- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
Excel valamilyen módon (gondolom valami véletlen billentyű kombináció miatt) alapbeállításként új lap, új munkafüzet megnyitása esetén rácsvonalak nélkül nyílik meg.
Nagyon bosszantó
próbáltam leírást keresni de nem találtam sajnos. Ha olyan file-t nyitok meg ami korábban ezt a hibát nem produkálta akkor is az új munkalapot ua. rácsvonalak nélkül nyitja meg.
A Nézet→Megjelenítés→ Rácsvonalak vagy a Lapelrendezés→Munkalap-Beállítások→ Rácsvonalak→Képernyőn eléréseket ismerem de ezek sajnos az alapbeállítást nem befolyásolják.
Van valakinek esetleg erre hibára megoldási javaslata vagy már ismert módszere?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáltam leírást keresni de nem találtam sajnos. Ha olyan file-t nyitok meg ami korábban ezt a hibát nem produkálta akkor is az új munkalapot ua. rácsvonalak nélkül nyitja meg.
Fferi50