Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van valami friss infó, hogy mikor lesz aktív mindenkinél a Timeline?

-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
TOTAL LOKI
üzenetére
Megbízható ember kell neked, más megoldás nincs.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Egy apró segítség kellene.
Van egy közösségi oldalam a facebookon belül.
Szeretnék egy vagy esetleg két szerkesztőt magam mellé felvenni, de sajnos mindennap nem tudnám ellenőrizni a dolgokat.
Olyan megoldás után érdeklődök, hogy akit beveszek adminnak, az korlátolt jogot kapjon.
Ha jól tudom, ha beveszek valakit, akkor az az illető akár az oldal tulajdonosát is tudja törölni az adminok közül.
Na elsősorban erre kellene valami megoldás.Köszönöm a segítséget előre is!
-
bAtt001
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
én igenis becsületesen tovább osztottam, persze a saját verziómat

"FIGYELEM! MOST KAPTAM AZT AZ ÈRTESÍTÉST , HOGY HACKER MŰKÖDIK A FACEBOOK-ON ! SÉRTŐ ÜZENETEKET KÜLDENEK A TE NEVEDBEN ANÉLKÜL, HOGY TE TUDNÁL RÓLA. TE NEM LÁTOD , ELLENTÉTBEN A TE BARÁTAID MIND LÁTJÁK. ha valaki ilyet kapna tőlem akkor az bizony én voltam és utálom az illetőt és nem egy nemlétező hacker törte fel az accomat ;D"
úgy láttam másnak is tetszett

-
ChuckyOsb
aktív tag
Hoax hoax hátán. Ezt csak akkor lehet leállítani, ha nem küldi tovább senki. De kevesebben vagyunk mi, akik nem küldik tovább. Addig megy ismét, amíg fel nem kapja valami ismertebb blogger a dolgot és ír róla egy cikket, hogy nem igaz. Akkor még egy hétig az ellenkezőjét fogják tovább küldeni.

-
The DJ
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Ez egy újabb tökéletes példája az emberi butaságnak. Nálam is osztogatják szépen, gondolkodás nélkül. Esküszöm, tuti, hogy valaki azért találta ezt ki, hogy legyen mentsége arra, hogy miért osztja le piszkosul a Kis Pista nevű ismerősét... a többi agyatlan meg fogta és tovább osztotta.

Majd pont ez lesz minden hacker vágya, hogy anyázhasson egyet egy számára tök idegen ember ismerőseinek. Már maga a feltételezés is teljesen logikátlan, csak senki se néz soha a dolgok mögé.
-
Apollyon
Korrektor
FIGYELEM MINDENKI FONTOS!!! Hacker van face-n. Sértő üzenetek küld a te nevedbe ,amit te nem látsz ellentétbe a barátaiddal. Ha valaki sértő üzenetet kap tőlem akkor az nem én vagyok. TEDD KI TE IS HOGY MINDENKI ÉRTESÜLJÖN ...!! ha valaki ilyet észlel velem kapcsolatban akkor szóljon!!!
LOL, ez terjed most fejsbúk szerte, gondolom ez is valami baromság. Hihetetlen hogy mennyi mindent be tudnak kajálni az emberek.
De sebaj, ész nélkül osszunk meg minden felhívás, figyelem, fontos meg egyéb lökött kiírásokat. -
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Áhh, már minden ilyesmit próbáltam. Értek amúgy valamicskét a gépekhez, csak azt hittem amblokk az egész fb-nak van baja... De köszi
-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
www.facebook.com ENTER, aztán írja a böngésző az előbb említett üzenetet (chrome). A firefox mást ír, de az se működik. Ezek szerint mindenkinek megy? Akkor itt egyiptomban lesz a gubanc
Amúgy egy alkalmazást sem használok. -
Az alkalmazás pillanatnyilag nem érhető el.
Ezt írja a face... Tud valaki róla valamit?
THX -
Mr. Elliot
senior tag
Igen és a napokban egyre több terjed.

-
ChuckyOsb
aktív tag
Sokan nem ismerik és kíváncsiságból rá kattintanak. Pedig nem kellene.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Milyen negyven nap?
BTW senki ne kattintson a féreg a feleség fejében cuccra, most az az új "vírus" facebookon.
-
Mr. Elliot
senior tag
Még 3 hét kb. és lejár a negyven nap. Nem jött még nektek sem semmi?
-
kpal
nagyúr
De eddig még nincs TimeLine

-
akkor most próbáld újra, érthetően, tagoltan, hogy mit is szeretnél. Egyébként a timeline miatt nem változott meg az, hogy mit, kivel és hogy oszthatsz meg

-
qdak
addikt
hello,
miota rányomtam erre az uj szar kinézetre, 1 nem tudtam megnézni a régi csoportomat, azt még v hogy elviseltem, aztán csináltam 1 kedvenceket meg 1 családot ( csoport ) de h lehet azt kikapcsolni, h ne kapjak jelentést rolla bármit csinálnak mert kurvára idegesito

-
blambun
tag
Szeva!
Kéne egy kis segítség. Ha megosztok valamit, akkor ugye a Post gomb mellett van egy másik, amivel be lehet azt állítani, hogy az adott post pl. csak barátok számára legyen látható vagy ki számára. Na most, ha a Custom opciót választom, akkor egy további ablakban lehet részletezni dolgot. Ha a
Make this visible to:
részen a
Specific People or list
alatt pl. egyetlen ember nevét írom be és postolok, akkor a post mellett mit fog látni, hogy kivel lett megosztva ? Custom vagy a saját nevét ? Alapból ekkor mindenkinek egy kis ikon jelenik meg, amelyre ráállva "shared with friends" olvasható. Szóval itt mi állna ?
-
Mr. Elliot
senior tag
HVG.hu oldalról ajánlanék oldalt ismerősöknek, meg is nyomom az ajánlom gombot de facebookon az idővonalamon és az üzenőfalon sem látom. Miért?

-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
A FAcebook-on vannak a csoportok. /groups/
Vannak csoportok, amelyek úgynevezett Régieknek számítanak. Azokat az utolsó helyre teszi a listában, egy "Régiebbiek" elnevezésű lenyitható fül alá.
Rá kell kattintani, és akkor nyílnak meg.
Találkoztatok már ilyennel ?, mit tudok erről?
köszi
-
hoffman_
nagyúr
válasz
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj. De én az ilyen b*zik véleményére nem adok, illetőleg nem azért vagyok fent, hogy legyek. Heti szinten 1x-2x megszervezni valamit, akár csak 5 emberre is, nem hogy 30-ra, sokkal könnyebb, ha van fb. Nameg olcsóbb is, ami szintén sokat számít szerintem.
-
törölt tag
válasz
hoffman_
üzenetére
sokáig én is azt hittem hogy fontos. majd mikor a life network nevű csatornán fontoskodó b*zik nyilatkozták, hogy ha nem vagy face-n akkor tulajdonképpen nem is létezel. na akkor én elhatároztam hogy márpedig azért is .. töröltem magam.. többre tartok 10 élő emberi kapcsolatot mint 100at a fészen.. bocs az offért..
-
legiaap
félisten
Hali,
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy valakit akit nem szeretnék látni a csetemen, az ne lásson? -
hazardor
csendes tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mukibuci
üzenetére
Az ilyen "egyesek elől letiltom, mások elől nem rejtem el" dolgokat azért nem találom jó ötletnek, mert mi van ha megkérdezi egyik ismerős a másikat hogy "Te Miszter, láttad mukibuci posztját, jáj déjó vót..." Aztán a másikban meg realizálódik hogy ú bazz, ő nem láthatja a 'buci posztokat. Na de miért is nem?
Aztán már meg is van a probléma...
Úgyhogy vagy lássa mindenki, vagy ne lássa senki. Olyat meg nem hagyok bent, amit akár egyvalakinek sem szabadna látnia/tudnia.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mukibuci
üzenetére
De ha letiltja az embereket és mondjuk nem látják a falát, akkor senki nem tud posztolni neki.. Nekem ez mondjuk hiányozna, mert elég sokat cserélgetünk zenét.
Viszont aki látja a falát, akkor az egészet megnézheti dátum szerint visszamenőlegesen. Akkor már inkább egyszerűbb rá időt szánni, kigyomlálni a gáz dolgokat és a jövőben felelősségteljesebben facebookozni :P -
Mr. Elliot
senior tag
Telefonszámot biztonságos belépéshez is lehet már használni, azoknak való akik nem bíznak már semmiben.
-
hoffman_
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hoffman_
üzenetére
LOL, nem kell semmit sem megadni. Rólam semmit nem tud, csak a nevemet kb, meg a képekből lehet tudni hogy én vagyok.
Te se add meg, a telószámot sem kellett volna, bár bajod nem lesz, de azért jobb nem minden adatot rábízni egy ilyen cégre.#3152: Mikor aktiválod a timeline-t a FB ad asszem 7 vagy 10 nap időt, amíg rendbe szedheted az egészet, és amíg nem nyomsz rá, addig a bizonyos ideig mások számára a régi profilod látszik. Viszont lesz egy "Activity Log" nevezetű gomb, aholva ha rányomsz könnyebben tudod beállítani hogy mi látszódjon és mi nem.
Aztán ha kész vagy a dologgal, rányomsz a Finish vagy Activate timeline vayg mi volt már nem tudom, és akkor már mások is láthatják, vagy kivárod azt az X napot és automatikusan beállítja az oldal.
-
bAtt001
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
se telefonszámot se bankkártya adatokat nem fog kérni. ez butaság, ha nem akarod megadni (márpedig a bankkártya adatokat nem akarod
) akkor erre nem kötelezhetnek. a pucolás pedig manuális lesz hiába nem szeretnéd, ez is csak akkor tart sokáig ha sok kellemetlen dolgot tettél ki. -
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Timeline témában írok. Rákerestem a topicban, maradt pár kérdésem, de amit eddig láttam az is taccsra tett. Telefonszám meg bankkártyszám? lol. Telószám végül is már mindegy, telefonról sokat netezek, szóval a címem meg a WC-m koordinátáit már tudják. De bankkártya? Kis f*szotok. Nem sikerült kihámozzam, szóval első kérdés - az elején olvastam csak: még mindig áll? Kártyaszám nélkül nem megy? Mert akkor volt fb, nincs fb.
Viszont a fb számomra nagyon hasznos, rengeteg emberrel tartok kapcsolatot, még ha nem is üzleti, nyilván, nagy veszteség lenne. Ergó nem akarom kukázni. De ez az esetemben kb 3 évre visszamenőleges naplózás, elég aktív élettel, hát nekem ezt nincs időm kitakarítani. Nem is akarom. Ez esetben mit lehet tenni?
Nem akarok váltani, eddig nem is b*sztatott h csináljak Timelinet, de ha jól tudom muszáj lesz. Illetve ma először bedobta, hogy nyomjam be a telószámom, de lazán tudtam skippelni.
Előre is köszi

-
sti10p
senior tag
Azt kérdezném, hogy nem tudjátok ez a Scribd alkalmazás mire jó, esetleg nem veszélyes-e?! Tk. azt se tudom mikor települt föl, én nem emlékszem, hogy engedtem volna... Ha leszedem kikapcsol valami, vagy lemardok valamiről?
-
Mr. Elliot
senior tag
Azt nem tudjátok, hogy mikor lesz ismét új tickerem? Mióta lecseréltem xp-t vistára azóta a régi van ismét. Bár nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz.

