- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Delila_1 #28820 üzenetére
nem jó, az volt az első próba.
osztályváltáskor kell színt váltania a színezésnek, és lehet olyan osztály, aminek 0 eleme van.
azt kellene minden cellánál megnézni, hogy hányadik olyan osztályban van, ami nem nulla, és ezt már lehene páros-páratlan figyeléssel színhez kötni. -
Kobe
veterán
-
v-paci
aktív tag
válasz
Delila_1 #28729 üzenetére
Bocsánat a láma kérdésért, lehet nem voltam egyértelmű, inkább bevágom a táblázat egy részét:
Azt szeretném, hogy amikor a kimutatásban összesítve van a hónapok eredménye, akkor a teljesített MGB... valós darabszámát is hozzá tudjam adni. Meg lehet ezt valahogy oldani? Mármint, hogy egy megbízást csak egyszer számoljon?
-
oxox
addikt
válasz
Delila_1 #28718 üzenetére
koszi a gyors segitseget...maris probalom
error
egyreszt angol az excelem (match parancsot azonositottam be a holvannal)
A ket megadott cellam a D26, D28
A tablazatom pedig L24-tol tart AR-igezt irtam be
=index($l$24:$ar$36;MATCH($d$26;$A:$A;0);MATCH($d$28;$1:$1;0))hol a hiba?
thanks, es sorry a hozzanem ertesemert -
boomkat88
újonc
válasz
Delila_1 #28675 üzenetére
Igen a képlet az működik, de közben észrevettem, hogy itt-ott tényleg kerülhet egy cellába több adat és nekem azokat manuálisan külön sorokba kell majd írnom, de ha összeadja, akkor nem tudom abból hogy mit adott össze és vissza kellene keresnem, de az sok idő, mert nagy a táblázat. Ezért jó lenne látnom ha egy cellába nem két adat összege kerül, hanem a két adat külön-külön. FKERES-t a VKERES-el nem lehet valahogy kombinálni?
-
antikomcsi
veterán
válasz
Delila_1 #28677 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Nem, nem összegezni szeretném. Azt szeretném, ha az E2 tartalmának megfelelően keresne a különböző munkalapokon.
Minden munkalapról az A oszlopból kerül be az érték a Munka1 E2 cellába, és a J oszlopból keresi a hozzá valót, amit Munka1 E5-be ír be.
Hidraulika_Tömlő lapon
A10 cella mondjuk 1sn és J10 cella mondjuk 1
míg Mosó_Tömlő lapon
A10 cella 2sn és J10 cella 2
Akkor ha a Munka1 E2-ben 1sn szerepel, akkor E5-be irja be, hogy 1
ha viszont E2-ben 2sn szerepel, akkor E5-be azt írja, hogy 2A vége az lesz, hogy inkább csinálok pár ezer soros lapokat.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Delila_1 #28656 üzenetére
Koszonom szepen
akkor hogy megis ravasz legyen:
Meg lehet ezt csinalni ugy hogy ha filtereznek akkor csak a megjelent sorokat szamolja? Termeszetesen most is ervenyes az hogy ha ures a mellette levo B oszlop akkor azt ne szamoljuk.
Filternel a subtotal tud ilyet ha jol emlekszem de azzal valahogy nem akar osszejonni az ures cellas kitetel
-
-
spe88
senior tag
válasz
Delila_1 #28597 üzenetére
Igen ezt akartam elkerülni, mert rengeteget kéne egyenként kijelölni kb 20000 elemből 3000-ret ezért lett volna jó valami shiftes megoldás... elég fura, hogy ezt nem tudja az Excel szűrésnél, de megoldom másként...
másikra tudnátok válaszolni:
Azt meg lehet valahogy nézni, hogy egy adott cella adatait egy másik cella használja-e? Tovább táplálkozik-e egy képlet belőle?
pl.: A1-A100 tartományban vannak értékek és ha azt kitölröm az Excel percek alatt áll helyre, mert valószínű, hogy számol velük valahol máshol, csak már nem tudom hol, mert elég bonyolult a fájl...
Köszi
-
-
elttiL
senior tag
válasz
Delila_1 #28608 üzenetére
Nem. Lehet hogy 1 nap 4 brigád dolgozik, az embereknek arra a napra kell teljesítménybéres időt számolni, Ha összevonok, akkor bukta az egész. A fapados HA fgv-ek tömkelegével kellene valamit kezdenem. Mondjuk csak annyi képletet csinálni, ami szükséges.
De ezt még át kell gondolnom, igazából így is a finisben vagyok a táblázattal, csak ez a dögsok képlet miatti lassulás tett be, de ez nagyon.
Nyilván meg lehet egyszerűbben, frappánsabban csinálni. -
elttiL
senior tag
válasz
Delila_1 #28606 üzenetére
Köszönöm a tippet. A sok függvény egyszerű HA függvény, ez nem egy megeröltető fgv. szerintem, csak a mennyiség a gáz.
Nem untatásként: 20000-soros az alap táblázat, erre 400 (ez azért bazisok, csökkentem szerintem, mert életszerűtlen...) munkalap vihető fel (kb 50 sor/munkalappal számoltam.) 6 különböző dolgozó lehet egy munkalapon. A sok képletes lapon vizsgálom meg, hogy melyik dolgozó mit ténykedett. Érvényesités listából kiválasztom az ember nevét. és a 20000-res listát végignézetem, gyakorlatilag 20000 soron keresztűl ugye, hogy 1. dolgozóként szerepel-e a név, HA függvénnyel megjelennek a sor tételei (dátum, munkalapszám, kivel dolgozott abban a sorban stb. (ez 14 db adat soronként) aztán megnézem, hogy 2. dolgozóként szerepel-e aztán 3. ként stb. 6-ig. Szép foghíjas táblázatot kapok (6*20000 soros 14 oszlopos táblázatot kapok, ezt egyszerű szűréssel (ahol az üres sorokat eltüntetem) összefüggő listává teszem. Kigondoltam, megcsináltam, működik, csak elég labilis mentéseknél, frissítésnél a táblázat. -
elttiL
senior tag
válasz
Delila_1 #28602 üzenetére
Ez így igaz. De az komplett kikapcsolja a számítást. de nekem csak a bazisok képletes munkalapon kellene kikapcsolnom, a többi "fül"-ön számolnia kellene. A makrót csak azért akarom, hogy a táblázaton egy gombra rákattintva megtörténjen. Egyébként is van egy gomb a frissítéshez (ahol az üres sorokat eltüntetem a táblázatból), és egy lista alapállapotba hozás gomb (ahol azu üres sorok újrta megjelennek, hogy a módosúlt feltételek miatt módosult adatok ne legyenek eltakarva.
Update: Super. akkor kitalálok valamit rá. 600-k-s excelből lett 15 MB-s, és ez a tábla még üres -
karlkani
aktív tag
válasz
Delila_1 #28583 üzenetére
Ismételten nagyon szépen köszönöm!
Nem ebben a füzetben kell beállítani, de valóban kettő oszlopról van szó. Átírtam azokra az oszlopokra a makrót, majd az Insert, Module opcióval hozzáadtam. Futtatáskor Run-time error van.
Range(CV.Address).Comment.Shape.Select
Ez a sor "sárgul" be.
-
karlkani
aktív tag
válasz
Delila_1 #28581 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
I/D-vel számolok. Már csak egy bibi van, a megjegyzés, amit a makró létrehoz állandóan látszik.
Egyébként az megoldható, hogy a megjegyzés automatikus mérettel kerüljön a cellába (makró nélkül), menüből hozzáadva.És egy legutolsó kérdés, ha már ennyire beleástuk magunkat. Adott egy füzet, benne elég sok megjegyzéssel, amit kézzel állítottam "méretre", ezeket valahogy belehetne állítani automatikus méretre, persze csak, ha nem gond.
-
karlkani
aktív tag
válasz
Delila_1 #28579 üzenetére
Köszi!
Az még kivitelezhető, hogy a megjegyzésben a hányados egy tizedesre legyen kerekítve és mögé legyen téve a Ft/liter, valamint a következő sorokra is működjön? Megjegyzést minden egyes cellára nekem kell hozzárendelnem és egyesével végigmenni az automatikus méretre állítással is?
