Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milyenautótvegyek rovat: Dóri a 308 utódját keresi, kedves barátom viszont az első autóját, 1-1,5M környékén. fél a 10 évnél öregebb autóktól, de próbálom meggyőzni, hogy a gyanúsan olcsó, de fiatalabbaktól jobban kellene
nagyobb részt városba, valamennyit vidékre is jönni-menni
az ő első ötletei olyanok voltak, hogy
chevy spark 1.0 - az szerintem nagyon kicsi
mitsubishi space star - fapad fapadja, ennyiért vagy a kínálat alja, vagy a régi "igazi" space star, ami már mind elrohadt
hyundai i20 - szerintem ennyiért nagyon a kínálat alja van
kia picanto 1.0az én ötleteim inkább régebbiek voltak:
yaris (nyilván)
mitsu colt / smart forfour - rengeteg 1.1-es van, az nem kevés?
grande punto - full nem ismerem, Samott?
honda jazz - ennyiért szintén az alja van
pözsó 207-307 vagy hasonlóa mindenféle 1.0-1.2 motorokat én hanyagolnám, de lehet, hogy ez valójában hülyeség.
ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- NerdQaxe++ 4,8 Ths/s
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest