Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valaki törőlt úgy,h nem is tudom megtalálni.Akkor ha van még közös ismerősünk akkor látja ha a közös isminek kommentelem egy bejegyzését?
thx! -
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Mi a teendő akkor, amikor az ember véletlenül letiltja az ismerősét?
Az uncsitesóm kevés angol tudással sikeresen eltüntetett pár ismerősömet. Most a dolog kapcsán vettem észre, hogy le lehet tiltani olyan szinten, hogy se én se az ismerősöm nem találja meg a másikat. Ugyanis még felhasználónév és a direkt link bemásolásával is azt írja ki a Facebook, hogy ilyen felhasználó nem található.
Szóval miként kaphatom vissza az "oda-vissza" tiltott ismerőseimet és ők is engem?
Hogyan oldható fel a tiltás? -
Sziasztok!
Va értelme jelenteni oldalt?Azt jelzi,h én jelentettem?
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
na irtam a facenak az adataim miatt ez a levél jött vissza:
We have received your request for personal data stored by Facebook.This email is our response to your subject access request in accordance with the provisions of EU Directive 95/46/EC.
Please read through this email to learn about the types of personal data that Facebook processes and how you can access your personal data.
Please note that as this reply contains all the information necessary for you to exercise your subject access rights we will not enter into further correspondence about your specific data through this email address.
Personal Data Processed by Facebook
We encourage you to have a look at the Privacy Policy (also called “Data Use Policy”), which describes:
• The categories of data being processed by Facebook,
• The personal data that Facebook receives from Facebook members,
• The purpose or purposes of the processing of such data,
• The source or sources(s) of the data, if known, and
• The recipients or categories of recipients to whom Facebook members’ personal data are or may be disclosed
This policy may be updated from time to time as we develop the Facebook service, and you will find the current version at https://www.facebook.com/about/privacy/
Accessing Your Personal Data – From Your Account
We've built a convenient self-service tool to offer people who use Facebook the opportunity to access the personal data we hold about them in accordance with the provisions of EU Directive 95/46/EC.
You can access your data immediately any time, free of charge. In this download, we've included all the data that we believe necessary to comply with the requirements of data protection law. Please note that this tool provides you with data that is currently held in your profile (timeline).
Please note that we are currently undergoing an audit by our European data protection regulator, the Irish Data Protection Commission. This includes an examination of the categories of data that should be provided in response to a subject access request. This may result in changes to the download tool in the future.
To access the self-service data access tool:
1. Click the account menu at the top right of any Facebook page
2. Choose Account Settings
3. Click the link at the bottom of the page "Download a copy of your Facebook data"
Check to see whether we have your credit card information stored by clicking > Account Settings > Payment Methods. From there, you may choose to change or delete stored credit card information.
Please note that we have several measures in place to ensure the security of your information. We require you to confirm your identity to complete the process. You will not be able to access the downloaded information until you have completed the security check.
Your downloaded file may contain sensitive information. You should keep it secure and take precautions when storing, sending or uploading it to any other services.
Remember: You can also access the personal data held in your current profile (timeline) anytime by logging in to Facebook. When you have logged in, you can correct, change or delete your information. If you are having trouble logging in to your account, please visit our Login and Password help page:
https://www.facebook.com/help/?page=174
Accessing Your Personal Data – Without an Account
If you are unable to access your profile or if you do not have an account, please click here:
https://www.facebook.com/help/contact_us.php?id=
You will find a special form here for you to make a request to access your data.
Thanks for contacting Facebook,
Facebook User Operations - Data Access Request Team -
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
akármelyik ilyen tud meg milyen,vagy ki lennél bla bla-ról van szó
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
az a gáz hogy ő sem látja,kész az oklevél frissít vagy visszalép a kezdőoldalra és eltűnik
-
vans?
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ertelek.