-
spe88
senior tag
válasz
Delila_1 #28556 üzenetére
Szia, igen ez kidobja, hogy benne van-e az adott tartományban az adott érték, de nekem msot a szűrés miatt kéne, hogy kiszínezze vagy akármi!
Jelenleg van 2 tartomány, amit össze akarok hasonlítani, az egyik tartomány elemei tuti, illetve szinte biztos, hogy szerepelnek a másikban, viszont abban van egy halom, ami meg meg nem szerepel az elsőben, ezért szeretném kiemeltetni! Általában képletet keresek erre, de most valami feltételes formázást kéne!
Köszönöm
-
-
the radish
senior tag
válasz
Delila_1 #28550 üzenetére
Nem, de át is neveztem, nehogy bekavarjon.
Sajnos így sem megy.
Sub masolas()
Dim tol, ig
Dim WSI As Worksheet, WSM As Worksheet
Dim sorszam 'az A oszlop értékei
Dim sorM As Long 'ahova másolsz
Set WSI = Workbooks("A.xls").Sheets("Innen")
Set WSM = Workbooks("B.xls").Sheets("Ide")
WSI.Activate
Rows(1).copy WSM.Range("A1") 'fejléc másolása
sorszam = 1: tol = 2
Do While Cells(tol, 1) <> ""
'WSM.Cells = "" 'másolat lapjának kiürítése
sorM = Range("A2")
tol = Application.Match(sorszam, Columns(1), 0)
If VarType(tol) = vbError Then 'ha nem talált tol értéket
MsgBox "Kesz"
Exit Sub
Else
ig = Application.Match(sorszam, Columns(1), 1)
Rows(tol & ":" & ig).copy WSM.Range("A2")
proba 'Itt indul a saját makród
sorszam = sorszam + 1 'növeljük a keresendő értéket
End If
Loop
End Sub
Sub proba()
Range("A1:E3693").Select
Selection.copy
Windows("B.xls").Activate
Sheets("Munka2").Select
Range("A1").Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Range("A1").Select
Sheets("ide").Select
MsgBox "Makró"
End SubPedig így tökéletes:
Sub masolas()
Dim tol, ig
WSI.Activate
'WSM.Cells = "" 'másolat lapjának kiürítése
sorM = Range("A2")
MsgBox "Kesz"
Exit Sub
Else
Makro 'Itt indul a saját makród
End If
Loop
End Sub
Sub Makro() 'ez a saját makród
MsgBox "Makró"
End Sub -
the radish
senior tag
válasz
Delila_1 #28546 üzenetére
Ránéznél, hol a hiba?
Sub masolas()
Dim tol, ig
WSI.Activate
WSM.Cells = "" 'másolat lapjának kiürítése
sorM = Range("A2")
MsgBox "Kesz"
Exit Sub
Else
copy 'Itt indul a saját makród
End If
Loop
End Sub
Sub copy()
Range("A:E").Select
Selection.copy
Windows("B.xls").Activate
Sheets("Munka2").Select
Range("A1").Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Range("A1").Select
Sheets("ide").Select
MsgBox "Jönne a következő"
End Sub -
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
válasz
Delila_1 #28196 üzenetére
Szia!
Újra elakadtam.
Ha így hagyom, akkor tökéletesen működik, minden felbukkanó msgbox "okézása" után indul elölről és másolja sorban a dolgokat, ahogy kell is, 1, 2, stb és a végén a kész fogad..
Azonban nem tudok makrót beilleszteni a művelet folyamatába. Ha a legegyszerűbb műveletet is beiktatom, pl. hogy másolja a Masolat_lap A oszlopát bárhova, akkor végigfut ugyan, fel is ugrik az msgbox, de sajnos véget is ér a folyamat, azaz az első adatsort követően nem másolja át a többit, leáll.Hogy tudnám rávenni, hogy elfogadja a makrót és lefusson sorban az összes adatsorral?
Előre is köszi.
-
-
valyogvisko
csendes tag
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Delila_1 #28464 üzenetére
Szia Delila,
nem értem az egyenleg éves képletét. Az általad írt képlet alapján a havi átvitt értékek összeadódnak, ami egy valótlan magas összeget produkál.
Megpróbálom leírni, hogy mit csináltam eddig ill. mit szeretnék. Tehát:
A1 "Bevétel"
A2 "Kiadás"
A3 "Nettó egyenleg"
A4 "A múlt hónapról átvitt, hó végi érték"
A5 "Bruttó egyenleg"Ez pl. a B "Januárt" oszlopban a következő képen néz ki:
A1 "Bevétel" - B1 = beírom
A2 "Kiadás" - B2 = beírom
A3 "Nettó Egyenleg" - B3 = B1-B2 (ez az előző hónap végi érték nélküli egyenleg)
A4 "A múlt hónapról átvitt, hó végi érték" - B4 = beírom
A5 "Bruttó Egyenleg" - B5 = B3+B4Ezt havonta így számolja az oszlopokban Januártól Decemberig (B-M oszlopokban). A táblázat végén van az "Évi összesítés" - N oszlop. Itt a következő számítások folynak:
N1 "Éves Bevétel" - =SZUM(B1:M1)
N2 "Éves Kiadás" - =SZUM(B2:M2)
N3 "Éves Nettó Egyenleg" - =N1-N2 (ez mindig az aktuális értéket mutatja; pl. most a szeptemberit)
N4 "Éves átvitt hó végi értékek összesen - ??? (ennek is mindig az aktuálisnak kellene lennie)
N5 "Éves Bruttó Egyenleg - =N3+N4 (ez is mindig az aktuális értéket mutatja)Remélem, most érthetőbb voltam...
-
twingos
tag
válasz
Delila_1 #28472 üzenetére
Szia
Ez remekül működik köszönöm.De.
Arra van mód,hogy ha talál IGAZ értéket akkor ez kimásolja valamelyik mezőbe.
Mint ahogy a korábbi hsz-ben is küldtem példát.Ne kelljen az egészet átgörgetni ,átnézni, hanem ,ha újabb adat érkezik bele akkor azt pl a D2 és E2 cellákba emelje ki és ott számolja. Fontos ,hogy mellette legyen az is,hogy miből találta azt meg
köszi a fáradozást
üdv -
twingos
tag
válasz
Delila_1 #28470 üzenetére
2013
Illetve működik,de nem egészen erre gondoltam.
Nekem csak és kizárólag arra lenne szükségem, ha talál valamiből egyezést akkor írja ki a darabszámot, és azt hogy miből talált többet.Más adat ne látszódjon.
A lista folyamatosan bővül ha pl van benne 1000 sor akkor ne kelljen már végiggörgetni ha csak 2-2 egyezés van benne.üdv
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1 #28421 üzenetére
nem ez a gond, de köszi az infót: nem tudtam, hogy már létrehozáskor lehet a workbooknak fájlnevet adni. (emiatt mentem saveas-szel a fájlt), de ha ez így is működik, akkor egyszerűsödik kicsit a kódom.
közben úgy néz ki megtaláltam a hibát (ahogy éreztem) és a megoldást:
.Range(Cells(1, 1), Cells(s, o)).BorderAround Weight:=xlMedium, ColorIndex:=xlColorIndexAutomatichelyett:
.Range(ExcelWS.Cells(1, 1), ExcelWS.Cells(s, o)).BorderAround Weight:=xlMedium, ColorIndex:=xlColorIndexAutomatictehát a Cells-nél meg kell adni az excelws ojjektumot. (esetleg oda is tehetek excelws helyett pontot? mindjárt kipróbálom)
ezzel úgy néz ki tökéletesen működik, és az excel process is mindig bezáródik.legalábbis eddig.
