Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nem, hamisitott grizzly ami valojaban tubusos öklözözsír
persze h hivatalos forrasbol szarmazo kryonaut, casekingen keresztul jon. De nekem (es sztem jonesnek is) a kisebb tubus van mint Adamnak, csak 10g-os nem 20 v 30g, aminek kicsit tenyleg gyurma allaga van.
Nem mennek olyan messzire h most akkor minden sikertelen sessionert ez a felelos, es nekem kaby-nel 1x es ryzennel is csak 1x reccsent eddig mindig limit kornyeki magas vcore-os terheles alatt. ami nem is rossz arany. De rairok kingpinre csak ki kene probalni a kek pasztat, megprobalok tobbet rendelni gondolom elfogy
Jones: igen uaz a cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze h hivatalos forrasbol szarmazo kryonaut, casekingen keresztul jon. De nekem (es sztem jonesnek is) a kisebb tubus van mint Adamnak, csak 10g-os nem 20 v 30g, aminek kicsit tenyleg gyurma allaga van.