakinek, hogy üsse meg a haverja száját, uszítok (filmünk meg nem történt eseményt dolgoz fel) akkor azt a magyar hatóságok soha nem fogják látni, nem?
face kiadja a chatelést?
vagy mikortól válik veszélyessé bizalmas dolgokat közölni ott? A telefon inkább alkalmatlan erre, nem? -
looser
addikt
Hello, nem tudjátok, ha egy ismerős az üzenőfalamon megosztott egy képet, azt el lehet valahogyan távolítani? Csak jelenteni vagy visszavonni engedi, törölni nem...
-
Stalker-2572
veterán
Azt be lehet állítani valahogy, hogy ne jelenjek meg senkinél a suggest friends listákban?!

-
Apollyon
Korrektor
Ugyanez történt egy másik valakivel is, szóval nem egyéni volt a probléma_
Van egy nem gyenge BUG, ha többen meghívnak egy eseményre mielőtt csatlakoznál, akkor nem tudsz Joinolni, Maybelni, meg Declineolni sem, mert elődob egy ablakot hogy Event could not be found. aztán hello tourist. Legközelebbi belépésnél pedig már a meghívó notification is eltűnik, és bukta.
Megoldás: Meg kell kérni az ismerőst, de csak egyvalakit, hogy hívjon meg újra. -
EmberXY
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
így már megvan, köszönöm.

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Elnézést javítom, bal oldalt.
EmberXY:

-
EmberXY
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Hali!
Nekem ott olyan nincs...

-
Üdv!
Saját "céges" oldalnál hogy lehet vhol megadni,h oldal tulajdonosai.Valakinél láttam már ilyent anno...
köszi
-
EmberXY
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Ezt hol lehet megtalálni? Még a súgóközpont sem hallott róla...

-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére

-
Mr. Elliot
senior tag

-
Egyre jobb ez a face, mar masodszor lett valaki ugy ismerosom, hogy nem igazoltam vissza.
Ugy ertem ketszer elofordult, hogy megerosites nelkul kaptam ismerost. Hogy lehet ez? -
EmberXY
veterán
válasz
Fecogame
üzenetére
Rendben, akkor majd figyelem... Köszi az eddigi segítséget.
Még egy kérdésem lenne, miszerint az üzenőfalról le lehet tiltani egy mozdulattal az ismerősök olyan bejegyzéseit, amelyek valamilyen alkalmazással készültek? Egyenként már találkoztam azzal a funkcióval, hogy az adott alkalmazás minden bejegyzésének elrejtése, de mivel kismillió ilyen alkalmazás van, van-e esetleg egyszerűbb megoldás erre?
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Azt le lehet tiltani, hogy különböző játékokra felkéréseket kapjak? Az agyamra megy, hogy mindenféle trágyára küldözgetik a felkéréseket, holott engem rohadtul nem érdekelnek az a flash játékok, pláne arra nem vagyok kíváncsi, hogy ki mennyire penge módon játszik velük..
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
legiaap
félisten
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Érdekes...pedig tuti hiányoznak a linkjeim.
Nem tudom leszűrni az oldalam, hogy csak az én linkjeimet lássam? -
legiaap
félisten
Az lehetséges, hogy amióta Timeline-t használok, azóta eltűnt pár linkem?
Mintha kevesebb lenne...
-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok!
Bejelentkeztem a facebook oldalán lévő chat-be (tehát nem a külön alkalmazásba) és most nem tudok kilépni, mert nem jelenik meg a z a kis sáv alul ahol ezt meg lehetne tenni.
Nincs valami ötletetek , hogy hogyan tudnék kijelentkezni (tehát úgy használni a fb-t, hogy mások ne lássák, hogy ott vagyok)? -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Törölt beszélgetést vhogy vissza tudok varázsolni?
Köszi: RR
-
Tomcsi33
tag
Sziasztok!
Egy elég érdekes problémám van, megpróbálom leírni. A chaten az ismerősök közül mindenki lát, mindenkinek zöld vagyok, mindenki látja mit irok neki, kivéve egy valaki. Ő nem látja hogy elérhető vagyok, és hiába írok neki, nem kapja meg. A nevem mellet a zöld pötty helyett egy mobilt lát ( de csak ő látja a mobil jelet, a többiek nem), és hiába írok neki, nem kapja meg, de ha Ő ir rám, én megkapom. Úgy kapja meg amit irok, ha offline-ba teszem magamat az illető számára. Akkor ö látja mit írok, viszont én nem látom, amit ő ír

Ami fura, ha mobilról lépek be, akkor zöld vagyok számára , akkor minden oké.
De ha onnan kilépek, akkor megint csak a mobil jelet látja a nevem mellett.
Miért van ez, mit tudok tenni hogy minden normális legye ? A telcsin nyomtam volna el valamit ?
Nagyon köszönöm előre is a segítséget. -
Thome
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Köszi!