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1 #28407 üzenetére
megpróbáltam, de nem jó úgy sem.
de már eleve miért fut hibára? nem kéne neki. hacsak nem a .range.... egy előző futáskor keletkező ojjektum ami valamiért megmarad, és arra a nem létező ojjektumra akarna bordert rakni.
ez a hiba: "runtime error 1004: method 'Selection' of object '_Global' failed." nem értem, milyen selection method, nincs is olyan (hacsak nem a range egyben selection is), de főleg az object "_Global" a sokatmondó: ezek szerint nem az excel worksheet-en akar valamit csinálni? -
spe88
senior tag
válasz
Delila_1 #28385 üzenetére
Szia,
Rosszul magyaráztam szerintem:
Van két oszlopom:
És a képlet azt jelenítse meg X (jelen esetben 3) különböző cellába, hogy
3, 5, 8
A Virágos példa azt jeleníti meg, amiben benne van az adott szó: "Virág" vagy egy szórészlet "ra"!
Nekem arra lenne szükségem, hogy kidobja az összes olyan értéket, ami mellett az 'A' oszlopban NOK van!
Erre egy szűrés egyszerű lenne, de ebből mennek tovább a képletek, makrót meg nem akarok futtattatni!
Köszi szépen, így már érthetőbb talán!
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #28340 üzenetére
Szia!
Akkor fordítva adom meg a szűrőfeltételt, ugyanannak a lapnak a "következő" oszlopaiba irányítom a szűrést, majd az eredeti oszlopokat - a szűrőfeltétellel együtt - kitörlöm. Megy ez makróval is persze, esetleg formázni kell az új oszlopokat.
(Viszont nem tudom, ha az autoszűrő nem ment, akkor vajon a spec/irányított szűrő megy-e.)Üdv.
-
spe88
senior tag
válasz
Delila_1 #28380 üzenetére
Sikerül mindig valami tuti dolgot betalálnom, amit nehéz megoldani!
A gond ezzel, hogy ez makró és mindig le kell futtatni! Nekem ez nem lenne para de kollégáknak igen! A másik meg, hogy ha van benne NOK!
Neked jó?
Annyi, hogy a makrót bedobtam a VBE-ba és utána a tartományt átírtam..
Működni kéne! -
szatocs1981
aktív tag
válasz
Delila_1 #28375 üzenetére
Ez az eredeti, ami nálam müködik:
=WENN(ZEILE()>SUMME(ISTZAHL(FINDEN(C$1;A$1:A$7))*1);"";INDEX(B:B;KKLEINSTE(WENN(ISTZAHL(FINDEN(C$1;A$1:A$7));ZEILE($1:$7));ZEILE(A2))))A neten az "ISTZAHL" német függvényt nem találta az office fordító. Mit csinál a magyar "SZÀM" függvény?
Itt lehet a kutya elásva -
tzimash
őstag
válasz
Delila_1 #28337 üzenetére
Kicsit tényleg lassú így, de lehet nem is kell külön szednem a két adatot. Így talán pörgősebb lesz.
Ez a kódodból egy részlet, kicsit változtattam rajta.For sor = usor To 2 Step -1
If InStr(Cells(sor, "D"), "MD0") > 0 Then
Rows(sor).Delete Shift:=xlUp
End If
NextHogyan kellene még megváltoztatnom, hogy csak olyan "MD0"-át tartalmazó sorokat töröljön, amelyeknek "F" oszlopban az értéke "7200", ahol ez az érték más, azt hagyja meg?
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #28337 üzenetére
Szia!
Milyen korlátait tapasztaltad az autodszűrőnek? Mert én még nem találkoztam vele.
Másrészt viszont a speciális szűrés kifejezetten megfelel ennek a célnak is.
Pl. az Eredeti munkalap M1 cellájába Kód, M2 cellájába *J* kerül.
Ezután egyetlen sor:
Sheets("Eredeti").Range("A1:I30").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, criteriarange:=Sheets("Eredeti").Range("M1:M2"), copytorange:=Sheets("Jó").Range("A1:I1")átmásolja a kívánt értékeket a Jó munkalapra.
De a Jó munkalapra átváltva - az Adatok - Speciális kiválasztása után megjelenő párbeszéd ablakot a fentieknek megfelelően kitöltve makró nélkül is megy a dolog.
Üdv.
-
spe88
senior tag
válasz
Delila_1 #28333 üzenetére
Köszi így működik!
