- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
bozsozso
üzenetére
Szia!
Én nem bántanám az excel speciális rendszerbeállításait, ehelyett ha nem magyar formátumban vannak a számok, akkor a PQ átalakítás során az érintett oszlop fejlécében a formátum ikonra kattintasz, majd a legutolsó pontban (nyelvterület használata) kiválasztod a tizedes törtet illetve a megfelelő nyelvterületet (leggyakrabban GB vagy USA).
Én munkahelyi környezetben azzal szoktam még találkozni, hogy a vállaltirányítási rendszerben a felhasználó nem állítja át a személyes beállításokban a szám és dátumformátumot, ezért merül fel utána az igény az átalakításra. Azonban ha már a vállalatirányítási rendszerben megfelelő formátumot állít be a dolgozó, akkor nincs szükség a PQ-vel történő átalakításra.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50