Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bumlet
csendes tag
válasz

bumlet

üzenetére
						Közben rájöttem, a FIND metódus a naptár makrókban rosszul volt meghatározva. Nem adtam meg neki a következő értékeket:
LookIn:=xlFormulas, LookAt :=xlWhole, SearchOrder:=xlByRows, SearchDirection:=xlNext, MatchCase:=False, SearchFormat:=False
és mivel az outlook makró is tartalmazott egy keresést, így a naptár makrók mindig annak a paramétereivel akartak lefutni. - 

Delila_1
veterán
válasz

bumlet

üzenetére
						Ez így rengeteg.
Kiválaszthatnád a nevet és a hónapot 1-1 érvényesítésből.
A hónapnak megfelelő userform indulna a 12 közül. Ezen egy label címe a kiválasztott dolgozó neve lenne. Most nem látszik, hogy kinek a hónapját indítottad.Az adatfelvitelnél a sort a dolgozó neve adhatná, amit egy MATCH függvénnyel kikereshetsz, az oszlopot pedig a dátum. Az utóbbi az aktuális év, a form neve (december) számmá alakítva (pl. egy fkeressel), a nap pedig a kiválasztott combobox nevéből adódik.
 - 

Delila_1
veterán
válasz

bumlet

üzenetére
						Remélem, most jót töltöttem fel.
 - 

bumlet
csendes tag
válasz

bumlet

üzenetére
						Úgy tűnik találtam egy megoldást. Ha minden munkalapon megadom a számlákhoz a hozzájuk tartozó kifizetési bizonylatok sorszámát, akkor ezeket listázva a "kp" és a "bank" munkalapokon az FKERES függvénnyel ki tudom listázni a szükséges adatokat. Már csak azt kéne megoldani hogy az FKERES ne csak egy munkalapon keresse az adott sorszámokat, hanem az összesen.
 - 

Wyll
őstag
válasz

bumlet

üzenetére
						Ehhez kelleni fog egy segédoszlop, ugyanis önmagában nem lehet egy cellából (VBA nélkül) kivenni az abban lévő képletet. A formulák csak más formulák eredményeivel tudnak dolgozni, magukkal a más formulákkal nem.
A segédoszlop kezdődjön mondjuk Munka2!A1-ben. Ez tartalmazza a kívánt sor számát (akár képlettel kiszámolva, akár kézzel beírva, nem tudom, hogy hogyan keletkezteted), és innen már adja magát a dolog:
Munka2!A2 képlete: =A1+1
Ezt lehúzhatod, ameddig akarod, egy szép növekvő számsort fogsz kapni A1 értékétől kezdődően.Mellé a B oszlopba meg lehet írni a hivatkozást, ami ezeket a számokat használja fel:
Munka2!B1 képlete: =INDIREKT("Munka1!A"&A1)
Ezt lehúzod az A oszlop mellé, és kész.Ezután az A oszlopot akár el is rejtheted, habár módosítani mindig az A1-et kell majd. De persze ez is kikerülhető, ha a kezdőszámot egy látható cellába teszed, és A1 arra hivatkozik. Ez már csak esztétika.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
 - iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A form az aktuális héttel indul.

Fferi50