Már nem látok ki a számokból lehet tudom a kézenfekvő megoldást, de msot nem jut eszembe, szóval:
Még egy kérdés:
01202012
85465465
85465465
85423465
9654984Q
93218756
9654984Q
278456PP
312354ZS
278456PP
273536PP
312354ZS
3122341S
85423465
85423466Adott az adattömb, hogy tudom megszámoltatni vele, azokat a cellákat, aminek a szövege 2-vel vagy 3-mal kezdődik! Ami többször fordul elő azt csak egyszer számolja meg!
Tehát ennek az eredmény ez lenne: 4
Szűrés nélkül megoldható ez?
Köszi
-
spe88
senior tag
válasz
Delila_1 #28331 üzenetére
Köszi működik, egy baj viszont van: azt nem mondtam, hogy létezhet üres cella is és akkor zérosztóra módosul függvény értéke!
HA függvénnyel viszont én legalább is nem tudom megadni, hogy hagyja békén az üreseket, mert egy egész tartományt érint!Ilyenkor mit tudok tenni?
Köszi
-
the radish
senior tag
válasz
Delila_1 #28325 üzenetére
Nagyon köszi, de a forrásadat megnyitását is makró végzi, s a további műveletek miatt kell az első sort üresen hagynom azon a lapon, ahova a másolás történik.
Tegnap valamit elcseszhettem, mert amikor az utolsó adatot is átmásolta, a makró hibával leállt ahelyett, hogy a"kész" felirat jelent volna meg.
Most így van és működik, de ha megkérlek, vetnél rá egy pillantást, hogy megfelelő-e?
sorM = Range("A2")
MsgBox "Kesz"
Exit Sub
Else
Rows(tol & ":" & ig).Copy WSM.Range("A2")
End If
Loop
End SubAz eredeti:
sorM = Application.CountA(WSM.Columns(1)) + 1 'ebbe a sorba kell másolni
MsgBox "Kesz"
Exit Sub
Else
Rows(tol & ":" & ig).Copy WSM.Range("A" & sorM)
End If
Loop
End SubElőre is köszönöm!
-
the radish
senior tag
válasz
Delila_1 #28196 üzenetére
Szia!
Azt hogy tudom megoldani, hogy a 2. sorban legyen a beillesztés első sora?
Tehát az "A2" legyen a kezdő cella. Próbáltam átírni, de nem sikerült.
(Fejléc nem kell, az úgyis törlődik, miután áthelyeztem a törlés parancsot.)Do While Cells(tol, 1) <> ""
sorM = Application.CountA(WSM.Columns(1)) + 1 'ebbe a sorba kell másolni
MsgBox "Kesz"
Exit Sub -
m.zmrzlina
senior tag
-
Mittu88
senior tag
válasz
Delila_1 #28261 üzenetére
Nem bírtam ki, bent maradtam túlórában kipróbálni.
Ennyit csináltam:On Error Goto 0
fnev = ....
Hiba:
Set wb1 = Workbooks.Open(Filename:=fnev)
If VarType(wb1) = vbError Then
MsgBox "Az adatbázis pillanatnyilag használatban van, OK-ra kattintva újra próbálkozom a megnyitásával.", vbOKOnly, "Hiba!"
GoTo Hiba:
End IfÉs ugyanúgy hibát dob. Mondjuk nem az adatfájlt nyitottam meg, hanem az asztalra másoltam és a másolatot nyitottam meg (de fájlnév egyezőség miatt ilyenkor is hibára fut, most meg ugye ez volt a cél).
Szerk.: annyit próbáltam még, hogy átírtam On Error Resume Next-re, akkor feldobja a hibaüzenetet, de nem próbálkozik újból az Ok gombra kattintva.
-
-
-
-
nyirisandor
újonc
válasz
Delila_1 #28216 üzenetére
Az már kiderült számomra hogy nem vagyok Excel guru :-(
Egyik megoldást sem sikerült működőképessé tennem. Még próbálkozom velük.
Azért köszönőm a segítségeteket.Megpróbáltam az Excel táblát föltenni de az sem sikerült, mert nem kép. :-(
Úgy tűnik ebből nem élnék meg.
Kicsit elkeseredtem de még nem adom föl.
Köszönöm a segítséget és szép napot mindenkinek -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest