Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Házimozi belépő szinten
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok
Memóriával kapcsolatosan kérdeznék pár dolgot tőletek, mint oc nagymesterektől. (a memóriás topicban most épp az megy, hogy nem éri meg kingmaxnál drágább ramot venni én meg pont most akarok ddr2 kingmaxot cserélni kicsit komolyabbra
) Alapvetően nem tuningolom a ramot, proci 9*400-on megy alapfesz alatt, ram 1:1 800-on cl5, nem is igazán tervezem a ramom folyamatos húzását, csak néha mikor rámjön, akkor szeretek kicsit tesztelgetni. A mostani 2*1 giga kingmaxom 1150-ig vígan megy, viszont 2*2 kellene és a jelenlegi 2 gigás kingmaxok cl7-esek, az meg nem kell, valamint a 4*1 sem nyerő. A lényeg inkább azon lenne, hogy minél magasabb órajel cl4-en. Végére hagyom, hogy mennyit szánok rá, 17k körül álljunk meg, annál többet szerintem ér számomra, tehát valami jófajta 800-as 2*2 kit kéne. Tudtok valamit ajánlani? - lapom Asus P5K/EPU, procim E8500. (eddig Mushkin, Exceleram, Patriot, G.Skill teszteket nézegettem, de nem tudok dönteni, főleg, hogy ebben az árban már Geil Ultra Plus is kapható, ami 1066 cl4-et tud elvileg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Intel Core i5 9600K + ID-Cooling SE-224-XT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Alapvetően nem tuningolom a ramot, proci 9*400-on megy alapfesz alatt, ram 1:1 800-on cl5, nem is igazán tervezem a ramom folyamatos húzását, csak néha mikor rámjön, akkor szeretek kicsit tesztelgetni. A mostani 2*1 giga kingmaxom 1150-ig vígan megy, viszont 2*2 kellene és a jelenlegi 2 gigás kingmaxok cl7-esek, az meg nem kell, valamint a 4*1 sem nyerő. A lényeg inkább azon lenne, hogy minél magasabb órajel cl4-en. Végére hagyom, hogy mennyit szánok rá, 17k körül álljunk meg, annál többet szerintem ér számomra, tehát valami jófajta 800-as 2*2 kit kéne. Tudtok valamit ajánlani? - lapom Asus P5K/EPU, procim E8500. (eddig Mushkin, Exceleram, Patriot, G.Skill teszteket nézegettem, de nem tudok dönteni, főleg, hogy ebben az árban már Geil Ultra Plus is kapható, ami 1066 cl4-et tud elvileg)