- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudok létrehozni táblázatot?
Csináltam egyet egymás alá írtam az összegeket de nagyon katyvasz az egész(rendszámok alá)
Autó flotta nyilvántartást szeretnék csak pár darabról van szó.
Rendszám, befizetés , kiadások, illetve tartozások.. Hogy lehet egy kockában belül a befizetés illetve a tartozást görgetni hétről hétre? 1.hét , 2.hét, 3.hét ......
Illetve szervizek és mikor történt hány km volt az autóban ez is szeretném nyilvántartani.
Sokszor van beírók egy számot azt pár hét múlva már azt sem tudom miért írtam be és mi az. - jellel jelzem a kiadást sima számmal a bevételt.
Szeretném átláthatóbbá tenni.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest