Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• elttiL

senior tag

válasz Delila_1 #28606 üzenetére

Köszönöm a tippet. A sok függvény egyszerű HA függvény, ez nem egy megeröltető fgv. szerintem, csak a mennyiség a gáz.
    Nem untatásként: 20000-soros az alap táblázat, erre 400 (ez azért bazisok, csökkentem szerintem, mert életszerűtlen...) munkalap vihető fel (kb 50 sor/munkalappal számoltam.) 6 különböző dolgozó lehet egy munkalapon. A sok képletes lapon vizsgálom meg, hogy melyik dolgozó mit ténykedett. Érvényesités listából kiválasztom az ember nevét. és a 20000-res listát végignézetem, gyakorlatilag 20000 soron keresztűl ugye, hogy 1. dolgozóként szerepel-e a név, HA függvénnyel megjelennek a sor tételei (dátum, munkalapszám, kivel dolgozott abban a sorban stb. (ez 14 db adat soronként) aztán megnézem, hogy 2. dolgozóként szerepel-e aztán 3. ként stb. 6-ig. Szép foghíjas táblázatot kapok (6*20000 soros 14 oszlopos táblázatot kapok, ezt egyszerű szűréssel (ahol az üres sorokat eltüntetem) összefüggő listává teszem. Kigondoltam, megcsináltam, működik, csak elég labilis mentéseknél, frissítésnél a táblázat.

Új hozzászólás Aktív témák