Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Ejj, de jó. Ha frissítem az oldalt ( vagy akár rákattintok akárkinek az adatlapjára ), eltűnik az összes chat ablakom, megnyitni pedig nem engedi ismét. Tök ratyi

-
ÁÁÁÁÁÁÁ ma már vagy 5-ször futottam bele a megkinzott kiskutya képébe. ://
Miért nem lehet link-be tenni csak :S -
válasz
littlelion21
üzenetére
nah ja, egyszerűbb lenne egy kamuprofil a kiscsajoknak

-
Dyrtyho
őstag
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
Dyrtyho
őstag
Amúgy most akkor hogy van ez a 0.facebook.com-os dolog ? Mert ma beírtam a telefonom böngészőjébe a 0.facebook.com-t,de nem tudta megnyitni...és ezért is kérdezem,mert szeretném úgy használni a 0.facebook.com-ot,hogy nem kell hozzá se wifi,se mobilnet...nem azért mert nincs mobilnetem,csak úgy jó lenne ingyenesbe is kipróbálni a facebookot

-
válasz
JamesHolden
üzenetére
Rámész az adatlpra és ott lent van olyan ,h jelentés/tiltás.Klikk és azon belül lehet jelezni,h hamis profil.Ezt tudom csak.
-
kpal
nagyúr
Ha egy ismerösképét alá irok de nem likeolom az kikerül a főfalra ?
-
Orionk
senior tag
Hy !
Azt is biztosan észrevettétek, hogy most megváltozott a hírFal a facebook on.
Amióta ez megtörtént nem listázza ki minden ismerősömnek a megosztását, stb...Hogyan lehet ezt alakítani?
köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek leszedték iwiw-ről a képeit és azokat felhasználva csináltak neki egy facebook profilt. Hogyan tudná azt töröltetni? Ki felé kell ezt bejelenteni? Lehet egyáltalán az ilyet igazolni?
köszi
-
Integra
titán
-
Orionk
senior tag
Hy !
Töröltem valakit az ismerőseim közül, úgy, hogy:
Rámentem az adatlapjára, és felül látszódik egy olyan fül, hogy 'ismerősök'. Fölé viszem az egérkurzort, és kattintás nélkül lenyílik a 'fül'.
A lenyíló menüben az 'ismerős törlésé-re' kattintottam.Így eltünt az ismerőseim közül, viszont, ha most megyek az adatlapjára, akkor már nem tudom újra bejelölni, ha később mégis szeretném, hogy az ismerőseim között legyen.
Tehát ez a kérdésem. Hogyan lehet úgy törölni, hogy később, még bejelölhessem?
köszi
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
bAtt001
üzenetére
először azt hittem, hogy tényleg megy egyik ismerősöm, de nem kérdeztem rá...mert mondom neki van normális meloja...akkor minek menne...aztán láttam, hogy szaporodnak ezek a sz@rok...mondom oké...látom megint spammelnek...
de mit várnak ettől? kíváncsiak rá, hogy ki kérdezi meg tőlük, hogy miért? én pont lesz@rnám, hogy a másik embert érdekli-e vagy nem...

-
SworD!
tag
Sziasztok,
Van egy facebook oldalam, van egy felhasznalom akit ki szeretnek tiltani az oldalrol. A helyzet az, hogy tudom is hogy mit kell csinalni es amikor kilistazom oket csak 5-6 oldalt tudok lapozni tobbet nem. Az illeto meg biztos nem ezeken az oldakon volt. Az oldalam 17000 embernek tetszik, lehet az a gond? Mit tegyek?

Koszonom elore a valaszokat.
-
Ritka zavaró egy dolog, hogy minden 2. bejegyzés valami Okleveles vacak lenne, ha már csak ötvenet le nem tiltottam volna. Nem lehet valahogy egybe letiltani az összeset?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha én chatelek valakivel a facebook-on,azt mások is látják akik éppen online vannak?
-
ivee
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy kis segíséget?
Profilkép beállítással van problémám. Felraktam egy képet kb 3 napja, akkor még jó volt, erre másnap mikor feljöttem már a régit mutta vagy nem volt ott semmi.
Felmentem telóról ott meg vidáman vigyorgott és vigyorog vissza az új képem. :S
Telorol azt mutatja, hogy elméletileg már 3x is felraktam és gépről semmit sem mutat.
Üzenőfalra írtam telóról, de nem jeleníti meg, nem tudok kommentelni és közben írja, hogy lájkolta xy.
Nem tudnak az üzenőfalamra írni, mert nem jeleníti meg nálam..náluk meg eltűnik, hogy írtak nekem.. ráadásul kb az 1 héttel ezelőtti eseményeimet látom csak azon a sz*r adatlapomon..
Értesítéseket is kapok,de nem tudom megnézni.. már elegem van..
Plss valaki szánjon meg egy válasszal
-
Intel fan11
őstag
üdv nokia 5230-am van t-mobile-os vok!Internetet kellene beállítani a telefonon hogy tudjak ingyen facebookozni ezt hogy kell?
-
Mr. Elliot
senior tag
Megjelölt egy volt osztálytársam csoport képen. Az üzenőfalamra ki is dobta. De azt a profilomban nem látom sehol, azok között sem amin mások is megjelöltek. Ez miért lehet?
-
Azt tudom vhol állítani,h pl látok valamit a Tickerben és az fontos lenne nekem.Azt mutassa a hírfolyamon is?
-
Liberator
tag
A Facebooknak van magyar supportja? Milyen címre lehet írni ha kérdésem van? Lehet láma vagyok, de egy ilyen e-mail címet nem találtam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
littlelion21
üzenetére
Nálam 7 órával visszamenőleg van az utolsó, amit mutat.
-
bAtt001
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
most kipróbáltam szerintem darabra mert megállt tehát van alja
elég régi volt az utolsó ahogy néztem. -
littlelion21
addikt
A "fostartáy" hány órával visszamenőleg mutatja az eseményeket, vagy 'darabra' működik?
-
kpal
nagyúr
Vannak FB-n idézet oldalak és mi az Isten az a : ' link csere " ?
-
Integra
titán
nincsen valami script news feed-re írva, amibe csak beírom a nem kívánatos szavakat (megasztár, xfaktor meg a többi bóvli iszonyat hulladék..) és automatikusan tiltja az ezen szavakat felhasználó postokat és videókat?!?! hálás lennék érte

-
ChuckyOsb
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még egy "hiba".
Beállítom a híreknél, hogy legutóbbi eseménye előre, ezzel még nincs is gond, de ha másnap belépek, visszarakja kiemelt események előlre. Ez kicsit bosszantó.
-
-Mike-
addikt
Akit én bejelöltem de még nem igazolt vissza (függőben lévő kapcsolataimat) hol tudom megnézni?
-
erikke17
őstag
Jéééé, nálam megint magyar lett az egész de teljesen

hackeeeee - Ugye ezelőtt teljesen magyar volt, majd lett olyan betegsége hogy félig magyar félig angol, tegnap még elvétve találtam benne angol részeket de már ma nem, vagyis még kevesebbet mint tegnap...

-
Mr. Elliot
senior tag
Szia!
A sárga csillagos közeli barátok csoportba kell rakni azt akivel akarsz beszélni, és a chat-en beállítani Limit Availability--->Only make.... ----->és kipipálod, hogy közeli ismerősök
Ezután is ott marad pár ember akivel nem beszélsz, de akik a listán vannak és aktívak azok zöldek.
Én ezt használom.

-
gerg0
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Köszi! Azóta megtaláltam.

Which friends appear in the sidebar? Can I add specific friends?
The list of friends in your sidebar is based on who you’ve interacted with most frequently or recently on Facebook. Since it updates dynamically, you can’t manually add friends to the list. The list shows both friends who are available to chat and friends who aren’t.Ahhoz képest baromira nem így működik...
-
gerg0
aktív tag
A Chat ablakban be lehet állítani hogy kik legyenek benne? (pár arcra nem vagyok kíváncsi
)
Meg be lehet azt állítani hogy csak az online ismerőseimet mutassa? Néhányan soha nincsenek fent. -
spanyoll
addikt
Sziasztok! Ha volt már a kérdés akkor bocsi, de a kereső nem dobta. Hogy lehet elrejteni az ismerőseim listáját mások elől?
Csak mert én van amikor nem látom a barátaimnál az ő ismerőseiket és eddig nem találtam meg, hogy hol lehetne ezt beállítani. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Ez egy jó kérdés..
Nekem ez ott tűnt fel, hogy ugye van amelyik bejegyzéshez oda teszi a bal sarokba a kis háromszöget, van amelyikhez nem.
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Üzenőfalon van ez az opció, hogy személyek bejegyzéséről leiratkozhatunk. A Facebook mi alapján dönti el, hogy mi a fontos?

Alábbi képen kékkel van kiemelve amire gondolok.

Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv, greenhead0
-
válasz
Dyrtyho
üzenetére
A csapat olyan készüléket próbált összerakni, amiben a szolgáltatások, a szoftverek és a hardverek nagyon precízen vannak összeillesztve, mint az Apple termékeiben. Hamar kiderült, hogy a projekt túl nagy a cégnek, ezt és az androidot nem tudom hogy sikerült összehozni, de sztem ütik egymást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dyrtyho
őstag
Jó hír [link]

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mindig lebukok ,nekem nem való ez a Face

krizmo_