-
Dyrtyho
őstag
Ez beteg,ez nagyonnnn betegg

Jézus születése, ahogyan a Facebook, Google, Twitter látta…volna [videóval] -
aram01
nagyúr
csáó
lenne egy gyors kérdésem barátnőm imádja ezeket a mi a neved jelentése meg melyik színész lennél meg ilyen szarok.Kérdésem a következő mit állított el vajon hogy nem rakja ki neki a képet? -
vans?
őstag
Miert lehet, hogy fel akarok tolteni egy kepet a falra, es 90 fokban elforgatva teszi fel?
Allo keprol van szo. -
Jamby18
senior tag
Hali!
Bejelölt olyan akit nem szeretnék felvenni ismerősnek, ha visszautasítom "később"-el, látni fogja? -
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Nekem is volt már pár százas mentésem, control C-vel. Hát nem lennék a helyedben, több ezerrel.
Amúgy már fotóalbumot is lehet menteni programokkal de erre még nem találtam én sem megoldást. 
-
kpal
nagyúr
egyik cimborámnak megy ez a Timeline hülyeség és nem tud jelölni ismerőst ez mitől lehet ?

-
Bibby
addikt
A profilképek mappában van X db kép. Hol lehet kiválasztani hogy melyik legyen az alapértelmezett, ami látszik bélyegképként?
-
haromegesz14
senior tag
Erről mit tudtok? Nem fogja teleszemetelni a profilom?

-
Nkboy
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
papír és golyóstoll
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GrandeP
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Nézd végig, közben sűrűn pislogj, ha egyedül vagy, akkor kattogó hangot is adhatsz hozzá...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr. Elliot
senior tag
13ezer üzenetet szeretnék lementeni. Egy beszélgetésem valakivel, konkrétan ami hónapok óta zajlik. Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám?
-
Timeline ügyben!!!
Lehet én variáltam valamit de lehet a timeline...
Nekem teljesen áttvariálta az adatvédelmet!
A timeline megosztásaimat publikusra tette ect...A régi falamat csak az ismik láthattâk.Most meg olyan ember likolt a falamon akit nem is ismerej :/ -
Hol késik a timeline? Nem úgy volt, hogy karácsony előtt ( csütörtökön ) bevezetik mindenkinél?
-
Mr. Elliot
senior tag
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

-
Integra
titán
-
Red_Bull
aktív tag
Hülye kérdés: Nem lehet valahogy az egész üzenőfalat letiltani?
Fölösleges információkkal terhelik az agyam amiket kiraknak az emberek,mégis mindig végigolvasgatom pedig nem érdekel, csak csajozni járok fel facebookra, meg beszélgetni haverokkal. -
GrandeP
addikt
Üdv!
Ha timeline-ban osztok meg valamit, az miért nem jelenik meg kint a "főoldalon"?
-
OctoCore
tag
Piros pont gyuromoj-nak az adásvételért

Korrekt, megbízható, és tényleg az volt a dobozban amit mondott. -
vinikorn
aktív tag
Samsung Galaxy S-ben ha a galériából akarok képet feltölteni a Facebookra nem megy. Facebook appal sem. Mi lehet a gond?
-
kpal
nagyúr
ez a feliratkozások mik ?
-
válasz
bAtt001
üzenetére
van hozzá element hider, azzal bármelyik részét el tudod tüntetni az oldalnak. Mellesleg a többi reklám is bele van integrálva a honlapokba, mégis el lehet őket takarítani.
Egyébként amíg nem egy izgő-mozgó, kiabálós flash okádék, addig annyira nem zavar
és inkább nézem a coca-cola reklámját, mint az indián neved ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bAtt001
addikt
újabb reklámok, ezt már én is pofátlanságnak érzem. az még oké hogy a rendes tartalom mellett ott figyelnek (bár le van tiltva nekem
) de hogy beleintegrálják a falba.... 
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
ne nevess

-

thx!
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
lehet ma már nem de majd holnap

-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
köszi na majd ma

-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megnézem letiltott dolgokat, van miből szemezgetni. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Allo keprol van szo.

köszi

hijj ,nem szóltam 

pár csajszi már iratkozott

krizmo_