Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ulrik19
üzenetére
Hali!
1. Nem tudom, hogy a KERES miért ismeretlen fogalom számára, max annyi tippem lenne, hogy megint az az ok, hogy régebbi Office-t használsz esetleg(Pl 2000-esben nem biztos, hogy benne van alapból, de ennek sem néztem utána, csak feltételezés)
2. Ez a kérdés jogos. Ha a Te értelmezésed a helyes, akkor a korábban adott megoldáson nem jó, hisz én csak azzal foglalkoztam, hogy egy azon ügyfélen belül melyik a legnagyobb, azzal már nem, hogy a hiteltermék oszlopon belül, az azonosakat is összeadjam.

Majd ma valamikor ma megnézem, hátha a Te értelmezésed szerint is(ami egyébként teljesen logikus) megoldható segédoszlop nélkül(talán)3. Még annyit a korábbi megoldáshoz, hogy azt elfelejtettem odaírni(elég késő volt már és egy kissé el voltam pittyedve
), hogy az Ügyfél és Összeg mező szerint emelkedő sorrendben kell rendezni a táblázatot, egyébként utólag módosítva pl az összegeket, borul a bili... 
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy az Ügyfél és Összeg mező szerint emelkedő sorrendben kell rendezni a táblázatot, egyébként utólag módosítva pl az összegeket, borul a bili...
Fferi50