-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
esztergálni és marni , de akár rézzel is heggeszteni ha szükséges...
persze nem a mai nap
szóval ráérek,,, de még idén... sajna most kevesebb idöm lesz a sulim miatt.... készülnöm kell a CNCforgácsoló vizsgára....
"Neked még ahogy megy barátom, wellnes...stb irigyellek"
a szülöknek volt egy kis felhalmozott üdülési csekk , azt kellett elkölteni, szóval csak vendég voltam... ilyen pihenökböl ránkférne 1-2hónapban egy ilyen alkalom..
"Szerintem várd meg a hozzáértők jugeen, Achill3us, Zé...stb válaszát is,"
természetesen , ez igy lesz.
kezdödik az információ gyüjtés , és majd utána a gyátrás... több potot is szeretnék csinálni... VGA-ra is... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szóval ráérek,,, de még idén... sajna most kevesebb idöm lesz a sulim miatt.... készülnöm kell a CNCforgácsoló vizsgára....
a szülöknek volt egy kis felhalmozott üdülési csekk , azt kellett elkölteni, szóval csak vendég voltam... ilyen pihenökböl ránkférne 1-2hónapban egy ilyen alkalom..
kezdödik az információ gyüjtés , és majd utána a gyátrás... több potot is szeretnék csinálni... VGA-ra is...