Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ulrik19
üzenetére
Hali!
1. Ha nálad fut 2000 alatt, akkor mindenhol kell futni 2000 alatt. Ha nem így van, akkor ahol nem fut ott valami gond van. Az Office és/vagy az OS van "megrogyva"
2. A fájl szinten hozzáférés addig jó, amíg nem kell foglalkozni hozzáférési jogokkal, például ha egy szerveren van a fájl. Ha ott korlátozva van hozzáférés és/vagy a fájl jogok nem megfelelően vannak beállítva, akkor azon a fájlon nem kell fájlműveleteket elvégezni.
(persze szerver alatt nem a húgom gépét értem, ami szomszéd szobában van
)3. Természetesen a kódot kifogástalan, nehogy azt gondold, hogy a kódod kritizálom, dehogy. Ezek csak észrevételek/tények, amit Pulsar-nak kell végig gondolnia/gyakorlatban megvalósítania, alkalmazni
Fire.
UI: Nem teljesen poénnak szántam a format c-t.
Annó írtam egy összetettebb macrót egy emberkének, nálam ment, nála nem, ua. az office volt fent nála is. Mindenféle hibákat dobált, ilyen csomag hiányzik, nem megnyitható, dll, parse error stb stb. 1 hétig napi 4-5x váltottunk levelet és szüntetgettem meg neki a hibákat, de mindig jött egy újabb. Na ezt meguntam, mondtam neki, hogy most 2 lehetősége van, az egyik hogy újratelepíti az OS-t meg az office-t, vagy a másik, hogy elfelejt.(nem vagyok én System Repair
)
2-3 óra múlva hív, hogy megtörtént, és az 1 héttel korábban küldött kód kifogástalanul működik...1 hetet szívtam, mikor már az elején megmondtam hogy format c, 1 hét alatt meg ki tudja hányszor újra lehetett volna telepíteni az OS-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-1500Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Annó írtam egy összetettebb macrót egy emberkének, nálam ment, nála nem, ua. az office volt fent nála is. Mindenféle hibákat dobált, ilyen csomag hiányzik, nem megnyitható, dll, parse error stb stb. 1 hétig napi 4-5x váltottunk levelet és szüntetgettem meg neki a hibákat, de mindig jött egy újabb. Na ezt meguntam, mondtam neki, hogy most 2 lehetősége van, az egyik hogy újratelepíti az OS-t meg az office-t, vagy a másik, hogy elfelejt.(nem vagyok én System Repair 
Fferi50