Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok!
Nem tudom megoldani az excel táblázatomban, hogy hogyan lehet kiszámoltatni a következőt. A lényeg, hogy eladásokat tettem a rekordokba, megjelölve hogy melyik napon történt az eladás, egy napra több eladás is eshet, és van olyan nap, amikor egy sincsen. Tehát, a H oszlopban látszik az adott eladás, és a J oszlopban szeretném látni, hogy adott napon milyen eladás lesz. Ehhez egy adatbázis függvényt hívtam, ami faszán ki is számolja hogy mondjuk 572-edik napon mekkora az eladás, viszont nem többszörözhető, tehát mindig csak azt az egy napot hajlandó kiszámolni, amit az I2 cellába beírok.
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy ugyanezzel a szisztémával több napra is eredményt kapjak? Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50