Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok!
Nem tudom megoldani az excel táblázatomban, hogy hogyan lehet kiszámoltatni a következőt. A lényeg, hogy eladásokat tettem a rekordokba, megjelölve hogy melyik napon történt az eladás, egy napra több eladás is eshet, és van olyan nap, amikor egy sincsen. Tehát, a H oszlopban látszik az adott eladás, és a J oszlopban szeretném látni, hogy adott napon milyen eladás lesz. Ehhez egy adatbázis függvényt hívtam, ami faszán ki is számolja hogy mondjuk 572-edik napon mekkora az eladás, viszont nem többszörözhető, tehát mindig csak azt az egy napot hajlandó kiszámolni, amit az I2 cellába beírok.
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy ugyanezzel a szisztémával több napra is eredményt kapjak? Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- LG LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50