-
Dyrtyho
őstag
-
Mr. Elliot
senior tag
-
ChuckyOsb
aktív tag
B.U.É.K. mindenkinek!

-
hello!
hogyan tudom elrejteni a bejegyzéseimet a falon.nem szeretném,h pl melóhelyi főnök ect lássa
van olyan,h adatvédelmi beállítások és azon belül a "Hogyan lépsz kapcsolatba
".ott lent az egyénibe beírrom szépen a nevüket akkor ők nem fogják látni a bejgyzéseim?thx!
-
törölt tag
Hali, nem vagyok egy elveszett gyerek de nem bírok rájönni valamire.
Letiltottam a hozzászólásokat a fészen tehát senki nem tud hozzászólni ahhoz amit kiteszek. Ezt hogy tudom vissza állítani ?
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az egyik ismerősöm küldött valami Happy New Year Greetings Card-ot és mikor meg akartam nézni kérte, hogy hozzáférjen az adataimhoz, mivel megbíztam az ismerősben (hogy azért ő sem telepít föl hülyeséget) engedtem az app-nak, aztán egy elég fapados weboldalra vitt (itt vesztettem el a bizalmam) ahol különféle üdvözlőkártyákat lehet küldeni az ismerőseimnek. Nomost élek a gyanúperrel hogy ez nem teljesen kóser és most szeretném "visszacsinálni". De az alkalmazásaim között nem találom, hogy törölhessem (vagy talán rossz helyen keresem, nem vagyok gyakorlott, ez az első alkalmazás amit engedélyeztem), mert miután belépek a weboldalra látom az ismerőseimet kilistázva, ezt meg végképp nem akarom, hogy ehez is hozzáférjen.
Az is lehet, hogy tényleg megszívtam és nem is az ismerősömn küldte az üdvözlő kártyát, akkor jól bepaliztak, hogyan tudnám magamat leírni/kivenni/semlegesíteni erről az alkalmazástól!Kicsit pánikolok, légyszi segítsetek, sűrgős!
-
z0d1AK
nagyúr
Van itt olyan, aki érti a Facebook programozási nyelvét?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Ezen a sz*rhalom facebookon hogy lehet egy csoportban albumot létrehozni a képeknek?
-
vans?
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Akkor jo, de azert beszelj vele, en is megmondtam a baratnomnek, hogy okosan hasznalja a facebookot is.
-
bAtt001
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
érdekes nekem gond nélkül működik, bár még feleslegesnek érzem

-
Dyrtyho
őstag
-
vans?
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Gondolom minden lof#szra rakattintott, es benyelt valamit nem?

-
válasz
concret_hp
üzenetére
facebook.com és oldal létrehozása vagy bármelyik cég oldalának alján ott van, hogy oldal létrehozása
-
concret_hp
addikt
lehet hülye kérdés, de cégnek, klubnak stb, hogy lehet regelni oldalt?
-
bAtt001
addikt
megjött a messenger for windows, egyelőre csak itt találtam lehetőséget letölteni. most már csak ki kell próbálni hogy tényleg hasznos-e

-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all!
Tegnap a Facebook oldalon előjött legfelül és bal oldalon a chat alatt egy probléma, mégpedig az, hogy egyfolytában reklámok jelennek meg és nem tudom letiltani, nem találom a helyét, hogy mi okozza:
Valakinél van hasonló probléma

Még a bent lévő chat ismerősök se jelennek meg ezmiatt és ez a probléma csak Chrome -nál van a Facebookon Firefox -nál nincs....
Az asszony szokott Chrome -al Facebookozni

