Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
eattila #97671 üzenetére
Ez sem jobb. Rájöttem mi a baja. Az első bridge gépem, mai napig megvan, Fuji finepix 5600
https://edigital.hu/kompakt-fenykepezogep/fujifilm-finepix-s5600-digitalis-fenykepezogep-p5644
Nem mai darab, akkoriban nagyon jónak számított, egy tükörreflexes gép kb 5x annyiba került, a kompakt gépek pedig elég bénák voltak akkoriban.
Nade akármit is csináltam, a maga kis 5Megapixeljével (most a telefonom előlapi kamerája jobb képet csinál), valahogy sosem volt olyan jó tűéles kép mint a tükörreflexesekkel.
Na és most eszembe jutott ezeket a képeket elnézve, hogy annak idején a fujival csináltam millióegy ilyen képet
No offence, nekem sem jönnek be annyira. Látom benne, amit te, értékelem is, de nem szívesen nézegetem. Valahogy nem olyan részletgazdag a kép és hangulatot sem ad vissza. Mert lehetne ez jó szerintem, de lehet, hogy a téma amit fotózol az pont rossz.
Virágoknál megszoktuk, hogy a szirmok tökéletesen látszódnak. Inkább valami ködös erdei képnél lehet jó az ilyen homályos hatás. Érdemes lenne megpróbálni, vagy nemtudomsry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest