Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
esztergálni és marni , de akár rézzel is heggeszteni ha szükséges...
persze nem a mai nap
szóval ráérek,,, de még idén... sajna most kevesebb idöm lesz a sulim miatt.... készülnöm kell a CNCforgácsoló vizsgára....
"Neked még ahogy megy barátom, wellnes...stb irigyellek"
a szülöknek volt egy kis felhalmozott üdülési csekk , azt kellett elkölteni, szóval csak vendég voltam... ilyen pihenökböl ránkférne 1-2hónapban egy ilyen alkalom..
"Szerintem várd meg a hozzáértők jugeen, Achill3us, Zé...stb válaszát is,"
természetesen , ez igy lesz.
kezdödik az információ gyüjtés , és majd utána a gyátrás... több potot is szeretnék csinálni... VGA-ra is... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Androidos fejegységek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval ráérek,,, de még idén... sajna most kevesebb idöm lesz a sulim miatt.... készülnöm kell a CNCforgácsoló vizsgára....
a szülöknek volt egy kis felhalmozott üdülési csekk , azt kellett elkölteni, szóval csak vendég voltam... ilyen pihenökböl ránkférne 1-2hónapban egy ilyen alkalom..
kezdödik az információ gyüjtés , és majd utána a gyátrás... több potot is szeretnék csinálni... VGA-ra is...