-
Boha
tag
lehet tudni mikortól lesz kötelező az idővonal :?
-
reloop
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hete kezdődött a problémám..
Észrevettem, hogy ha valamit kirakok az üzenőfalra, és pl. lájkolják, akkor rámegyek a jelzésre, de már nem látom, se az üzenetemet, se azt, hogy ki lájkolta, csak néha néha.
Változtattam jelszót is, bár kifejezetten erős jelszavam volt eddig is, mostmár még erősebb.
Ritkán szoktam posztolni az üzifalra, és a képeimet is ritkán cseréltem, de jött a karácsony, és gondoltam lecserélem a profilképemet, fel is töltöttem a facebook mégsem cserélte le.
Felidegesítettem magamat, és letöröltem az összes képemet. Az egykori albumom mappáit, hol megjeleníti, hol csak kérdőjellel a közepén, és profilképnek elég sokszor a régi képemet rakja ki. Olyan az egész, mintha a szerver adott időpontokba lépkedne vissza. A dolog érdekessége, hogy a jelenség csak a személyes profilomnál észlelhető, valamint a saját üzenőfalamnál, a közös üzenőfalon megfelelően jelenik meg minden, a cset funkció is tökéletesen működik.
Gondoltam arra is, hogy átváltok a timeline funkcióra, hátha megjavul, ezt meg is tettem, de most azt csinálja, hogy egyszer a timeline-os lapom jelenik meg az egyik profilképpel, másszor meg a régi hagyományos adatlap.
Járt már így valaki, kihez fordulhatnék ilyen gonddal, elég türelmes vagyok de mostmár jó ideje úgy érzem nem változik semmi.... -
Apollyon
Korrektor
A minap aktiváltam ez a timeline-t mielőtt váratlanul beállítják úgyis.. Körülbelül két órámba telt kigyomlálni tavaly januárig (akkor regeltem, és sosem voltam olyan húde aktív fészbukker) az egészet hogy ne legyen kellemetlen. Sajna muszáj volt, mert exbarátnő posztjai pár kattintással elérhetőek voltak, ráadásul időre lebontva ugyebár.
A következők az észrevételek: 2010-ből sikerült mindent kitörölni. Továbbá 2011-ből is töröltem minden posztot, tevékenységet, egészen december elejéig visszamenőleg.
2010-ből semmi nem látszik, még a regelésem idejét is kitöröltem. Viszont 2011-es évben a likeolt oldalak, és az adott hónapban összesen szerzett ismerősök csoportosított buborékjait nem lehet kitörölni, az ottmarad. A posztokat mindet lehet törölni, szóval csak a likeolások és a szerzett ismerősök nyomai maradnak meg, de csak csoportosítva.Ezt valamennyire kompenzálja hogy legalább a recent activity-ket nem foglalja timelineba, csak az utolsó 2-3 dolgot jeleníti meg a lap tetején. Tehát azt hogy hová kommenteltem és kinek, nem lehet nyomon követni, visszamenőleg meg teljesen eltűnt.
-
vans?
őstag
Nektek jo a chat? Nem jelzi bal oldalon, hogy ki elerheto, csak ha a jobb oldali chatablakot nyitom meg...
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
köszi a linket,ezt tudom meg azt is hogy mitsemér

-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
az tényleg az,nekem a régi törölt beszélgetéseim kellenének
-
Mr. Elliot
senior tag
hát javasolták azt amit amúgy is le lehet tölteni levél nélkül de az egy nagy szar.
Mód.: Itt lehet letölteni
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
de nem te írtad hogy küldtek valami linket ahol letudtál tölteni dolgokat?

-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
visszatérve az adatokra te is ilyen levelet kaptál?
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
semmi
-
Mr. Elliot
senior tag
Ha valakinek van nyilvános feliratkozás aktiválva az adatlapján. Az el is tud távolítani onnan feliratkozó embert?
-
kpal
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
hát meg az a ijesztgetős hülyeség
majd el hajítottam a telefont az utcán . -
Mr. Elliot
senior tag
Naponta jön a szar. Sosem hagyják abba.
Mikor fog meghalni alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aki a kereket kitalálta, azt is kerékbe kéne törni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor már inkább arra kell rászánni az időd, hogy az ismerősöket rendezze csoportokba 

Mikor fog meghalni alkalmazás.
krizmo_