-
Dyrtyho
őstag
Nálatok is szokott olyan csinálni néha a facebook hogy szinte be sem tölti az üzeneteket ?
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
ancsabancs
üzenetére
Ha nem publikus akkor legyen az és bárki hozzászólhasson az üzenőfaladhoz is ne csak ismerősök.
Thome Adatvédelmi beállítások: Hogyan lépsz kapcsolatba. Állíts mindent ismerősökre.
Képeknél is a jogosultságot kell átállítani ismerősökre.
-
Thome
veterán
Kérdés, de lehet hogy volt már, nem tudok hogyan utána keresni:
Hogyan lehet lerejteni a profilom, hogy akik nem ismerőseim azok ne lássanak a profilomba lépve kb semmit, csak a névjegyemet? Tehát üzenőfalam, képeimet ne. Kerestem a beállítást, de fogalmam sincs melyik lenne az.

-
ancsabancs
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Képeket töltöttem fel külön mappákba csoportosítva, majd ezeket eladási szándékkal több csoportban is megosztottam, DE azt jelezték nekem, hogy rákattintottak az általam posztolt linkre és alul nem volt hozzászólás opció, csak tetszik és megosztás! Ha rámentek egy képre, ott ugyanez volt a helyzet! Már 2 napja ezt keresem, de nem tudom beállítani! Miért nem tudnak hozzászólni?????
Segítsetek!!!!!!!!!!Köszönöm
Anita -
Dyrtyho
őstag
Egy kis érdekesség....
-
Mr.Csizmás
titán
-
vans?
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja, en meg idegeskedek, hogy miert nem irnak mar.. aztan hoppa, ez mar halott egy ideje...
-
vans?
őstag
Nektek is egy talicska szar ez az egesz? Allandoan lefagy (
), semmire nem tudok nyomni, be kell zarnom a fulet, aztan ujra megnyitni, hogy tortenjen valami... Masnal nincs ilyen? Nem hiszem, hogy a bongeszom lenne a hibas, sehol mashol nem csinalja... -
megint én
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Lehet anélkül is, hogy "fantom" legyél...
Na mind1, idő közben poénból regeltem a G+ra, és ott lehet megadni pontos helyet.
Nagyon fel b.sz...Szerk: Amúgy nálam is vannak olyan személyek akik előtt nem akarok mindent megosztani, és őket külön csoportba rakom. Meg vannak olyanok is akiket tiltottam. A főnököm konkrétan úgy van beállítva, hogy semmi posztomat ne lássa.

-
megint én
őstag
Hali!
Nem tudja valaki, hogyan lehet megadni képek pontos helyét?
Pl: Fotózok egyet a gellért hegyen. azt feltöltöm, és meg lehet adni, hogy budapesten készölt, de nem lehet olyat, mint PL a googlearthon, hogy odabiggyesztek egy pöttyöt, ahol készült maga a kép???(#4314) RootRulez
Krvanagy.
De amúgy komolyan, mi a faszért vannak olyan emberek, akik mindent privátra raknak? Akkor eleve mi a ráknak kell egyáltalán regelni? -
voyi
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én ott csak azt találtam,hogy kik láthatják a bejegyzéseim/fényképeim,azaz csak az ismerőseim. Meg azt találtam még,hogy belehet állítani bárki küldhet-e nekem ismerősjelölést vagy csak ismerős ismerősei. Hol találom azt az opciót,hogy teljesen rejtve legyen ismeretlenek elől az egész profilom?
-
voyi
aktív tag
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy facebookban be lehet-e valahol állítani azt,hogy teljesen láthatatlan legyek azok számára,akik nem az ismerőseim?
-
ati012
őstag
Ha családi állapotnál be van jelölve egy leányzó, és én úgy állítom be hogy csak X emberek láthassák. A leányzónál én is be vagyok jelölve. Azt látja az is akinek nem kéne?

-
A saját üzeneteimet nem is látom a falon

-
Csak nekem haszálhatatlan az FB?!!!
Lassan tőlti be pl most nem is akad ect...

-
EmberXY
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
"Az pedig elképesztő, hogy úgy vesznek el bizonyos funkciókat (lásd "album szerkesztése"), úgy variálják át valakinek a fotóalbumát, hogy arról értesítést sem küldenek."
Az ingyenes szolgáltatások velejárója ez sajnos, ez ellen nem tehetsz semmit, maximum nem használod...
Az idővonal szerintem is áttekinthetetlen és zagyva, de nekem a borítókép változtathatóság tetszik benne, így némiképp személyre szabható... Ha használni nem tudjuk, legalább nézzen ki jól.
-
Piftuka
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Akkor tehetnek egy szívességet! Én abszolút értelmetlen dolognak tartom ezt az "idővonalat", ráadásul teljesen áttekinthetetlen.
Számomra a jelenlegi felület sokkal felhasználóbarátabb.
Az pedig elképesztő, hogy úgy vesznek el bizonyos funkciókat (lásd "album szerkesztése"), úgy variálják át valakinek a fotóalbumát, hogy arról értesítést sem küldenek.
Ha pedig mindezt azért teszik, hogy ezzel kényszerítsék rá a felhasználókat az "idővonalra" váltásra, akkor duplán tehetnek egy szívességet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

krizmo_